Οι σχέσεις μας μέσα από τον 7ο οίκο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
26
05
2019

Οι σχέσεις μας μέσα από τον 7ο οίκο.

E-zwdia

Για όλα αυτά τα ερωτήματα θα διερευνήσουμε τον 7ο οίκο του χάρτη μας. Βρείτε τα στοιχεία που αναζητάτε Αστρολογικός χάρτης. Θα δούμε ποιοι πλανήτες κατοικούν εκεί και τι όψεις κάνουν, αλλά ακόμη κι αν δεν δούμε κάποιο πλανήτη, θα πάρουμε τις πληροφορίες μας μέσα από την ακμή του 7ου οίκου μας. Θα δούμε το ζώδιο που τον κυβερνά και μετά θα συμπληρώσουμε το πάζλ, ψάχνοντας να δούμε που βρίσκεται ο κυβερνήτης του και τι όψεις κάνει.

 

Η ακμή του 7ου οίκου:

 

Η ακμή του 7ου οίκου μας υποδηλώνει το στυλ των σχέσεων και των συνεργασιών που καλούμε στη ζωή μας. Αποτελεί μια ακόμη σημαντική πηγή πληροφοριών για το πώς μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι, ανάλογα με τα μηνύματα που εμείς τους στέλνουμε. Ο 7ος οίκος μας, απέναντι από τον Ωροσκόπο μας, δείχνει τι να περιμένουμε από μια σχέση. Από τον απέναντι οίκο του Ωροσκόπου, θα πάρουμε πληροφορίες για το πόσο είμαστε και οι ίδιοι υπεύθυνοι για αυτά που καλούμε στη ζωή μας. Οι δύο αυτοί πολύ σημαντικοί οίκοι του χάρτη μας είναι το πάντρεμα του «Εγώ και οι άλλοι». Γιατί ποτέ δεν είναι ανεξάρτητα αυτά τα δύο. Αν και σε «αντίπαλα» στρατόπεδα, το ένα είναι αποτέλεσμα του άλλου. Δύο ίδια και ταυτόχρονα εκ διαμέτρου αντίθετα σημεία του χάρτη μας. Είναι όπως και ένα ζευγάρι στη ζωή. Το ένα συμπληρώνει και ολοκληρώνει το άλλο. Το ένα για να εκφραστεί χρειάζεται απαραίτητα το άλλο. 

 

Ας δούμε όμως τι μπορούμε να καταλάβουμε από την προσωπικότητα του ανθρώπου που αγαπάμε, για ποιο λόγο τον προσκαλέσαμε στη ζωή μας και για ποιο λόγο η σχέση μας λειτουργεί έτσι όπως λειτουργεί.

 

ΚΡΙΟΣ

Αν η ακμή του 7ου οίκου σας είναι στον Κριό, σημαίνει ότι γενικά στις σχέσεις λειτουργείτε παρορμητικά, αλλά και έλκετε παρορμητικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Κάποιες φορές βιώνετε έντονες και εριστικές καταστάσεις στη σχέση σας. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν πλήττετε ποτέ. Ο ερωτισμός είναι έντονος και η επικοινωνία με το έτερον ήμισυ πολυδιάστατη. Ξέρετε να είστε και φίλοι και συνοδοιπόροι, παρ’ όλο που κάποιες φορές μπορεί εκείνος να θέλει να είναι η «κεφαλή» της σχέσης σας. Κάτι όμως που τελικά εσάς σας βολεύει, σε κάποια πράγματα, και ειδικά σε θέματα που χρήζουν άμεσης λύσης. Αν ο Άρης, ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σας, ξέρετε που είναι και τι όψεις κάνει, θα έχετε μια πολύ καλύτερη εικόνα για το πως θα εκφραστεί γενικά η ζωή σας μέσα από τον τομέα των σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε ανάγκη να βιώσετε ασφάλεια μέσα στη σχέση και να προχωρήσετε με πιο αργούς ρυθμούς, εωσότου βεβαιωθείτε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για σας. Το θέμα της οικονομικής και επαγγελματικής εξασφάλισης είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες, για να κατασταλάξετε και να αφεθείτε. Ο σύντροφός σας δεν μπορεί να είναι κάποιος που παίζει με τα συναισθήματά σας και δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του. Πρέπει να γνωρίζει τι θέλει και τι πρέπει να κάνει και πάνω από όλα να σας δείχνει, αλλά και να αποδεικνύει έμπρακτα τυφλή αγάπη και πίστη. Γιʼ αυτό ακριβώς τον λόγο, θέλετε ξεκάθαρους ανθρώπους. Ο σύντροφός σας ή που θα σας αποδείξει ότι αξίζει να είστε μαζί ή που είναι καλύτερα να σας αδειάζει τη γωνιά… Προσέξτε μόνο τη δική σας κτητική διάθεση και αποφύγετε τις πολλές σκηνές ζηλοτυπίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πάνω απ’ όλα, φροντίστε εσείς να είστε πιστοί, υπάρχει μια τάση για παιχνίδι σε «διπλό ταμπλό» ή διπλό γάμο. Ο σύντροφός σας θέλετε και είναι πολύ επικοινωνιακός, είστε φίλοι, πολύ δραστήρια και κοινωνικά άτομα και οι δυο σας. Οι ορίζοντές σας είναι ανοιχτοί και δεν κολλάτε σε μικρολεπτομέρειες, εκτός κι αν είναι από αυτές που κάνουν τη διαφορά. Εύκολα ξεκινάτε μια σχέση, ξέρετε να ζείτε την ποικιλία αναζητώντας και πνευματική επικοινωνία στις σχέσεις σας. Μια νεανική ατμόσφαιρα κυριαρχεί στη σχέση σας. Η ικανότητά σας να αλλάζετε γρήγορα διάθεση μπορεί να μπερδέψει ή, αντίθετα, να σώσει μια κατάσταση. Σας αρέσουν επίσης λίγο τα «μεγάλα λόγια» και να επιδεικνύεστε ίσως μέσα από τη σχέση σας. Προσοχή, όμως, τις υποσχέσεις που δίνετε να τις κρατάτε… 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συντροφικότητα και πάλι συντροφικότητα. Εσείς με το ζώδιο του Καρκίνου στην ακμή του 7ου οίκου σας, για να αισθάνεστε ασφαλείς έχετε ανάγκη να βρίσκεστε πάντα σε μια σχέση. Χρειάζεστε να ξέρετε ότι είστε επιθυμητοί, αρεστοί και σας αγαπούν. Το όνειρό σας είναι να έχετε μια μόνιμη ερωτική φωλιά, να δίνετε και να παίρνετε στοργή, να υπάρχει πάντα ένας ώμος για να γείρετε στις πιο προσωπικές σας στιγμές αλλά και για να ακουμπήσετε σε μια ώρα ανάγκης. Αγάπη, δέσιμο, συναισθηματικό μοίρασμα, τρυφερότητα, αρμονία, είναι πάντα τα ζητούμενα στις σχέσεις σας: Τώρα. Το πόσο εύκολα τα βρίσκετε, είναι μια άλλη υπόθεση. Θα εξαρτηθεί πολύ επίσης και από τις όψεις που θα κάνει ο κυβερνήτης του 7ου οίκου σας, η Σελήνη. Φοβάστε τη μοναξιά και απεχθάνεστε τις αντιπαραθέσεις. Φιλικό, τρυφερό άτομο, πάντα μια μεγάλη αγκαλιά για τους άλλους. Προσέξτε μόνο, τη συναισθηματική εξάρτηση που παθαίνετε κάποιες φορές

ΛΕΩΝ

Δεν του αρέσουν οι συνηθισμένοι άνθρωποι, ούτε τον τραβούν τα συνηθισμένα πράγματα, είναι αρκετά τρυφερός από μόνος του και γι’ αυτό και χρειάζεται κάποιον που από τη μία να σέβεται τη βασιλεία του, αλλά από την άλλη κάθε λίγο και λιγάκι να του δημιουργεί μικρές επαναστάσεις, έτσι ώστε να μπορεί να αποδεικνύει ότι είναι ο βασιλιάς μέσα στη σχέση και ότι μπορεί να εγκαθιδρύσει την εξουσία του. Μην το παρατραβήξετε όμως και σταματήσετε να τον σέβεστε και να τον λατρεύετε, με τον ιδιαίτερο τρόπο που θέλει, γιατί τότε θα χάσει το ενδιαφέρον του για εσάς. Κάνετε τον άλλον να νιώσει σημαντικός, αλλά και από την άλλη έχετε μεγάλη ανάγκη να είστε αρεστοί στους άλλους και να συνυπάρχετε αρμονικά μαζί τους. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας, χωρίς την ύπαρξη ενός συντρόφου ή μια στενής σχέσης που θα σας παρακινεί, θα σας θαυμάζει και θα σας ενθαρρύνει να εκφραστείτε. Έχετε ανάγκη από έναν σύντροφο που θα σας έχει ως επίκεντρο της ζωής του, για να μπορέσετε να ανακαλύψετε και να αναπτύξετε τη δύναμή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει μια έμφυτη ανασφάλεια και διστάζετε εσείς με τον Παρθένο στην ακμή του 7ου οίκου σας, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Τουλάχιστον, χρειάζεστε αρκετό χρόνο και επιβεβαίωση για να πεισθείτε να προχωρήσετε. Κάποιες φορές, οι άλλοι έχουν σχηματίσει άλλη εικόνα για σας στην αρχή, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να τους ξαφνιάζετε. Έχετε όμως και μεγάλη ανάγκη να συμβουλεύεστε το ταίρι σας και επηρεάζεστε εύκολα και εξαρτιέστε από τους άλλους. Από το φόβο της αντιπαράθεσης, προτιμάτε να συμφωνείτε με τους άλλους, ακόμη κι αν καταπιέζετε τα δικά σας θέλω. Έχετε έναν ιδιαίτερο τρόπο να ελκύετε τους άλλους. Σας ενδιαφέρει να είστε χρήσιμος στον άλλον και να βοηθάτε όπου υπάρχει ανάγκη. Είναι ο δικός σας τρόπος αυτοεπιβεβαίωσης μέσα από τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ανασφάλεια και ο φόβος της μοναξιάς δεσπόζουν στην προσωπική σας ζωή. Με αποτέλεσμα να μην κάνετε πάντα με τα καλύτερα κριτήρια τις ερωτικές επιλογές σας. Θέλετε από νωρίς να παντρευτείτε και να πιστεύετε ότι αυτό το όμορφο παραμύθι δε θα τελειώσει ποτέ. Σας αρέσει και επιδιώκετε την αρμονία μέσα στο ζευγάρι σας. Έχετε ανάγκη να αρέσετε και να είστε το «καλό παιδί» της ιστορίας, με αποτέλεσμα να πνίγετε πολλές φορές τις προσωπικές σας ανάγκες. Παρ’ όλα αυτά, κάποιες φορές η επιλογή αντίθετων από εσάς συντρόφους δημιουργεί ένταση μέσα στη σχέση και κάποιες φορές τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά. Ζητάτε την επιβεβαίωση της αγάπης του άλλου, θέλετε να είναι ρομαντικός και τρυφερός μαζί σας και να κάνετε από κοινού όνειρα για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να συνεργάζεστε με τους άλλους σε προσωπικό επίπεδο, σας είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε μια έντονη και αποκλειστική σχέση με το σύντροφό σας και έχετε μεγάλες προσδοκίες από εκείνον. Το αποτέλεσμα κάποιες φορές είναι να νιώθει από την πλευρά του ένα βάρος στους ώμους του και να ασφυκτιά. Οι σχέσεις σας διακρίνονται από έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις.  Το πάθος και η ζήλια, ο θυμός αλλά και η τάση για εκδίκηση είναι κίνδυνοι που οφείλετε να προσέξετε. Εναλλάσσετε τους ρόλους στο παιχνίδι της εξάρτησης μέσα στη σχέση. Σας αρέσει να εξουσιάζετε αλλά και να σας εξουσιάζουν. Παρ’ όλα αυτά, δυσκολεύεστε στην απόφαση του γάμου, γιατί φοβάστε μια ενδεχόμενη αποτυχία του και τον πόνο της απογοήτευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το άτομο με τον Τοξότη στην ακμή του 7ου οίκου του, με τη θετική του συμπεριφορά, τους καλούς του τρόπους και τη χαρούμενη διάθεσή του, γίνεται απαραίτητο στους άλλους και κερδίζει την αγάπη τους. Αναπτύσσετε ποιοτικές σχέσεις και βιώνετε μια αρμονική και χαρούμενη συνύπαρξη με τους άλλους. Ενδιαφέρεστε για τις ανάγκες του συντρόφου σας και είστε πρόθυμοι να κάνετε τον άλλον ευτυχισμένο. Έχετε υψηλά ιδανικά και σας ενδιαφέρει μια σχέση με προοπτικές. Για όλα αυτά, είστε ένα αξιαγάπητο άτομο στους γύρω σας και φωτεινός πόλος έλξης. Η σχέση σας είναι ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις. Σας αρέσει να μοιράζεστε τις γνώσεις σας και να βοηθάτε τον άλλον στην προσωπική του εξέλιξη, είτε αυτό αφορά την προσωπική του ζωή, είτε την επαγγελματική ανέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιστεύετε στις σταθερές και μόνιμες σχέσεις. Απαιτείτε από τον άλλον ωριμότητα, πίστη και υπευθυνότητα. Αν και υπάρχει η περίπτωση ενός πρόωρου νεανικού γάμου, θα ήταν καλύτερα να παντρευτείτε σε μια ώριμη ηλικία. Χρειάζεστε να αποκτήσετε περισσότερες εμπειρίες, για να μπορέσετε να κάνετε την επιλογή της ζωής σας. Αν πληγωθήκατε σε παλιότερη σχέση, δύσκολα το ξεπερνάτε. Αν ο Κρόνος, κυβερνήτης του οίκου σας, κάνει δύσκολες όψεις, μπορεί η επιφυλακτικότητα και η καχυποψία σας μέσα στις σχέσεις σας να τονιστούν. Φοβάστε τη μοναξιά και θεωρείτε απαραίτητη εξέλιξη στη ζωή σας τη δημιουργία οικογένειας. Κάποιες φορές δεν κυνηγάτε πραγματικά δυναμικά τον έρωτά σας και περιμένετε καρτερικά ένα θαύμα. Εδώ που τα λέμε, σας έλκουν τα δύσκολα..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζωηρό περιβάλλον στις σχέσεις σας δημιουργεί το ζώδιο του Υδροχόου. Μια επιθυμία για έντονες και δυνατές συγκινήσεις είναι πάντα παρούσα στη ζωή σας. Προσοχή, όμως, κάποιες φορές δεν βγαίνουν πάντα σε καλό αυτά τα ρίσκα. Σας αρέσουν οι σχέσεις που δε σας περιορίζουν και αν το έτερο ήμισυ σας κατανοεί σε αυτή σας την ανάγκη, τότε του δίνεστε ολοκληρωτικά. Στην ουσία, προσπαθείτε να αναγνωρίσετε πτυχές του χαρακτήρα σας μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Από νεαρή ηλικία, κυνηγάτε περίεργες εμπειρίες στον τομέα των σχέσεων και ωριμάζοντας κατασταλάζετε σε πιο ώριμες επιλογές. Αργείτε να αποκτήσετε την ανάλογη αυτοπεποίθηση, παρ’ όλη την ακτινοβολία σας. Σας έλκουν άτομα που ξεχωρίζουν, ασυνήθιστα, αντικοινωνικά ή διαζευγμένα. Υπάρχουν περιπτώσεις που αν δείτε το γάμο σαν φυλακή, θα αντιδράσετε με πολύ απρόβλεπτο τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Αναζητάτε πάντα μια ήρεμη σχέση. Η ρομαντική σας διάθεση κάνει το αγαπημένο σας άτομο να νιώθει ότι πετά στον έβδομο ουρανό! Εξιδανικεύετε πολύ το θέμα της σχέσης, με αποτέλεσμα, αν το άλλο άτομο δεν πληρεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, να πληγωθείτε πολύ. Το καλό όμως είναι ότι το ξεπερνάτε σχετικά εύκολα. Γενικά, το θέμα των όψεων που κάνει ο Ποσειδώνας σας ως κυβερνήτης του 7ου οίκου σας, είναι ενδεικτικό στο τι σχέσεις προσκαλείτε στη ζωή σας. Έχετε ανάγκη από έναν σύντροφο υποστηρικτικό και συνάμα δυναμικό και αποφασιστικό σε θέματα που σας κάνουν να δειλιάζετε να πάρετε αποφάσεις. Προκειμένου να έχετε μια όμορφη και αρμονική σχέση, κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε. Προσέχετε τις απογοητεύσεις των προηγούμενων σχέσεων και κοιτάξτε να διδαχθείτε από εκείνες, αντί να σας κάνουν να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2019 11:07
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ