Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
30
06
2020

Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη μιλάει για όσα θα συμβούν με την τρίτη Έκλειψη του Καλοκαιριού που θα είναι και αυτή Έκλειψη Σελήνης και θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου 2020. Είναι η τελευταία έκλειψη που θα γίνει στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου και πραγματοποιεί μια διευκολυμένη αντίθεση με τον Ουρανό. Η Έκλειψη αυτή επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια αλλά αυτή τη φορά του δευτέρου δεκαημέρου (Κριούς - ζυγούς - Καρκίνους - Αιγόκερους). Μάθε τα ΝΑΙ & τα ΟΧΙ για αυτή την έκλειψη για όλα τα ζώδια.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Όπως και οι προηγούμενες δυο Εκλείψεις του Καλοκαιριού, έτσι και αυτή συνοδεύεται από πάρα πολύ δυνατές όψεις. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που δεν είναι και το καλύτερο της, τον Αιγόκερω. Θα είναι σε μια θέση αδυναμίας και θα βγάλει μια ένταση.

Θα έχουμε μια διευκολυμένη αντίθεση των φώτων (του Ηλίου & της Σελήνης) με τον ουρανό. Ο ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο όπου θα κάνει εξάγωνο με τον ήλιο από τον Καρκίνο και τρίγωνο με την Σελήνη από τον Αιγόκερω. Με έναν τρόπο θετικό και αρμονικό λοιπόν ο ουρανός απορροφά την ένταση της Πανσελήνου. Αυτό θα φέρει στη πράξη πάρα πολύ μεγάλες αλλαγές.

Ο ουρανός φέρνει με τη μορφή του αναπάντεχου, κάτι το οποίο στη πραγματικότητα δεν είναι καινούργιο αλλά στην ουσία προϋπάρχει και απλά γίνεται η αποκάλυψη. Έχουμε να μάθουμε αλήθειες που θα μας αλλάξουν σε πολλά σημεία την ζωή.

Θα έχουμε ταυτόχρονα την σύνοδο του Δια με τον Πλουτωνα, θα έχουμε ένα εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό από τον Ταύρο, ένα παρατεταμένο τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή και του Άρη και τέλος ένα παρατεταμένο εξάγωνο της Αφροδίτης και του Άρη. Με τον όρο παρατεταμένο εννοούμε μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Θα πρέπει να κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να μπορέσουμε να ασκήσουμε την βούληση μας και να διαχειριστούμε τα συναισθήματα μας. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να δούμε που ακριβώς πρέπει να κάνουμε αλλαγές ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που φέρνει αυτή η Έκλειψη.

* Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο Live, η έκλειψη αυτή επηρεάζει πολύ έντονα την Αμερική και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται ήδη.

 

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-06-2020 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms