Ο Πλούτωνας στους 12 οίκους.
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
01
08
2014

Ο Πλούτωνας στους 12 οίκους.

E-zwdia

 

Τι σηματοδοτεί ο Πλούτωνας σε κάθε οίκο στην Αστρολογία;

 

Για να διαβάσετε τον Αστρολογικό σας Χάρτη πατήστε εδώ: Αστρολογικός Χάρτης

 
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
 

Ο Πλούτωνας στον 1ο οίκο: 

 
Ένας τόσο βαρύς πλανήτης, θα βαρύνει ανάλογα και τη ζωή του ατόμου. Το μυστήριο και το σκοτεινό, χρωματίζει την προσωπικότητα. Μπορεί το άτομο να κουβαλάει ένα μυστικό που πιθανόν να μην το έχει εκμυστηρευτεί ποτέ. Έντονη κληρονομικότητα από τους γονείς. Μοιραία γεγονότα, μοιραίος γάμος. Το άτομο χαρακτηρίζεται από δύναμη και θέληση στη ζωή του. Διακρίνεται από το μαγνητισμό που διαθέτει και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Συνήθως, αν κάποιος ή κάτι τον πειράξει, δεν το ξεχνά ποτέ. Κυριαρχείται από έντονα ένστικτα και ταυτόχρονα είναι ένα άτομο ιδιαίτερα διαισθητικό.   
 

Ο Πλούτωνας στο 2ο οίκο: 

 
Έντονη οικονομική ανασφάλεια. Πολλά σκαμπανεβάσματα  κατά τη διάρκεια της ζωής του ατόμου και ειδικά αν οι όψεις που σχηματίζει δεν είναι ευνοϊκές. Πιθανόν χρήματα από κρυφές πηγές ή ακόμη και από παράνομες δραστηριότητες. Απόλυτος συναισθηματισμός, κτητικότητα. Το σίγουρο είναι ότι περνούν, ή κάποια στιγμή θα περάσουν, πολλά χρήματα από τα χέρια του συγκεκριμένου ατόμου. Γενικά όμως, και αν οι όψεις βοηθούν, το άτομο διαθέτει καλή κρίση γύρω από τα οικονομικά ζητήματα και τα διαχειρίζεται με έξυπνο τρόπο. Κάτι που οφείλει να μάθει στη ζωή του είναι να μάθει να μοιράζεται με τους γύρω του.  
 

Ο Πλούτωνας στον 3ο οίκο: 

 
Βαθιά σκέψη, αποκαλυπτική. Η θέση του ντεντέκτιβ. Ψάχνει πάντα να βρει τι κρύβεται πίσω από αυτό που φαίνεται. Ακόμα και αν πρόκειται για ένα εξωστρεφές άτομο, με τον Πλούτωνα σ’ αυτόν τον οίκο, πάντα θα κρατά ένα μεγάλο κομμάτι των σκέψεών του κρυφό. Βγάζει προς τα έξω μόνο ό, τι θέλει να φαίνεται. Πιθανό κάποιο μυστικό μέσα από το άμεσο συγγενικό περιβάλλον. Κάποιες φορές, τον διακρίνει μια αντιφατικότητα στον τρόπο που σκέφτεται και εκφράζεται αλλά πάντα με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο. Ταλέντο στο γράψιμο, το οποίο μπορεί να δράσει και ως ψυχοθεραπευτικό μέσο για το ίδιο το άτομο. Αν οι όψεις δεν ευνοούν, έχουμε έναν απαισιόδοξο και μελαγχολικό άνθρωπο. Αντίθετα, αν οι όψεις είναι θετικές, ο άνθρωπος καταφέρνει και βρίσκει δύναμη και έμπνευση από οτιδήποτε μέσα στην καθημερινότητά του. 
 

Ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο: 

 
Είναι πολύ πιθανό, το άτομο να βίωσε μεγάλη καταπίεση από το οικογενειακό του περιβάλλον ή να υπάρχει κάποιο μυστικό που σχετίζεται με τη γέννηση του. Κάτι που θα ωφελούσε πολύ στη ζωή του συγκεκριμένου ατόμου, είναι σύντομα να ανεξαρτητοποιηθεί και να μπορεί να ζήσει μακριά από την πατρική οικογένεια. Επίσης, η οικογένεια μπορεί να βίωσε κάποια οικονομική περιπέτεια και λόγω αυτού, να στιγμάτισε με κάποιον τρόπο την ψυχολογία του. Η μητέρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη ζωή του. Πιθανές συχνές αλλαγές κατοικίας.  
 

Ο Πλούτωνας στον 5ο οίκο: 

 
Ιδιορρυθμία, εκκεντρικότητα, έντονο ένστικτο για σεξ και δημιουργία ή το εντελώς αντίθετο. Συνήθως, δείχνει θέματα σχετικά με την απόκτηση παιδιού. Το άτομο μπορεί να βιώσει μοιραίες καταστάσεις στην ερωτική του ζωή. Αν οι όψεις είναι ευνοϊκές, έχουμε έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο καλλιτέχνη ή κάποιον με πρωτότυπα χόμπι. Γενικά, θα βρει οπωσδήποτε έναν τρόπο που θα τον βοηθήσει στην προσωπική του έκφραση και δημιουργικότητα. Αν οι όψεις είναι αρνητικές, έχει την ανάγκη να ασκεί έλεγχο στις ερωτικές του σχέσεις, καθώς επίσης και η άσκοπη κάποιες φορές ανάλωσή του, μέσα από τον τομέα της σεξουαλικής του ζωής.  
 

Ο Πλούτωνας στον 6ο οίκο: 

 
Ισχυρό ένστικτο για δουλειά. Νιώθει ότι η δουλειά του είναι μία αποστολή ή θα ψάξει πολύ για να βρει την αποστολή του, μέσα από το επαγγελματικό του αντικείμενο. Πιθανόν κάποια στιγμή, να περάσει από έναν μεγάλο επαγγελματικό μετασχηματισμό. Αν οι όψεις το ευνοούν, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είτε ως υπάλληλος, είτε ως προϊστάμενος άλλων, μπορεί να εργάζεται πολύ σκληρά και να αποδίδει εξαιρετικά εκεί όπου άλλοι θα τα παρατούσαν. Αν οι όψεις δεν είναι βοηθητικές, τότε μπορεί να έχουμε ένα άτομο επικριτικό για τους άλλους, με αρνητική συμπεριφορά ή να εκφράζει άρνηση για να εργαστεί. 
 

Ο Πλούτωνας στον 7ο οίκο: 

 
Το άτομο μπορεί να βιώσει μοιραίες καταστάσεις μέσα στο γάμο του ή στις επαγγελματικές του συνεργασίες. Βιώνει σχέσεις εξάρτησης, συνήθως με ακατάλληλα άτομα και τα μαθήματα που παίρνει στη ζωή του σκοπό έχουν να τον οδηγήσουν σε έναν δρόμο όπου θα μπορεί να ακολουθήσει το προσωπικό του όραμα και όχι των άλλων. Επίσης, θα μπορούσε να έλξει στη ζωή του έναν σύντροφο με σκοτεινή προσωπικότητα. Γενικά, έχει την τάση να μπλέκεται με άτομα που έχουν κυριαρχικές τάσεις απέναντί του. Θα βιώσει μια ποικιλία σχέσεων στη ζωή του, ώσπου να βρει το δικό του δρόμο.
 

Ο Πλούτωνας στον 8ο οίκο:

 
Εδώ, ο Πλούτωνας βρίσκεται στο φυσικό του χώρο. Το άτομο χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη διαίσθηση στη ζωή του και ένα πολύ καλό επαγγελματικό-οικονομικό ένστικτο. Αν οι όψεις βοηθούν, υπάρχει η πιθανότητα κληρονομιάς ή απόκτησης χρημάτων, μέσω του/της συζύγου. Ισχυρό σεξουαλικό ένστικτο και ιδίως αν κάνει θετικές γωνίες με τους προσωπικούς του πλανήτες. Ταλέντο στην ψυχανάλυση, έξυπνο μυαλό και μεταφυσική δύναμη. Αν οι όψεις είναι αρνητικές, έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις, χρηματικές απώλειες ή τάσεις για κυριαρχία πάνω στους άλλους.  
 

Ο Πλούτωνας στον 9ο οίκο: 

Θρησκευτικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις καθώς και ισχυρές πεποιθήσεις στη ζωή του ατόμου. Κάποιες φορές μάλιστα, μπορεί να τις υπερασπίζει με μια εμμονή ή ξεροκεφαλιά, σε περίπτωση που κάποιοι δεν συμφωνούν μαζί του. Με θετικές όψεις, έχουμε έναν άνθρωπο με ταλέντο στις δημόσιες σχέσεις, στη διδασκαλία, στο πώς να υποστηρίζει αυτά που πιστεύει, στην έρευνα και στη μεταφυσική. Το άτομο, επίσης, διακρίνεται για τις βαθιές ηθικές αξίες που έχει στη ζωή του. Με αρνητικές όψεις, μπορεί να βγάλει προβλήματα με το νόμο, να έχουμε  ένα άτομο χωρίς ηθικές αρχές, εριστικό, ξεροκέφαλο ή να αντιμετωπίσει προβλήματα με συγγενείς εξ αγχιστείας.  
 

Ο Πλούτωνας στο 10ο οίκο: 

 
Η θέση αυτή αποτελεί ένδειξη ότι το άτομο έχει βιώσει, με κάποιον τρόπο, μοιραία γεγονότα, είτε μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον, είτε μέσα από τον κοινωνικό του περίγυρο. Χρειάζεται να τιθασεύσει την ανάγκη του για επιβολή στους άλλους, γιατί στο τέλος θα φέρει αντίθετα από το επιθυμητό αποτελέσματα. Αν οι όψεις που σχηματίζει είναι θετικές, μπορεί να έχουμε εκείνον τον άνθρωπο που είναι ικανός να ασκήσει μεγάλη και θετική επιρροή στην κοινωνία. Αν οι όψεις δεν βοηθούν, τότε έχουμε εκείνον που διακρίνεται από απληστία, εγωισμό και δίψα για κοινωνική αναγνώριση ή το άτομο που αρνείται να ενταχθεί κοινωνικά. 
 

Ο Πλούτωνας στον 11ο οίκο: 

 
Από τη μια, έχει μεγάλη ανάγκη από φίλους και από την άλλη, χρειάζεται να προσέχει ποιους βάζει και εμπιστεύεται στη ζωή του. Γενικά, επιδιώκει μέσα από αυτές τις ομάδες να επιτύχει κάποιον ανώτερο σκοπό και μπορούμε να τον δούμε να συμμετέχει σε ετερόκλητες παρέες ή ομάδες γι’ αυτό το ιδανικό. Αν οι όψεις βοηθούν, μπορεί όχι μόνο να συμμετέχει αλλά και να οδηγήσει προς μια μεγάλη κοινωνική αλλαγή προς όφελος των πολλών. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να έχουμε έναν άνθρωπο αντικοινωνικό, που για κάποιους λόγους δεν γίνεται αποδεκτός από τους άλλους ή αρνείται να θέσει στόχους στη ζωή του.  
 

Ο Πλούτωνας στο 12ο οίκο: 

 
Ένα κρυμμένο ηφαίστειο στα βαθύτερα στρώματα του εαυτού. Με δύσκολες όψεις, έχουμε ένα άτομο κλειστό, μυστικοπαθές, με φόβους, ανασφάλειες, άγχος και ψυχοσωματικά προβλήματα. Για να τα ξεπεράσει όλα αυτά, χρειάζεται να δουλέψει πρώτα με τον εαυτό του και στη συνέχεια να ανακαλύψει νέα ιδανικά που σχετίζονται με την προσφορά προς τους άλλους. Εάν οι όψεις είναι θετικές, το άτομο έχει βρει το σκοπό στη ζωή του και το κέρδος του είναι αμφίδρομο, γιατί βοηθώντας τους άλλους καταφέρνει να βοηθά και τον ίδιο του τον εαυτό. Γενικά, χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση για το άτομό του.
 
 
 
Διαβάστε επίσης:
 

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-08-2014 16:47
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms