Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 11 ως 12/1/2020.
Βαθμολόγησε
10
01
2020

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 11 ως 12/1/2020.

Αγγέλικα Γεωργίου

Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, πάμε σε ένα δύσκολο θα τολμούσα να πω Σαββατοκύριακο. Όλα τα ζώδια θα είναι κάπως πεσμένα ψυχολογικά λόγω της έκλειψης, ενώ η βαριά αυτή διάθεση θα πριμοδοτηθεί από την αναμενόμενη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα. Μια αχτίδα φωτός είναι η Σελήνη στον Λέοντα, που θα οδηγήσει κάποια ζώδια το ρίξουν έξω.

 

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 11 ως 12 Ιανουαρίου 2020

 

Επίσης ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο και με τον Πλούτωνα, θα μας κάνει να αισθανόμαστε θα τολμούσα να πω μόνοι. Ότι δεν μας καταλαβαίνει το ταίρι μας και ότι δεν συμμερίζεται τις ανάγκες ή και τις ανησυχίες μας. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 11 ως 12 Ιανουαρίου 2020 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου γεια σου, το διήμερο αυτό θέλει μια μικρή προσοχή από μεριάς σου. Έχεις δεχθεί την επιρροή της έκλειψης έρχεται και η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα και σύνοδος με Ερμή και η αλήθεια είναι ότι δημιουργεί ένα μπάχαλο στα αισθηματικά σου. Η διάθεση σου είναι κάπως πεσμένη, διάφορες φοβίες και ανησυχίες σε κάνουν αντί να θες να ζητήσεις βοήθεια από το ταίρι σου για να κατευνάσει όλα σου τις σκέψεις, επιθυμείς την απομόνωση. Αν θες την γνώμη μου, φυσικά και είναι μπόρα που θα περάσει, αλλά ανοίξου και στο ταίρι σου καλό είναι να γνωρίζει τι σου συμβαίνει ακριβώς.

Αυτό το διήμερο για εσένα Κριέ μου, δεν θα έλεγα πως είναι και το πιο βοηθητικό για την αισθηματική σου ζωή. Η έκλειψη που έγινε έχει αφήσει το στίγμα της, η σύνοδος του Κρόνου, Πλούτωνα και του Ερμή επιβαρύνει το κλίμα της ψυχολογίας σου. Σε κάνει να έχεις ανασφάλειες και χαμηλή αυτοπεποίθηση. Το ότι η Σελήνη θα είναι στον Λέοντα μπορεί να σε οπλίσει με θάρρος και πείσμα και να πας κόντρα σε όποια αρνητική διάθεση και αν έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε, το διήμερο αυτό για εσένα αναμένεται να είναι αρκετά θετικό και το μενού περιλαμβάνει διασκέδαση και καλή παρέα. Η Σελήνη θα είναι στον Λέοντα, οπότε σε παροτρύνει να το ρίξεις με το ταίρι σου έξω, είναι ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο το οποίο πρέπει να εκμεταλλευθείς για να ανανεώσεις και τα αισθήματα σας αλλά και να σχεδιάσετε από κοινού κάτι νέο ως ζευγάρι.

Ενώ για εσένα Ταύρε που δεν είσαι σε μια σχέση αυτό το διάστημα, το διήμερο αυτό με την Σελήνη να είναι στον Λέοντα σε βγάζει από το σπίτι. Δημιουργεί ιδανικές συνθήκες να γνωρίσεις νέο κόσμο, να κάνεις παρέες και να μπορέσεις γιατί όχι να προκαλέσεις την ερωτική σου τύχη. Στο χέρι σου είναι να δείξεις ότι και ελεύθερος-η είσαι και διαθέσιμος-η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αέρας ανανέωσης έρχεται αυτό το διήμερο, παρά την βαριά διάθεση που έχει προκαλέσει η έκλειψη και έχει επηρεάσει η αλήθεια είναι και τα 12 ζώδια.  Η Σελήνη στον Λέοντα, δημιουργεί την ανάγκη για εξωστρέφεια και καλοπέραση με τον άνθρωπο σου. Αποζητάς τη συντροφικότητα και την ξεκάθαρη επικοινωνία με το ταίρι σου, μπορείς να περάσεις καλά, αρκεί να το φροντίσεις.

Για εσένα Δίδυμε μου, που δεν έχεις ακόμη ξεκινήσει μια σχέση, να θυμάσαι πως η Σελήνη θα είναι στο Λέοντα. Ανοίγει ένα δίαυλο επικοινωνίας με άτομα που έχετε πολλά κοινά. Θα μπορούσες μέσα στο διήμερο αυτό να γνωρίσεις ένα άτομο που σου ταιριάζει πολύ, είτε εμφανισιακά είτε διανοητικά, να ταιριάζουν οι απόψεις σας πολύ. Επίσης η γνωριμία αυτή μπορεί να σε οδηγήσει ακόμη και σε σοβαρή σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον άξονα σου πραγματοποιήθηκε η έκλειψη στο μάτι του κυκλώνα θα είσαι και αυτό το διήμερο με την σύνοδο, Κρόνου, Πλούτωνα και Ερμή. Οπότε και καλείσαι να αναλάβεις κάποιες ευθύνες απέναντι στο ταίρι σου, να αντιμετωπίσετε μαζί και χέρι – χέρι τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν διότι πολύ απλά η επιλογή της απομόνωσης δεν σε βοηθά καθόλου. Ακόμη και αν αυτό το διάστημα έχεις τις φοβίες ή τις ανησυχίες ή ότι και αν αντιμετωπίζεις να θυμάσαι πως ο-η σύντροφός σου είναι σύμμαχος και όχι απέναντι σου.

Αν δεν διαθέτεις Καρκίνε μου μια σχέση, το διήμερο αυτό καλείσαι να οργανωθείς, να ανασυνταχθείς και να μεταμορφωθείς στον τομέα αυτό. Να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Η έκλειψη στον άξονα σου και η μεγάλη σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα – Ερμή φέρνει τα πάνω κάτω στα αισθηματικά σου και σε φορτώνει με ευθύνες και κατά κάποιο τρόπο ενοχές για τα ενδεχόμενα λάθη που μπορεί να έχεις κάνει ή τα όσα έπρεπε να είχες κάνει και δεν τα έκανες. Θα σου διδάξει πολλά το διήμερο αυτό.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου το διήμερο αυτό, οπότε μιλάμε για ένα απρόσμενα όμορφο Σαββατοκύριακο και αρκετά ευχάριστο. Θα περάσεις ένα αρκετά ερωτικό και ανανεωτικό διήμερο,  σίγουρα έχει εξόδους και καλοπέραση. Προσπάθησε όσο μπορείς να απολαύσεις αυτές τις όμορφες στιγμές, να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου αλλά και τα αισθήματα που έχεις για εκείνο.

Για εσένα Λέοντα που δεν έχεις μια σχέση, είναι αρκετά βοηθητικό το διήμερο αυτό στο να σε οπλίσει με τύχη και εύνοια η Σελήνη που θα είναι στο ζώδιό σου για να κάνεις μια νέα γνωριμία. Επειδή η Σελήνη αυτή σε κάνει εξωστρεφή, κοινωνικό και ευχάριστο Λιοντάρι, δεν έχεις παρά να αδράξεις την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Επειδή δεν είναι μια απλή και τυχαία  γνωριμία αυτή που θα κάνεις να θυμάσαι πως πρέπει με κάθε τρόπο να την αξιοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσένα Παρθένε μου το διήμερο αυτό θα το χαρακτήριζα αρκετά αρμονικό, όμορφο και πολύ αισιόδοξο. Μπορεί η έκλειψη που έγινε να σε επηρέασε λίγο φέρνοντας σου μια πτώση ενέργειας ή διάθεσης αλλά αυτό πάει πέρασε και ανήκει πλέον στο παρελθόν. Αυτό το διήμερο είναι αρκετά πιο χαρούμενο για την αισθηματική σου ζωή, αποκαθίστανται ευχάριστα θα έλεγα η επικοινωνία σου με τον άνθρωπο σου και μαζί σχεδιάζετε το μέλλον σας.

Μοναχικέ μου Παρθένε, το διήμερο αυτό μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό. Δεν στο λέω καθόλου τυχαία αυτό, η ευκαιρία αυτή που σου έρχεται είναι όχι απλά αξιόλογη αλλά και μοναδική και δεν πρέπει για κανένα λόγο να την χάσεις. Αν πραγματικά επιθυμείς να βρεις ένα ερωτικό λιμάνι, αν θες να δημιουργήσεις μια σχέση ζωής ιδού η ευκαιρία σου, μην τρομάξεις με την δέσμευση.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου γεια σου, το Σαββατοκύριακο αυτό πρόκειται να αναστατωθείς όχι μόνο λόγω της έκλειψης που έγινε και σαφέστατα σε επηρέασε, αλλά γιατί έχουμε και την μεγάλη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα – Ερμή. Έχει μια βαριά διάθεση αυτό το διήμερο, το θέμα είναι τι θα συμβεί με το πρόσωπο που αγαπάς και εκεί τα πράγματα είναι κάπως περίεργα θα έλεγα, γιατί θα προσπαθήσεις να μεταφέρεις τις όποιες φοβίες έχεις στον άνθρωπο σου και αυτό σίγουρα είναι άδικο, θα σε ενημερώσω όμως πως είναι μια μπόρα η οποία θα περάσει.

Για εσένα Ζυγέ μου, που δεν έχεις μια σχέση και καλώς δεν διαθέτεις για αυτό το διήμερο γιατί θα είχες πολλές εντάσεις και αρνητισμό. Πέρασες από τον κυκλώνα που λέγεται έκλειψη έρχεται και η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα και σου δημιουργεί μια ενοχή απέναντι στο ότι είσαι μόνος – η. Το τι κάνεις λάθος ή τι δεν πάει καλά και δεν έχεις ένα άτομο στο πλάι σου νιώθεις ότι κάπου φταις και αυτό πρέπει να αλλάξει αμέσως. Το σίγουρο είναι πως αυτό το διήμερο θα αλλάξεις όχι μόνο τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά θα σε ενεργοποιήσει να αλλάξεις και στην πράξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα είναι στον Λέοντα αυτό το διήμερο, οπότε σου χαρίζει στιγμές όμορφες και σίγουρα ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση. Ευνοϊκές ημέρες λοιπόν να περάσεις με τον άνθρωπο σου, να έρθετε κοντά και γιατί όχι αυτή η σχέση να εξελιχθεί, να πάει ένα βήμα παρακάτω και εννοώ πιο σοβαρό. Έτσι δεν αποκλείεται αυτό το Σαββατοκύριακο να πέσει μια πρόταση που σίγουρα θα συμφέρει και τους δυο σας.

Για εσένα Σκορπιέ μου, που δεν έχεις ακόμη αποκτήσει μια νέα σχέση να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό  είναι αρκετά τυχερό να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και δεν εννοώ μόνο με οικεία άτομα. Μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία ή να μιλήσεις με ένα πρόσωπο που έχεις καιρό να δεις και να έρθετε πιο κοντά. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια ακατανίκητη έλξη ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπο που θα σε ελκύει υπερβολικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη να είναι στον Λέοντα αυτό το διήμερο, ετοιμάσου να περάσεις ευχάριστες στιγμές και μάλιστα ιδιαίτερα παθιασμένες και ερωτικές. Έχεις μια ακατανίκητη επιθυμία να δείξεις στο ταίρι σου όχι μόνο τι νιώθεις για εκείνο αλλά και τι σχέδια – επιθυμίες έχεις για το κοινό σας μέλλον. Αυτό το διήμερο επίσης θα διαπιστώσεις με κάθε τρόπο ότι δεν έχεις μια επιπόλαιη σχέση αλλά περνάς πάρα πολύ όμορφα και δεν σε τρομάζει καθόλου η δέσμευση.

Για εσένα ελεύθερε Τοξότη, το διήμερο αυτό μπορείς αν το θελήσεις να πάψεις να νιώθεις και να είσαι ελεύθερος –η. Η Σελήνη είναι στον Λέοντα και σου χαρίζει γοητεία, κοινωνικότητα και πολλά θετικά στοιχεία που σε κάνουν όχι μόνο να γοητεύεις έναν άνθρωπο αλλά και να υποκύπτει σε εσένα. Αν και στο τονίζω αν επιθυμείς να κάνεις σχέση γιατί η αλήθεια είναι πως την ελευθερία σου δύσκολα την αφήνεις το διήμερο αυτό είναι αρκετό τυχερό για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε και πολύ ταλαιπωρημένε Αιγόκερε μου, το διήμερο αυτό  νιώθεις μια εξάντληση πέρασε η έκλειψη στον άξονα σου και η βαριά αυτή διάθεση τείνει να  γίνει ακόμη πιο έντονη με την μεγάλη σύνοδο Κρόνου Πλούτωνα. Σαφέστατα και είναι μια μπόρα θα περάσει, όμως θέλω να σου τονίσω το εξής, ότι σε ότι αρνητικό συμβαίνει ακόμη και για τη διάθεση σου δεν ευθύνεται το πρόσωπο που είστε μαζί. Κατανοώ ότι είναι πιεστικά τα πράγματα για εσένα αλλά η σχέση σου είναι ο σύμμαχος σου και όχι ανταγωνιστής.

Για εσένα Αιγόκερε μου, έρχεται ένα Σαββατοκύριακο που σίγουρα δεν πετάς από χαρά και ευτυχία έγινε η έκλειψη στον άξονα σου, έρχεται η σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα και Ερμή, οπότε μιλάμε για ένα διήμερο που σου δημιουργεί μια απαισιόδοξη διάθεση. Οπότε η άμεση αντίδραση σου είναι να ταμπουρωθείς στο σπίτι σου, η απομόνωση είναι μια λύση όμως θέλω να θυμάσαι πως και φίλους καλούς έχεις και παρέες που θα μπορούσαν να σου πάρουν την όποια στεναχώρια έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, το διήμερο αυτό δεν είναι ούτε από τα πιο τέλεια που έχεις περάσει ποτέ αλλά ούτε και από τα αρνητικά. Θα τολμούσα να πω, πως είναι ξεκάθαρα στο χέρι σου και στις επιλογές που θα πάρεις για το πως θα εξελιχθεί. Εδώ σε αυτό το διήμερο θα παίξει σημαντικό ρόλο βέβαια και το ταίρι σου, όμως το αν θα είναι ένα καλό ή όχι Σαββατοκύριακο είναι θέμα προσωπικών αποφάσεων και κυρίως πείσματος.

Για εσένα που είσαι μόνος –η Υδροχόε μου το διήμερο αυτό έχει κινητοποίηση, κοινωνικότητα, πολλά πάρε δώσε και φυσικά πολλές γνωριμίες. Θα σου έλεγα πως μπορεί να προκύψει ένα ξεκίνημα ερωτικό. Θα σου πρότεινα κάτι όμως Υδροχόε μου επειδή είσαι πολύ κοινωνικό άτομο και μπορείς να γίνεις φίλος-η με πολλά άτομα μέσα σε ένα βράδυ, όσο μπορείς συγκρατήσου στο πόσο εκδηλωτικός χαρακτήρας είσαι γιατί κάποια άτομα το εκλαμβάνουν ως ερωτική ελπίδα και ίσως αυτό να μπερδεύει πολύ τα πράγματα.

ΙΧΘΥΣ

Συναισθηματική ισορροπία προσφέρει το διήμερο αυτό για εσένα και το ταίρι σου. Μια ηρεμία και γαλήνη αισθάνεσαι και μάλιστα δεν έρχεται μόνο από εσένα αλλά είναι κάτι που δημιουργείτε γενικά στη σχέση σου. Μπορείς να απολαύσεις την θαλπωρή του σπιτιού σας, την αγκαλιά, τα χάδια αλλά και τα όμορφα λόγια αγάπης. Ναι επίσης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο και γιατί όχι να μην έχει πάθος.

Για εσένα Ιχθύ που δεν έχεις μια σχέση, καταφτάνει ένα πολύ όμορφο διήμερο. Επειδή, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να συναντηθείς με άτομο που έχεις πολύ καιρό να δεις και μάλιστα ανάμεσα σας υπήρχε πάντα μια ιδιαίτερη συμπάθεια και έλξη. Αν θες εξελιχθεί σε κάτι όμορφο όλο αυτό καλό, πέρνα ξεκάθαρα μηνύματα, μην αφήνεις υπονοούμενα ότι μπορεί και να σου αρέσει αλλά δείξε τι νιώθεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-01-2020 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms