Τα ερωτικά μαθήματα του Κρόνου.
Βαθμολόγησε
11
07
2013

Τα ερωτικά μαθήματα του Κρόνου.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Ο Κρόνος, αστρολογικά, έχει τη φήμη ότι είναι ένας δύσκολος πλανήτης. Αποτελεί το αρχέτυπο της πατρικής φιγούρας, που κάνει τους ανθρώπους να τρέμουν, να νιώθουν αδύναμοι. Η επιρροή του είναι επίφοβη και είναι, στην καλύτερη περίπτωση, σεβαστός για τα σκληρά καρμικά μαθήματα που προσφέρει, στη χειρότερη, ένας φόβος που προσπαθούμε να αποφύγουμε. Αλλά ο Κρόνος είναι εδώ κοντά μας για να μας διδάξει. Πιο απλά, αν είμαστε υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι, ο Κρόνος θα είναι ο καλύτερος φίλος μας και θα μας καθοδηγήσει προς στο φως. 
 
Αλλά όμως ποιος από μας θα μπορούσε να αγαπήσει έναν τέτοιο ψυχρό και αδυσώπητα επιβλαβή πλανήτη;
 
Ναι, είναι αλήθεια ότι οι δυσαρμονικές διελεύσεις του Κρόνου (σύνοδος, τετράγωνο και αντίθεση) με τον Ήλιο, τη Σελήνη και την Αφροδίτη σχετίζονται με σκληρά μαθήματα ζωής και έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα στις αληθινές τις διαστάσεις, αλλά ο Κρόνος είναι επίσης ένας φάρος δύναμης και μας δίνει την ευκαιρία να διατηρήσουμε τη δύναμή μας και να σκεφτόμαστε με το μυαλό μας και όχι με την καρδιά μας. Είναι πρακτικός και λογικός και με τη σοφία του φέρνει τα μεγαλύτερα μακροπρόθεσμα οφέλη.
 
Εάν έχετε μια δυσαρμονική διέλευση του Κρόνου (σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση), με τον Ήλιο και την Αφροδίτη, αν είστε γυναίκα, και τη Σελήνη και την Αφροδίτη, αν είστε άντρας, η ερωτική σας σχέση θα τεθεί σε κάποιου είδους δοκιμασία. Θα πρέπει να εξισορροπήσετε αυτό που θέλετε από το σύντροφό σας και αυτό που απαιτεί αυτός από εσάς. Τα καρμικά μαθήματα που παίρνετε σχετίζονται με την εμπιστοσύνη και είναι δύσκολα, αλλά πολύτιμα. 
 
Σε αυτό το διάστημα θα αρχίσετε να εξετάζετε την ποιότητα και τη φύση της σχέσης σας και είναι μια περίοδος μεγάλης πίεσης, επειδή θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Έτσι, μπορεί να είστε απογοητευμένοι με το σύντροφό σας και να διακόψετε τις σχέσεις που δεν είναι υγιείς ή δεν εκπληρώνουν τις ανάγκες σας. 
 
Στο βαθμό που η πιο ζεστή, πιο συναισθηματική και πιο ευέλικτη ενέργεια του Ήλιου, της Σελήνης και της Αφροδίτης συγκρούεται με τον ψυχρό, ψύχραιμο και άκαμπτο Κρόνο, μπορεί να νιώθετε περιορισμένοι, ακόμη και καταπιεσμένοι στη σχέση σας και στην αισθησιακή απόλαυση της ζωής. 
 
Με τον Κρόνο υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της ακαμψίας και το να συμπεριφερθείτε με έναν ψυχρό και αυταρχικό τρόπο στη σχέση σας, με τρόπο που συχνά υποδεικνύει τη συγκάλυψη συναισθημάτων ανασφάλειας και το φόβο της απόρριψης. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε μοναξιά και θα θέλετε ο σύντροφός σας να αποδεχθεί όλες τις ευθύνες στη σχέση. Η διέλευση αυτή μειώνει το ρομαντισμό σας μόνο αν είστε πολύ ιδεαλιστές. Η διέλευση του Κρόνου στους προσωπικούς σας πλανήτες σπάνια διαρκεί περισσότερο από ένα έτος, διότι εξαρτάται από τη ζωδιακή μοίρα που βρίσκεται ο πλανήτης σας, αλλά θα επανέλθει σε επτά χρόνια!
 
Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι παρ’ όλο που οι δυσαρμονικές όψεις του Κρόνου σας φέρνουν, συνήθως απότομα, πίσω στην πραγματικότητα, συχνά ακολουθεί μια ρεαλιστική χρονική περίοδος στον έρωτα και βλέπετε τους μελλοντικούς ερωτικούς συντρόφους σας ή την υπάρχουσα σχέση σας με τη λογική.
 
Τι μπορείτε να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή από αυτή τη δυσαρμονική επιρροή του Κρόνου;
 
Οι περισσότερες σχέσεις περνούν μια δύσκολη χρονική περίοδο, έτσι, είναι καιρός να εμβαθύνετε σε αυτήν.
 
Αισθάνεστε ότι κανείς δε νοιάζεται για σας και πολύ λίγοι άνθρωποι σας κάνουν να νιώθετε όπως θέλετε!
 
Θα μάθετε αν μπορείτε να εμπιστευθείτε το σύντροφό σας σε μακροπρόθεσμη βάση.
 
Αν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε την …καταιγίδα, η σχέση σας θα γίνει ακόμη ισχυρότερη.
 
♥ Θα μάθετε ποιοι είναι οι εχθροί σας και εκείνοι που προσπαθούν να υπονομεύσουν τη σχέση σας.
 
Μη θέτετε σε κίνδυνο τη σχέση σας με το να αρνείστε να συμβιβαστείτε.
 
Μην περιμένετε να είναι τόσο κοντά σας συναισθηματικά ο σύντροφός σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και να μην του κρατάτε κακίες αν είναι πολύ απόμακρος.
 
Η διέλευση αυτή αυξάνει την ανάγκη σας να γίνετε πιο ρεαλιστές στη σχέση σας. Κάντε μακροπρόθεσμες αλλαγές και ανάλογες προσαρμογές.
 
Οι περισσότεροι από εσάς είχατε παρόμοια γεγονότα περίπου επτά χρόνια πριν.
 
Το να είστε έγκυος ή να διέρχεστε από μια φάση συναισθηματικής μοναξιάς είναι επίσης επακόλουθο αυτής της διέλευσης.
 
Αυτή δεν είναι και η πιο γόνιμη περίοδος αν θέλετε να κάνετε παιδί, εκτός κι αν ήδη περιμένετε.
 
Μπορεί να ερωτευτείτε ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία από σας ή είναι παντρεμένο ή ζει κάπου αλλού, αν είστε μόνοι.
 
Οι σχέσεις ή οι γάμοι που ξεκινούν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης έχουν περισσότερους περιορισμούς ή δυσκολίες, πιθανώς επειδή τα μέλη της οικογένειας ή η κοινωνία, αντικρούουν τη σχέση σας ή δε σας βοηθούν στα αρχικά στάδια της σχέσης.
 
Η περίοδος αυτή συμπίπτει συχνά με σχέσεις με Αιγόκερους ή Υδροχόους και στον ερωτικό και στον επιχειρηματικό τομέα.
 
Θα έχετε βαθιά συναισθήματα, αλλά μπορεί να σας είναι δύσκολο να τα εκφράσετε. 
 
Η διέλευση αυτή, ως περίοδος δοκιμασιών, δεν φέρνει αποτυχία! Είτε θέλετε να περάσετε από αυτό το τεστ, είτε όχι, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον εαυτό σας και την ικανότητά σας να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντα και τις ευθύνες σας. Η θετική πλευρά είναι πως αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να χάσετε βάρος. (η μοναξιά μπορεί επίσης να σας κάνει να χάσετε την όρεξή σας!)
 
Ωστόσο, αξιολογήστε τη σχέση σας και συμβιβαστείτε. Το κλειδί για την ισορροπία σας είναι να είστε ειλικρινείς και ανοικτοί, όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό, τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το σύντροφό σας χωρίς …ροζ γυαλιά! Ο Κρόνος έχει να σας διδάξει ότι θα πρέπει να μάθετε να δέχεστε τον εαυτό σας με ατρόμητη ειλικρίνεια και ανοιχτή καρδιά. Το να αποβάλετε τους φόβους σας, επιτρέποντας στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος, ανοίγει την πόρτα προς την ανιδιοτελή αγάπη. Όταν έχετε βαθιά αγάπη, πρώτα για τον εαυτό σας, στη συνέχεια, ο Κρόνος σας δίνει ωριμότητα. Έχετε πάντα την ελεύθερη βούληση να επιλέξετε: είτε να προσπεράσετε τα μαθήματα του Κρόνου είτε να μάθετε από αυτά.

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-07-2013 18:56
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ