Έρωτας με την πρώτη ματιά! Πως ερωτεύονται τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
26
05
2019

Έρωτας με την πρώτη ματιά! Πως ερωτεύονται τα ζώδια.

E-zwdia

Κεραυνοβόλος έρωτας! «Αχ! Από τα μάτια πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει…» Τι είναι αυτό που μπορεί να μας κάνει, ενώ βρισκόμαστε σε ένα χώρο μαζί με 300 άλλα άτομα, εμείς μέσα απ’ όλο το πλήθος να ξεχωρίσουμε τον έναν και μοναδικό; Τι είναι εκείνο που θα μας κεντρίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή μας; Κάποιοι το λένε «χημεία», και είναι μέχρι κάποιο σημείο, με κάποιο τρόπο «οσμιζόμαστε» ο ένας τον άλλον και επικοινωνούμε σε ένα ασυνείδητο επίπεδο. Έτσι, μετά από λίγο καιρό, γνωρίζοντας το άλλο άτομο καλύτερα, συνειδητοποιούμε πόσο διόλου τυχαία δεν ήταν η επιλογή μας… Το ίδιο βέβαια κι εμείς για εκείνον. Άλλοτε αυτά που μας ενώνουν είναι τα προτερήματά μας κι άλλες πάλι φορές τα κοινά μας ελαττώματα. Σίγουρα, ο χρόνος θα αποδείξει πόσο δυνατή μπορεί να σταθεί αυτή η σχέση. Πάντως, μια καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Τι είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας;

Ασφαλώς, όσο νεότεροι είμαστε, τόσο ευκολότερα ερωτευόμαστε κεραυνοβόλα. Μεγαλώνοντας, για κάποιο λόγο, αυτό γίνεται όλο και σπανιότερα, ίσως γιατί έχουμε ανάγκη περισσότερο την ανάπτυξη της οικειότητας για να αφεθούν και τα αισθήματά μας ελεύθερα. Επίσης, κάποιοι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς στον κεραυνοβόλο έρωτα και κάποιοι άλλοι όχι. Οι συναισθηματικές καταστάσεις του καθενός μας διαφέρουν ανάλογα με το πώς μεγαλώσαμε, τα κριτήρια της ζωής μας και την προσωπικότητά μας. Όλα αυτά μπορούμε να τα επισημάνουμε στον αστρολογικό μας χάρτη.

Οι θέσεις και οι όψεις πλανητών όπως της Αφροδίτης, του Άρη, της Σελήνης, του Ουρανού, του Ποσειδώνα, αποτελούν πολύ καλές ενδείξεις για να δούμε κατά πόσο μας συμβαίνει συχνά και όταν μας συμβαίνει, αν είναι συνήθως για το καλό μας ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να νιώσουν ερωτευμένοι, έχουν ανάγκη να νιώσουν εκείνο το πετάρισμα στο στήθος, να δουν το πρόσωπό τους στον καθρέφτη να λάμπει από ένα φως εσωτερικό που μας κάνει πιο όμορφους και πιο θελκτικούς, σε σημείο που δεν αναγνωρίζουμε σχεδόν κι εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Όταν είμαστε ερωτευμένοι, νιώθουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, νιώθουμε πλήρεις, νιώθουμε ευτυχισμένοι! Μεγάλη υπόθεση να νιώθει κάποιος ευτυχισμένος στις μέρες μας. Ανάλογα με το στοιχείο στο οποίο ανήκουμε, άλλοτε το δείχνουμε έντονα κι άλλοτε με μια διαφορετική γλώσσα του σώματος. Όπως και να ’χει όμως, ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο. Είθε ο θεός του Έρωτα σύντομα να μας πετύχει με το ευλογημένο βέλος του κατάστηθα! 

 

ΚΡΙΟΣ 

Φωτιά, εύφλεκτο υλικό, ένας Κριός, όταν ερωτευτεί, δεν ξέρει τι θα πουν αναστολές και ντροπές. Θα το καταλάβεις αμέσως! Θα διασχίσει τον κατάμεστο χώρο όπου τυχόν βρίσκεστε και θα έρθει κατ’ ευθείαν to the point… Θα σας πλησιάσει με στητή κορμοστασιά, σε στυλ κάτι από την κίνηση του Ρίτσαρντ Γκιρ στο «Αμέρικαν ζιγκολό» και με πρόφαση το θόρυβο του χώρου θα σας ψιθυρίσει κάτι στ’ αυτί που θα σας προκαλέσει σύγκορμες ανατριχίλες! Βέβαια, όσο εύκολα ερωτεύεται κεραυνοβόλα, άλλο τόσο εύκολα μπορεί και να ξε-ερωτευτεί, γι’ αυτό προσοχή, κρατήστε του αμείωτο το ενδιαφέρον και θα παίζετε πάντα στο δικό σας γήπεδο!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και στοιχείο της γης, ο Ταύρος μας μια χαρά μπορεί να δαγκώσει τη λαμαρίνα κι αυτός! Θα σας πλησιάσει, ίσως με πρόσχημα κάτι άσχετο, αλλά που θα μπορούσε να σταθεί αφορμή για να πιάσετε κουβέντα, έτσι όμως και έχει «τσιμπήσει» το κατάλληλο …θεματάκι, θα σας μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για αρκετή ώρα, σε σημείο μάλιστα που το μόνο που θα προλαβαίνετε να κάνετε είναι να βγάζετε που και που κανένα επιφώνημα του στυλ «επιδοκιμάζω αυτό που λες και συμφωνώ». Το παιχνίδι το παίρνει όλο επάνω του από την αρχή. Θα κοιτάξει οπωσδήποτε να σας εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του επί παντός επιστητού. Μην κάνετε το λάθος και διαφωνήσετε μαζί του…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αέρας και αέρινη η κίνηση του Διδύμου που μέσα σ’ έναν στρόβιλο θα σε απογειώσει! Με θάρρος θα σε πλησιάσει πολύ φιλικά, ίσως για να σου ζητήσει τη φωτιά σου… κι αυτό μπορεί να σταθεί αφορμή για να ξεκινήσει μια αυθόρμητη κουβέντα λες και γνωριζόσασταν χρόνια! Αρκεί να είστε βέβαια και εσείς κοινωνικοί τύποι, αλλά ακόμη κι αν δεν είσαστε, με κάποιο μαγικό τρόπο, θα ανοίξει το «στρείδι» που σας ασφαλίζει για να σας γνωρίσει καλύτερα. Κι επειδή είναι δεινός χορευτής, αν είσαστε σε κάποιο πάρτι ή μπαρ που παίζει μουσική, το πιο πιθανό είναι να σας παρασύρει σε ένα χορό μαζί του που θα παρακαλάτε να μην τελειώσει ποτέ…!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στοιχείο του νερού και αυτό σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να σας σκανάρει, να σας διαβάσει και με εκείνο το ζεστό και τρυφερό του βλέμμα να σας πλησιάσει. Καθώς έρχεται κοντά σας, η θερμοκρασία στο χώρο ανεβαίνει επικίνδυνα… Θα σας κάνει υπέροχα σχόλια για την εμφάνισή σας και κυρίως για το χαμόγελό σας. Αν τα πράγματα πάνε καλά, είναι από εκείνους τους ιππότες που οπωσδήποτε θα σας συνοδέψουν ως την εξώπορτα του σπιτιού σας. Ίσως για να μάθει που μένετε και το επόμενο πρωινό να σας στείλει ένα μπουκέτο κατακόκκινα τριαντάφυλλα για να  σας ευχαριστήσει που η ζωή έγινε πιο όμορφη από την ώρα που σας γνώρισε!

ΛΕΩΝ

Φωτιά περήφανη! Με στητή κορμοστασιά, που δείχνει ότι δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος «κάνει παιχνίδι» και ξεχωρίζει εκεί μέσα, θα πλησιάσει την ευτυχή σας ύπαρξη που της δόθηκε η τιμή να προκαλέσετε το ενδιαφέρον του. Αν υπάρχει περίπτωση να βρει κάποιον κοινό γνωστό που να βοηθήσει να σας προσεγγίσει για πρώτη φορά, θα το προτιμήσει, αλλά ακόμη κι αν δεν είναι εφικτό αυτό, δε θα πτοηθεί καθόλου. Διεκδικητικός, αλλά πολύ ευγενικός και με ιπποτικούς τρόπους, θα κοιτάξει να σας ξελογιάσει. Οπωσδήποτε, θα σας ρωτήσει τι πίνετε και θα παραγγείλει ένα νέο γύρο ποτών, εξυπακούεται ότι στο τέλος θα πληρώσει και τα προηγούμενα που είχατε πιει με την  παρέα σας. Ο τύπος είναι πολύ large στους τρόπους και στα αισθήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γη, αλλά προπάντων αισθηματίας! Το θέμα θα το αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά αλλά και αποφασιστικά. Κι ενώ πριν μπορεί να σχολίαζε επικριτικά τους φίλους του για το ότι φέρονταν τόσο ανώριμα, όταν ερωτεύονταν, θα αποδείξει πόση αλήθεια κρύβει η φράση: «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις!» Καθώς θα σας προσεγγίζει, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, έχουν περάσει όλες οι πιθανότητες εξέλιξης από το μυαλό του. Το βλέπεις με κάποιο τρόπο στο βλέμμα του, που αν και εστιασμένο επάνω σας, σας επιτρέπει να διακρίνετε την υπολογιστική μηχανή του εγκεφάλου του κι ότι περνάνε ταυτόχρονα ένα σωρό εκτιμήσεις και ιδέες από το μυαλό του. Όταν θα φτάσει κοντά σας, είναι πια έτοιμος για τη μεγάλη ανατροπή της ζωής του!

ΖΥΓΟΣ

Αν δεις μια χαμογελαστή φατσούλα να σε κοιτάει από απέναντι, μ’ εκείνο το γλυκό και φιλικό βλέμμα, που αντί να σε φέρνει σε αμηχανία νιώθεις ότι είναι σαν να γνωριζόσασταν από καιρό, τότε ο τύπος απέναντι είναι Ζυγός! Δε θα έχει τίποτα το προκλητικό ή προσβλητικό η συμπεριφορά του, ίσως μόνο, προκειμένου να σας κερδίσει, να δείξει λίγο παραπάνω από το αέρινο ταμπεραμέντο του. Μη φοβηθείτε, δεν είναι επικίνδυνος,  απλά μόλις ερωτεύθηκε και δεν έχει καμιά διάθεση να το κρύψει. Μόλις σας πιάσει κουβέντα, θα σας «καρφώνει» μέσα στα μάτια και θα προσπαθήσει να σας ψυχολογήσει, τουλάχιστον όσο εκείνος καταφέρνει να επιβληθεί στον παρορμητισμό του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αχ, αυτό το βλέμμα του Σκορπιού! Το μόνο νερό που ανάβει φωτιές! Τίποτα πιο ερεθιστικό από εκείνη την ερωτική ματιά του, που και να θέλει να την κρύψει, δεν μπορεί. Μόλις σ’ έχει εντοπίσει και ταυτόχρονα σε έχει κιόλας φυλακίσει μέσα στο βλέμμα του, άπαξ και έκανες το «λάθος» να τον κοιτάξεις, έχεις κιόλας παραδοθεί. Νιώθεις ότι σχεδόν σε γδύνει, έτσι όπως σε κοιτάζει, στην ουσία όμως άλλος είναι ο στόχος του, θέλει να σε φέρει σε αμηχανία, να πιστέψεις ότι έμαθε κιόλας όλα τα μυστικά της ψυχής σου. Θα σε πλησιάσει, αφού θα σε «κοζάρει» για αρκετή ώρα, τόση που θα φοβόσουν ότι δεν θα το έκανε ποτέ, κι εκεί που νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο και κοντεύεις να λιποθυμήσεις από την τάση του ηλεκτρικού ρεύματος που σου στέλνει, το άτομο σηκώνεται από τη θέση του και σε πλησιάζει… Ψυχραιμία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γελαστό πρόσωπο, έντονο βλέμμα, δυνατό εκτόπισμα αύρας γύρω του και ξαφνικά… βλέπει εσάς μπροστά του! Μια νέα ήπειρος προς κατάκτηση του φαντάζει αυτή η νέα πρόκληση. Χωρίς να σκεφτεί, αν έχει το σωστό «διαβατήριο», για να περάσει τα σύνορα της καρδιάς σας, έχει κιόλας θρονιαστεί για τα καλά. Φωτιά ζεστή και φωτεινή ένας Τοξότης, θα σας τραβήξει όπως το φως τη μύγα. Ένα είναι σίγουρο, ότι θα σας κάνει να γελάσετε πολύ από το πρώτο κιόλας βράδυ της γνωριμίας σας. Θέλει να σας κερδίσει και θα το πετύχει ο κόσμος να γυρίσει τούμπα. Τα βέλη του για κάτι τέτοιες περιπτώσεις τα κρατά. Μόλις νιώσει ερωτευμένος, νιώθει να ξαναγεννιέται, φωτίζεται ο ίδιος και ο κόσμος ολόκληρος γύρω του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και τον κεραυνοβόλο έρωτα τον φοβάται, όπως ο «έξω από ’δω το λιβάνι», κι αυτό γιατί νιώθει ότι έτσι θα χάσει τον έλεγχο της ζωής του, δεν αποτελεί κι αυτός ο κοινός θνητός εξαίρεση σ’ αυτό το παιχνίδι που λέγεται ΕΡΩΤΑΣ! Ίσως σας πλησιάσει, ρωτώντας σας αν σας ξέρει από κάπου, με τη δικαιολογία αυτή είναι κιόλας έτοιμος για να μπει στο παιχνίδι. Η όλη ιστορία ήταν να το πάρει απόφαση, άπαξ και την πήρε, ποιος τον κρατά! Θα σας γοητέψει αμέσως, με το πανέξυπνο χιούμορ του, κι εκείνη τη σκοτεινή ματιά του που θα σας κάνει να λιώσετε. Είναι το κράμα του άντρα που ξέρει μέχρι που μπορεί να είναι παιδί και που πρέπει να είναι ο άντρας ο σωστός…!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Βαράτε βιολιτζήδες». Ένας Υδροχόος μπήκε στο χορό του έρωτα! Πάλι;;; Ναι, πάλι! Ο Υδροχόος είναι πάντα ερωτευμένος, το πιο εύκολο πράγμα γι’ αυτόν στον κόσμο. Αν δεν είναι ερωτευμένος, είναι σαν να χάνει ενέργεια, σαν να μαραζώνει, οπότε το θέμα του κεραυνοβόλου έρωτα το ξέρει καλά πως παίζεται από παιδί. Από τότε, όταν κάθε εβδομάδα ερωτευόταν κι άλλη συμμαθήτρια ή άλλη δασκάλα. Είχε έτσι το τέλειο κίνητρο για να μπορεί να πηγαίνει στο σχολείο και να αντέχει τα «δεσμά» του. Κάθε φορά όμως που του συμβαίνει, είναι σαν να ερωτεύεται για πρώτη φορά και το πιστεύει αυτό. Φιλικός, άμεσος, ζεστός και με μια αύρα πολύ έντονη –ο αέρας είναι πάντα με το μέρος του– δεν υπάρχει περίπτωση να του ξεγλιστρήσετε…

ΙΧΘΥΣ 

Καλημέρα έρωτα! Ο καλλιτέχνης του ζωδιακού, ο τροβαδούρος της αγάπης… όλα αυτά και άλλα πολλά θα ξυπνήσουν μέσα του μόλις νιώσει τα βέλη αυτού του αγγέλου. Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να σκαρφιστεί, προκειμένου να σε κερδίσει. Από το να έρθει και να στο πει στα ίσια, πάντα βέβαια με τακτ και ευγένεια, μέχρι να πάει στον D.J του μαγαζιού και να του ζητήσει να κάνει αφιέρωση στο κορίτσι με τα γαλάζια μάτια και το άσπρο μπλουζάκι που κάθεται δεξιά της μπάρας…! Ό, τι και να κάνει, θα είναι αξιολάτρευτος και όσο κι αν σκοπεύατε να το παίξετε «σκληρό καρύδι» μαζί του, δε θα αντέξετε για πολύ, μπροστά σ’ εκείνο το παιδικό, αθώο και συνάμα ερωτικό και γεμάτο υπονοούμενα βλέμμα γεμάτο προσμονή…

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2019 12:50
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms