29
04
2024

Ζώδια Σήμερα 29 Απριλίου 2024, ημερήσιες προβλέψεις.

Τα ζώδια σήμερα 29 Απριλίου 2024 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο: Σταθερές σχέσεις

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνιση της στον Ταύρο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Μαΐου, ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης. Ομαλά θα εξελιχθούν οι οικονομικές συναλλαγές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποιήσεις, έμφαση θα δοθεί στην κατοχύρωση και στην εξασφάλιση.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να αναλύσουν τα επίμαχα ζητήματα, ανάγκη θα εκδηλωθεί για σταθερότητα, δέσμευση και ισορροπία. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις μακροχρόνιες σχέσεις που να έχουν μελλοντικό αντίκτυπο και να πατούν σε σταθερή συναισθηματική βάση. Για τους ελεύθερους ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις δεν θα είναι παρορμητικές, θα είναι σκεπτόμενες μεθοδικές και όχι ανυπόμονες.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι μία δύσκολη όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αναποφασιστικότητα, αδυναμία συγκέντρωσης, οι στόχοι ενδεχομένως να μην είναι εφικτοί. Προσοχή στις αντιδράσεις, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση, οι αυθόρμητες ενέργειες ενδεχομένως να οδηγήσουν σε επιπολαιότητες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Κρόνο δημιουργικά ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για επιδιώξεις. Η αισιοδοξία θα δώσει την ώθηση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, ίσως να υπάρξει αδιαλλαξία και αντίδραση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής