Από σήμερα νέα αγάπη, από σήμερα νέα ζωή για τα 12 ζώδια!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
02
07
2019

Από σήμερα νέα αγάπη, από σήμερα νέα ζωή για τα 12 ζώδια!

E-zwdia

Όποιος είπε ότι αγαπάμε μόνο μια φορά στη ζωή μας, είτε  ήταν μεγάλος ψεύτης, είτε πολύ απαισιόδοξος…Φυσικά και αγαπάμε και δυο και τρεις και τέσσερις φορές… κάτι σαν τα παιδιά του Πειραιά ένα πράμα. Ήταν, είναι και θα είναι πάντα όλα τους αξιολάτρευτα!

 

Ας δούμε πόσο εύκολο είναι για κάθε ζώδιο να μπει ξανά στο παιχνίδι της αγάπη και να κάνει μία καινούρια αρχή:


Κριός

Το αιώνιο παιδί του ζωδιακού! Σύντομα θα ξαναμπεί στο παιχνίδι και θα διεκδικήσει το μερίδιο που του αναλογεί στον έρωτα. Θα είναι σαν να ερωτεύεται για πρώτη φορά στη ζωή του. Αυτό είναι καλό αλλά και κακό για εκείνον, γιατί με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο, επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. Κι ενώ στην αρχή, η πρόθεσή του δεν είναι καθόλου αυτή, ειδικά αν είχε πονέσει από το τέλος της προηγούμενης σχέσης, στο τέλος υποκύπτει στην παρορμητική του φύση. Είναι έτοιμος να ξανακάνει θυσίες, να προσφέρει μια αγκαλιά λουλούδια, να δώσει όρκους αιώνιας αγάπης - που πάντα τους πιστεύει - και να ξεκινήσει για ένα ταξίδι στο άγνωστο, με βάρκα… τον έρωτα. Πάντα καλοτάξιδος να είσαι, αγαπημένε μας Κριέ!

Ταύρος

Αρκετά πρακτικός και γήινος ένας Ταύρος, δεν θα περιμένει για πολύ κλαίγοντας πάνω από τα συντρίμμια της προηγούμενης σχέσης. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο, όσο περισσότερο τον πείραξε – γιατί για να παραδεχτεί ότι τον πλήγωσε, κομματάκι δύσκολο – τόσο το συντομότερο δυνατόν να μπει σε μια νέα σχέση. Θα κάνει οτιδήποτε  για να ξεκολλήσει από τα παλιά και στο τέλος, θα τα καταφέρει. Άλλος ένας όμως που θα επαναλάβει τα προηγούμενα λάθη, όχι όμως λόγω παρορμητικής φύσεως, όπως στην περίπτωση του Κριού, αλλά περισσότερο λόγω ξεροκεφαλιάς και σταθερότητας έκφρασης στη ζωή του. Ο Ταύρος θα ξαναερωτευτεί, όπως τουλάχιστον εκείνος ερωτεύεται, γιατί θέλει να έχει με κάποιον να μοιράζεται, προσοχή όμως, αυτά που εκείνος θέλει να μοιράζεται!

Δίδυμοι

Πφ, σιγά τα πράγματα! Το πιο εύκολο. Εξάλλου, όλα κάνουν τον κύκλο τους στη ζωή κι όταν πια αυτός ο κύκλος κλείσει, απλώς ήρθε η ώρα να σαλπάρει για άλλες θάλασσες κι άλλα λιμάνια. Θα νιώσει και πάλι εύκολα την έξαψη του πρώτου καιρού στον έρωτα και θα απολαύσει σαν μικρό παιδί όλη αυτήν την περίοδο της πρώτης αναμέτρησης με τον άλλον. Θα ταξιδέψει κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά με το νέο του ταίρι σε μέρη άγνωστα και ανεξερεύνητα. Στην πραγματικότητα, μέσα από κάθε νέο έρωτα στη ζωή του, γνωρίζει κι άλλες άγνωστες, μέχρι τότε, πτυχές του εαυτού του κι αυτό είναι το πιο ελκυστικό για εκείνον. Ένα ταξίδι εσωτερικό και όχι μόνο, στο άγνωστο! 

Καρκίνος

«Τραβάτε με κι ας κλαίω…» Αυτό θα λέγαμε ότι ταιριάζει στη δική του περίπτωση. Κι ενώ πιστεύει ότι όλα πάνε, χάθηκαν, με τη λήξη μιας σχέσης, ειδικά αν η λήξη αυτή δεν ήταν δική του επιλογή, σύντομα μπορεί να ξαναχαμογελάσει, αν φυσικά σταθεί τυχερός και σύντομα διασταυρωθεί ο δρόμος του με ένα νέο άτομο στη ζωή του που θα τον ενθουσιάσει. Από μόνος του, δεν θα λέγαμε ότι θα το επιδιώξει ή τουλάχιστον συνειδητά, γιατί ασυνείδητα... μια χαρά ξέρει να κινεί τα νήματα της ζωής του. Μπαίνοντας βέβαια σε μια νέα σχέση, κουβαλάει και τις πιο πρόσφατες εμπειρίες του, με αποτέλεσμα να φοβάται να αφεθεί και αρκετές είναι οι φορές που υπενθυμίζει στον εαυτό του ότι πρέπει να φυλάγεται αλλά στο τέλος…  θα κάνει το απονενοημένο διάβημα!


Λέων

Όσο κι αν πόνεσε, όσο κι αν έκλαψε, ποτέ δεν διανοήθηκε στη ζωή του να μείνει μόνος. Έχει ανάγκη να βρίσκεται μέσα σε μια σχέση και μάλιστα, αυτή η σχέση οφείλει να πληρεί πολύ συγκεκριμένα στοιχεία για εκείνον. Θα ερωτευτεί και πάλι τη λάμψη στο πρόσωπο του άλλου, όταν τον αντικρίζει. Στην πραγματικότητα, θα αγαπήσει και πάλι τον εαυτό του, ειδωμένο μέσα από τη ματιά του άλλου. Θα ξανακάνει όνειρα για το μέλλον και θα αλλάξει άρδην το σκηνικό στη ζωή του. Δεν του αρέσει να επαναλαμβάνεται και θέλει να ζήσει τη διαφορετικότητα και την ένταση της κάθε στιγμής με τον/τη νέο/α σύντροφο στη ζωή του. Εξάλλου, η εξιδανίκευση και η ωραιοποίηση της καθημερινότητας είναι το δυνατό του χαρτί!

Παρθένος

Ένας Παρθένος μπορεί να δείχνει αρκετά ψύχραιμος μετά το τέλος μιας σχέσης αλλά από την άλλη, ειδικά αν πληγώθηκε από το τέλος που δόθηκε, θα αργήσει να ξαναεμπιστευθεί και να αφεθεί σε έναν νέο έρωτα. Αλλά ακόμη κι όταν θα το αποφασίσει, θα είναι πολύ συγκρατημένος σε αυτά που αισθάνεται αλλά, πολύ περισσότερο, σε αυτά που θα εκφράζει στο νέο του ταίρι. Τα βήματά του θα είναι προσεκτικά και καλά μελετημένα. Μπορεί βέβαια να απογοητεύσει το νέο έτερον του ήμισυ με τη συμπεριφορά του αλλά θα παραμείνει ακλόνητος σε αυτή τη στάση, μέχρι εκείνος, τουλάχιστον, να νιώσει αρκετά ασφαλής και σίγουρος για την εξέλιξη αυτής της νέας σχέσης.

Ζυγός

«Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν…» Σιγά που θα κάτσει να σκάσει. Μπορεί για μικρό διάστημα να θρηνήσει το παλιό που αποχαιρέτησε αλλά πολύ σύντομα θα ξαναμπεί με ενθουσιασμό σε μια νέα σχέση. Γνήσιο τέκνο της συντροφικότητας, δεν θα αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνος του. Κάθε φορά, πιστεύει όλα όσα νιώθει, δίνει μεγάλο μερίδιο από την προσοχή του στο νέο του σύντροφο και πιστεύει πως βρήκε τον πραγματικό έρωτα της ζωής του. Δεν του αρέσει να κουβαλά απωθημένα και να «δηλητηριάζει» καθετί νέο εξαιτίας του παλιού. Ξέρει να κοιτάζει μπροστά και να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής του.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός μπορεί να σε τρελάνει στην κυριολεξία. Εκεί που περιμένεις πως η ζωή γι’ αυτόν πάει τέλειωσε και μαζί μ’ αυτήν έκλεισε οριστικά και το κεφάλαιο «Έρωτας», εκεί είναι που θα σου κάνει την έκπληξη και δεν θα το πιστεύεις από πού σου ήρθε! Φυσικά και θα ξαναερωτευτεί, αλλά αφού πρώτα βιώσει ως το μεδούλι του όλο τον πόνο του χωρισμού κι εφόσον το «πένθος» του θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του. Τότε και μόνο τότε θα αφεθεί σαν νεογέννητο –στην πραγματικότητα, αναγεννημένο – παιδί και πάλι στις χαρές του έρωτα. Αν υπάρχει κάποιος που πραγματικά μπορεί να ζήσει βαθιά την κάθε νέα στιγμή ευτυχίας που μπορεί να του δοθεί είναι αυτός! Το μόνο «κακό» είναι ότι παρ’ όλο που είναι ιδιαίτερα έξυπνος και εγκεφαλικός τύπος, θα πέσει και πάλι χωρίς «αλεξίπτωτο», βουτώντας στο κενό για να συναντήσει το νέο έρωτα της ζωής του. 

 

Τοξότης

Μα πως θα ήταν δυνατόν να μείνει για πολύ μέσα στη θλίψη; Η ζωή τον καλεί να την γνωρίσει και να την γευτεί, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Και ως ο φιλόσοφος του ζωδιακού, το έχει πραγματικά… φιλοσοφήσει το θέμα. Κάθε στιγμή στη ζωή είναι και μια νέα αρχή, πόσο μάλλον ένας νέος έρωτας! Δεν ξεχνά φυσικά ποτέ το προηγούμενο ταίρι αλλά θα επιλέξει να κρατήσει μόνο τις καλές αναμνήσεις. Θα δει όπως πάντα τη θετική όψη του νομίσματος και θα την επιλέξει. Για να τελειώσει κάτι, σημαίνει ότι δεν είχε κάτι άλλο να δώσει, οπότε θα κοιτάξει μπροστά στο μέλλον και θα συνεχίσει με αποφασιστικά και σταθερά βήματα στο νέο κεφάλαιο της ζωής του που ξεκινά!

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα από το πόσο σύντομα ή όχι θα μπει σε μια νέα σχέση, ένας Αιγόκερως δεν είχε και δεν θα αποκτήσει ποτέ σκοπό της ζωής του να μείνει μόνος. Γνωρίζει πολύ καλά τον εαυτό του και είναι ιδιαίτερα συνειδητοποιημένος ότι πάντα χρειάζεται ένα ταίρι στη ζωή του. Μπορεί όχι με την οπτική ενός Ζυγού, αλλά μ’ ένα διαφορετικό τρόπο, σκοπεύει να στεριώσει και να αποκτήσει γερές βάσεις στην προσωπική του ζωή. Το να καταφέρει να δημιουργήσει μια σχέση ζωής με την οποία θα μοιράζεται όλα εκείνα τα σημαντικά της ζωής του, είναι το κερασάκι της δικής του τούρτας! Σίγουρα όμως, δεν είναι εκείνος που με το που θα πει «αντίο», θα ψάξει κιόλας που να πει την επόμενη «καλημέρα!»

Υδροχόος

‘‘Non, rien de rien, non je ne regrette rien…Avec mes souvenirs ….” Φυσικά και δεν θα μετανιώσει για τίποτα απ’ όσα έχει δοκιμάσει στη ζωή του, αντίθετα, αυτά τον κάνουν πιο δυνατό και θαρραλέο, ώστε να μπει σε νέες γοητευτικές διαδρομές. Δεν ξεχνά ποτέ, όμως, εκείνους που πέρασαν από τη ζωή του κι έγραψαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τους κουβαλά πάντα μέσα του, με αγάπη και νοιάξιμο. Νιώθει ότι τους οφείλει για όσα νέα πράγματα έμαθε μαζί τους και για όσο καιρό κράτησε η κοινή τους πορεία στη ζωή. Θα ερωτευτεί ξανά σαν έφηβος, εξάλλου η ψυχή του παραμένει πάντα εφηβική και όσο κι αν δεν το πιστεύουν μερικοί, ιδιαίτερα ευαίσθητη και εύθραυστη. Ένα νέος έρωτας για εκείνον είναι μια ευκαιρία για μια νέα αρχή στη ζωή του!

Ιχθύς

Αν υπάρχει κάποιος που γι’ αυτόν γράφτηκε το: «Καλημέρα καινούρια αγάπη, καλημέρα καινούρια ζωή», σίγουρα ήταν ένας Ιχθύς! Η ζωή είναι ένα ταξίδι και σε κάθε σταθμό, οφείλουν να στρώνουν το κόκκινο χαλί για να μας υποδέχονται, όπως μας αξίζει. Το πώς θα νιώσει ένας Ιχθύς, όταν τελειώνει μια σχέση, θα εξαρτηθεί, όπως για κάθε κοινό θνητό, από το ποιανού ήταν η απόφαση. Πέρα απ’ αυτό όμως, μην περιμένετε να μείνει για πολύ στα πατώματα. Πολύ σύντομα, σε σημείο μάλιστα που εκπλήσσεται και ο ίδιος, θα νιώσει και πάλι την καρδιά του να φτερουγίζει. Κάθε νέος έρωτας είναι η αιτία για να ξαναχαμογελάσει και να κάνει και πάλι όνειρα για τη ζωή και το μέλλον. Σαν παιδί που αντικρίζει τα πάντα γεμάτο ενδιαφέρον, έτσι κι εκείνος, σαν να είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει, θα ερωτευθεί και θα εμπιστευθεί ξανά. Το μόνο πρόβλημα είναι  ότι σκοπεύει  να βουτήξει στο νέο και άγνωστο χωρίς τα «μανικάκια» από τις εμπειρίες του παρελθόντος…!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-07-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta