Quantcast
Αγάπη χωρίς ανταπόκριση. Πως τον βιώνουν τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
23
05
2019

Αγάπη χωρίς ανταπόκριση. Πως τον βιώνουν τα ζώδια.

E-zwdia

Έρωτας δίχως αύριο… Ποιος ή ποια από μας δεν έχει περάσει από αυτό το στάδιο; Δυστυχώς, όλα είναι μέσα στη ζωή και εμείς καλούμαστε να δώσουμε κι εδώ εξετάσεις. Και εξετάσεις χωρίς ξενύχτι, αγωνία, δάκρυα, δε γίνεται. Ένα όμως είναι σίγουρο, ότι όλοι μας στο τέλος, με κάποιον τρόπο, το ξεπερνάμε, άλλος γρηγορότερα, άλλος αργότερα, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως βγαίνουμε μέσα από αυτήν την περιπέτεια. Γιατί ναι, περιπέτεια και φουρτούνα είναι! Κι όταν περάσουμε πια στην απέναντι όχθη, κάποιοι από μας γυρίζουν να ρίξουν μια τελευταία ματιά πίσω και κάποιοι άλλοι απλώς συνεχίζουν να προχωρούν μπροστά.

 

Τι σημαίνει έρωτας χωρίς ανταπόκριση; Πως μπορούμε να βγούμε πιο δυνατοί από αυτόν;

 

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Όλα είναι σωστά από τη στιγμή που έτσι λέει η καρδιά μας. Το θέμα είναι, μέσα από όλο αυτό, να πάρουμε ό, τι είχε να μας δώσει ως μάθημα και στο τέλος να βγούμε πιο δυνατοί, πιο σοφοί, αλλά και πιο αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει! Σε όλους μας αξίζει μια μεγάλη και με αίσια εξέλιξη αγάπη, αρκεί πρώτα εμείς οι ίδιοι να το αποδεχτούμε και να την διεκδικήσουμε! «Avec le temps…» λέει ένα σοφό γαλλικό τραγούδι. Όλα με τον καιρό τελικά ξεπερνιούνται και κάποιες φιγούρες ξεθωριάζουν, ολοένα και περισσότερο, ώσπου να σβήσουν από τη μνήμη της καρδιάς μας ή τουλάχιστον να πάψουν να την ματώνουν.

 

Διάβασε πως θα αντιδράσει κάθε ζώδιο σε έναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση σύμφωνα με την Αστρολογία:

 

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή, θα θυμώσει πολύ και μπορεί να πει πράγματα που μετά θα τα μετανιώσει. Θα νιώσει μάλιστα ότι πονάει τόσο πολύ, που ο πόνος του θα γίνει αισθητός, ακόμη και με σωματικά συμπτώματα. Κάποιες φορές, ειδικά αν ο έρωτας που ένιωθε για το άτομο ήταν μεγάλος, θα προσπαθήσει για μια επανασύνδεση. Αν τελικά δεν το καταφέρει, θα το πάρει απόφαση και μετά από μικρό σχετικά χρονικό διάστημα, θα είναι έτοιμος για να βάλει νέα πλώρη… Άπαξ και το ξεπεράσει, το ξεπερνάει οριστικά, αν και σε κάποιες περιπτώσεις και αν το άτομο συνεχίζει να το βλέπει, επειδή μπορεί να ανήκει στο φιλικό ή στο επαγγελματικό του περιβάλλον, μια ερωτική αίσθηση θα συνεχίσει να πλανιέται στον αέρα!  Η Δάφνη Ιωάννου είναι φαινόμενο! Πρέπει να μιλήσεις 1 φορά μαζί της και θα καταλάβεις ότι όσα σου πει θα βγουν! Μίλησε μαζί της τώρα στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529.  Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Απαξίωση θα νιώσει για εκείνον που τον απέρριψε: «Μμμ, σιγά, εκείνος έχασε!». Όποιος έκανε το λάθος να πληγώσει έναν Ταύρο, καλύτερα να ήταν σίγουρος πριν το κάνει. Ο Ταύρος θα λύσει το θέμα μέσα του, με την ψυχρή λογική του, και απλώς θα πάρει την απόφαση ότι σύμφωνα με τα υπέρ και τα κατά δεν αξίζει δεύτερη σκέψη το όλο θέμα! Δε θα επιτρέψει στον εαυτό του να νιώσει ότι τον πόνεσε τόσο πολύ, σε σημείο που να τον αποδιοργανώσει από το καθημερινό του πρόγραμμα. Άντε, το πολύ-πολύ, να πάει να πνίξει τον πόνο του σε ένα λουκούλλειο γεύμα! Το πιο πιθανό είναι ότι τον πρώτο καιρό, σχεδόν ψυχαναγκαστικά, θα ασχολείται ακόμη περισσότερο με την καθημερινή του ρουτίνα. Αυτή είναι η δικλείδα ασφαλείας του και δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει ποτέ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα είναι σίγουρο, δε θα εγκαταλείψει τα όπλα τόσο εύκολα, όσο θα νόμιζε κάποιος. Θα το παλέψει με ευφάνταστους τρόπους, αν δει όμως ότι τελικά το οχυρό δεν πέφτει, ε, δε χάθηκε κι ο κόσμος! «Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!» Θα το θυμάται όμως για πολύ καιρό και δε θα επιτρέψει ξανά στον εαυτό του εύκολα να υποπέσει στο ίδιο σφάλμα. Όχι με τον ίδιο τρόπο τουλάχιστον… Θα βάλει τα καλά του και θα βγει για clubbing μέχρι πρωίας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πριν χαθεί το όνειρό μας… έχουμε πολλά να πούμε που δεν τα ’παμε!» Θα προσκολληθεί, θα το παλέψει όσο μπορεί και θα αργήσει πολύ να ξεπεράσει τις πληγές του. Αλλά μην ανησυχείτε, εκεί που νομίζεις ότι είναι εύθραυστος και κινδυνεύει να σπάσει, η αναγεννητική δύναμη είναι τόσο δυνατή μέσα του που θα βρεθείς προ εκπλήξεως  ένα πρωί, όταν θα σηκωθεί και θα πει: «Πάμε γι άλλα!» Αναγεννιέται από τις στάχτες του! Εξάλλου δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο και ο στόχος οικογένεια τον περιμένει…

ΛΕΩΝ

«Πως τόλμησε;!» Αχ, για το περήφανο λιονταράκι μας δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απ’ αυτό. Η απόρριψη είναι η αχίλλειος πτέρνα του. Γι’ αυτό και δύσκολα απορρίπτεις ένα λιοντάρι, κι αυτό γιατί απλούστατα πρώτα …θα σε απορρίψει εκείνος! Και καλά θα κάνει δηλαδή! Αφού στάθηκε κάποιος τόσο ανόητος να μην ευλογήσει την καλή του τύχη να έχει την αγάπη του. Μόλις λοιπόν μυριστεί το λιοντάρι μας ότι κάτι δεν πάει καλά, θα φύγει πρώτος με το κεφάλι ψηλά, πάντα αξιοπρεπής και σοβαρός!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Α ρε άτιμη ζωή! Που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις». Τον πρώτο καιρό, θα διυλίζει τον κώνωπα, αναλύοντας σε σημείο υπερβολής. Μετά θα αρχίσει να υπεκφεύγει των συναισθημάτων του, στη συνέχεια θα υποκριθεί ότι δε συνέβη ποτέ τίποτα και «σιγά, δεν άξιζε τον κόπο τελικά». Θα διαγράψει το άτομο από την καρδιά του και σχεδόν από τη μνήμη του. Θα φτάσει σύντομα η στιγμή που θα πει: «βρε, κάτι μου θυμίζει το όνομα αυτό…!».

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρχουν πισωγυρίσματα. Ιδίως αν αγάπησε βαθιά. Θα πληγωθεί και η ανασφάλειά του, καθώς και ο φόβος της μοναξιάς, θα «βαρέσουν κόκκινο!» Εκεί που νομίζεις ότι τον ξέρεις καλά και τον έχεις του χεριού σου –είναι να μην προδώσεις την εμπιστοσύνη του και τις αρχές του– τότε θα σου δείξει τα δόντια του. Ο Ζυγός θα κάνει πρώτα μεγάλη υπομονή, αλλά τις περισσότερες φορές, όταν θα έχει βρει τον-ην επόμενο-η, θα κάνει την ντρίμπλα εκεί που δεν τον περιμένεις και θα δώσει εκείνος την οριστική απόρριψη! Αλλά ακόμη και αν δε βρέθηκε το next πρόσωπο, είναι να μην παγώσει –αέρας γάρ–, αλλά αέρας παγωμένος, σε σημείο που δε θα πιστεύει στα μάτια του το άτομο που τον απέρριψε. Αλλά θα είναι αργά πια για δεύτερες σκέψεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να ζει κανείς ή να μη ζει; Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια… (ιδίως αυτά. Αν είστε φίλος του, ετοιμαστείτε για πολύ καιρό να αποχαιρετίσετε το ζεστό σας κρεβατάκι!)  Ένα είναι όμως σίγουρο, ότι όσο πιο πολύ τον-ην κλάψει, τόσο πιο γρήγορα και οριστικά θα τον-ην ξεπεράσει και θα ξεπλύνει απ’ την ψυχή του το πρόσωπο που τον πλήγωσε. Προσοχή όμως, ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος κι εκεί περιμένει πάντα ένας… Σκορπιός!

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Πάμε γι άλλες πολιτείες ερωτικές…» Ένα ταξίδι είναι η ζωή κι εγώ δεν έχω καιρό για χάσιμο, έχω πολλά να δω που δεν τα είδα ακόμη. Ελεύθερη ψυχή ο Τοξότης, δε θα κάτσει να κλαίει για πολύ πάνω στα συντρίμμια ενός έρωτα. Είπαμε, έχει πιο σημαντικά πράγματα να κάνει. Φωτιά και ορμή, σε συνδυασμό μ’ ένα ελεύθερο πνεύμα… Μην τον λυπάστε. Πιο πολύ εσείς μπορεί να στεναχωρηθείτε, απ’ ότι ο ίδιος πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξερόβηχας, καθάρισμα λαιμού, στήσιμο του κορμού και …η ζωή  συνεχίζεται! Έχει πρόγραμμα μπροστά του και στόχους να πετύχει. Γι’ αυτό και ξέρει πολύ καλά ότι το σημαντικό στη ζωή είναι να ξέρεις πως να σηκώνεσαι όταν πέφτεις. Ξέρει καλά πώς να ελέγχει τις δυσάρεστες καταστάσεις, αντί να ελέγχεται από εκείνες. Δεν έρχονται πάντα όλα εύκολα στη ζωή και ως καλός αρχιτέκτονας του δικού του σχεδίου ζωής, τα έχει προβλέψει όλα και κυρίως τις… εξόδους κινδύνου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και ξανά προς τη δόξα τραβά! Κάτι  θα κάνει με τα μαλλιά του, θα τα κουρέψει, θα τα βάψει μαύρα, θα τα κάνει μοϊκάνα… Πάντως, ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται! Ο Υδροχόος θα στεναχωρηθεί, γιατί «ρε γαμώτο», περνούσε καλά μαζί του-ης. Κρίμα, δεν είναι να χαθούμε; Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι με ελευθερία επιλογών, πως θα μπορούσε εκείνος λοιπόν να κρίνει την απόφασή σου να τον αφήσεις στα …κρύα του λουτρού! Θα σου πει να μείνετε φίλοι, να μη χαθείτε και πως σε ό, τι τον χρειαστείς θα είναι εκεί για να σ’ ακούσει και θα τα εννοεί αυτά που θα λέει! Συγχαρητήρια, μόλις κερδίσατε έναν πολύ καλό φίλο! 

ΙΧΘΥΣ

«Θα πιω απόψε το φεγγάρι!» Θα πιεί, θα μεθύσει, θα χορέψει, «θα πει κι ένα τραγούδι», για να μη σου πω κι εφτά, αλλά μετά μη μείνετε σύξυλοι, όταν τον ακούσετε να σας λέει: «Ποιος, εγώ; Εγώ αγάπησα αυτό το άτομο; Όχι μωρέ, εγώ απλώς περνούσα καλά..!» Νερό είναι αυτό κι αν νομίζεις ότι το καταλαβαίνεις, γελάστηκες. Σαν το νερό, ξέρει να ξεγλιστράει και να βρίσκει παντού διεξόδους! Αλίμονο σε κάποιες ψυχές, ονόματα δε λέμε…, που κουτουλάνε τους τοίχους!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-05-2019 9:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube