23
10
2019

Ζώδια 2019. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Ζώδια 2019 Ετήσιες Προβλέψεις για το νέο έτος. Το e-zwdia με εγκυρότητα και υπευθυνότητα υπογράφει το Ετήσιο Ωροσκόπιο για το ζώδιό σου.  Η αστρολογική ομάδα μελέτησε όλες τις αστρολογικές όψεις της χρονιάς και ετοίμασε την δική σου προσωπική πρόβλεψη για όλο το 2019, μάθε τι θα συμβεί  τις Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2019. Διαβάστε πως θα πάει η χρονιά για εσάς σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Η αστρολογική ομάδα μας αναλύει το Ετήσιο Ωροσκόπιο για όλο το νέος έτος πως θα εξελιχθεί στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Ερωτήματα, όνειρα και σχέδια για τη νέα χρονιά μπαίνουν στο μικροσκόπιο της αστρολόγου και με υπευθυνότητα μας απαντά. Πάμε να δούμε αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες αρθογραφεί για τα Ζώδια 2019:

Επαγγελματική πρόβλεψη:

Ένα ολόκληρο έτος αναλύεται με μεγάλη προσοχή από την αστρολόγο και ανακαλύπτει τις κατάλληλες ημερομηνίες για επαγγελματική επιτυχία στις Ετήσιες προβλέψεις 2018. Εύρεση νέας εργασίας ή τι προβλήματα μπορείτε να αντιμετωπίσετε μέσα στο έτος. Διάφορες όψεις μπορούν να βοηθήσουν έναν εργαζόμενο ή κάποιον που αναζητά μια νέα θέση εργασίας, η  αστρολογική ομάδα μελετά τις πλανητικές επιρροές και αποκαλύπτει τις κατάλληλες μέρες μέσα στο έτος για επενδύσεις, αποφάσεις ή και πότε θα πρέπει να αποφευχθούν κάποιες δύσκολες όψεις που μπορούν να ενέχουν προστριβές ή λάθη.

Οικονομική πρόβλεψη:

Στο νέο έτος όλους μας απασχολεί πως θα πάνε τα οικονομικά μας, αν θα έχουμε έσοδα ή απώλειες, τι πρέπει να προσέξουμε σε όλη τη διάρκεια του νέου έτους. Πως θα πάνε τα οικονομικά, τα έσοδα και οι υποχρεώσεις σου μέσα στο έτος; Μάθε σε αυτή την κατηγορία πότε και αν πρέπει να δανείσεις ή και να  δανειστείς. Αν θα μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες σου είτε σε διάφορες υπηρεσίες ή και αν θα έχεις τύχη σε θέματα χρημάτων. Υπάρχουν κάποιες όψεις που μπορούν να αποδειχθούν ως ωφέλιμες αλλά και κάποιες που χρειάζονται προσοχή σε αλόγιστες δαπάνες ή λάθη που μπορεί να προκύψουν.

Γενική πρόβλεψη – Αισθήματα:

Σε αυτή την κατηγορία τα συναισθήματα,  η διάθεση και θέματα που έχουν να κάνουν με το οικογενειακό μας περιβάλλον ή και τους φίλους μας αναλύονται διεξοδικά. Ποιες ανθρώπινες σχέσεις μας θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να υπάρχει ισορροπία αλλά και κατά πόσο θα είναι καλή η ψυχολογία μας. Ένα ολόκληρο έτος αναλύεται με προσοχή και βρίσκει η αστρολόγος ποιες όψεις θα μας παρέχουν μια καλή και δυναμική πορεία, πότε θα πρέπει να προσέξουμε τα λόγια μας αλλά και πότε η οικογένεια και οι φίλοι μας μπορούν να μας σταθούν στο πλάι μας. Θα είναι τελικά από γενικής άποψης μια ευτυχισμένη χρονιά; Τι αίσθηση θα μας αφήσει, η ετήσια πρόβλεψη είναι ένας απολογισμός μιας χρονιάς . Ποια ζώδια θα είναι τυχερά και ποια λιγότερο θα μάθουμε σε αυτή την κατηγορία.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms