Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
30
06
2020

Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Σμάρω Σωτηράκη

Στις 5 Ιουλίου 2020, θα έχουμε τη έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Σε προσωπικό επίπεδο η Σεληνιακή έκλειψη επιδρά άμεσα στη διάθεσή μας και μας κάνει κυκλοθυμικούς, αμφιθυμικούς, νευρικούς και έτοιμους να ξεσπάσουμε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση γι αυτό να προσέχετε όλοι, προκειμένου να διαφυλάξετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας, κυρίως με τα αγαπημένα σας άτομα, στα οποία συνήθως ξεσπάμε όταν κάτι δεν είναι σε αρμονία μέσα μας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Η Mερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Θα έχουμε μια διευκολυμένη αντίθεση των φώτων (του Ηλίου και της Σελήνης) με τον ουρανό. Ο ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο όπου θα κάνει εξάγωνο με τον ήλιο από τον Καρκίνο και τρίγωνο με την Σελήνη από τον Αιγόκερω. Με έναν τρόπο θετικό και αρμονικό λοιπόν ο ουρανός απορροφά την ένταση της Πανσελήνου. Αυτό θα φέρει στη πράξη πάρα πολύ μεγάλες αλλαγές.

Ο ουρανός φέρνει με τη μορφή του αναπάντεχου, κάτι το οποίο στη πραγματικότητα δεν είναι καινούργιο αλλά στην ουσία προϋπάρχει και απλά γίνεται η αποκάλυψη. Έχουμε να μάθουμε αλήθειες που θα μας αλλάξουν σε πολλά σημεία την ζωή.

Θα έχουμε ταυτόχρονα την σύνοδο του Δια με τον Πλουτωνα, θα έχουμε ένα εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό από τον Ταύρο, ένα παρατεταμένο τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή και του Άρη και τέλος ένα παρατεταμένο εξάγωνο της Αφροδίτης και του Άρη. Με τον όρο παρατεταμένο εννοούμε μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Από την έκλειψη επηρεάζονται περισσότερο  όσοι ανήκουν στα παρορμητικά ζώδια και πιο συγκεκριμένα Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

Διάβασε επίσης πως θα επηρεάσει το δικό σου ζώδιο ο Κρόνος στον Αιγόκερω από 2 Ιουλίου έως 17 Δεκεμβρίου 2020.

 

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω και οι προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις, 5 Ιουλίου, θα πλήξει τους τομείς της οικογένειας και της κοινωνικής σου ζωής. Το πρόγραμμά σου πρέπει να έχει περιθώρια για τις απρόοπτες καταστάσεις, προκειμένου να μη νιώσεις ότι πνίγεσαι εν μέσω καλοκαιριού, όταν οι άλλοι γύρω σου διασκεδάζουν. Ωστόσο, αν εστιάσεις στον σκοπό σου κι αν έχεις επιμονή και υπομονή, μπορεί να μεταστρέψεις το δυσάρεστο κλίμα και να κερδίσεις έδαφος στη δουλειά, πράγμα που θα απολαύσεις από τον Αύγουστο και μετά. Με την επίδραση της έκλειψης βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα που μπορεί να αποβούν βλαπτικά, ακόμη και μοιραία, για την αισθηματική σου ζωή καθώς θα έχεις την τάση να ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου, θεωρώντας ότι δεν σε καλύπτει συναισθηματικά. Αν καταλάβεις ότι το κενό δεν προέρχεται από εκείνο, τότε δεν θα έχεις και άλλες, παράπλευρες απώλειες από την έκλειψη. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη δεν «βλέπει» με επιθετικό τρόπο το ζώδιό σου αλλά, χρήζει της προσοχής σου. Αυτή την περίοδο πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου από τα απωθημένα και τα αρνητικά σου συναισθήματα που είναι πιθανό να γίνουν απειλητικά για τη σχέση σου, αν δεν συνειδητοποιήσεις εγκαίρως ότι είναι τα κενά του παρελθόντος σου και όχι προβλήματα του παρόντος. Αν πάλι νιώθεις ότι ούτε τώρα νιώθεις πληρότητα, πρέπει να αναζητήσεις τις ευθύνες σε σένα και να κάνεις μια ηρωική αλλαγή στάσης, συμπεριφοράς, κινήτρου επιλογών ή ότι άλλο, προκειμένου να βρεθείς πιο κοντά στην ευτυχία σου. Οι μοιραίες συναντήσεις, γνωριμίες και επιστροφές ατόμων του παρελθόντος μπορεί να καθορίσουν τις εξελίξεις τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στη δουλειά. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου  βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες, πάθη, ψυχικά φορτία, απωθημένα, με αποτέλεσμα να γίνεσαι άλλοτε εσωστρεφής και μυστηριώδης κι άλλοτε αλλόφρων μέσα στην ένταση, μη ελέγχοντας τον εαυτό σου, αυτά που λες και κάνεις. Κι όλα αυτά συνοδευμένα από κρίσεις ζήλιας και από πάθη –ενίοτε- ανεξέλεγκτα. Όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να προσέχεις, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή που πλήττεται περισσότερο. Μη θεωρείς υπεύθυνο το ταίρι σου για τις ανικανοποίητες επιθυμίες σου, κυρίως αν δεν έχεις συζητήσει μαζί του τι ακριβώς θα ήθελες να κάνει για να νιώθεις πληρότητα στη σχέση σας. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις διακανονισμούς με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς και να μην βιαστείς να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες στις κληρονομικές σου υποθέσεις, σε διατροφές, κλπ. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονά σου, το θέμα «εγώ και οι άλλοι» έρχεται στο προσκήνιο και επηρεάζει τις σχέσεις σου τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές. Αυτή την περίοδο ναι μεν δεν σου λείπει ο έρωτας αλλά εγκυμονεί πολλούς κινδύνους καθώς σε αποπλανά, σε βάζει στη δίνη του και συχνά δεν σε αφήνει να δεις την αλήθεια. Να προσέχεις γιατί μπορεί να ποντάρεις σε καταστάσεις που ίσως σε απογοητεύσουν αργότερα ή να δημιουργηθούν σοβαροί τριγμοί στη σχέση σου. Παράλληλα, είναι πιθανές οι ανατρεπτικές και δύσκολες καταστάσεις με τους συνεργάτες σου στη δουλειά. Αν τα γεγονότα σε εξωθούν σε σημαντικές αλλαγές είτε συνεργατών είτε συντρόφου, μη διστάσεις να κάνεις το μεγάλο άλμα γιατί μόνο έτσι θα αφήσεις το απαιτούμενο κενό για να μπει το καλύτερο στη ζωή σου. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με την επίδραση της έκλειψης στον έκτο ηλιακό σου οίκο, η καθημερινότητα και τα προβλήματά της σε αποσπούν γι αυτό το βάρος σου πέφτει στις δουλειές σου και δεν βρίσκεις ούτε χρόνο ούτε διάθεση για έρωτες και καλοκαιρινές απολαύσεις. Ωστόσο, αν δουλέψεις σκληρά και «με τον Σταυρό στο χέρι» κι αν δεν κάνεις πίσω στις δυσκολίες, θα έχεις κάποιες ευκαιρίες για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Οφείλεις να προσέχεις περισσότερο την υγεία σου, να τρέφεσαι πιο λιτά και να εκτονώνεις τα αρνητικά σου συναισθήματα με σωματική άσκηση. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων σου, μάλλον θα φέρει στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα που από τη μια θα σε ταλανίσουν ενώ από την άλλη θα αποτελέσουν τον εξωθητικό παράγοντα για να κάνεις αλλαγές - απαραίτητες για την εξυγίανση των αισθηματικών σου. Να θυμάσαι ότι, δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποιο άτομο του παρελθόντος σου για να διεκδικήσει και πάλι μια θέση στην καρδιά σου. Επίσης, ανάλογα με το τι λέει ο προσωπικός σου χάρτης, τα μοιραία γεγονότα λόγω εκλείψεων είναι πολύ πιθανό να επισπεύσουν κάποιες εξελίξεις ή να κάνεις μια μοιραία γνωριμία που θα καθορίσει τις εξελίξεις… Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στους τομείς της καριέρας και της οικογένειας καθώς δεν αποκλείονται οι αθέμιτες ανταγωνιστικές συμπεριφορές και, γενικότερα, οι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις, τα ξεσπάσματα που μπορεί να οφείλονται σε καταστάσεις του παρελθόντος. Πρόσεξε κάθε σου κίνηση γιατί, αν ενδώσεις στον καβγά, θα νιώθεις ότι χάνεις τις βάσεις σου, ότι απομακρύνονται τα στηρίγματά σου από τη ζωή σου. Μην ξεσπάς στους αγαπημένους σου και δη στο ταίρι σου γιατί θα δυσκολευτείς να γεφυρώσεις τις αποστάσεις. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου δεν είναι επιθετική για το ζώδιό σου. Αντίθετα, μπορεί να ελκύσει εξαιρετικές ποσότητες ενέργειας στους τομείς της επικοινωνίας, του έρωτα, των σχέσεων, οι οποίες μπορεί να σε βάλουν για τα καλά στο ερωτικό παιχνίδι. Οι μοιραίες συναντήσεις και γνωριμίες καθώς επίσης και οι ακόμα πιο μοιραίες επανασυνδέσεις μπορεί να αλλάξουν τον ρου των γεγονότων και να επισπεύσουν τις εξελίξεις ή να διαμορφώσουν ένα εντελώς καινούργιο σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, καλό θα ήταν να κρατάς μικρό καλάθι με τις νέες γνωριμίες σου γιατί μπορεί να αυταπατάσαι. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου θα βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες, ψυχολογικά προβλήματα ή τραύματα, απωθημένα. Θα αξιοποιήσεις πλήρως τις συνθήκες αν τα αναγνωρίσεις και μπεις στην προσπάθεια να τα ξεπεράσεις. Ήρθε η στιγμή να παραδεχθείς τα λάθη σου, να συνειδητοποιήσεις ότι φέρεις ευθύνη για τις ανικανοποίητες ανάγκες και επιθυμίες σου, τουλάχιστον σε ότι σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή γι αυτό να μην ξεσπάς στο ταίρι σου, καθιστώντας το υπεύθυνο για κάθε έλλειψη σε ταλανίζει στη σημερινή σου πραγματικότητα. Πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα καθώς μπορεί να πέσεις θύμα αυταπάτης ή υπεραισιοδοξίας ή απλά να χάσεις την ευθυκρισία σου και να έχεις απώλειες ή ακόμη και να σε εκμεταλλευτούν. Καλό θα ήταν να μην υπογράψεις τώρα έναν οικονομικό διακανονισμό. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Τετάρτη, 5 Ιουλίου, πραγματοποιείται η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σου. Αυτή τη περίοδο δεν αποκλείονται οι σοβαροί τριγμοί στις σχέσεις σου, είτε τις προσωπικές είτε τις επαγγελματικές, λόγω παρεξηγήσεων, έντασης, ανασφαλειών, απωθημένων. Να προσέχεις κάθε σου κίνηση αλλά να θυμάσαι ότι κάτι που ίσως σε στεναχωρήσει πολύ, μπορεί τελικά να σε απελευθερώσει από άτομα και καταστάσεις και τελικά το συναίσθημα που θα θριαμβεύσει θα είναι η λύτρωση, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγεις τα επαγγελματικά ξεκινήματα, να μην κάνεις ανοίγματα και να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις τις ανατρεπτικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά σου. Το ευχάριστο είναι ότι τώρα ξεκαθαρίζει το πεδίο των σχέσεών σου. Κάποιες αλήθειες μπορεί να σου φανούν σκληρές αλλά θα σε λυτρώσουν από άτομα που «κλέβουν» την ενέργειά σου. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την έκλειψη της Σελήνης στο ευαίσθητο για το ζώδιό σου περιβάλλον του Αιγόκερου που αποτελεί το δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να στραφείς στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να μην έχεις πολύ χρόνο για τις αισθηματικές σου υποθέσεις και τις καλοκαιρινές χαρές. Φρόντισε περισσότερο την υγεία σου, υιοθέτησε ένα καλύτερο μοντέλο διατροφής σε συνδυασμό με άσκηση, κάνε περισσότερο κολύμπι στη θάλασσα, χαλάρωσε, φόρτισε τις μπαταρίες σου γιατί η έκλειψη σε αποδυναμώνει. Τέλος, φύλαγε τα νώτα σου από το παρασκήνιο που πιθανώς να υπάρχει σε βάρος σου. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη δεν είναι επιθετική για το ζώδιό σου αλλά επηρεάζει τον άξονα των ερώτων και των φιλιών σου, της δημιουργικότητάς και των στόχων σου. Η ερωτική σου ζωή εμπλουτίζεται από φλερτ, εκπλήξεις, απρόοπτα, περιπέτειες, κεραυνοβόλους έρωτες, υποσχέσεις. Ωστόσο, τίποτε δεν αποκλείει και ένα τέλος που θα σε λυτρώσει από μία σχέση που για σένα αποτελεί βάρος, είναι προϊόν εξάρτησης και ανασφάλειας και όχι αγάπης και αποδοχής. Επίσης, να θυμάσαι ότι, με την επίδραση της έκλειψης, μπορεί να υπάρξουν μοιραίες συναντήσεις, ιδιαίτερα με το παρελθόν σου. Αν θέλεις την επανασύνδεση, επιδίωξε να δημιουργήσεις το σκηνικό σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και το παρελθόν κρούσει τη θύρα της καρδιάς σου και σε βάλει σε δίλημμα, προτίμησε να κερδίσεις χρόνο και πάρε τις αποφάσεις σου τον Αύγουστο. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-06-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta