Ποιο χαρακτηριστικό καθιστά ερωτεύσιμο το κάθε ζώδιο;
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4
16
07
2019

Ποιο χαρακτηριστικό καθιστά ερωτεύσιμο το κάθε ζώδιο;

Δάφνη Ιωάννου

Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση και το προσωπικό στυλ που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της έλξης, υπάρχουν και κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που δίνουν τελικά την μεγάλη ώθηση για να εκδηλωθείς και προσεγγίσεις. Σε άλλες περιπτώσεις είναι η φλόγα και το πάθος, σε άλλες η οικειότητα και η εμπιστοσύνη, είναι πολλά και διάφορα τα θελκτικά και ερωτεύσιμα στοιχεία του καθενός. Θέλεις ένταση και σασπένς; θέλεις γοητεία και μυστήριο; ή μήπως αναζητάς σιγουριά και σταθερό μέλλον; Κάθε ζώδιο έχει τα χαρακτηριστικά του που σε βοηθούν να αποφασίσεις προς τα πού πρέπει να κατευθυνθείς.

 

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του άτομου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως θα καταλάβεις ότι είναι ερωτευμένο ένα ζώδιο:

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός ανήκει στα παθιασμένα ζώδια, θα ενεργήσει με δυναμισμό, θα σου εκδηλώσει αυτό που νιώθει με ένταση, δεν έχει καμιά διάθεση να κρύψει την φλόγα που έχει μέσα του και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που δεν μπορείς να αντισταθείς σε έναν γοητευτικό Κριό. Την έλξη του πολλές φορές τη βγάζει μέσα από μια καβγαδίστικη διάθεση, αν η γνωριμία σου με έναν Κριό ξεκινήσει με διαφωνία να ξέρεις πως η κατάληξη θα είναι ένωση και μάλιστα μεγάλης έκτασης. Την φροντίζει την εμφάνιση του, επιμελείται το στυλ του, ξέρει και βρίσκει τον τρόπο να κλέψει τα βλέμματα. Η ελκυστικότητα που εκπέμπει σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση του είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που δε σε αφήνουν να απομακρυνθείς από δίπλα του.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκει ένα δικό του τρόπο να σε κάνει να αισθανθείς ασφάλεια, είναι πολύ πιθανόν γνωρίζοντας έναν Ταύρο να νιώσεις πως βρήκες επιτέλους το λιμάνι σου. Η σταθερότητα στις επιθυμίες και στα αισθήματα του, η μεθοδική υπομονή και αισθησιασμός που διαθέτει είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που σε κάνουν να τον ερωτευτείς και να μη θέλεις να τον χάσεις. Επιλέγει σε ποιο άτομο θα ανοιχτεί και θα ξεδιπλώσει τη θερμή πλευρά της προσωπικότητας του και αυτό σου δίνει την αίσθηση της μοναδικότητας, νιώθεις πως σε έχει ξεχωρίσει μέσα από το σύνολο. Την υπόσχεση που θα σου δώσει θα την σκεφτεί καλά και θα την τηρήσει, αυτό που θα σου τάξει θα το λάβεις γι αυτό και ένας Ταύρος μπορεί να κερδίσει την αγάπη σου, την έλξη σου, και την εμπιστοσύνη σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Συζητήσιμος, διασκεδαστικός, ανέμελος και όχι μνησίκακος, αυτά είναι τα στοιχεία που κάνουν έναν Δίδυμο να μη χάνει το πρόσωπο που θα βάλει στην καρδιά του. Με τις πράξεις του, τις προτάσεις του, και την διάθεση του θα καταφέρει να τονώσει την αισιοδοξία σου. Εσύ που θα ερωτευτείς έναν Δίδυμο θα δεις πως πολύ γρήγορα θα αλλάξεις στάση ζωής, έχει έναν δικό του μοναδικό τρόπο να σε επηρεάζει και να σε βγάζει από τις αρνητικές σκέψεις. Δίπλα του θα αλλάξεις την οπτική σου, θα νιώσεις πως οι βαριές σκέψεις και τα αγχωτικά μελλοντικά σχέδια δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να χαλούν και να ριχτούν την ψυχολογία σου. Από έναν Δίδυμο θα ακούσεις τις φιλοφρονήσεις που θα σε ανεβάσουν και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που σίγουρα θα βρεις σε έναν Καρκίνο είναι μια θερμή αγκαλιά και έναν σταθερό ώμο για να κλαψουρίσεις. Θα σου συμπαρασταθεί, θα ακούσει το πρόβλημα σου, θα ψάξει να βρει τη λύση του, και αυτό σε κάνει να νιώθεις πως βρήκες τον άνθρωπο σου. Τον Καρκίνο που ερωτεύεσαι πολύ γρήγορα θα τον αγαπήσεις και δε θα φοβηθείς να του ξεδιπλώσεις τον συναισθηματικό σου κόσμο. Δίπλα του νιώθεις πως μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, αυτό σε βοηθάει να συμπεριφερθείς με οικειότητα κατ’ επέκταση και με ειλικρίνεια. Γρήγορα θα διαπιστώσεις πως όταν μιλάς με έναν Καρκίνο δεν έχεις λόγο να καμουφλάρεις ή να πεις ψέματα γιατί πολύ απλά ξέρεις πως θα βρεις την κατανόηση που αναζητάς.

ΛΕΩΝ

Η εξωτερική του εμφάνιση, το στυλ που θα υιοθετήσει, και το γοητευτικό του ταπεραμέντο είναι τα τρία βασικά στοιχεία που κάνουν έναν Λέοντα ιδιαιτέρως ερωτεύσιμο και πολλές φορές μάλιστα από την πρώτη ματιά. Κατά πάσα πιθανότητα η εικόνα που θα έχει θα σε εντυπωσιάσει από το πρώτο βλέμμα, γίνεται συχνά εκκεντρικός γιατί στοχεύει άμεσα στον εντυπωσιασμό και το καταφέρνει μια χαρά. Όταν τον γνωρίσεις λίγο καλυτέρα θα εντοπίσεις και αλλά χαρακτηριστικά που θα ενδυναμώσουν ακόμα πιο πολύ την έλξη και το ερωτισμό σου. Είναι γενναιόδωρος, προστατευτικός, ξέρει να δείχνει την αγάπη του με λόγια και με πράξεις. Θα στα κάνει τα δωράκια και θα σε τουμπάρει , θα σου βγάλει την παιδική ανέμελη πλευρά του και δεν θα μπορείς να του θυμώσεις ή να τον κριτικάρεις με αυστηρότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευγένεια, επικοινωνία και προστατευτικότητα είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν Παρθένο. Θα σε βοηθήσει, θα σε προφυλάξει, θα συζητήσει μαζί σου, δίπλα του περνάς ευχάριστα και πολλές φορές δημιουργικά. Είναι πολύ πιθανόν αν τον ερωτευτείς να νιώσεις εξάρτηση, να πιστέψεις πως μακριά του δεν μπορείς να ζήσεις ούτε λεπτό. Θα σε ψυχαναλύσει, θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις σφαιρικά με αναλυτική διάθεση και πάντα με συγκατάβαση. Εκεί που χρειάζεται θα την κάνει την αρνητική κριτική όμως ακόμα και αυτό έχει βοηθητική αξία που αργά ή γρήγορα θα το καταλάβεις. Έναν Παρθένο αν τολμήσεις να τον εμπιστευτείς τότε θα καταφέρεις να τον αγαπήσεις σε βάθος και θα διασχίσεις μαζί του μακροχρόνια πορεία με σταθερή συναισθηματική διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ

Η γοητεία και η περιποιημένη εμφάνιση του Ζυγού δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητη, πάντα στην εξωτερική του εικόνα θα υπάρχει κάτι που θα σου κάνει κλικ. Και όταν μιλήσετε και γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο; εκεί έρχονται τα καλά! Γλυκομίλητος, συγκαταβατικός, ξέρει να βρίσκει τις σωστές λέξεις που θα σε κάνουν να νιώσεις πως αυτός ο άνθρωπος σε καταλαβαίνει. Θα τον ερωτευτείς τον Ζυγό ενδεχομένως και παράφορα, θα τον εμπιστευτείς και θα τον αγαπήσεις σε σημείο που θα πιστέψεις πως αποκλείεται να βρεις κάποιον καλύτερο. Αν τον κανείς να θυμώσει σου βγάζει τις εξάρσεις του, αποκαλύπτεται η εκρηκτική πλευρά της προσωπικότητας του αυτή που έχει τελικά τη δυνατότητα να ανεβάσει την έλξη και τον ερωτισμό στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν αγαπάς το μυστήριο και σου αρέσει να εξερευνείς και όχι να σου έρχονται όλα έτοιμα στο πιάτο, τότε το σίγουρο είναι πως θα μπλεχτείς στα δίχτυα ενός γοητευτικού Σκορπιού. Αποκαλύπτεται σίγα σιγά και αυτό είναι που κρατά το ενδιαφέρον σου ακμαίο, δεν σε αφήνει να εφησυχαστείς και να βαρεθείς. Κάθε μέρα που θα βιώνεις μαζί του θα μαθαίνεις και κάτι καινούργιο για την προσωπικότητα του που κατά πάσα πιθανότητα θα σε εκπλήττει. Δεν είναι μύθος η έντονη σεξουαλικότητα του, είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που σε κάνουν να τον ερωτεύεσαι και να μην θέλεις να τον χαρίσεις αλλού. Αν τον κανείς να ζηλέψει τότε τον έχεις πλέον στο χέρι όμως το κάθε τι έχει και το αντίτιμο του. Αντέχεις την πίεση, τον ανακριτικό έλεγχο, και την κατακτητική ζήλεια;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν δεν σου αρέσει η νωχελικότητα, η αδράνεια και η καταστολή, τότε μόλις δεις μπροστά σου έναν Τοξότη, ενστικτωδώς θα τον ερωτευτείς. Η ενέργεια του, η διάθεση του για δράση, οι ταξιδιάρικες προτάσεις του, η σφαιρική και φιλοσοφημένη του άποψη, όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που του αρμόζουν και τον κάνουν ερωτεύσιμο. Θα βρει τρόπο να σε βγάλει από την ανία, κάτι θα σου πρότεινε στα καλά καθούμενα και θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει. Εκεί που νιώθεις τις μπαταρίες σου να αδειάζουν και αναρωτιέσαι για ποιον λόγο ζεις και υπάρχεις, ο αισιόδοξος και κινητικός Τοξότης θα σου δείξει τον δρόμο της δράσης και της ανανέωσης. Μαζί του δε θα βαρεθείς ποτέ, έχει τον τρόπο του να σε τονώνει και να σου αλλάζει διαθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν αγαπάς τη σταθερότητα, την ειλικρίνεια, και την προσγειωμένη ζωή τότε σίγουρα θα αγαπήσεις και έναν Αιγόκερω. Η εξωτερική του εμφάνιση πολύ συχνά γίνεται από την φύση της ερωτεύσιμη, συνήθως κάτι υπάρχει στα φυσικά χαρακτηριστικά του που σε κάνει να το θαυμάζεις και να το ποθείς. Όταν θέλει να γοητεύσει το καταφέρνει και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να βγάλει στην επιφάνεια και τι είναι καλό να το αφήσει στα αζήτητα. Μαζί του νιώθεις ασφάλεια, το στήριγμα που δε θα σε εγκαταλείψει ποτέ και κατά έναν περίεργο τρόπο σε εμπνέει για μέλλον γάμο και οικογένεια. Έναν Αιγόκερω αν τον ερωτευτείς μπορεί να πέσεις στα πατώματα, μετά απ αυτόν όλα θα είναι πλέον για εσένα διαφορετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν έναν Υδροχόο πρώτα να τον αγαπήσεις φιλικά και υστέρα να τον δεις ερωτικά. Η οικειότητα, ο αυθορμητισμός και θετικότητα του είναι στοιχεία που σε κάνουν να νιώθεις άνετα μαζί του. Η ώρα περνά γρήγορα και ευχάριστα όταν είσαι με έναν Υδροχόο, πάντα θα βρει ένα θέμα που θα σε ιντριγκάρει και θα θελήσεις να αναλυθούν οι απόψεις. Είναι γοητευτικός, σου μαθαίνει να αγαπάς και να υποστηρίζεις, μπορεί να διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Έναν Υδροχόο όταν τον ερωτεύεσαι θέλεις να είσαι διαρκώς μαζί του, αισθάνεσαι πως είναι το άλλο σο μισό, πως συμπληρώνει τον χαρακτήρα σου. Αν θέλεις να πορευτείτε ομαλά τότε μην απειλήσεις την ελευθερία του, μη προσπαθήσεις να τον περιορίσεις ή απαγορεύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ρομαντισμός, διαίσθηση και συντροφικότητα, αυτά θα σε τραβήξουν σε έναν Ιχθύ και αν θέλεις να στεριώσεις μαζί του τότε μίλα του ευγενικά, δείξτου τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου και ποτέ μην τον προσβάλεις. Είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός και ξέρει να δείχνει την αγάπη του με τρόπο τρυφερό. Αν ερωτευτείς έναν Ιχθύ ένα είναι το σίγουρο πως θα σε ερωτευτεί και αυτός, βαδίζει μόνο σε μονοπάτια που ξέρει πως δεν υπάρχει κίνδυνος απόρριψης. Κοντά του θα ηρεμήσεις, θα βρεις την εσωτερική σου ισορροπία, θα διασκεδάσεις, και ίσως νιώσεις πως κανείς ένα διάλλειμα από την μονότονη πραγματικότητα. Του αρέσουν τα φανταστικά ταξίδια, η διαίσθηση του είναι τόσο έντονη που μερικές φορές αγγίζει τα μεταφυσικά όρια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-07-2019 7:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms