Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 29 Ιανουαρίου ως 6 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
25
01
2022

Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 29 Ιανουαρίου ως 6 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Από τις 29 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία ως τις 6 Μαρτίου 2022 και επανέρχονται η ισορροπία και η αρμονία σε όλες τις σχέσεις. Ήδη έχουμε αξιολογήσει τι έχει αξία για μας, τι και ποιόν εκτιμάμε και φυσικά το πιο σημαντικό πράγμα που επαναξιολογήσαμε είναι οι ερωτικές σχέσεις και η ΑΓΑΠΗ. Ό, τι έχει επανεκτιμηθεί και αξιολογηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, θα σταθεροποιηθεί κατά τη διάρκεια της ορθόδρομης πορείας της Αφροδίτης.

 

Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Επιστροφή από το σκοτάδι στο φως της αγάπης!

 

Όμως, προσοχή: Σύμφωνα με την ανάδρομη Αφροδίτη, παλιοί εραστές, φίλοι ή συνεργάτες έχουν έρθει στο προσκήνιο. Τώρα με την ορθόδρομη πορεία του πλανήτη, συνειδητοποιούμε την αξία αυτών των σχέσεων, αν πρέπει να μείνουν ή να φύγουν μια για πάντα από τη ζωή μας. Από την άλλη πλευρά, νέες ερωτικές σχέσεις που ξεκίνησαν υπό την επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης, ίσως διαλυθούν ή παρουσιάσουν προκλήσεις.

Τι σηματοδοτεί η Αφροδίτη στον Αιγόκερω;

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ο τρόπος προσέγγισής μας στις σχέσεις είναι λίγο σοβαρός, γιατί θέλουμε να είμαστε με αξιόπιστα άτομα. Στον έρωτα είμαστε αρκετά διακριτικοί και μας ενδιαφέρουν άτομα που είναι κοινωνικά καταξιωμένα. Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια …αυτοκρατορία με το σύντροφό μας. Δε μας ενδιαφέρουν τα one night stands, γινόμαστε λίγο …ντεμοντέ, με όνειρο να δημιουργήσουμε κάτι που διαρκεί. Μας παίρνει χρόνο, πριν ανοιχτούμε συναισθηματικά, αλλά όταν γίνει, αποκαλύπτουμε έναν αισθησιασμό που έχει αντοχή. Κρατάμε μυστική την ερωτική μας ζωή, γιατί θεωρούμε ότι είναι κάτι πολύ ιδιωτικό. Μπορούμε να κερδίσουμε το σεβασμό και ξέρουμε ότι αυτή είναι η βάση για μια διαρκή σχέση. 

Χειριζόμαστε τις σχέσεις μας με αξιοπρέπεια και η πίστη μας είναι ακλόνητη. Ψάχνουμε για κάποιον που μπορούμε να βασιστούμε, κάποιον ο οποίος είναι αυτοδημιούργητος, άνδρας ή γυναίκα. Επιδιώκουμε τη σταθερότητα μέσα από τον πλούτο και την επιτυχία και θαυμάζουμε τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά, τους πολυμήχανους, αυτούς που έχουν στόχους στη ζωή. Είμαστε ρεαλιστές και οτιδήποτε δημιουργούμε, φαίνεται καλά δομημένο και έχει διάρκεια. Είμαστε αξιόπιστοι και περιμένουμε ο σύντροφός μας, οι στενοί φίλοι και οι συνεργάτες μας, να έχουν υπευθυνότητα. Μπορεί να έχουμε κατά καιρούς μελαγχολία και είναι σημαντικό να έχουμε φίλους που να κατανοούν την ανάγκη μας για προστασία της ιδιωτικής μας ζωής.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα. 

 

Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της ορθόδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, θα προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε από το αφεντικό σας αύξηση! Θα υπάρχουν πιο αρμονικές σχέσεις στην καριέρα σας και κάποιοι από εσάς μπορεί και να βρείτε τον έρωτα στο χώρο της εργασίας σας. Η προσέλκυση των σωστών ανθρώπων, τη σωστή στιγμή, προάγει τη σταδιοδρομία σας. Ο γοητευτικός τρόπος επικοινωνίας σας και η προθυμία σας να τα πάτε καλά με τους άλλους στη σταδιοδρομία σας, είναι ένα πραγματικό μπόνους για σας. Στην καριέρα σας θα συμπεριφέρεστε με γοητευτικό, ελκυστικό και ευχάριστο τρόπο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, θα σκέφτεστε περισσότερο να περάσετε έντονες ρομαντικές και ευχάριστες στιγμές, μακριά από το σπίτι σας και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Μπορεί και να κάνετε κάποιο ταξίδι σε μια άλλη γειτονική πόλη ή ακόμα και χώρα. Το σημαντικό πράγμα είναι τώρα για σας να φέρετε τον έρωτα και το ρομαντισμό πίσω στη ζωή σας, βελτιώνοντας τις συνθήκες της. Μπορεί και να βρείτε τον έρωτα σε μια ξένη χώρα ή να ερωτευτείτε κάποιο άτομο που είναι μακριά σας. Σας αρέσει να μαθαίνετε καινούργια πράγματα και να κάνετε καθημερινές αποδράσεις ή ταξίδια σε μακρινές χώρες. Οποιοδήποτε ταξίδι ή επαφή με ξένους είναι αρκετά ευνοϊκό τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, θα κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και θα επιφέρετε μεταβολές στη στάση σας, όσον αφορά τις σχέσεις σας τόσο σε ερωτικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα διευθετήσετε τυχόν οικονομικά προβλήματα με ευκολία. Κάνετε προσπάθειες για να επιλύσετε τυχόν οικονομικά ή σεξουαλικά ζητήματα που θα προκύψουν και ενεργείτε με μεγαλύτερη ισορροπία, προσπαθώντας να μην κατηγορείτε τις καταστάσεις ή το άλλο πρόσωπο ή τον εαυτό σας. Οι ενοχές σας και οι εσωτερικές σας συγκρούσεις θα εξομαλυνθούν. Είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για οικονομικές δοσοληψίες και θα είστε τυχεροί σε επενδύσεις ή ακόμα και να χωρίσετε με φιλικό τρόπο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, θα είστε χαρούμενοι και θα λάβετε και θα προσφέρετε αγάπη στα προσφιλή σας πρόσωπα. Θα κάνετε πράγματα που θα ευχαριστούν τους άλλους βαθιά. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να φέρετε μεγαλύτερη ισορροπία και αρμονία στη ζωή σας, όσον αφορά τις σημαντικές προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο ερωτικός σας δεσμός ή ο γάμος σας μπορούν πραγματικά να εμβαθύνουν και να προχωρήσουν μπροστά. Είναι πιο εύκολο να κάνετε αρμονικές συζητήσεις και να επιλύσετε τυχόν δυσαρμονίες που υπάρχουν σε όλες τις σημαντικές σας σχέσεις. Θα υπάρξει θετική ανταλλαγή συναισθημάτων με το πρόσωπο που αγαπάτε. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, μπορείτε να βρείτε τα σωστά άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στη βελτίωση της προσωπικότητάς σας. Σας δίνονται οι ευκαιρίες για να καλυτερέψετε την εργασία σας, την υγεία σας αλλά και τη συναισθηματική ζωή σας. Επιδιώκετε την τελειότητα και την ομορφιά. Καταβάλετε προσπάθειες για να καταλάβετε καλύτερα τη σχέση σας σε ψυχολογικό και διανοητικό επίπεδο. Αν είστε εργοδότης, θα είστε τώρα σε θέση να βρείτε τρόπους για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε και να κάνετε το εργασιακό περιβάλλον των εργαζομένων σας καλύτερο και να έρθετε πιο κοντά στους ανθρώπους που εργάζονται για σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, θα μοιραστείτε με τα παιδιά ή το σύντροφο σας ευχάριστες στιγμές και θα επιδιώκετε να εκφράσετε τον έρωτα σας. Θα απολαύσετε την αγάπη, αλλά και τη διασκέδαση, με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Εάν έχετε καλλιτεχνικά ταλέντα, είναι μια θετική περίοδος, κατά την οποία μπορείτε να εξερευνήσετε και να προβάλετε τη δημιουργικότητά σας. Θα επιδιώκετε να ομορφύνετε τη ζωή σας, μέσα από κάθε μορφή της αυτοέκφρασής σας. Θαυμάζετε στους άλλους τα ταλέντα και την ομορφιά και θα λάβετε αρκετές προσκλήσεις για διασκέδαση, γιατί ξέρετε πώς να κάνετε τους άλλους να περάσουν χαρούμενες στιγμές. 

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, θα θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο όμορφο, να προσκαλέσετε ανθρώπους και να μοιραστείτε μαζί τους ευχάριστες στιγμές. Θα επιδιώκετε να δώσετε και να πάρετε περισσότερη αγάπη στην οικογενειακή σας ζωή και δημιουργούνται ευκαιρίες για καλύτερες σχέσεις με τους γονείς σας, ή θα βρείτε τρόπους για μεγαλύτερη προσωπική γαλήνη. Θα υπάρξουν καλές συνομιλίες με τους φίλους σας ή το σύντροφό σας ή με γυναίκες. Είναι μια ιδανική στιγμή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας, για ένα ρομαντικό δείπνο, και για την κοινωνικοποίηση στο σπίτι. Αποφύγετε την υπερβολική επιείκεια και να τρώτε πλούσια γεύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να διευθετήσετε τις διαφορές σας με ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή τα αδέλφια σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για θετικές σχέσεις με τα αδέλφια ή τους στενούς σας φίλους. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για γράψιμο, καθώς και να προβάλετε τις ιδέες σας ή να συμμετέχετε σε σεμινάρια ή διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα. Θα σας ενδιαφέρει η πνευματική επικοινωνία στις σχέσεις σας και μπαίνετε στο παιχνίδι της εξεύρεσης ενός νέου ερωτικού συντρόφου, καθώς έχετε άποψη και πνεύμα. Αν είστε μόνοι, μια νέα σχέση μπορεί να προκύψει μέσα από την επικοινωνία ή ένα ταξίδι.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, θα λάβετε βοήθεια από τους φίλους και τις κοινωνικές σας επαφές και θα κάνετε καλές επιχειρηματικές συμφωνίες. Μπορεί επίσης να αναζητήσετε ένα σύντροφο που να σας παρέχει υλικά αγαθά και να είναι ευκατάστατος. Θα ξοδεύετε χρήματα για την ομορφιά, αν είστε γυναίκα κι αν είστε άνδρας, για τις γυναίκες. Τώρα θα ξοδεύετε μόνο για τα όμορφα και πολυτελή πράγματα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αγοράσετε ή να πουλήσετε έργα τέχνης ή αντικείμενα πολυτελείας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Προσελκύεστε από τον πλούτο και από ερωτικούς συντρόφους που μπορούν να σας προσφέρουν κάθε είδους ανέσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, θα δείξετε στον κόσμο τη δημιουργικότητά σας και όλες οι σχέσεις σας θα είναι πιο σημαντικές για εσάς. Θα θέλετε να κάνετε πιο όμορφο το περιβάλλον σας, αλλά και την εξωτερική σας εμφάνιση. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία μπορείτε να φέρετε στη ζωή σας ό, τι χρειάζεστε για την εσωτερική σας ανάπτυξη. Οι σχέσεις με τους άλλους διέπονται από μια αίσθηση ισορροπίας. Θα έχετε την ευκαιρία να προσελκύσετε κάποιο πρόσωπο ή ιδέα στην ζωή σας που θα συμβάλει στην περαιτέρω θετική πορεία σας. Η προσωπική σας γοητεία, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυξάνεται και θα λάμπετε στον κοινωνικό σας περίγυρο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, θα χρειαστούν περισσότερες προσπάθειες για να ικανοποιήσετε τους στόχους σας στην προσωπική σας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να βρείτε το προσωπικό σας καταφύγιο και ιδιωτικό χρόνο για τον εαυτό σας. Έχετε την τάση να δείχνετε περισσότερη συμπάθεια και κατανόηση προς εκείνους που έχουν την ανάγκη σας. Είστε ευαίσθητοι στην ομορφιά και τη φαντασία και σας αρέσει να απολαμβάνετε έναν ήσυχο διαλογισμό. Θα προσελκύετε απελπισμένους ανθρώπους γύρω σας και δε θα μπορείτε να πείτε όχι. Μπορεί να εμπλακείτε σε μια μυστική ερωτική σχέση ή να αναζητάτε τη μοναξιά. Τα συναισθήματά σας θα είναι ευαίσθητα και μπορεί εύκολα να πληγωθείτε. 

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα επιδιώκετε πιο αρμονικές και ζεστές ανθρώπινες σχέσεις και θα διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ενσωματωθείτε σε κοινωνικές ομάδες και να βρεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Είναι μια τέλεια περίοδος για να οργανώσετε νέες  δραστηριότητες. Μπορεί και να σας δοθεί η ευκαιρία να οδηγήσετε μια ομάδα ή, τουλάχιστον, να την εμπνεύσετε. Οι συγκρούσεις ή οι δυσκολίες ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο σας ή τους ανθρώπους που γνωρίζετε, θα εξομαλυνθούν. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για την επίλυση των διαφορών ή να ενεργήσετε ως μεσολαβητής μεταξύ δυο αντιμαχόμενων πλευρών.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-01-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms