Τι πρέπει να προσέξετε για να μη χάσετε το πρόσωπο που αγαπάτε;
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
26
05
2019

Τι πρέπει να προσέξετε για να μη χάσετε το πρόσωπο που αγαπάτε;

E-zwdia

Φοβάστε ότι μπορεί να χάσετε το πρόσωπο που αγαπάτε; Αν αγαπάτε κάποιον αληθινά, θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, η οποία μπορεί να έχει πολύ κακές συνέπειες για τη σχέση σας. Το άλλο άτομο θα μπορούσε να νομίζει ότι δεν ενδιαφέρεστε αρκετά, γι’ αυτό να είστε ειλικρινείς και να δώσετε προσοχή στα σήματα που σας στέλνει και να ενεργήσετε αναλόγως. Αξίζει τον κόπο, όταν έχετε βρει το τέλειο ταίρι σας! 

 

Διαβάστε το ζώδιο του ατόμου που αγαπάτε και δείτε που πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί για να τον/την κρατήσετε κοντά σας:

 

ΚΡΙΟΣ

Μην παίζετε παιχνίδια ή είστε ανέντιμοι ή ακόμα χειρότερα φλερτάρετε ανοιχτά με το αντίθετο φύλο, θα προσβάλετε τον ανδρισμό του, αν είστε γυναίκα, και φυσικά ένας Κριός δεν πρόκειται να το ανεχτεί. Αν είστε επιθετικοί και διεκδικητικοί, σίγουρα θα βαρεθεί και θα χάσει την όρεξή του για σεξ. Δεν πρέπει ποτέ ολόκληρη η σχέση σας να περιστρέφεται γύρω από αυτόν, αυτό είναι κάτι που τον ενοχλεί ή αντίθετα μην είστε υπερβολικά χαλαροί, ψυχροί και ανέκφραστοι, ένας Κριός αναζητά το πάθος και την ενεργητικότητα. Ποτέ μην είστε προσκολλημένοι, αφήστε τον να γνωρίζει ότι δεν σας κέρδισε εντελώς, δείχνοντας ότι έχετε κι άλλα ενδιαφέροντα εκτός από τη σχέση σας, αλλά ούτε και πολύ ανεξάρτητοι, έτσι τον κάνετε να αισθάνεται ότι δεν τον χρειάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην είστε άπιστοι ή τον προδώσετε ή είστε ψυχροί συναισθηματικά και υπεροπτικοί, ο Ταύρος σας θα απομακρυνθεί. Αναζητά τη σταθερότητα στη σχέση του, έτσι η  απρόβλεπτη ή επιπόλαιη συμπεριφορά, ιδίως όσον αφορά τα χρήματα, είναι κάτι που τον απωθεί. Μη του δείχνετε ότι θέλετε να διασκεδάζετε όλη τη νύχτα και κάθε νύχτα, δεν θα το αποδεχτεί. Αν δεν του δείχνετε αγάπη ή δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στους φίλους σας απ’ αυτόν ή προσπαθήσετε να τον κάνετε να ζηλέψει με έναν/μια πρώην σας, σίγουρα τον χάσατε. Λάβετε υπόψη σας ότι ο Ταύρος αναζητά την ευγένεια και να του δείχνετε ότι ενδιαφέρεστε για τα λεπτότερα πράγματα στη ζωή. Δεν είναι και το καλύτερο να τον λογοκρίνετε συνεχώς και να είστε αγενείς, αν δείχνετε ότι είστε αναίσθητοι ή τον αποσταθεροποιήσετε από τη ρουτίνα του, δεν θα σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην είστε βαρετοί και σοβαροί αλλά ούτε και να δίνετε υπερβολική έμφαση στην εξωτερική σας εμφάνιση και όχι στην πνευματική, ο Δίδυμος αναζητά πάνω απ’ όλα πνευματική επικοινωνία. Αφήστε τον ελεύθερο και μην είστε υπερβολικά κτητικοί ή ζητάτε την προσοχή του συνέχεια, θα βαρεθεί και θα φύγει. Αν σας πιάνει υστερία, κάθε φορά που καλεί τους φίλους του για να έρθει στο ραντεβού σας, θα εισπράξετε την αδιαφορία του. Φυσικά, μην αναμένετε σταθερότητα και ειλικρίνεια, τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης, ούτε και απόλυτη πίστη, αν δεν νιώσει ότι είστε ο ένας και ο μοναδικός. Μην τον αφήσετε να σας διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο ή είστε συναισθηματικά προσκολλημένοι ή η ζωή σας περιστρέφεται πλήρως γύρω από αυτόν, ο Δίδυμος θέλει ελευθερία κινήσεων. Δεν χρειάζεται να ζητάτε συνεχώς παθιασμένα την αγάπη του αλλά ούτε και να αφήσετε τα χόμπι σας ή διαλύσετε τις φιλίες σας γι’ αυτόν. Και ποτέ μην τσακωθείτε με την οικογένεια και τους φίλους του ή μένετε συνεχώς δίπλα του κατά τη διάρκεια των πάρτι και άλλων κοινωνικών συγκεντρώσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Μην είστε απότομοι και αγενείς, αν δείχνετε έλλειψη σεβασμού προς την οικογένεια και τους φίλους του ή τον τιμωρήσετε μπροστά σε άλλους, τότε θα κλειστεί στο καβούκι του και θα απομακρυνθεί. Αν επικρίνετε συνεχώς τα λόγια, τη συμπεριφορά του ή τις πεποιθήσεις του, θα σας δαγκώσει με τις δαγκάνες του. Δεν χρειάζεται να δείχνετε ότι είστε υπερβολικά ανεξάρτητοι και συναισθηματικά απόμακροι, και ακόμα χειρότερα, κοροϊδεύετε τα συναισθήματά του, θα νιώσει μεγάλη ανασφάλεια. Επίσης, δεν θα πρέπει να ζητάτε λογικές εξηγήσεις για τις ενέργειές του ή να του δείχνετε ότι αντιπαθείτε το μαγείρεμα, τα παιδιά και την οικογένεια. Αν είστε  παραπλανητικοί και ανέντιμοι, άστατοι και αναξιόπιστοι και τον αγνοήσετε όταν χρειάζεται την προσοχή σας, θα διαταραχθεί η εσωτερική γαλήνη του και θα φύγει από τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ποτέ μη τον εξευτελίσετε δημοσίως, είστε ψυχροί και απαθείς, αντιπαθείτε τα παιδιά ή του δείχνετε ότι δεν έχετε στόχους στη ζωή, ο Λέων θέλει ένα σύντροφο ισάξιο με τη δική του μεγαλοπρέπεια. Αντιπαθεί να του δείχνετε ότι είστε ανασφαλείς και ότι δεν πιστεύετε στον εαυτό σας και δεν έχετε κοινωνική ζωή ή φίλους. Αν είστε άπιστοι, έχετε έλλειψη σεβασμού ή προσπαθήσετε να τον επισκιάσετε για να επιβληθείτε, τον χάσατε. Θα πρέπει να τονίζετε το εγώ του, να είστε χαρούμενοι και να μη μελαγχολείτε, ούτε να τον κάνετε να αισθάνεται ασήμαντος. Φυσικά δεν πρέπει ποτέ να του αρνηθείτε το σεξ ή να απορρίψετε το ρομαντισμό του και τον επικρίνετε. Αν είστε αναξιόπιστοι και ανέντιμοι, του ασκείτε έλεγχο και είστε ανειλικρινείς, φλερτάροντας με άλλο πρόσωπο εκτός από αυτόν, θα απομακρυνθεί σύντομα από τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην προσβάλλετε ποτέ το μυαλό ή το σώμα της ή δείχνετε ότι είστε ακατάστατοι στη ζωή σας. Η Παρθένος αντιπαθεί την έλλειψη οργάνωσης και τη χυδαιότητα, δεν θέλει να βρίσκεται με κάποιον που είναι πολύ ορμητικός και φλογερός, θέλει τα πράγματα να κυλήσουν σιγά-σιγά. Αν είστε υπερβολικά δραματικοί ή ακόμα και απρόσεκτοι στη συμπεριφορά σας και αναζητάτε συνεχώς να σας εκφράσει παθιασμένα την αγάπη της, θα την κουράσετε και θα της δημιουργήσετε άγχος. Φυσικά, ποτέ μη την συγκρίνετε με πρώην ούτε και να έχετε κακές συνήθειες, όπως ποτά, ναρκωτικά, κλπ., θέλει να νιώθει σιγουριά. Αν είστε υπερβολικά συναισθηματικοί, την επικρίνετε, λέτε ψέματα ή είστε ανοργάνωτοι ή έχετε κακές συνήθειες, θα την αποτρέψετε από το να κάνει μια σταθερή σχέση μαζί σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην απαιτείτε ή είστε αγενείς, ο Ζυγός σας θέλει ευγένεια και καλούς τρόπους. Αν είστε επιθετικοί ή προσπαθείτε να εισβάλετε στην ιδιωτική ζωή του, διαταράσσοντας την εσωτερική ισορροπία του, τότε θα νιώσει να πνίγεται και θα προσπαθήσει να κάνει πίσω. Ο Ζυγός απαιτεί από εσάς να είστε διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι και δεν θα ανεχθεί να είστε κακόκεφοι ή ακόμα και παράλογοι στις απαιτήσεις σας, προκαλώντας συνεχώς προβλήματα, καθώς επιδιώκει μια αρμονική σχέση. Μην είστε πολύ ανεξάρτητοι και αυτοδύναμοι και τον αγνοήσετε, αλλά παράλληλα να τον αφήνετε ήσυχο για κάποιες χρονικές περιόδους, για να τον κάνετε να σας διεκδικήσει. Του αρέσουν τα κομπλιμέντα αλλά και να συμμετέχει σε άφθονες κοινωνικές εκδηλώσεις, η κοινωνικότητα είναι το στοιχείο του. Μακριά από τη μελαγχολία και τις επικρίσεις, ο Ζυγός θέλει να έχετε στυλ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην είστε ανέντιμοι ή τον προδώσετε, θα σας ρίξει το δηλητήριό του. Αν είστε ψυχροί και απαθείς στη σχέση, δεν θα μείνει για πολύ καιρό δίπλα σας και θα απομακρυνθεί. Απεχθάνεται την υπεροψία και την υποκρισία και ποτέ μην είστε μια ζεστοί, μια ψυχροί, αναζητά από εσάς να είστε σταθεροί συναισθηματικά και να του δείχνετε τον αληθινό εαυτό σας. Μην κοροϊδεύετε τα δυνατά συναισθήματά του ή προσπαθήσετε να τον στριμώξετε, τον χάσατε. Ο Σκορπιός απεχθάνεται την ιδέα να κάνετε παρέα με άτομα που δεν συμπαθεί ή είστε επιφανειακοί και δεν ψάχνετε το βάθος και τα κίνητρα των εκάστοτε καταστάσεων. Και κυρίως, λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι αν τον προσβάλλετε συνεχώς ή παίζετε παιχνίδια, του αρνιέστε το σεξ πάνω σε έναν καυγά ή του δείχνετε ότι δεν απολαμβάνετε το σεξ, δεν θα μείνει για πολύ καιρό κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μη ζητάτε συνεχώς την προσοχή του ή είστε προσκολλημένοι, ο Τοξότης σας θέλει να έχετε πολλά χόμπι, φίλους και αρκετές δραστηριότητες. Δεν θέλει να είστε βαρετοί αλλά ούτε και «ανοιχτό βιβλίο», και πάντα πρέπει να του δείχνετε ότι έχετε καλή διάθεση και χιούμορ. Τον ενδιαφέρει, επίσης, να ασχολείστε με τα κοινωνικά και παγκόσμια ζητήματα, να είστε κοινωνικοί κι αν είστε μορφωμένοι, ακόμα καλύτερο. Θα πρέπει να σας αρέσουν τα ταξίδια, καθώς επίσης οι φιλοσοφικές και διανοητικές συζητήσεις. Μην είστε συναισθηματικά ανέκφραστοι ή ακόμα και παραπλανητικοί, ο Τοξότης σας απαιτεί ειλικρίνεια. Εκείνο που δεν μπορεί να ανεχθεί είναι να είστε υπερβολικά παραδοσιακοί στον τρόπο σκέψης αλλά και στο σεξ, να είστε κυνικοί και πάντα στη διάθεσή του, θα γίνετε μια από τις πολλές κατακτήσεις του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην είστε άστατοι, ανεύθυνοι και απείθαρχοι, ο Αιγόκερως αναζητά ένα σύντροφο που έχει στόχους στη ζωή του και να μην είναι σπάταλος στο χρόνο και το χρήμα. Δεν του αρέσει καθόλου το κουτσομπολιό αλλά και το να συσχετίζεστε με λάθος άτομα. Απαιτεί από εσάς να έχετε σεβασμό στους κανόνες και την παράδοση και να συνδράμετε θετικά στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας του, μην τολμήσετε να απειλήσετε τη φήμη του. Δεν θα πρέπει να ζητάτε να σας εκφράζει παθιασμένα τα συναισθήματά του, και ακόμα χειρότερα, να προσπαθήσετε να τον αποπλανήσετε δημοσίως, ο έρωτας είναι μια ιδιωτική υπόθεση γι’ αυτόν. Αν συμπεριφέρεστε απελπισμένα, παραμελείτε την εμφάνισή σας και το σπίτι σας ή προσπαθήσετε να του αλλάζετε τη ρουτίνα, θα απομακρυνθεί από κοντά σας. Ο Αιγόκερως απαιτεί από εσάς να έχετε αυτοσεβασμό, να είστε ευγενικοί και να μην του δείξετε ποτέ ότι τον θέλετε από υποχρέωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην προσπαθήσετε να του βάλετε λουρί για να τον δέσετε και απαιτείτε να είναι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μαζί σας. Θα πρέπει να έχετε τα δικά σας ενδιαφέροντα ή χόμπι, τους δικούς σας φίλους και δραστηριότητες. Ο Υδροχόος δεν θέλει να είστε σεξουαλικά προκλητικοί, ούτε και να επικρίνετε τις πεποιθήσεις και τα έργα του. Μην  αναμένετε καθημερινή έκφραση των συναισθημάτων του και κυρίως μην του δείχνετε ότι αντιπαθείτε τη φιλική συζήτηση ή είστε αντικοινωνικοί. Θέλει να είστε κοινωνικοί και απεχθάνεται τη ρουτίνα, διαφορετικά θα βαρεθεί και θα σας αφήσει. Αν είστε υλιστές και αντιπαθείτε τον κοινωνικό του κύκλο, δεν θα μείνει για πολύ καιρό στη ζωή σας. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι αν είστε κτητικοί, προσκολλημένοι, νευρικοί, ζηλιάρηδες και είστε πάντα στη διάθεσή του, δεν θα έχει κανένα κίνητρο για να μείνει κοντά σας.

ΙΧΘΥΣ

Μην απαιτήσετε να γίνει ρεαλιστής ή επικρίνετε τα συναισθήματα και το ρομαντισμό του, ο Ιχθύς σας αναζητά ένα σύντροφο ευαίσθητο και συμπονετικό. Δεν θέλει να του μιλάτε συνεχώς για τις υποχρεώσεις της ζωής, ούτε και να είστε ψυχροί, σκληροί και υπερόπτες. Δεν θα πρέπει να απαιτείτε πολλά από αυτόν αλλά παράλληλα δεν θέλει να είστε συναισθηματικά επιφυλακτικοί, θα πρέπει να του δείχνετε συνεχώς ότι έχετε ενδιαφέρον για τον ιδεαλισμό, τα όνειρα και τη ρομαντική αγάπη. Οι Ιχθύες δεν μπορούν να βρίσκονται με ένα σύντροφο βαρετό και πεζό, πρέπει να ξέρετε πώς να αλλάξετε τη ρουτίνα της σχέσης σας. Επίσης, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποδεχτείτε τις περίεργες αποδράσεις του και να έχετε ενδιαφέρον για τις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τον κινηματογράφο και τη μουσική. Μην αναμένετε ακρίβεια και ετοιμαστείτε για ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2019 11:32
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ