Quantcast
Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Νοεμβρίου 2019.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
29
10
2019

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Νοεμβρίου 2019.

E-zwdia

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Νοεμβρίου 2019. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Νοεμβρίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της αισθηματικής συναστρίας σας ΕΔΩ!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Νοεμβρίου 2019

 

ΚΡΙΟΣ

Επιστρέφετε στο ερωτικό παιχνίδι με τις καλύτερες προοπτικές. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας προοιωνίζουν μεγάλα πάθη, ίσως κάποιο άτομο από το παρελθόν θα μπορούσε να σας απασχολήσει και πάλι. Μην αντιδράτε σπασμωδικά ή με ασταθή συμπεριφορά, προκειμένου να βιώσετε το πάθος σας. Ίσως και να γίνετε ιδιαίτερα οξύθυμοι όταν τα πράγματα δεν προχωράνε με τον τρόπο που θέλετε. Μήπως είναι η λίμπιντό σας που σας οδηγεί σε ανεξέλεγκτες κινήσεις και σας δυσκολεύει στο να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση; Ίσως και οι συνθήκες της ζωής σας να μην το επιτρέπουν. Θα χρειαστείτε να βάλετε λογική, ιδιαίτερα αν κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα του παρελθόντος εκραγούν εντελώς ξαφνικά. Αλλά θα σας βάλουν σε προβληματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια παλιά αγάπη θα μπορούσε να επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Δείτε το ως ευκαιρία να αξιολογήσετε κάποια πράγματα. Ή, μπορεί να πάρετε πληροφορίες για κάποιον/α πρώην που θα σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια θέματα σε τάξη, επιτρέποντάς σας να νιώσετε πιο ξεκούραστοι και ανανεωμένοι και να προχωρήσετε μπροστά. Είστε σε σχέση; Τώρα θα είστε πιο άμεσοι και απότομοι, ίσως και κακεντρεχείς, με το σύντροφό σας, ιδιαίτερα αν τον τελευταίο καιρό ήταν λίγο ασαφής, ακόμη και επιθετικός. Προσέξτε τον τρόπο προσέγγισής σας, να μην είναι επιβλητικός, γιατί θα έχετε δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το μήνα αναζητάτε περισσότερη οικειότητα και συναισθηματική σύνδεση στην ερωτική σας ζωή, δεν είστε ικανοποιημένοι με επιφανειακές σχέσεις. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, προετοιμαστείτε
να κάνετε μια νέα ρομαντική σχέση που σας προσφέρει άφθονο γέλιο και χαρά. Εκπέμπετε έντονο πάθος, ντύνεστε καλύτερα, απλά απολαμβάνετε το φλερτ και αισθάνεστε ελκυστικοί. Σίγουρα θα έχετε πολλές σεξουαλικές κατακτήσεις, εσείς επιλέγετε! Αν είστε σε σχέση, διασκεδάστε και επαναφέρετε τις αισθησιακές στιγμές. Τα πράγματα θα μπορούσαν πραγματικά να ξαναζεσταθούν, και μπορείτε να συζητήσετε για συμβίωση ή για το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα άτομο από το παρελθόν μπορεί να σας βάλει στον πειρασμό να κάνετε τολμηρά βήματα, αλλά υπό την επιρροή του Άρη και του ανάδρομου Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, οι πιθανότητες να αναθερμανθεί το πάθος είναι ελάχιστες και το αποτέλεσμα ενδεχομένως να είναι η σύγκρουση. Προσπαθήστε να ελέγξετε το θυμό σας αν τα πράγματα δεν βαίνουν σύμφωνα με τα όσο επιθυμούσατε. Το καρμικό μήνυμα του σύμπαντος είναι να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Αν είστε σε σχέση και υπήρχε απόσταση, ώρα να επανασυνδεθείτε. Κάντε μαζί με τον αγαπημένο σας ένα ταξίδι, απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμαστεί καλά, αφού μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητα μπλοκαρίσματα στα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ

Επιδιώξτε να απολαύσετε το ταξίδι και την περιπέτεια, κάντε μια προσπάθεια να χαλαρώσετε, να παίξετε λίγο περισσότερο και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αν η δουλειά σας, σας κράτησε απασχολημένους και είχατε παραμελήσει την ερωτική σας ζωή, με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αναζητάτε τον έρωτα και την αγάπη. Κάποιοι από εσάς, πιθανόν να έχετε επικοινωνία με ένα άτομο από το παρελθόν, με το οποίο θα χρειαστεί να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες. Κάποιος/α από το παρελθόν σας θα μπορούσε να επανεμφανιστεί, και να σας δηλώσει ότι είναι ερωτευμένος/η μαζί σας και να σας πείσει με τον ερωτισμό του. Προσέξτε όμως! Μη θέσετε νέα σχέδια, να είστε λίγο ανήσυχοι για το πού πάνε τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το μήνα θα πρέπει να προσέξετε πολύ την επικοινωνία στη σχέση σας καθώς ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Είστε πιο επιρρεπείς σε συγκρούσεις και παρεξηγήσεις, κάτι που είχατε από καιρό παραμερισμένο βγαίνει στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε. Ίσως να έχετε περισσότερο συναισθηματικό κλείσιμο, επιδιώκετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και πολλές φορές παραμελώντας το σύντροφό σας. Κάποιες κρυφές πληροφορίες ή θαμμένα συναισθήματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ή ίσως πείτε ή ακούσετε κάποια πράγματα που είναι ιδιαίτερα σκληρά. Σκεφτείτε καλά πριν καταστρέψετε τελείως τη σχέση σας και μην κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις μόνο και μόνο επειδή αισθάνεστε ότι έχετε αδικηθεί.

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ ενθουσιώδεις και επικοινωνιακοί, το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε πικάντικα πειράγματα με το αντίθετο φύλο και να ανταλλάξετε καυτά ερωτικά μηνύματα! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας δίνετε μεγαλύτερη αξία στον εαυτό σας και στις γνώσεις σας, αισθάνεστε αρκετά σίγουροι και πολύ πιο ασφαλείς. Αλλά με την πανσέληνο στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο άτομο που συμπεριφέρεται αδιάφορα προς εσάς ή σας έχει δημιουργήσει φόβο ή ακόμα να προσπαθήσετε να «ισοπεδώσετε» κάποιον/α που σας είχε πάρει ως δεδομένο/η. Υποσυνείδητα και χωρίς να το εκδηλώνετε, θα αισθάνεστε κάποια έντονα συναισθήματα και ζήλεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αντί να ξοδεύετε πάρα πολλή ενέργεια στη σχέση σας, καλό θα ήταν να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας, είναι η παρότρυνση του Άρη και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας. Θα μπορούσατε να ενεργείτε ασυνείδητα αν κάποιο πρόσωπο σας έχει επηρεάσει αρνητικά τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό θα πρέπει να εξετάσετε καλύτερα τις ενέργειές σας. Ίσως να λαχταράτε την προσοχή από το σύντροφό σας, αλλά το να αντιδράτε πολύ αρνητικά για να την πάρετε, αυτός δεν είναι και ο πιο σωστός τρόπος για να την κερδίσετε. Αν νιώθετε ότι είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να ταρακουνήσετε τη σχέση σας, θα πρέπει να σκεφτείτε πολλά πράγματα για το μέλλον της και να αφυπνιστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φαντασιώσεις σας θα είναι έντονες αλλά κατά πόσο μπορούν να γίνουν πραγματικότητα; Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας έχετε μια παιχνιδιάρικη και περιπετειώδη διάθεση αλλά με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας πρέπει να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια που έχετε παραγωγικά. Παλιές πληγές θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια οι οποίες έχουν προκληθεί από κάποιον/α ο οποίος σας έκανε να νιώθετε χρησιμοποιημένοι ή παραγκωνισμένοι. Είστε σε σχέση; Προσέξτε γιατί μπορεί να έχετε κάποια αναταραχή γύρω ζητήματα που αφορούν χρήματα, το σεξ, τις ευθύνες ή τους στόχους της ζωής, καθώς δεν θα μπορείτε να καταλήξετε σε μια συμφωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφυπνίζεται η εύθυμη  και διασκεδαστική πλευρά σας, καθώς η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς κάνει να φλερτάρετε, να είστε διασκεδαστικοί και παιχνιδιάρικοι. Είναι σίγουρο ότι θα ζήσετε ονειρικές ερωτικές στιγμές και θα διασκεδάσετε. Η τύχη σάς χαμογελά στην ερωτική σας ζωή και κάνετε γνωριμίες οι οποίες συνδράμουν θετικά στην προσωπική σας ανάπτυξη. Αν είστε σε σχέση και καταφέρετε να συμφωνήσετε σε ζητήματα οικονομικά και αξιών, μάλλον το μέλλον σας προοιωνίζεται θετικό καθώς είστε σε θέση να επιλύσετε τα δύσκολα ζητήματα που αντιμετωπίζετε ως ζευγάρι. Κάποιοι από εσάς σκέφτεστε τη γονιμότητα, έτσι μια εγκυμοσύνη είναι δυνατόν να επιτευχθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιδιώξτε να φέρετε πίσω το πάθος στη σχέση σας, φλερτάροντας και πάλι το σύντροφό σας, ειδικά εάν τον τελευταίο καιρό μιλάγατε για τις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον φιλελεύθερο και φιλικό ενδέκατο οίκο σας είστε συζητήσιμοι και διαλλακτικοί αλλά μπορεί να θέλετε να νιώσετε πιο ελεύθερα, δεν θα έχετε πραγματικά τη διάθεση να παγιδευτείτε σε μια σταθερή σχέση. Θέλετε να νιώσετε ελεύθεροι, να απολαύσετε τον έρωτα και το πάθος με το σύντροφό σας αλλά χωρίς να σκέφτεστε τη δέσμευση. Είστε μόνοι; Κάποιο άτομο μπορεί να σας δελεάσει, είτε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, είτε μέσω internet, αλλά εσείς είστε διαθέσιμοι; Μπορεί και να είναι κάποιο άτομο από το παρελθόν, αλλά εσείς γνωρίζετε μέσα σας ότι δεν αξίζει καμία ευκαιρία, αλλά ούτε και καμιά απάντηση.

ΙΧΘΥΣ

Ένα ειδύλλιο κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μια σχέση από απόσταση θα μπορούσε να φανεί στον ορίζοντα υπό την επιρροή του Άρη και του ανάδρομου Ερμή στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών. Κάποιοι από εσάς ίσως έρθετε σε επαφή με έναν/ μια πρώην κι αυτό ίσως και να σας αποσυντονίσει για λίγο συναισθηματικά. Υπάρχουν ακόμα ορισμένες εκκρεμότητες που πρέπει να επιλύσετε; Αναρωτηθείτε αν η έλξη είναι ακόμα ισχυρή κι αν αξίζει να ξαναπροσπαθήσετε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε εξαιρετικά αργοί στις κινήσεις σας, καθώς θέλετε χρόνο να σκεφτείτε. Βεβαιωθείτε ότι το ίδιο πράγμα που είχε διαλύσει τη σχέση σας δεν είναι ακόμα ζήτημα για σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-10-2019 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
smarw-swthrakh-provlepseis-2022