Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από 2 Ιουλίου έως 17 Δεκεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
29
06
2020

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από 2 Ιουλίου έως 17 Δεκεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σμάρω Σωτηράκη

Στις 2 Ιουλίου, ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιο που κυβερνά, τον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου. Ο Μέγας Διδάσκαλος Κρόνος – Χρόνος, έρχεται στον Αιγόκερω για να κρίνει, με αυστηρότητα και χειρουργική ακρίβεια, το έργο μας. Ο Κύριος του Κάρμα στο ζώδιό του μας καλεί να αναρριχηθούμε μέχρι το πιο ψηλό σημείο που μπορούμε να φθάσουμε, να καταξιωθούμε τόσο κοινωνικά όσο και πνευματικά και να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Να ανεβάζουμε κάθε μέρα τον πήχη μας αλλά το όραμά μας να είναι συμβατό προς τα ταλέντα και τις δεξιότητές μας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Τι θα συμβεί με τον Κρόνο στον Αιγόκερω;

 

Τα αιτήματά του είναι να είμαστε πολύ εργατικοί, να παραμένουμε πιστοί στον σκοπό μας και να μην τα παρατάμε στην πρώτη δυσκολία, να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των επιλογών μας και, γενικά, να λειτουργούμε ως σοβαροί, σώφρονες ενήλικες κι όχι σαν κακομαθημένα παιδιά, να είμαστε αφοσιωμένοι στο καθήκον.

Ο Κρόνος δεν κρίνει τον άνεργο που η κρίση τον πέταξε έξω από τον επαγγελματικό στίβο αλλά αυτός αγωνιά να ξαναμπεί στη μάχη. Ο Κρόνος, από τον Αιγόκερω ειδικά, μάχεται τους αέργους. Εναντιώνεται σε αυτούς που κερδίζουν μια θέση στην κλίμακα της κοινωνικής καταξίωσης όχι επειδή το αξίζουν αλλά επειδή έχουν καπηλευτεί τις δεξιότητες κάποιων ικανών ατόμων χωρίς πρότερη συμφωνία, με δόλια μέσα.

Γι αυτούς θα ισχύσει η παροιμία «ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται». Αντιθέτως, έρχεται η στιγμή της δικαίωσης για όσους έχουν δουλέψει σκληρά για να θεμελιώσουν τη ζωή τους σε γερές βάσεις, έχουν σταθεί απέναντι στον εαυτό τους και έχουν κατανοήσει τα λάθη τους, έχουν προσπαθήσει για το καλύτερο, είναι ηθικοί και δεν κάνουν στους άλλους αυτά που δεν θα ήθελαν οι άλλοι να κάνουν σε αυτούς. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω αποκαλύπτει τους αριβίστες και τους καιροσκόπους, κρίνει κάθε μας κίνηση, βάζει εμπόδια αλλά τελικά δικαιώνει όσους παράγουν ωφέλιμο έργο για τους ίδιους, την οικογένεια, την κοινωνία.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

 

Διάβασε επίσης πως θα επηρεάσει το δικό σου ζώδιο η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου 2020.

Οι προβλέψεις για το ζώδιο σας με Κρόνο στον Αιγόκερω

Ας δούμε τώρα πώς θα επιδράσει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω καθένα από τα ζώδια. Αν θέλετε να έχετε μια πιο σωστή εικόνα, μην παραλείψετε να διαβάσετε και τον ωροσκόπο σας.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου θα μπουν στο στόχαστρο του Κρόνου οι σχέσεις σου, το έργο που παράγεις, τα πιστεύω σου, οτιδήποτε συνιστά την έκφρασή σου στην κοινωνία. Εάν αυτό που κάνεις, προκειμένου να απολαμβάνεις την καταξίωση, είναι συμβατό προς τις δεξιότητές σου, απαλλαγμένο από μάσκες και ψεύδη, ο Κρόνος θα σε εδραιώσει και θα σε ανεβάσει ακόμη περισσότερη κοινωνικά. Αν όχι, θα αποκαλυφθεί οτιδήποτε είναι κίβδηλο και θα είσαι αναγκασμένος/η να επαναδιαπραγματευθείς με τον εαυτό σου ώστε να μπορέσεις να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου στον κοινωνικό σου περίγυρο.

Θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες στη δουλειά. Από την εργατικότητά σου και από το τι είσαι διατεθειμένος/η να θυσιάσεις στην προσωπική σου ζωή, εξαρτάται το μέγεθος της επιτυχίας σου. Αν δεν βιάζεσαι να βγάλεις κέρδος κι αν κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές όταν και όπου χρειάζεται, θα θεμελιώσεις πιο γερές βάσεις στον τομέα της καριέρας σου. Ένας γάμος μπορεί να σε αναβιβάσει κοινωνικά ή ένα διαζύγιο να σε λυτρώσει, εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη και το πώς ο Κρόνος επιδρά σε αυτόν. Διάβασε επίσης την μηνιαία πρόβλεψη του Κριού.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω βρίσκεται σε μία θέση αρκετά ευνοϊκή για το ζώδιό σου από την οποία ζητά να ξεφύγεις από τα ιδεολογικά σχήματα που παραμένουν διασκορπισμένες σκέψεις στο μυαλό σου και να υιοθετήσεις τη φιλοσοφία που μπορεί να εφαρμοστεί στο εδώ και τώρα. Στο διάστημα αυτό, μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, προσπάθησε να δομήσεις μία νέα θεώρηση των πραγμάτων. Μπορεί να χρειαστεί να ανασκευάσεις παλαιότερες απόψεις σου για να ταιριάζουν στην παρούσα φάση της πραγματικότητας και της πνευματικής σου εξέλιξης. Αυτή την περίοδο μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι τα πιστεύω σου δεν είναι τίποτε παραπάνω από μία ρομαντική, μη πραγματοποιήσιμη θεώρηση και να καταλάβεις ότι πρέπει να επενδύσεις σε νέα ιδεολογικά σχήματα.

Με αυτή τη διέλευση μπορεί να ταξιδέψεις για δουλειές, να μείνεις μόνιμα στο εξωτερικό ή να συνεργαστείς με πολυεθνικές εταιρείες. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείς να θυσιάσεις κάποια ευχαρίστησή σου αλλά το κέρδος σου θα είναι σημαντικό. Μπορεί να αναλάβεις ευθύνες εξ’ αιτίας ενός συγγενούς εξ’ αγχιστείας. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω προσφέρεται για να διανθίσεις το γνωστικό σου πεδίο πάνω στη δουλειά, να κάνεις κάποια σεμινάρια, να ξανακάτσεις στα θρανία του πανεπιστημίου, να διδάξεις, να πάρεις μία πιστοποίηση. Διάβασε επίσης την μηνιαία πρόβλεψη του Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο αδέκαστος κριτής Κρόνος βάζει στο στόχαστρό του το σύστημα αξιών σου και την ανάγκη σου να ασκείς συναισθηματικό έλεγχο στους άλλους ή την ανάγκη σου να επιβάλλεσαι στους άλλους, να τους «εξουσιάζεις» μέσω του σεξ ή του χρήματος. Το ζητούμενο είναι να καταλάβεις ότι δεν ελέγχεις τίποτε και ότι η ανάγκη επιβολής κρύβει φοβίες που προέρχονται από τραυματικές εμπειρίες και απωθημένα. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω απαιτεί να κάνεις το επίπονο μεν, λυτρωτικό δε, ταξίδι στο παρελθόν για να βρεις τη ρίζα του προβλήματος, να συνειδητοποιήσεις πού είναι το λάθος και να αναθεωρήσεις τη στάση σου. Αν το σύστημα αξιών σου δεν είναι δομημένο στις σωστές βάσεις, ο Κρόνος θα φέρει τις συνέπειες της σαθρότητάς του που ίσως θα είναι αρκετά δυσάρεστες.

Οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές και, γενικότερα, χρήματα τρίτων που πιθανώς να διαχειρίζεσαι, θα σε προβληματίζουν και θα σε πιέζουν, ιδιαίτερα αν ήσουν αναβλητικός/η και τα έχεις αφήσει να εκκρεμούν χωρίς να έχεις προσπαθήσει να τα τακτοποιήσεις. Θα είσαι πεσμένος/η ψυχολογικά αλλά θα πρέπει να κατανικήσετε την ακεφιά και την απαισιοδοξία σου για να πάρεις τα ηνία της ζωής σου στα χέρια σου και να δημιουργήσεις το πεδίο δράσης που συνάδει προς τις φιλοδοξίες σου. Διάβασε επίσης την μηνιαία πρόβλεψη του Διδύμου.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φαίνεται ότι ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, το ζώδιο των σχέσεων και των συνεργασιών σου, θα δοκιμάσει τις αντοχές σου για να σου αποδείξει ότι τα όρια υπάρχουν για να τα ξεπερνάς, αρκεί να σε εξωθεί σε κάτι τέτοιο ένας σημαντικός σκοπός, μια αβλαβής φιλοδοξία. Η ποιότητα της προσπάθειάς σου να χτίσεις σχέσεις, επαγγελματικές ή διαπροσωπικές αλλά και το τελικό αποτέλεσμα περνούν από την κρίση του αδέκαστου Κρόνου, ο οποίος θέτει σε δοκιμασία τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με σκοπό να σου αποκαλύψει ποιες επιλογές σου είναι λάθος, με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις.

Οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και διαπροσωπικές, μπαίνουν στο στόχαστρο του Κρόνου. Είναι πιθανό να αποκαλυφθούν σκληρές αλήθειες και να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κάνει λάθη στις επιλογές σου ή, αντιθέτως, οι αποκαλύψεις να σε εκπλήξουν ευχάριστα καθώς θα σε επιβεβαιώσουν για τις επιλογές σου, θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμη πιο ασφαλής είτε στο προσωπικό είτε στο επαγγελματικό τοπίο σου. Αν ο δεσμός σου αντέχει στον χρόνο, μπορεί να παντρευτείς. Αν όχι, θα χωρίσεις. Το ίδιο θα συμβεί και στις συνεργασίες σου που είτε θα διαλυθούν είτε θα ισχυροποιηθούν, ανάλογα με το τι επιδράσεις δέχεται ο προσωπικός σου χάρτης. Διάβασε επίσης την μηνιαία πρόβλεψη του Καρκίνου.

ΛΕΩΝ

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα βγουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου στη δουλειά, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με οτιδήποτε αναστέλλει την παραγωγικότητά σου και σε κάνει να αποτραβιέσαι σε μία μοναχική καθημερινότητα. Το άγχος σου θα σε πνίγει αλλά δεν θα οφείλεται πάντα σε εξωγενείς παράγοντες, γεγονός που σε καλεί να είσαι σε επιφυλακή καθώς τώρα θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα έχεις καταπιέσει στο βωμό του φόβου για την επιβίωση, όλα τα τραύματα που σου έχει δημιουργήσει ο φόβος σου να ρισκάρεις ή η αναβλητική σου τάση. Κι όλα αυτά θα στα καταδείξει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω για να πάρεις την απόφαση να τα υποστηρίξεις και να χτίσεις μια καθημερινότητα στηριγμένη σε πιο γερές βάσεις. Τώρα θα πρέπει να ενταχθείς στον κοινωνικό σου στίβο για να υπηρετήσεις τις ανάγκες, τις φιλοδοξίες, τους οικείους, την ανθρωπότητα μέσα από την εργασία σου.

Η κούραση θα πλαισιώνει την καθημερινότητά σου, μιας και θα έχεις πολλές υποχρεώσεις ενώ θα αναγκάζεσαι να αναλάβεις κι άλλες, άλλοτε επειδή οι ευκαιρίες θα κεντρίζουν τις φιλοδοξίες σου κι άλλοτε επειδή οι ανάγκες σου θα απαιτούν περισσότερη δουλειά για να καλυφθούν. Μια καλή λύση για να «καλοπιάσεις» τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, είναι να επιφορτίσεις οικειοθελώς το πρόγραμμά σου, αυξάνοντας τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες καθώς ο Κρόνος επιβραβεύει τους εργατικούς ανθρώπους. Προσοχή και συνέπεια απαιτείται σε θέματα υγείας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω είναι καλός για να κάνεις μία πιο λιτή διατροφή και να χάσεις κιλά. Διάβασε επίσης την μηνιαία πρόβλεψη του Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σε εξωθεί στο να παρατηρήσεις τον εαυτό σου, να γίνεις εσύ ο ίδιος ο θεατής της παράστασης που δίνεις για να εκφραστείς στο εξωτερικό σου περιβάλλον, να κρίνεις αν ο τρόπος που προσπαθείς να επιβάλεις το είναι σου είναι αυτός που αξίζει σε αυτό που είσαι, αυτός που εκφράζει αυτό που είσαι. Να παρατηρήσεις μήπως, αντί για αυτοέκφραση, έχεις υιοθετήσει ένα φθηνό αλλά γεμάτο παγιέτες ένδυμα ενός τσίρκου στο οποίο βρέθηκες να παίζεις ως κλόουν, υπηρετώντας την εικόνα του κοινωνικού σου μικρόκοσμου και όχι του εαυτού σου. Με αυτή τη διέλευση μπορεί να κινηθείς στα άκρα είτε νιώθοντας μειονεκτικά είτε ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Πρέπει να αναζητήσεις το μέτρο με σκοπό να βρεις πιο ουσιαστικά μονοπάτια αυτοέκφρασης.

Θα επιφορτιστείς με περισσότερες υποχρεώσεις, προκειμένου να καλύψεις τις ανάγκες των παιδιών σου ενώ δεν αποκλείεται να καταθέσεις τα ψυχικά σου αποθέματα για να δώσεις λύσεις σε κάποια προβλήματα των παιδιών. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επιτρέπονται μόνο οι σοβαρές ερωτικές σχέσεις με σκοπό το κοινό μέλλον ενώ οι επιπολαιότητες πατάσσονται. Καιρός να δουλέψεις σκληρά για να αξιοποιήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες και να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Διάβασε επίσης την μηνιαία πρόβλεψη του Παρθένου

ΖΥΓΟΣ

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω αναγκάζεσαι να κάνεις ένα ταξίδι στα εσώτερα της ψυχής σου με σκοπό να φθάσεις στα θεμέλια για να δεις πού στηρίζονται και πώς είναι δομημένοι μέσα σου οι θεσμοί της οικογένειας, της προέλευσης, της πατρίδας. Οποιεσδήποτε τραυματικές εμπειρίες με τους γονείς, την οικογένεια, το σπίτι σου καθώς επίσης και οτιδήποτε σου δημιουργεί ένα αίσθημα μετεωρισμού, απουσίας στέρεας βάσης στη ζωή σου, είναι θέματα τα οποία θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Υιοθέτησε το χρήσιμο που θα προκύψει από το παρελθόν, την οικογένεια, τις παραδόσεις και μη διστάσεις να απελευθερωθείς από παγιωμένες αντιλήψεις που σε δεσμεύουν σε περιοριστικά και ανώφελα σχήματα

Με την επίδραση του Κρόνου από τον Αιγόκερω, μπορεί να μετακομίσεις, να αναλάβεις την ευθύνη να διεκπεραιώσεις κληρονομικές υποθέσεις ακινήτων, να προβείς σε αγοραπωλησία ή επισκευή ακινήτου. Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να σου κλέψουν πολύτιμο χρόνο είναι πιθανές ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα με κάποιον πρόγονό σου μεγάλης ηλικίας. Εστίασε την προσοχή σου σε θέματα καριέρας, ιδιαίτερα αν δουλεύεις σε οικογενειακή επιχείρηση. Αν έχεις μια καλά δομημένη σχέση μπορεί να συγκατοικήσεις αλλά αν μένεις με ένα άτομο που μετατρέπει το πεδίο της σπιτικής θαλπωρής σε ρινγκ, μπορεί να χωρίσεις, ανάλογα με τις επιδράσεις που δέχεται ο προσωπικός σου χάρτης. Διάβασε επίσης την μηνιαία πρόβλεψη του Ζυγού.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον αυστηρό Κρόνο στον Αιγόκερω, μπαίνουν στο στόχαστρο οι καθημερινές σου ενασχολήσεις και οι ιεραρχήσεις των προτεραιοτήτων σου. Επίσης ο Δάσκαλος Κρόνος κρίνει τον τρόπο με τον οποίο συνδιαλέγεσαι με τους άλλους, την τάση σου να είσαι ειλικρινής ή όχι, το αν επικοινωνείς έναν αληθινό εαυτό ή το ρόλο ενός προσωπείου που ενδύεσαι ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με τον συνομιλητή σου. Ο Κρόνος αιτείται να ξεπεράσεις παρωχημένες συνήθειες και αντιλήψεις και να μάθεις να χρησιμοποιείς την επικοινωνία εποικοδομητικά. Απαιτεί να είσαι αληθινός/η, ουσιαστικός/η και να πλαισιώνεται την καθημερινότητά σου με χρήσιμες και ωφέλιμες δραστηριότητες. Ακόμη και στις ώρες διασκέδασης, σε καλεί να συναναστρέφεσαι με άτομα που σε ψυχαγωγούν και όχι με παρέες που απλά υπάρχουν και στο τέλος της βραδιάς το κενό είναι τέτοιο που, αντί να οδηγεί στη χαρά, βάζει ένα ακόμη λιθαράκι για να χτιστεί η κατάθλιψη. Τέλος ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σε αναγκάζει να περιορίσεις το κουτσομπολιό που δεν είναι παρά σπατάλη ενέργειας.

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω επιτάσσει σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις. Πρέπει να αναδειχθεί η ωριμότητα που θα σου επιτρέψει να κάνεις ορθή χρήση της εμπειρίας σου, προκειμένου να εδραιώσεις σταθερότερες βάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Απαιτείται η διάκριση που θα σου επιτρέψει να κατανοήσεις τις διαθέσεις των ατόμων που σε περιβάλλουν και το μέτρο στον τρόπο που εκφράζεις τις απόψεις σου ή, γενικότερα, όταν επικοινωνείς. Διάβασε επίσης την μηνιαία πρόβλεψη του Σκορπιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω κρίνει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι ό,τι σου ανήκει, είτε πρόκειται για υλικά, είτε για άλλης φύσεως αγαθά. Μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, η μαθητεία σου θα έχει σαν στόχο να ιεραρχείς τις ανάγκες σου (υλικές και συναισθηματικές) αφού πρώτα τις αποδεχθείς, να τις υπερασπίζεσαι χωρίς να καταπιέζεις ή να απορρίπτεις τις ανάγκες των άλλων και να διαχειρίζεστε τους πόρους σου πιο συνετά, συνειδητοποιώντας ποιες είναι οι πραγματικές αξίες στη ζωή.

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, η προσοχή σου θα στραφεί, αναγκαστικά, στον οικονομικό τομέα καθώς θα πρέπει να κάνεις πιο συνετή διαχείριση και να είσαι συνεπής προς τις υποχρεώσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις την ευθύνη ενός τακτικού εξόδου, όπως ένα ενοίκιο ή την αποπληρωμή ενός δανείου. Ο Κρόνος θα σταθεροποιήσει το εισόδημά σου αν δουλεύεις σκληρά, αλλιώς θα σου δημιουργήσει μία αστάθεια στα έσοδά σου για να σε αναγκάσει να δεις ποιες είναι οι ουσιαστικές αξίες και τι αξίζει να κάνουμε γι αυτές. Διάβασε επίσης την μηνιαία πρόβλεψη του Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιό σου ως τις 17 Δεκεμβρίου, θα σε κρίνει πάνω στο μείζον θέμα «εγώ και οι άλλοι». Η απαίτησή του είναι να στραφείς στον εαυτό σου και να εντοπίσεις τις πλευρές του που χρειάζονται επαναξιολόγηση, αναθεώρηση, αναπροσαρμογή, αναβάθμιση. Τα γεγονότα θα σου αποκαλύψουν την απόλυτη αλήθεια για τις σχέσεις σου, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις πτυχές του εαυτού σου που ίσως σου είναι άγνωστες καθώς οι άλλοι, είτε σε χαροποιούν είτε σε απογοητεύουν, αποτελούν τον καθρέπτη σου, ο οποίος σου αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού σου, τα κίνητρα των επιλογών σου, τα αίτια που σε κάνουν θύτη ή θύμα. Το βέβαιο είναι ότι όσο πιο γρήγορα μπεις στη διαδικασία της αυτογνωσίας και της προσπάθειας να αλλάξεις στάση για να κάνεις πιο επιτυχημένες σχέσεις, στηριγμένες σε γερές βάσεις, τόσο πιο ανώδυνο θα είναι το μάθημα του Κρόνου.

Στην περίοδο που ο Κρόνος θα παραμείνει στον Αιγόκερω, θα κλονιστούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Όσες είναι ισχυρές και σε προάγουν, όχι μόνο θα αντέξουν αλλά θα θεμελιωθούν σε ακόμη πιο γερές βάσεις. Οι υπόλοιπες θα πρέπει να αντικατασταθούν από άλλες, υγιέστερες, και όσο πιο γρήγορα προβείς σε αλλαγές, τόσο πιο ανώδυνα θα είναι αυτά που θα συμβούν. Πρόσεξε όμως. Οι αλλαγές θα πρέπει να γίνουν πρώτα μέσα σου και μετά να αντικατοπτριστούν στα άτομα που θα πλαισιώνουν τη ζωή σου. Οι αλλαγές θα πρέπει να είναι αποκυήματα οριοθέτησης, αυτογνωσίας, αίσθησης του μέτρου σου, απελευθέρωσης από ανασφάλειες που σε κρατούν δέσμιο/α σε σχέσεις εξάρτησης. Διάβασε επίσης την μηνιαία πρόβλεψη του Αιγόκερου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τις φοβίες σου και τα απωθημένα του παρελθόντος σου. Τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να μπεις στη διαδικασία να ψάξεις στις πιο άγνωστες πτυχές σου, να έρθεις σε διάλογο με τις μαινάδες και τις ερινύες σου, να διαπραγματευτείς με τα σκοτάδια σου, να τους δείξεις στοργή και αγάπη για να τα μετουσιώσεις, φέρνοντάς τα στο Φως της Συνείδησης. Ο Κρόνος στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι σε εξωθεί στο να κόψεις τους δεσμούς της συνήθειας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, ιδίως όταν η συνήθεια είναι το προσωπείο της ανασφάλειας και σε κρατάει πίσω, δεν σε αφήνει να κατακτήσεις τη θέση που σου αναλογεί στη ζωή. Η επιλογή είναι δική σου: είτε θα αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και θα δώσεις ένα λυτρωτικό τέλος στις καταστάσεις που αυτοί ελέγχουν και συντηρούν είτε θα βουλιάξεις σε αυτούς και θα αφήσεις τη σκιά τους να σκοτεινιάζει τη ζωή σου.

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, θα βγάλει στην επιφάνεια φόβους, απωθημένα, καταπιεσμένα συναισθήματα, πιθανώς -κι εδώ προσοχή- συνοδευμένα από ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας. Αναμένεται σκληρή δουλειά και ανάληψη πολλών ευθυνών ενώ δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από αυτούς που θα κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σου γι αυτό μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν είναι δοκιμασμένα για τη φερεγγυότητά τους σε βάθος χρόνου. Διάβασε επίσης την μηνιαία πρόβλεψη του Υδροχόου.

ΙΧΘΥΣ

Η διέλευση του Κρόνου στον Αιγόκερω έχει τα θετικά της για το ζώδιό σου, αρκεί να είσαι σε ετοιμότητα να τον αξιοποιήσεις δεόντως με πολλή δουλειά και ανάλογη προσπάθεια. Αυτή την περίοδο της ζωής σου θα έχεις την ευκαιρία να συμβάλλεις, με όσα έχεις μάθει, με όσα πρεσβεύεις, με ό,τι μπορείς να δημιουργήσεις, με όλα σου τα ταλέντα, στην πραγμάτωση μίας συλλογικής ιδέας ή έργου. Οι δεξιότητες και τα επιτεύγματά σου πρέπει να τεθούν στην υπηρεσία του συνόλου ή έστω ενός ευρύτερου κύκλου, μιας ομάδας, μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Εάν δεν μπορείς να συμμετέχεις σε κάτι ομαδικό, αν δεν είσαι πρεσβευτής του ρητού «η ισχύς εν τη ενώσει», θα συμβούν τα γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις τους στόχους σου. Εάν το πρόβλημα, είτε από πλευράς σου είτε από πλευράς των ατόμων που σε περιβάλλουν, είναι η απουσία πνεύματος συνεργασίας, η μαθητεία σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα σου υποδείξει πώς να το αποκτήσεις και πώς να αποφεύγεις τα άτομα που δεν το διαθέτουν.

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αν κάποιοι στόχοι σου δεν είναι συμβατοί προς το ταλέντα και τις γνώσεις σου, θα βρουν αδιέξοδα. Αν βάλεις πιο ρεαλιστικούς στόχους και παραμένεις εστιασμένος/η σε αυτούς, ακόμη κι όταν αντιμετωπίσεις αντιξοότητες, δουλεύοντας σκληρά, η επιτυχία θα έρθει, έστω κι αν αργήσει. Να θυμάσαι ότι προϋπόθεση της επιτυχίας σου είναι να είσαι όσο το δυνατόν πιο συλλογικός/η γίνεται. Κατά την περίοδο που ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να αποκαλυφθούν σκληρές αλήθειες για κάποιες φιλίες σου και να αναγκαστείς να επαναπροσδιορίσεις ποιες αξίζει να βρίσκονται στη ζωή σου και ποιες όχι. Διάβασε επίσης την μηνιαία πρόβλεψη του Ιχθύ

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-06-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms