Ποιος είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου και τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
09
07
2019

Ποιος είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου και τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

E-zwdia

Ο καθένας μας ξέρει ότι η ημερομηνία της γέννησής μας λέει κάτι το ιδιαίτερο για την προσωπικότητά μας. Αλλά ξέρετε γιατί; Είναι επειδή η ημέρα που γεννηθήκαμε  και κατ’ επέκταση το ζώδιό μας, έχει ένα συγκεκριμένο πλανήτη που ήταν δυνατός στον ουρανό και αυτός ο πλανήτης είναι ο κυβερνήτης πλανήτης μας.

 

Μάθε ποιος είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου.

 

Γι’ αυτό ο καθένας από εμάς έχει τη δική του μοναδική ταυτότητα, τη δική του ιδιοσυγκρασία, τα χαρακτηριστικά, τα ταλέντα και τις αδυναμίες. Σε αντίθεση με το ζώδιό μας, το οποίο είναι στατικό, ο κυβερνήτης πλανήτης μας είναι σε διαρκή κίνηση. Αλλάζει ζώδιο, μετακινείται και είναι σημαντικός για τα γεγονότα της ζωής μας, προκειμένου να αναπτυχθούμε. Επιπλέον, μας λέει τι μπορούμε να περιμένουμε από τη ζωή και τις σχέσεις μας.

 

Μάθετε, λοιπόν, για τον κυβερνήτη πλανήτη σας και το ρόλο που παίζει στη ζωή σας:

 

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Άρης, ο οποίος σας χαρίζει φιλοδοξία και  αυτοπεποίθηση σε ό, τι κάνετε. Προσεγγίζετε τη ζωή με ενθουσιασμό και ζήλο και αυτό είναι το θετικό σας στοιχείο. Έχετε μια δυναμική προσωπικότητα και πιστεύετε στις πράξεις και όχι στα λόγια. Ο Άρης σας δίνει έντονη σεξουαλικότητα αλλά σας κάνει επιθετικούς και αποφασιστικούς και μερικές φορές αγενείς. Ο Άρης φέρνει στην επιφάνεια τις ενστικτώδεις επιθυμίες και παρορμήσεις σας καθώς σχετίζεται με το θυμό και τη βία, δηλώνει τον πολεμιστή που αγωνίζεται για τη νίκη, αλλά σας δίνει θάρρος να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας. Από την άλλη πλευρά, είστε ζηλιάρηδες, αυταρχικοί και ισχυρογνώμονες. Οι καλές σας ποιότητες περιλαμβάνουν τη δυναμικότητα, την αμεσότητα, τη θετική στάση στη ζωή και την ταχεία αντίδραση στις καταστάσεις. Ξέροντας τι θέλετε και πώς να επιβάλετε τη θέλησή σας, χωρίς να βλάψετε τους άλλους, θα σας βοηθήσει στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι η Αφροδίτη, που σας χαρίζει μια άνετη και πολυτελή ζωή. Δημιουργείτε ισχυρές και μακράς διαρκείας φιλίες και σχέσεις. Είστε στοργικοί προς την οικογένειά σας και τους άλλους γύρω σας. Το αντίθετο φύλο έλκεται από εσάς, από τη γοητευτική σας εμφάνιση και τους ευγενικούς τρόπους σας. Πολλοί πιστεύουν ότι το βαθύ νόημα αυτού του πλανήτη είναι η αγάπη, αλλά στην ουσία είναι η εκτίμηση του έρωτα και της ομορφιάς. Η Αφροδίτη έχει μια αισθησιακή ποιότητα που αντιπροσωπεύει τις υψηλότερες προσδοκίες της αγάπης, χαρίζοντάς σας γοητεία και τη δύναμη της έλξης. Είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την καλλιτεχνική πλευρά σας και τις πνευματικές δονήσεις σας. Από την άλλη πλευρά, σας κάνει απρόσεκτους, αναποφάσιστους και υπερβολικά ρομαντικούς, σε σημείο να εξαρτάστε από τους άλλους. Μαθαίνοντας να ελέγχετε τις αισθησιακές επιθυμίες σας, αυτό θα σας βοηθήσει στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Ερμής, που σας χαρίζει λογική και μια αποτελεσματική επικοινωνία. Μπορείτε να μεταβιβάσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας στους άλλους πολύ εύκολα ενώ θέλετε να μαθαίνετε νέα πράγματα και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Οι άλλοι σας εκτιμούν για την εξυπνάδα, την ευφυΐα και τη σοφία σας. Μπορείτε να προσαρμοστείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση αρκετά γρήγορα και αυτή σας η ποιότητα θα σας πάει πολύ μπροστά στη ζωή. Ο Ερμής σας βοηθά στην επεξεργασία μεγάλου όγκου πληροφοριών και σας επιτρέπει να σκέπτεστε λογικά και να εκφράζετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας με ευκολία. Είστε ο εμψυχωτής των άλλων, αφού σας κάνει αναλυτικούς και με αυξημένη κριτική ικανότητα.  Από την άλλη πλευρά, έχετε την τάση να επικρίνετε, να διαμαρτύρεστε και να είστε αχάριστοι. Μαθαίνοντας να παίρνετε μια σταθερή απόφαση και να εμμένετε σε αυτή, θα απλοποιηθεί η ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι η Σελήνη που σας χαρίζει ευαισθησία και  συναισθηματισμό. Η οικογένεια και οι φίλοι σας είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή σας. Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας ανάλογα με τις συνθήκες που βιώνετε. Η Σελήνη σας κάνει να μπορείτε να δείτε και να νιώσετε με ποικίλους τρόπους, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης ή της Πανσελήνου. Είστε λίγο ασταθείς και κυκλοθυμικοί, όπως η ενέργεια που ασκεί το φεγγάρι και δημιουργεί τις παλίρροιες, με αποτέλεσμα αυτό να έχει επιπτώσεις στη ψυχική σας ισορροπία. Η Σελήνη σας φέρνει επίσης την αρνητική πλευρά της που θα πρέπει συνεχώς να μάχεστε, προκειμένου να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα, προκαλώντας τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους πολλή θλίψη και πόνο. Από την άλλη πλευρά, είστε  κυκλοθυμικοί, κολλημένοι με το παρελθόν, πεσιμιστές και ζηλιάρηδες. Προσδιορίστε τα συναισθήματά σας και θέστε κατά μέρος τον εγωισμό για να βοηθηθείτε στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Ήλιος, που σας χαρίζει αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια, καλή υγεία και φυσική δύναμη. Είστε πολύ γενναιόδωροι όταν σας δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσετε τους άλλους. Η δύναμη και η φιλοδοξία σας είναι οι κινητήριες δυνάμεις στη ζωή σας. Η θέση του Ήλιου στο γενέθλιο χάρτη σας δείχνει τον τρόπο και τον τομέα της ζωής σας που ακτινοβολείτε, καθώς και ποια γεγονότα στη ζωή σας θα σας κάνουν να αναδειχθείτε. Ο Ήλιος είναι η καρδιά του Ωροσκοπίου και ο οίκος που βρίσκεται είναι ο τομέας που θα θέλατε να λάμψετε. Από την άλλη πλευρά, είστε αρκετά εγωιστές, πράγμα που σας κάνει αλαζονικούς και ματαιόδοξους. Οι καλές σας ποιότητες περιλαμβάνουν μια ισχυρή ζωτικότητα, εντιμότητα, δημιουργικότητα, γενναιοδωρία και αξιοπρέπεια. Αναπτύσσοντας τη δική σας προσωπική ταυτότητα και τη δημιουργική σας ενέργεια, αυτό θα σας βοηθήσει στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Ερμής, που σας χαρίζει λογική και μια αποτελεσματική επικοινωνία. Μπορείτε να μεταβιβάσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας στους άλλους πολύ εύκολα ενώ θέλετε να μαθαίνετε νέα πράγματα και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Οι άλλοι σας εκτιμούν για την εξυπνάδα, την ευφυΐα και τη σοφία σας. Μπορείτε να προσαρμοστείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση αρκετά γρήγορα και αυτή σας η ποιότητα θα σας πάει πολύ μπροστά στη ζωή. Ο Ερμής σας βοηθά στην επεξεργασία μεγάλου όγκου πληροφοριών και σας επιτρέπει να σκέπτεστε λογικά και να εκφράζετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας με ευκολία. Είστε ο εμψυχωτής των άλλων, αφού σας κάνει αναλυτικούς και με αυξημένη κριτική ικανότητα. Από την άλλη πλευρά, έχετε την τάση να επικρίνετε, να διαμαρτύρεστε και να είστε αχάριστοι. Μαθαίνοντας να παίρνετε μια σταθερή απόφαση και να εμμένετε σε αυτή, θα απλοποιηθεί η ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι η Αφροδίτη που σας χαρίζει μια άνετη και πολυτελή ζωή. Δημιουργείτε ισχυρές και μακράς διαρκείας φιλίες και σχέσεις. Είστε στοργικοί προς την οικογένειά σας και τους άλλους γύρω σας. Το αντίθετο φύλο έλκεται από εσάς από τη γοητευτική σας εμφάνιση και τους ευγενικούς τρόπους σας. Πολλοί πιστεύουν ότι το βαθύ νόημα αυτού του πλανήτη είναι η αγάπη, αλλά στην ουσία είναι η εκτίμηση του έρωτα και της ομορφιάς. Η Αφροδίτη έχει μια αισθησιακή ποιότητα που αντιπροσωπεύει τις υψηλότερες προσδοκίες της αγάπης, χαρίζοντάς σας γοητεία και τη δύναμη της έλξης. Είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την καλλιτεχνική πλευρά σας και τις πνευματικές δονήσεις σας. Από την άλλη πλευρά, σας κάνει απρόσεκτους, αναποφάσιστους και υπερβολικά ρομαντικούς, σε σημείο να εξαρτάστε από τους άλλους. Μαθαίνοντας να ελέγχετε τις αισθησιακές επιθυμίες σας, αυτό θα σας βοηθήσει στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Πλούτωνας που συνδέεται με τον μετασχηματισμό, τις πνευματικές αλλαγές, την ανάπτυξη και την εξουσία. Η ισχυρή επιρροή αυτού του πλανήτη σας κάνει να βιώνετε έντονα τα γεγονότα της ζωής σας και πολλούς μετασχηματισμούς και αναγεννήσεις. Σας χαρίζει τεράστια δύναμη να επιφέρετε αλλαγές και μάλιστα να κάνετε μετασχηματισμό μιας ολόκληρης ζωής, για καλό ή για κακό. Πολλές φορές παγιδεύεστε σε μια δίνη συναισθημάτων που φτάνουν μέχρι τον ίδιο τον πυρήνα της ύπαρξής σας. Επίσης, σας δίνει μια ενέργεια κάθαρσης που σας επιτρέπει να ανεβείτε σε υψηλότερα επίπεδα επίγνωσης. Με το θάρρος σας και τη δύναμή σας, επιδιώκετε να εξαλείψετε οτιδήποτε θα μπορούσε να εμποδίσει τους στόχους σας. Μερικές φορές η ενέργεια του Πλούτωνα σας κάνει καταστροφικούς, καθώς δεν υπολογίζετε τίποτα μπροστά στη δύναμη της αναγέννησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Δίας, ένας τυχερός πλανήτης που σας χαρίζει ευκαιρίες για να πετύχετε στη ζωή. Έχετε αισιοδοξία και χαρά και αγαπάτε την ελευθερία σας. Επαναστατείτε αν κάποιος επιδιώκει να σας τη στερήσει. Έχετε αγάπη για νέες εμπειρίες, γενναιοδωρία και επεκτατικότητα. Έχετε μια αίσθηση ηθικής και δικαιοσύνης και σας αρέσει η μελέτη της θρησκείας και της φιλοσοφίας που σας παρέχεται από τον πλανήτη Δία. Αυτός ο ευμενής πλανήτης σας κάνει υπερβολικά αισιόδοξους, επιεικείς, πρόσχαρους, γενναιόδωρους και τυχερούς. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας μπορεί να σας ενθαρρύνει να κάνετε υπέρβαση του προϋπολογισμού σας σε υπερβολές και καταχρήσεις. Ο Δίας είναι σαν ένας μεγεθυντικός φακός που κάνει μια μικρή ευκαιρία να φανεί μεγαλύτερη απ’ ότι είναι στη πραγματικότητα. Κάντε καλή χρήση αυτών των ευκαιριών, ζήστε τη ζωή όπως έρχεται, κατά πάσα πιθανότητα ως περιπέτεια, και πιστέψτε ότι μπορείτε να κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Κρόνος που σας χαρίζει πρακτικότητα και πειθαρχία, υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Είστε ένα σκληρά εργαζόμενο άτομο και προσπαθείτε να επιτύχετε τα όνειρα και τους στόχους σας. Έχετε μεγάλη ψυχική δύναμη, αντοχές και υπομένετε τις δυσκολίες, χωρίς να διαμαρτύρεστε. Η ισχυρή δύναμη της θέλησής σας, θα σας δώσει επιτυχία στη ζωή. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος φαίνεται να σας περιορίζει την επέκταση και σας ασκεί έλεγχο. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που δηλώνει τους περιορισμούς και τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσετε, και ότι έχετε ένα καρμικό χρέος που χρειάζεται να ξοφλήσετε. Ο οίκος στον οποίον βρίσκεται ο Κρόνος στο χάρτη σας, σας υποδεικνύει τον τομέα της ζωής σας που θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιμελείς και να προσπαθήσετε να αλλάξετε προς το καλύτερο. Ο Κρόνος είναι ένας καρμικός πλανήτης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Ουρανός που σας κάνει ανεξάρτητους και επαναστάτες, προτιμώντας να βαδίσετε το δικό σας δρόμο αντί να ακολουθήσετε την πορεία των άλλων. Διαθέτετε πολλά δημιουργικά ταλέντα. Η ενέργεια του Ουρανού σας κάνει να έχετε την αίσθηση ότι πρέπει να υπηρετήσετε έναν ειδικό σκοπό και πολλές φορές πολύ μοναδικό. Σας επιτρέπει να έχετε ευαισθητοποίηση και να αναζητάτε την αλήθεια. Η κάπως μποέμ και συχνά σουρεαλιστική ενέργεια αυτού του πλανήτη σας κάνει να μεταβαίνετε γρήγορα από το ένα άκρο στο άλλο, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει σε σοκ, ανησυχία και ανασφάλεια. Το διαισθητικό μυαλό που σας χαρίζει αυτός ο πλανήτης σας ωθεί να ψάχνετε στον αποκρυφισμό, το υπερφυσικό και στην Αστρολογία. Από την άλλη πλευρά, αντιστέκεστε, είστε επαναστάτες και εκκεντρικοί. Αναγνωρίζοντας ότι όλες οι αλλαγές δεν είναι άσχημες και μελετώντας το σκοπό της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας σας, θα σας βοηθήσει στην πορεία της ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Ποσειδώνας που σας δίνει ευαισθησία, συμπόνια και ιδεαλισμό. Χρησιμοποιείτε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας για να επιφέρετε αλλαγές γύρω σας και σας βοηθάει επίσης σε αυτό η ισχυρή αίσθηση της διαίσθησής σας. Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα του Ποσειδώνα μπορεί να είναι φαινομενικά νεφελώδη και σας δημιουργούν σύγχυση και αναποφασιστικότητα, ο Ποσειδώνας είναι η υψηλότερη οκτάβα της Αφροδίτης, έτσι σας προσφέρει έντονα συναισθήματα, ευαισθησίες και πιο εκλεπτυσμένη συμπεριφορά. Όταν έρχεστε σε επαφή με τις πνευματικές ενέργειες του Ποσειδώνα, βιώνετε τη συμπόνια και την ομορφιά. Ο πλανήτης Ποσειδώνας ενθαρρύνει τη φαντασία και την ευαισθησία αλλά από την άλλη πλευρά, δημιουργεί ανεντιμότητα, εξαπάτηση και αναποφασιστικότητα. Θα πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε δημιουργικά τη φαντασία σας και προς όφελος των άλλων, και όχι μόνο για τον εαυτό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-07-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ