Η Σελήνη και τα συναισθήματά σου. Τι αγγίζει την ψυχή σου;
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
04
10
2020

Η Σελήνη και τα συναισθήματά σου. Τι αγγίζει την ψυχή σου;

E-zwdia

Η Σελήνη είναι ο ταχύτερος κινούμενος πλανήτης και διανύει ένα ζώδιο περίπου κάθε δυόμισι ημέρες. Η Σελήνη είναι η ψυχή μας και ό, τι υπάρχει στο ασυνείδητό μας και κυβερνά ό, τι είναι κρυμμένο και τη σκιώδη πλευρά της ψυχής μας. Αντιπροσωπεύει τις ανάγκες μας, τα συναισθήματά μας, τις διαθέσεις μας και τις συνήθειές μας. Δείχνει πόση ευαισθησία εκφράζουμε ή όχι, πώς προστατεύουμε τους γύρω μας. Για να δείτε σε ποιον οίκο βρίσκεται η Σελήνη σας πατήστε εδώ: Αστρολογικός Χάρτης

 

Τι δείχνει η ενέργεια της Σελήνης για τα συναισθήματά μας σύμφωνα με την Αστρολογία ανάλογα με τον οίκο στον οποίο βρίσκεται;

 


Η ενέργεια του φεγγαριού διέπει τα συναισθήματά μας, το πώς αισθανόμαστε για τα πράγματα και τους ανθρώπους και πως αυτά τα πράγματα και οι άνθρωποι με τη σειρά τους μας επηρεάζουν συναισθηματικά. Είναι οι αναμνήσεις από το παρελθόν μας και μας δείχνει τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε αυτές τις αναμνήσεις. Αντιπροσωπεύει τις γυναίκες, τη γονιμότητα, τη μητρότητα και την παιδική ηλικία.

 

Διαβάστε παρακάτω σε ποιον τομέα της ζωής σας είναι η Σελήνη και αποκωδικοποιείστε την ψυχή σας:

 

Η Σελήνη στον 1ο οίκο

Είστε πολύ ευαίσθητοι και ευσυγκίνητοι αλλά κυκλοθυμικοί και ευμετάβλητοι. Το θετικό είναι ότι μπορείτε και προσαρμόζεστε εύκολα σε όποιο περιβάλλον βρεθείτε αλλά επηρεάζεστε εύκολα από τους άλλους. Η μητέρα σας έχει ασκήσει έντονη επιρροή στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σας και τις συνήθειές σας. Είστε φιλόδοξοι, έχετε δημιουργικό μυαλό και η διαίσθησή σας πάντα σας συμβουλεύει σωστά. Μπορεί να αποκτήσετε δημοτικότητα, όμως θα πρέπει να προσέχετε αυτούς που προσπαθούν να σας επιβληθούν και να σας εκμεταλλευτούν.

Η Σελήνη στον 2ο οίκο

Είστε συναισθηματικά και οικονομικά ανασφαλείς, νιώθετε έντονη την ανάγκη για απόκτηση χρημάτων και υλικών αγαθών, προκειμένου να νιώθετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια της ζωής σας, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με οικονομικές διακυμάνσεις ή απώλεια χρημάτων ή να έχετε εναλλαγές μεταξύ οικονομικής λιτότητας και ανεύθυνης σπατάλης. Οι γυναίκες ή η οικογένειά σας μπορεί να σας βοηθήσουν σε σημαντικά κέρδη στη ζωή σας ή ακόμα και σε χάσιμο χρημάτων, ανάλογα με τις όψεις της Σελήνης.

Η Σελήνη στον 3ο οίκο

Έχετε έντονη την ανάγκη για επικοινωνία, έτσι μπορείτε να εκφράσετε  τα συναισθήματά σας με ευκολία, κυρίως μέσω της συγγραφής ή σε ένα blog ή στα κοινωνικά δίκτυα. Σας είναι σχεδόν αδύνατον να κρύψετε ό, τι νιώθετε, τις σκέψεις σας και τις ιδέες σας. Έχετε συγγραφικό ή καλλιτεχνικό ταλέντο, τα γραπτά σας και ο τρόπος που παρουσιάζετε τις ιδέες και τις απόψεις σας έχουν απήχηση σε ένα ευρύ κοινό. Η ικανότητά σας να αγγίζετε με τα λόγια σας και τα γραπτά σας τις ψυχές των άλλων, μπορεί να σας χαρίσει δημοτικότητα.

Η Σελήνη στον 4ο οίκο

Είστε πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, έχετε ένα έντονο συναισθηματικό δέσιμο με το σπίτι και την οικογένειά σας. Αφιερώνεστε στην οικογένειά σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι τα πάντα στη ζωή σας. Δίνετε μεγάλη σημασία στις οικογενειακές καταβολές σας και τις ρίζες σας, επηρεάζεστε από την ανατροφή σας και αγαπάτε την πατρίδα σας. Νιώθετε το κάθε τι πολύ έντονα και δημιουργείτε σχέσεις εξάρτησης καθώς είστε ευάλωτοι συναισθηματικά.

Η Σελήνη στον 5ο οίκο

Έχετε εναλλαγές στα συναισθήματά σας και τις διαθέσεις σας, οι ερωτικές σχέσεις σας είναι ασταθείς. Τα μεταβαλλόμενα συναισθήματά σας μπορούν να επιδράσουν αρνητικά στον έρωτα και τις σχέσεις με τα παιδιά σας, παρά το γεγονός ότι είστε εξαρτημένοι από αυτά. Έχετε δημιουργικότητα και μεγάλες φιλοδοξίες, είστε γενναιόδωροι και πολύ κοινωνικοί. Επίσης, σας αρέσει η διασκέδαση και η πολυτελής ζωή. Έχετε έντονη αυτοπεποίθηση και υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας, όμως ο σνομπισμός και η ματαιοδοξία σας θα δημιουργήσουν προβλήματα στην ερωτική σας ζωή.

 Η Σελήνη στον 6ο οίκο

Είστε άτομο που θέλει να προσφέρει υπηρεσίες στους άλλους, έχετε απλότητα και αγαπάτε την τάξη και την ασφάλεια. Φροντίζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δεν μπορείτε να ανεχτείτε τη μη σωστή συμπεριφορά. Η λογική κυβερνά την καρδιά σας, βλέπετε τη ζωή ορθολογιστικά και πρακτικά. Είστε τελειομανείς και σχολαστικοί, η πρακτική θεώρηση της ζωής σας βοηθά να έχετε έλεγχο των συναισθημάτων σας. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να εξυπηρετήσετε τους άλλους και να δουλεύετε για τους άλλους παρά για τον εαυτό σας.

Η Σελήνη στον 7ο οίκο

Φροντίζετε και προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των άλλων γύρω σας, παραμελώντας τελείως τον εαυτό σας. Είστε πολύ συναισθηματικοί και αποζητάτε την ασφάλεια και την αρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είστε πολύ κοινωνικοί και έχετε πολλούς φίλους, οι οποίοι εναλλάσσονται. Ο σύντροφός σας και οι συνεργάτες σας θα πρέπει να είναι άτομα που μπορούν να απομακρύνουν τις ανασφάλειές σας και να σας στηρίζουν σε κάθε σας βήμα. Έχετε έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις και ίσως αναποφασιστικότητα και ιδιοτροπίες.

 Η Σελήνη στον 8ο οίκο

Είστε έντονα συναισθηματικοί, εκφράζετε τα συναισθήματά σας μέσα από το σεξ, επιδιώκετε ένα βαθύ συναισθηματικό δέσιμο με το σύντροφό σας. Στη ζωή σας θα βιώσετε έντονες συγκινησιακές καταστάσεις και έναν βαθύ ψυχολογικό μετασχηματισμό, για καλό ή για κακό. Πολλές φορές εκφράζετε σκληρότητα και εμμονή, υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας, καθώς πιστεύετε στη δύναμή σας. Αν η Σελήνη σας δέχεται αρνητικές όψεις, γίνεστε ψυχαναγκαστικοί, ζηλιάρηδες και κτητικοί και προσπαθείτε να φυλακίσετε κάποιον μέσω του σεξ.

 Η Σελήνη στον 9ο οίκο

Η ψυχή σας νιώθει χαρά μέσα από τη γνώση και τα ταξίδια στο εξωτερικό. Ίσως φύγετε μακριά από την πόλη σας ή μετεγκατασταθείτε στο εξωτερικό ή ακόμη αλλάξετε την ιθαγένειά σας. Έχετε μια δραστήρια κοινωνική ζωή, υποστηρίζετε με δύναμη ψυχής τις πεποιθήσεις σας, αγωνίζεστε για την απόκτηση εμπειριών και σοφίας. Έχετε ιδεαλιστικές ιδέες και σκέψεις, η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία εναλλάσσονται γρήγορα στο μυαλό σας.

 Η Σελήνη στον 10ο οίκο

Τα συναισθήματά σας είναι πολύ ισχυρά και χρειάζεστε έντονα τη συναισθηματική υποστήριξη των γύρω σας. Μπορεί να έχετε μια παθητική στάση στη ζωή και να περιμένετε από τους άλλους να σας φροντίσουν. Κάποιος από τους γονείς σας μπορεί να επιδράσει στη σταδιοδρομία που θα επιλέξετε ή μπορεί να εργάζεστε σε μια οικογενειακή επιχείρηση. Ίσως κάποια ψυχολογικά προβλήματα να έχουν άσχημες επιπτώσεις στην εργασία σας ή τους στόχους σας στη ζωή. Βασικό στοιχείο της οικοθεσίας αυτής είναι μια ζωή γεμάτη αλλαγές.

Η Σελήνη στον 11ο οίκο

Έχετε πολλές φιλίες, κυρίως με γυναίκες, και οι φίλοι σας εναλλάσσονται συνεχώς. Η τεχνολογία και το διαδίκτυο επιδρούν στην ψυχοσύνθεσή σας, θετικά ή αρνητικά,  ανάλογα με τις όψεις της Σελήνης. Βλέπετε τη μητέρα σας ως φίλη σας ή πολλοί από τους φίλους σας είναι γυναίκες. Έχετε πολλές καινοτόμες ιδέες οι οποίες επηρεάζουν τους άλλους και έντονο ανθρωπιστικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα των άλλων. Η  αυξημένη παρατηρητικότητά σας και η φιλελεύθερη ιδιοσυγκρασία σας, φέρνουν πολλές φιλίες στη ζωή σας που υποστηρίζουν τις ελπίδες και τα όνειρά σας.

Η Σελήνη στον 12ο οίκο

Είστε ευαίσθητοι και δεμένοι με το παρελθόν, οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις βασίζονται στις εμπειρίες του παρελθόντος. Η ευαισθησία σας και η συμπονετική φύση σας, σας κάνουν να είστε θύμα των άλλων ή, αντίθετα, μπορεί εσείς να εκμεταλλευτείτε τους άλλους. Διακατέχεστε από εμμονές και φόβους τα οποία τις περισσότερες φορές είναι ανύπαρκτα. Τα συναισθήματά σας υπερτερούν έναντι της  λογικής, προκαλώντας κρυφές ερωτικές σχέσεις που δημιουργούν πόνο και θλίψη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-10-2020 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ