Quantcast
16
12
2021

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2022 για όλα τα ζώδια.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Οι ετήσιες προβλέψεις ταρώ του 2022 αποκαλύπτουν ότι η νέα χρονιά θα μας ενθουσιάσει και θα φέρει θετικές αλλαγές σχεδόν σε όλα τα ζώδια.

Γενική κάρτα για το 2022: Πύργος

Μέσα στην καινούργια χρονιά θα υπάρξουν αλλαγές που θα έχουν επίδραση στον ψυχολογικό και συναισθηματικό κόσμο. Σε ένα αρχικό στάδιο ενδεχομένως οι διαφοροποιήσεις να φανούν αρνητικές αγχωτικές ή δυσάρεστες, ωστόσο στην πορεία των γεγονότων οι καταστάσεις θα πάρουν διαφορετική όψη, θα εμφανιστεί η θετική πλευρά του νομίσματος. Προσοχή στο έντονο άγχος και στην εσωτερική ανησυχία, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στον απογοητευτικό τρόπο σκέψης, απαραίτητο θα είναι να υπάρχει επικέντρωση στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Θα υπάρξουν διχασμοί, με δυσκολία θα παρθούν οι αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Οι σχέσεις οι επαφές και οι συναντήσεις δεν αποκλείεται να πάρουν μία διαφορετική όψη, οι συνειδητοποιήσεις ενδεχομένως να αλλάξουν την οπτική προσέγγισης. Τα ζευγάρια απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να αποφύγουν τις εντάσεις και τις εκρηκτικές αντιδράσεις, οι υπερβολές και τα ξεσπάσματα θα φέρουν αντιπαραθέσεις που θα δηλητηριάσουν τα αισθήματα. Από την άλλη πλευρά τα απρόοπτα συμβάντα δεν αποκλείεται να φέρουν άνοιγμα για επανασυνδέσεις, ωστόσο οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι συνειδητές και τα αισθήματα ξεκαθαρισμένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Θα δοθεί η δυνατότητα για βελτίωση και άνοδο, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί διάθεση για ριζοσπαστικές αλλαγές. Ίσως να χρειαστεί να δοθεί τέλος σε συνεργασίες ή συμφωνίες που δεν κατάφεραν να δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται όσοι νιώθουν αποτυχημένοι ή άτυχοι να πάρουν την απόφαση να αλλάξουν το αντικείμενο εργασίας τους. Θα χρειαστεί επαγγελματισμός, ωριμότητα και ζήλος, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμένες ενέργειες κόπο και οργανωμένες προσπάθειες. Οι δυναμικοί και μαχητικοί χαρακτήρες θα κερδίσουν, οι αναβλητικοί και ευάλωτοι προσοχή να μην παγιδευτούν στην απογοήτευση και την άρνηση. 

ΚΡΙΟΣ

Κάρτα: Κόσμος

Τυχερή θα είναι για εσάς η νέα χρονιά, θα υπάρξουν ανανεωτικά συμβάντα, τα νέα ανοίγματα θα φέρουν προτάσεις γνωριμίες και επαφές που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά αποτελέσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για υλοποίηση, μείνετε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας, η κατάληξη θα σας ενθουσιάσει, θα καταφέρει να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας. Ενθαρρυντικά θα είναι τα απρόοπτα συμβάντα, θα υπάρξουν εκπλήξεις που θα σας τονώσουν, θα μπορέσετε να οδηγήσετε τις σχέσεις και τις επαφές στο σημείο που εσείς επιθυμείτε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Δεν θα λείψουν οι καρμικές γνωριμίες, θα υπάρξουν συμβάντα που ως κατάληξη θα έχουν την ανανέωση σας. Αν επιθυμείτε μία σταθερή σχέση θα την αποκτήσετε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να σταθεροποιηθεί δίπλα σας ένα συγκεκριμένο ταίρι, θα βρείτε την αμοιβαιότητα που αναζητάτε. Οι ελεύθεροι προχωρήστε σε προσεγγίσεις, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, νέοι έρωτες θα φέρουν ενθουσιασμούς. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για ένα δεσμευτικό αποτέλεσμα η τύχη θα είναι με το μέρος σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δεσμεύσεις και υποσχέσεις, τα λόγια που θα ακουστούν θα τηρηθούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ανοίγει ο δρόμος για να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στην καριέρα σας, θα καταφέρετε να ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω. Συντονίστε τις ενέργειές σας, θα βρουν αναγνώριση και εκτίμηση οι ικανότητες και οι προσπάθειες σας. Στον οικονομικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιηθείτε και να ανεβάσετε τις εισπράξεις σας, χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τα έσοδα σας με τρόπο επενδυτικό. Επιστρατεύστε τη δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα σας, θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα και προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα κέρδη σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Κάρτα: Εραστές

Γενικά. Μέσα στην καινούργια χρονιά προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις κοινωνικές επαφές τις γνωριμίες και τις συστάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πρόσωπα που θα καταφέρουν να σας τονώσουν και να σας βοηθήσουν στα θέματα που σας απασχολούν. Οι υποθέσεις σας θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν ομαλά φτάνοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Θα καταφέρετε να πλαισιωθείτε από πρόσωπα που εμπιστεύεστε και νοιάζονται για εσάς, η βοήθειά τους θα είναι πολύτιμη, δείξτε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν τυχερά συμβάντα, προμηνύονται νέοι έρωτες, θα υπάρξουν γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ωθήσουν σε ασυνήθιστες ενέργειες. Προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να ανοιχτείτε συναισθηματικά, οι προσεγγίσεις σας θα πρέπει να είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες, θα καταφέρετε να λάβετε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Όσοι διατηρείτε ήδη σχέση και έχετε σταθερό ταίρι στο πλάι σας θα έχετε τη δυνατότητα να ωθήσετε τον δεσμό σας ένα στάδιο παραπέρα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Αφήστε στην άκρη την εσωστρέφεια και την απαισιοδοξία, τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως τυχερά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες συνεργασίες, δώστε έμφαση στις προτάσεις που θα ακούσετε θα έχουν τη δυνατότητα να σας οδηγήσουν στη βελτίωση. Εποικοδομητική εξέλιξη θα έχουν οι συναδελφικές σχέσεις, προσπαθήστε να συνεργαστείτε με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν στον εργασιακό σας χώρο. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για εφαρμογή και υλοποίηση, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε οργανωμένα. Περάστε σε ανάληψη πρωτοβουλιών θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα να δώσετε ώθηση στην επαγγελματική σας εξέλιξη και να φτάσετε στην επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάρτα: Μάγος

Γενικά. Τα συμβάντα που θα διαδραματιστούν μέσα στην καινούργια χρονιά θα σας βοηθήσουν να συνδυάσετε τη διαίσθηση με την ευστροφία σας και να δώσετε λύσεις σε θέματα ή σχέσεις που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Θα καταφέρετε να κινηθείτε οργανωμένα, οι ενέργειες σας θα είναι συντονισμένες και μεθοδικές, θα φτάσετε σε ένα αποδοτικό αποτέλεσμα. Αξιοποιήστε τις καινούργιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, τα συμβάντα θα κινήσουν τα νήματα για να υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι θετικός και στρατηγικός με αποτέλεσμα να καταφέρετε να δώσετε μία ουσιαστική ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Η σφαιρική αντίληψη που θα διαθέτετε θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, να βγείτε από τα προβλήματα και να ανανεώσετε τις επαφές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να συνδυάσετε γοητεία με αυτοπεποίθηση, οι προσεγγίσεις σας θα είναι στοχευόμενες και θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να προβείτε σε ασυνήθιστες επιλογές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα συμβάντα και οι νέες ευκαιρίες θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προδιαγραφές για να μπορέσετε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να φτάσετε στο σημείο βελτίωσης που επιθυμείτε. Το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον χειρισμό σας και γενικότερα από τον τρόπο που θα αξιοποιήσετε τις καινούργιες ευκαιρίες. Θα έχετε τη δυνατότητα να τονωθείτε και να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κυνηγήσετε την τύχη σας με τρόπο μεθοδικό, τα ρίσκα που θα αναλάβετε θα πρέπει να είναι συνετά και προσγειωμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάρτα: Άρμα

Τα γεγονότα θα απαιτούν μαχητικότητα αυτοπεποίθηση και δυναμικές ενέργειες, θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε με τρόπο άμεσο χωρίς αναβολή και καθυστέρηση. Θα έχετε τη δυνατότητα να κατευθύνετε τις υποθέσεις τα πρόσωπα και τις σχέσεις, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο μεθοδικά οργανωμένα και υπεύθυνα θα καταφέρετε να κινηθείτε. Τα ανοίγματα και οι καινούργιες ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τα αδιέξοδα και τις αρνητικές συνθήκες, όμως για να υπάρξει ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα θα πρέπει οι ενέργειές σας να είναι συντονισμένες και συνειδητοποιημένες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα για διεκδικήσεις και άμεσες επιδιώξεις, προσεγγίστε, ανοιχτείτε συναισθηματικά, ξεδιπλώστε τον εσωτερικό σας κόσμο. Αν επιθυμία σας είναι να αποκτήσετε μία σταθερή σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε με το κατάλληλο άτομο, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές σας ενέργειες και αποφάσεις. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να τονώσετε την προσωπική σας ζωή, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό, καλό θα είναι να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας φύγουν μέσα από τα χέρια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η πορεία της επαγγελματικής σας ζωής και γενικότερα η εξέλιξη της καριέρας σας θα βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, όμως όλα θα βασίζονται στο κατά πόσο επαγγελματική υπεύθυνη και μαχητική θα είναι η συμπεριφορά σας. Στην περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια καλό θα είναι να αποφύγετε τον απογοητευτικό τρόπο σκέψης, εστιάστε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, επιστρατεύστε την εσωτερική σας δύναμη.

ΛΕΩΝ

Κάρτα: Ιεροφάντης

Θετική εξέλιξη θα έχουν οι υποθέσεις σας δεν αποκλείεται η ώθηση να δοθεί από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα καταφέρουν να σας τονώσουν και να σας βγάλουν από την απαισιοδοξία και την απογοήτευση. Ίσως να σας γίνει μια συγκεκριμένη πρόταση που η θετική απάντηση από εσάς θα ανοίξει τον δρόμο για βελτίωση και άνοδο. Προσπαθήστε να κινηθείτε με δυναμικότητα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να πάρετε άμεσες αποφάσεις, θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιήσετε ριζικά τις αρνητικές συνθήκες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά, στο χέρι σας θα είναι να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία σε παρελθοντική σχέση που είχε μείνει στη μέση. Από την άλλη πλευρά ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας, ουσιαστικά εσείς θα αποφασίσετε αν θα γυρίσετε πίσω στα παλιά ή αν θα προχωρήσετε μπροστά ξεκινώντας μία νέα αρχή. Η συμβουλή είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες, αποφύγετε την καθυστέρηση και την αναβολή. Στην περίπτωση που διατηρείτε σχέση και υπάρχουν μπερδεμένες καταστάσεις δεν αποκλείεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας βοηθήσει να σκεφτείτε με τον σωστό τρόπο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στην περίπτωση που περιμένετε τη βοήθεια ενός συγκεκριμένου ατόμου ή περιμένετε μία συγκεκριμένη πρόταση να ξέρετε πώς το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, αυτό που περιμένετε θα έρθει και θα έχει θετική εξέλιξη. Αν υπάρχουν ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια θα έχετε τη δυνατότητα να τα τακτοποιήσετε, δώστε έμφαση στις συνεργασίες και στις συναδελφικές σας σχέσεις. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για βελτίωση και προαγωγή, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συντονίσετε τις ενέργειες σας, να οργανώσετε τα πλάνα σας και να περάσατε σε ουσιαστική δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάρτα: Εγκράτεια

Μέσα στη νέα χρονιά θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαφοροποιήσετε τις σχέσεις και τις επαφές σας προσωπικές επαγγελματικές και φιλικές. Θα υπάρξει το άνοιγμα να βελτιωθούν οι συναναστροφές και να εκτιμηθούν τα αισθήματα, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να καλλιεργήσετε την υπομονή σας, να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και σύνεση. Στην περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες και διαφωνίες απαραίτητο θα είναι να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, προσοχή να μην παγιδευτείτε στις αντιδράσεις σας και ανοίξετε πεδίο ρήξεων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Θετική πορεία θα έχουν οι αισθηματικές σας υποθέσεις, συγκεντρωθείτε στους στόχους και στις επιθυμίες σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιηθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν στοχεύσετε στην κατοχύρωση και στην αποκατάσταση θα δείτε πως οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε χαλαρά, οι πιεστικές συμπεριφορές δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συγκυρίες για προσεγγίσεις, αν σας ενδιαφέρει το θέμα της επανασύνδεσης κινηθείτε μεθοδικά, θετικές θα είναι οι απαντήσεις που θα λάβετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικές συναλλαγές, δοσοληψίες και συμφωνίες, θα υπάρξει δυνατότητα για θετική εξέλιξη, προσπαθήστε να κινηθείτε με συγκαταβατική διάθεση. Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα είδος συμβιβασμού προκειμένου να καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα συμβάντα θα είναι θετικά, θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση, ωστόσο οι πράξεις σας θα πρέπει να είναι προσγειωμένες και οι βλέψεις σας εφικτές. Αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τις σπασμωδικές ενέργειες, στις δύσκολες περιπτώσεις ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

ΖΥΓΟΣ

Κάρτα: Αστέρι

Έρχονται αισιόδοξα συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την άρνηση ή τον πεσιμισμό, θα καταφέρετε να στυλωθείτε ψυχολογικά και να σκεφτείτε με τρόπο αισιόδοξο. Δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις και τα ελπιδοφόρα ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε τις υποθέσεις σας, να δώσετε νόημα στην καθημερινότητά σας και να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα. Βγαίνετε από το άγχος τη στασιμότητα και την έντονη εσωτερική ανησυχία, θα υπάρξουν γνωριμίες και εξελίξεις που θα σας ενθουσιάσουν. Κοινωνικές προτάσεις θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για ευχάριστες επαφές.

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Όσοι διατηρείτε σχέση και ανάγκη σας είναι να προχωρήσετε σε δεσμευτικά βήματα ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες, θα καταφέρετε να συζητήσετε και να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, σοβαρές αποφάσεις θα παρθούν από κοινού. Φεύγει η απογοήτευση, όσοι βιώσατε τοξικές σχέσεις και αρνητικά συμβάντα τώρα θα καταφέρετε να σκεφτείτε θετικά και να αφήσετε πίσω σας τις παλιές αρνητικές επαφές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, θα ενθουσιαστείτε, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε. Τα απρόοπτα συμβάντα θα φέρουν ξαφνιάσματα που θα καταφέρουν να τονώσουν την ψυχολογία σας.

 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί οργανωμένα σχέδια και συγκεκριμένες βλέψεις, για να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά. Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες και καινούργιες προτάσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ουσιαστικές συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε οικονομικά. Τυχερά θα είναι τα συμβάντα, αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες με αμεσότητα, η καθυστέρηση και η αναβολή δεν θα σας βγουν σε καλό. Δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό, αποφύγετε την υπερκατανάλωση και γενικότερα τις άσκοπες αγορές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάρτα: Ήλιος

Στην περίπτωση που νιώθετε καταβεβλημένοι και αισθάνεστε πως οι δυνάμεις σας, σας εγκαταλείπουν προσπαθήστε να τονωθείτε και να αποφύγετε τον αρνητικό τρόπο σκέψης, μέσα στην καινούργια χρονιά θα υπάρξουν ανανεωτικά συμβάντα που θα σας φέρουν χαρά. Φεύγουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια, θα μπορέσετε να δραστηριοποιηθείτε, να διορθώσετε λάθη και να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειες και τις προσπάθειες σας, η κατάληξη θα είναι ικανοποιητική, οι κόποι σας θα πιάσουν τόπο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ταχύτητα θα έχουν τα γεγονότα, θετικά ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα καταφέρετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Όσοι διατηρείτε σχέση και αντιμετωπίζετε δυσκολίες και προβλήματα θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε ουσιαστικές λύσεις, θα τακτοποιήσετε τις διαφορές σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να πάρετε από κοινού οριστικές και σοβαρές αποφάσεις. Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις, αν θέλετε να ξανακερδίσετε το πρώην ταίρι σας θα βρείτε ευνοϊκές συνθήκες για άμεσες προσεγγίσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες συνεργασίες, στην περίπτωση που αναζητάτε νέα εργασία θα έχετε δημιουργικό άνοιγμα που θα πρέπει να το αξιοποιήσετε με αμεσότητα. Δώστε έμφαση στις συναδελφικές σας σχέσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις, οι επαφές στον εργασιακό χώρο ομαλοποιούνται και θα καταλήξουν σε αποδοτικό αποτέλεσμα. Τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε ζητήματα οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για βελτίωση, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε άμεσα, να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάρτα: Τροχός της Τύχης

Η καινούργια χρονιά θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε, να βγείτε από τις ασφυκτικές συνθήκες και τις πιεστικές καταστάσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε τα βήματα σας, αν οι προσπάθειες σας είναι συντονισμένες θα δείτε πως οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και θα λάβετε την αναγνώριση που αναζητάτε. Προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν, οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι μεθοδικές και όχι σπασμωδικές. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, ευστροφία και οργάνωση, όσο πιο μελετημένες θα είναι οι κινήσεις σας, τόσο πιο γρήγορα θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα δείτε πως τα συμβάντα και οι αποκαλύψεις θα σας βοηθήσουν να ωθήσετε την προσωπική σας ζωή. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας αν σας ενδιαφέρουν οι εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις ή αν επιθυμείτε τη δέσμευση και τη συντροφικότητα. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα συναναστραφείτε με άτομα που θα καταφέρουν να σας τονώσουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για άνοδο και βελτίωση, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά, σε θέματα οικονομικής φύσης τα βήματά σας θα πρέπει να είναι προσγειωμένα. Οι φιλόδοξοι θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας και να ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω, κυνηγήστε τα όνειρά σας, τα συμβάντα θα είναι τυχερά. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, οι συμφωνίες οι διαπραγματεύσεις και οι νέες συνεργασίες θα έχουν θετική κατάληξη, κινηθείτε όσο πιο άμεσα και δυναμικά μπορείτε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάρτα: Ερημίτης

Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο, ενδεχομένως να θελήσετε να αποστασιοποιηθείτε από σχέσεις πρόσωπα και καταστάσεις που επιδρούν αρνητικά στην ψυχολογία σας.  Επιλεκτικές θα είναι οι κοινωνικές σας συναναστροφές, δεν αποκλείεται να νιώσετε πως δεν μπορείτε να ταιριάξετε με όλους και με όλα, θα προτιμήσετε επαφές με πρόσωπα που ξέρετε πώς ταιριάζετε σε ιδιοσυγκρασία και πεποιθήσεις. Προσοχή να μη δώσετε έκταση στην εσωστρέφεια και στην καχυποψία και απομονωθείτε σε κοινωνικό επίπεδο, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Στις περιπτώσεις που νιώσετε πίεση δεν αποκλείεται να προτιμήσετε την μοναχικότητα, ίσως να μη θελήσετε να συζητήσετε και να εκδηλωθείτε. Όσοι διατηρείτε σχέση ενδεχομένως να ζητήσετε από το ταίρι σας να υπάρχει προσωπικός χώρος και χρόνος, θα είναι δύσκολο για εσάς να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ευκαιρίες για γνωριμίες, θα γίνουν συστάσεις, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις, το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις και από το κατά πόσο έτοιμοι θα είστε να αξιοποιήσετε τις νέες ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ανάγκη σας θα είναι να βρείτε πρόσφορο έδαφος και ύστερα να τρέξετε τα βήματα σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διστακτικότητα και αναμονή. Πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τις βιαστικές και ανυπόμονος ενέργειες, θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε την παρόρμηση σας. Η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός σας θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις εργασιακές σας υποχρεώσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βρουν ανταμοιβή οι κόποι και οι προσπάθειες σας. Ομαλή εξέλιξη θα έχουν οι επαγγελματικές και συναδελφικές σας σχέσεις, δώστε έμφαση στις συνεργασίες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάρτα: Δικαιοσύνη

Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο, μέσα στη νέα χρονιά θα καταφέρετε να ανταμειφθείτε και να φτάσετε στο σημείο που θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, θα καταφέρετε να αποδείξετε τις δυνατότητες σας, οι προσπάθειες σας θα βρουν ανταμοιβή. Τα γεγονότα θα είναι υποστηρικτικά, θα βρείτε τρόπο να υπερασπιστείτε τις απόψεις και τις θέσεις σας, ενισχύστε την επιχειρηματολογία σας, θα λάβετε αυτό που σας αξίζει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Όσοι αναζητάτε μία σταθερή σχέση με προοπτική και μέλλον ενισχύστε την αισιοδοξία σας και μείνετε σε θέση αναμονής, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αυτό που αναζητάτε. Στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερό δεσμό και επιθυμία σας είναι η δέσμευση θα δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα για να περάσετε σε ουσιαστικές συζητήσεις, κινηθείτε συντονισμένα αποφεύγοντας τις πιέσεις. Μέσα στην καινούργια χρονιά θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε τα λάθη και τις αστοχίες, θα βρείτε το δίκιο σας, θα καταφέρετε να αλλάξετε τις απόψεις και τις εντυπώσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στην περίπτωση που περιμένετε προτάσεις ή απαντήσεις θα τις λάβετε και μάλιστα θα σας ικανοποιήσουνσε ηθικό και συναισθηματικό επίπεδο. Θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε ώθηση στην επαγγελματική σας ζωή, προχωρήστε σε νέες συνεργασίες, διατυπώστε τις προτάσεις σας, θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, ωστόσο θα απαιτούν από εσάς αυτοπεποίθηση και συγκεντρωμένους στόχους, αν οι βλέψεις σας είναι προσγειωμένες θα δείτε πώς ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για υλοποίηση.

ΙΧΘΕΙΣ

Κάρτα: Δύναμη

Τα συμβάντα που θα διαδραματιστούν μέσα στην καινούργια χρονιά θα απαιτούν δυναμικότητα, αποφασιστικότητα, και λήψη πρωτοβουλιών. Θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τις βλέψεις σας, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο άμεσες θα είναι οι διεκδικήσεις και οι επιδιώξεις σας. Απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να αναλάβετε δράση, η αναβολή και η καθυστέρηση θα σας φέρουν αποτυχίες και αρνητικά αποτελέσματα. Τα συμβάντα θα είναι θετικά, φεύγουν τα εμπόδια και οι φραγμοί, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε και να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Για να μπορέσετε να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στην προσωπική σας σχέση θα χρειαστεί να περάσετε σε άμεσες και δυναμικές προσεγγίσεις, απαραίτητο θα είναι να τα καταφέρετε να κινηθείτε συνειδητοποιημένα χωρίς καθυστέρηση και χωρίς υπερβολές. Στην περίπτωση που σας απογοήτευσαν κάποιες σχέσεις ή κάποια γεγονότα θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τα αποτελέσματα και να δώσετε μία πιο ουσιαστική ώθηση στις επαφές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις, αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι να κινηθείτε με αποφασιστικότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης θα υπάρξει μέσα στο καινούργια χρονιά, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συνεργασίες που σταδιακά θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα και θα αυξήσουν τις εισπράξεις σας. Εστιάστε στην καριέρα σας, θα καταφέρετε να ανεβείτε ένα σκαλί πιο πάνω, θα βρείτε την αναγνώριση και την εκτίμηση που αναζητάτε, αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά με σύνεση και αυτοπεποίθηση. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και την ανυπομονησία, ο συντονισμός και η οργάνωση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2021-12-16T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
8/6/2021