Η αγάπη είναι τυφλή; Τι λάθoς κάνουμε στην αγάπη εμείς οι γυναίκες.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 5
04
12
2017

Η αγάπη είναι τυφλή; Τι λάθoς κάνουμε στην αγάπη εμείς οι γυναίκες.

E-zwdia

Η αγάπη είναι τυφλή. Εμένα μου λες…! Μωρέ, και η δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά άντε να βρεις το δίκιο σου… Τι φταίει; Τι δεν έχεις, που το έχουν κάποιες άλλες και μπορούν να χαίρονται αυτό που θέλεις; 

 

Μην ανησυχείς, το έχεις, απλά δεν το έχεις ακόμη αναδείξει, απλώς… χρειάζεσαι επειγόντως φροντιστήριο!

 

Μάθημα 1ο: Αγάπα περισσότερο τον εαυτό σου! Οι άλλοι πάντα βλέπουν την εικόνα που εσύ πιστεύεις και αυτή που τους παρουσιάζεις. Βλέπουν και πιστεύουν κάθε φορά αυτό που θέλεις εσύ!

Μάθημα 2ο: Αυτοπεποίθηση!

Μάθημα 3ο: Πίστεψε σε σένα και υποστήριξε τον εαυτό σου!

Μάθημα 4ο: Αποδέξου τον εαυτό σου, έτσι όπως πραγματικά είναι και τότε θα σε αποδεχτούν και οι άλλοι!

 

Ο έρωτας, λοιπόν, είναι τυφλός, γιατί δεν έχει δει ακόμη με τι υπέροχα πλάσματα έχει να κάνει. «Ξεστραβώστε» τον λοιπόν και «ξεστραβωθείτε» κι εσείς… με την καλή έννοια φυσικά!!

 

 ΚΡΙΟΣ 

Αγαπημένες μου Κριαρίνες, αμαζόνες του ζωδιακού! Τι συμβαίνει; Τι δεν πάει καλά με κάτι γυναικάρες σαν κι εσάς, που θα έπρεπε να είχατε όλους τους άντρες στα πόδια σας; Ή, μάλλον, τους έχετε, αλλά δεν έχετε εκείνον τον συγκεκριμένο που εσείς θα θέλατε. Τι σας συμβαίνει; Και να πω ότι σας λείπει η αυτοπεποίθηση; Όχι, κάθε άλλο μάλιστα. Τότε τι; Ίσως κάποιες φορές, οι πολύ δυναμικές γυναίκες να φοβίζουν τους άντρες και κυρίως τους Έλληνες άντρες μας. Δεν κάνει κακό λοιπόν, που και που, να το παίζετε και λίγο γατούλες ή τις αθώες «απροστάτευτες» υπάρξεις που χρειάζονται να νιώσουν ασφάλεια στην αγκαλιά του καλού τους. Βέβαια, αυτό θα το κρίνετε εσείς, κατά περίπτωση, το που «παίζει» να αποδώσει… Γενικά όμως, καλό θα ήταν να μάθετε να ακούτε λίγο περισσότερο τον άλλον, θα σας βοηθήσει ώστε να τον κατανοήσετε καλύτερα κι εκείνον και τις ανάγκες του. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Υπέροχες Ταυρίνες, θεές, αιθέριες και σταθερές υπάρξεις! Κι ενώ η λογική σας και ο ορθολογισμός σας σε άλλα πράγματα είναι το καλύτερο μέτρο λήψης αποφάσεων, στο συγκεκριμένο θέμα, κάποιες φορές κάτι γίνεται και κάπου κάτι κολλάει. Γιατί; Μα φυσικά γιατί στον έρωτα δε χώρεσε ποτέ η λογική, γιατί πάντα στον έρωτα χρειαζόμαστε αποφάσεις και κάποιες φορές μάλιστα άμεσες, δεν υπάρχει πάντα χρόνος για πολλή σκέψη και ανάλυση. Τα αντανακλαστικά στον έρωτα πρέπει να είναι άμεσα και γρήγορα. Εσείς, από την άλλη, χρειάζεστε το χρόνο σας κι ο χρόνος στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι πάντα με το μέρος σας. Επίσης, αν και έχετε δίκιο, τις περισσότερες φορές, μην το διατυμπανίζετε τόσο πολύ, το ξέρετε εσείς ότι έχετε δίκιο κι αυτό αρκεί. Με το σωστό χειρισμό, θα κάνετε και τον άλλον να το καταλάβει και αυτό θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί θα το κατανοήσει, ενώ όσες φορές και να του το λέτε εσείς, το μόνο που θα καταφέρνετε θα είναι να συναντάτε συνεχώς αντιστάσεις λόγω άμυνας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πανέξυπνες, αεικίνητες με δείκτη ευφυΐας… ουάου! Φλογερές, αλλά και …«παγωμένη γη» κάποιες στιγμές. Με το μαλακό, κορίτσια! Κανένας άνθρωπος –και δη οι άντρες– δε θέλει να τον έχουν διαρκώς κάτω από έλεγχο και κριτική. Ξέρω, στην αρχή το παίζετε κουλ και παιχνιδιάρες, στην πορεία όμως τον ξαφνιάζετε τον χριστιανό που σας έχει πλησιάσει, κι αυτό γιατί αλλιώς σας γνώρισε κι αλλιώς του βγήκατε στην πορεία. Μπερδεύεται και ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό για τους άντρες, δεν μπορούν τα δύσκολα, κάτι τους πιάνει. Τουλάχιστον, όχι αυτού του είδους οι δυσκολίες. Ρίξτε και λίγο νερό στο κρασί σας, δεν πειράζει, κι οι δυο σας θα κερδίσετε από μια ισορροπημένη επικοινωνία. Παίρνετε λίγο παραπάνω τα ηνία στα χέρια σας και αυτό το κάνετε με τρόπο που φωνάζει, λίγο τακτ και διπλωματική τακτική δε χάλασε ποτέ κανέναν, πόσο μάλλον εσάς που όταν βάλετε κάτι στο μυαλό σας, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να μην το αποκτήσετε! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τρυφερές, στοργικές, πολυαγαπημένες υπάρξεις! Πραγματικά, κάποιος που δε θα σταθεί ικανός να σας εκτιμήσει ανάλογα, κακό του κεφαλιού του και καλά να πάθει για ό, τι πάθει… Μόνο μια μικρή λεπτομέρεια, μη γίνεστε τόσο πολύ χειριστικές μέσα από το συναίσθημα. Μην παραπονιέστε τόσο πολύ και τόσο συχνά, όσο για την κρεβατομουρμούρα… καλά αυτό δεν το συζητώ καν, απαγορεύεται και μάλιστα δια ροπάλου! Στην αρχή, αρέσει πολύ σε κάθε αρσενικό να νιώθει ότι είναι ο σωτήρας σας, αλλά μετά από λίγο καιρό να ξέρετε πως κανένας σχεδόν άντρας δε χαίρεται μ’ αυτόν τον ρόλο. Κι εκεί είναι που εσείς αρχίζετε τα γνωστά σας παράπονα, ότι δεν σας προσέχει όπως στην αρχή, δε σας λέει τόσο συχνά πόσο πολύ σας αγαπά, δε σας κάνει τις ίδιες εκπλήξεις… και ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Άκρως αντιαφροδισιακό για κάθε άντρα. Κι όχι τίποτ’ άλλο, αλλά είναι κρίμα να αδικείτε έτσι τον εαυτό σας, γιατί στην πραγματικότητα είστε ιδιαίτερα δυνατές αλλά και δυναμικές γυναίκες! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Οι πριγκίπισσες του ζωδιακού! Λαμπερές, πανέμορφες, γενναιόδωρες, αγαπησιάρες και τρυφερές… τα προτερήματά σας, Λιονταρίνες μου, δεν έχουν τέλος. Τι σας συμβαίνει όμως; Γιατί νιώθετε τόσο έντονη ανασφάλεια κάποιες φορές; Δεν πιστεύετε εσείς οι ίδιες, πρώτα και πάνω απ’ όλα, στον εαυτό σας; Αυτοαδικείστε και είναι μεγάλο κρίμα. Η περηφάνια και η αξιοπρέπειά σας που δείχνετε προς τα έξω δε συμφωνεί πάντα με την ιδέα που έχετε για τον εαυτό σας εσείς οι ίδιες. Είστε ικανές, μόλις κάποιος άντρας νιώσετε ότι δε σας εκτιμά ανάλογα, να του γυρίσετε πρώτα εσείς την πλάτη, μην τυχόν και σας προλάβει εκείνος. Φυσικά και υπάρχει η περίπτωση να βιαστήκατε και να βγάλατε πρόωρα και λάθος συμπεράσματα. Προσέξτε λίγο αυτή σας την ευθιξία και θα κατανοήσετε καλύτερα και την ψυχολογία του άλλου, που όπως και να το κάνουμε, δεν του αρέσει πάντα να νιώθει μόνο υπήκοος στο βασίλειό σας. Λίγη ισότητα δε θα έβλαπτε. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πανέξυπνες, με χιούμορ και κορίτσια από σπίτι για σπίτι! Όλα τα καλά τα έχετε και χιούμορ έχετε και καλές νοικοκυρές είστε, και να βοηθάτε, όπου παραστεί ανάγκη, έτοιμες είστε… Τι γίνεται όμως με τα εσώψυχά σας; Γιατί τόση ανασφάλεια, ρε κορίτσια; Ένα να ξέρετε πάντως, πως όσο και να προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τα καθημερινά πρακτικά θέματα της ζωής σας, δε θα καταφέρετε, μ’ αυτόν τον τρόπο, μόνο να τακτοποιήσετε και τα ψυχολογικά σας. Η ασφάλεια που έχετε ανάγκη να γεμίσετε από το εξωτερικό σας περιβάλλον δε θα σταθεί ποτέ ικανή να γεμίσει το εσωτερικό σας κενό. Χρειάζεστε περισσότερη αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση. Δεν κατάλαβα, δηλαδή, σε τι είναι οι άλλες καλύτερες από σας; Μόνο στο ότι πιστεύουν περισσότερο στον εαυτό τους. Για κοιταχτείτε, λοιπόν, και πάλι στον καθρέφτη σας και πείτε δυνατά στον εαυτό σας: ΑΞΙΖΩ! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Κουκλάρες, ο ορισμός της θηλυκότητας και της γοητείας! Ζυγίνες μου, τρυφερά πλάσματα, αιθέριες κομψές υπάρξεις, ποια είναι καλύτερη από σας, που μπορεί να έχει όποιον άντρα θέλει και όχι εσείς; Κι ενώ πολλές σας μιμούνται, εσείς ψάχνετε ακόμη για δασκάλους στο είδος…; Hello! Ξυπνήστε, ωραίες κοιμωμένες μου, και πιάστε τη ζωή απ’ τα …κέρατα, για να μην πω κάτι άλλο. Αρκεί να ξυπνήσετε το αιώνιο θηλυκό που κρύβετε μέσα σας και όποιος βάλετε στο μάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να σας αντισταθεί. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα κάποιες φορές εκφράζεται με λάθος τρόπο. Ίσως γιατί κι εσείς οι ίδιες άλλα λέτε κι άλλα εννοείτε πολλές φορές. Ξεκαθαρίστε μέσα σας ποιες είστε, τι ζητάτε, πως το θέλετε και ορμήστε να διεκδικήσετε επιτέλους! Διεκδικήστε πιο δυναμικά, αυτό είναι το μυστικό για σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξελογιάστρες μάγισσες, επικίνδυνα γοητευτικές! Για σας θα έπρεπε το θέμα έρωτας να είναι ποιηματάκι της πρώτης δημοτικού. Απ’ έξω κι ανακατωτά, ωσάν την προπαίδεια, τι σας συμβαίνει; Γιατί ακόμη και τα εύκολα για σας τα κάνετε δύσκολα; Τι εθισμός είναι αυτός; Χαλαρώστε, βρε κούκλες, και μάθετε να απολαμβάνετε περισσότερο τη στιγμή! Εσείς τρέχετε και προκαταβολικά κλαίτε για την αποτυχία που θα έχει ο δεσμός σας πριν καλά-καλά αρχίσει. Άσε που όταν σκέφτεστε το μέλλον σας, τα βλέπετε όλα ζοφερά και τραγικά. Δικαιούστε τον έρωτα και την ευτυχία, όπως κάθε άνθρωπος στη ζωή, το μόνο που συμβαίνει είναι πως για σας ποτέ δεν είναι οι κατάλληλες συνθήκες ή ο κατάλληλος άνθρωπος. Για δείτε, όμως, γιατί πάντα φέρνετε τέτοιους ανθρώπους στη ζωή σας; Που είναι το δικό σας μερίδιο ευθύνης; Τις συνθήκες μάθετε να τις δημιουργείτε εσείς! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φύσηξε αεράκι και σκόρπισε παντού σαν άρωμα τη γοητεία και τη φήμη σας! Φωτεινές, αισιόδοξες, καλόκαρδες, όμορφες…! Τι μούτρα είναι αυτά; Τι δεν πάει καλά; Είστε ένας πολίτης του κόσμου κι αυτό κάποιες φορές μπορεί να ταρακουνά τα στερεότυπα που έχει κάθε άντρας για τη γυναίκα της ζωής του μέσα του. Κάντε τον να νιώσει συνοδοιπόρος σας, συνταξιδιώτης στο μεγάλο ταξίδι της ζωής σας, πιάστε του το χέρι για να νιώσει ότι δεν προπορεύσετε τόσο πολύ που κοντεύετε να χαθείτε στο δρόμο. Στην ανάγκη, ρίξτε λίγο τις ταχύτητες που τρέχετε. Έχετε, όμως, πραγματικά εκφράσει τα αισθήματά σας ή θεωρείτε αυτονόητο πως ο άλλος τα έχει μαντέψει; Λίγο συναισθηματικό μοίρασμα δε θα έβλαπτε καθόλου. Σκεφθείτε και λίγο τη θέση του άλλου, αν εκείνος σας έκανε ό, τι του κάνετε εσείς, πως θα νιώθατε; Αυτό είναι το πρώτο που οφείλετε να ρωτήσετε τον εαυτό σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σταθερή αξία! Δύναμη, αξιοπρέπεια, πρακτικότητα. Γενικά, είστε πλασμένες για να διευθύνετε καταστάσεις, τι γίνεται όμως με καταστάσεις που νιώθετε να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας; Μήπως παρατραβάτε το σκοινί; Μήπως κάποιες φορές παρεκτρέπεστε; Τι φοβάστε να δείτε; Το νιώθετε ήττα να κατανοήσετε τη θέση του άλλου, υποχωρώντας και λίγο από τη δική σας θέση; Λοιπόν, σας έχω νέα, ο κόσμος δε φτιάχτηκε μόνο για σας, υπάρχουν κι άλλοι συν-ένοικοι, σ’ αυτόν τον πλανήτη. Επειδή όμως και πάνω απ’ όλα, αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να είστε δίκαιοι άνθρωποι, θα υπερτερήσει αυτό και κάποια στιγμή θα καταλάβετε πως ακόμη κι αν κάποια πράγματα δε γίνονται με το δικό σας τρόπο, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και λάθος. Η ανάγκη σας για αγάπη σας κάνει κάποιες φορές επιφυλακτική από το φόβο μην προδοθείτε. Ο έρωτας όμως έχει τους δικούς του κανόνες, για να πάρεις πρέπει πρώτα να δώσεις! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ερωτικές και σαγηνευτικές! Οι γυναίκες που μπορούν να δουν τον άντρα σαν άνθρωπο κι όχι μόνο σαν το αντίθετο φύλο. Αυτό και μόνο μπορεί κάποιες φορές να λειτουργήσει εξαιρετικά αφροδισιακά για τους άντρες. Οι επαναστάτριες, κάποιες φορές όμως χωρίς αιτία. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, οι τάχα μου αδιάφορες! Έλα όμως που κάπου έχετε μπερδευτεί κι εσείς μέσα σας και τελικά έρχεται κάποια στιγμή και το βρίσκετε μπροστά σας. Λειτουργείτε κάποιες φορές περισσότερο με την αντρική νοοτροπία, αυτό μπορεί να αρέσει στους άντρες, αλλά μπορεί και να τους μπερδεύει και λέω «μπερδεύει», γιατί δεν μπορεί να ξέρει ο άλλος πότε πραγματικά νοιάζεστε για εκείνον προσωπικά ή απλώς αν τον βλέπετε ως ένα ακόμη μέλος μιας πανανθρώπινης κοινότητας…! Δεν είναι κακό, ούτε αμαρτία, να διεκδικήσετε το κομμάτι ευτυχίας που σας αναλογεί! Δε θα φτιάξετε κανέναν κόσμο καλύτερο, αν πρώτα δεν προσπαθήσετε να φτιάξετε τη ζωή σας. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ρομαντικά και ευαίσθητα πλάσματα! Παρμένα σαν μέσα από παραμύθι. Έλα όμως που η ζωή δεν είναι πάντα σαν παραμύθι… Τι γίνεται με την πραγματική ζωή που βιώνετε; Μήπως γι’ άλλη μια φορά ο ιππότης σας, αντί για το λευκό άλογο, ιππεύει ένα χαμηλών κυβικών δίκυκλο; Και τι πειράζει; Το ξέρω ότι εσάς ειδικά δε σας ενοχλεί, αλλά στο γενικότερο πλαίσιο, κάπου κάτι σκοτεινιάζει την ψυχή σας, θέλετε κάτι που το έχετε τοποθετήσει τόσο ψηλά και τόσο εξιδανικευμένα, που τελικά είναι δύσκολο ακόμη και για σας τις ίδιες να το φτάσετε. Θα ήταν καλό πάντως να σκεφτείτε καλά όχι μόνο το πώς τον θέλετε τον άλλον, αλλά και κατά πόσο εσείς πλησιάζετε το πρότυπο που έχετε ονειρευτεί στην καρδιά σας. Πληρείτε, πάνω απ’ όλα, εσείς οι ίδιες αυτές τις προϋποθέσεις; Αν ναι, τότε δε θα αργήσει το πριγκιπόπουλο να σας χτυπήσει την πόρτα! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2017 15:19
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι