Πόσο γρήγορα κάθε ζώδιο μπαίνει σε νέα σχέση μετά από έναν χωρισμό;
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 3
23
05
2019

Πόσο γρήγορα κάθε ζώδιο μπαίνει σε νέα σχέση μετά από έναν χωρισμό;

E-zwdia

Συνήθως, λέμε πως μόνο με μια επόμενη σχέση μπορούμε οριστικά να ξεπεράσουμε την προηγούμενη. Αυτό βέβαια συμβαίνει, μόνο όταν η νέα σχέση αξίζει, γιατί αν δεν αξίζει, τότε υπάρχει πάντα η πιθανότητα του …πισωγυρίσματος.

Κάποιοι άλλοι, όμως, προτιμούν να περιμένουν μέχρι να ξεπλυθεί από την ψυχή τους ό, τι άφησε η προηγούμενη σχέση και μετά να ξαναμηδενίσουν το κοντέρ της καρδιάς τους. Έχει αποδειχθεί, από την εμπειρία όλων μας, ότι δεν υπάρχουν πάντα χρυσές λύσεις και κάτι που λειτουργεί σε κάποιον δεν είναι απαραίτητο ότι είναι εξίσου αποτελεσματικό και για κάποιον άλλον. Είναι πάντα ένας συνδυασμός πολλών παραγόντων, που ακόμη κι όταν αφορά το ίδιο άτομο, κάθε φορά λειτουργεί καλύτερα μια άλλη λύση. Βέβαια, υπάρχει πάντα και η περίπτωση αλλιώς να τα σχεδιάζεις κι αλλιώς να σου έρθουν τα πράγματα. Αν είναι για καλό ας έρθει, αλλιώς… ας προσπεράσει!

 

Πως αντιμετωπίζουν, λοιπόν, τα 12 ζώδια την ίδια κατάσταση του χωρισμού;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα μπει ξανά στην αρένα, όσο πιο γρήγορα γίνεται! Γι’ αυτόν, το να αφήσει τον πόνο και το φόβο να μείνουν για πολύ στην καρδιά του είναι σαν το παράδειγμα εκείνου του οδηγού που όταν τράκαρε, φοβήθηκε τόσο πολύ και αφού δεν ξαναπήρε για πολύ καιρό το τιμόνι στα χέρια του, δεν μπόρεσε ποτέ ξανά να οδηγήσει. Εκείνος όμως που σηκώθηκε και οδήγησε και πάλι στη στιγμή, το ξεπέρασε οριστικά! Έτσι θα φερθεί ένας κλασικός Κριός. Θα γραφτεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα κλείσει νέα ραντεβού, θα φλερτάρει… και πολύ σύντομα θα νιώσει την καρδιά του να φτερουγίζει σ’ εκείνους τους γνώριμους παλμούς του έρωτα! Θα τα δώσει όλα, θα κάνει όνειρα, εκπλήξεις που θα αφήνουν άφωνο τον άλλον, ώσπου μπορεί κάποια στιγμή και εξαιτίας της βιασύνης του, να καταλάβει ότι έκανε λάθος επιλογή και σύντομα να βρεθεί προ άσχημων εκπλήξεων…

ΤΑΥΡΟΣ

Στον Ταύρο, τα πράγματα θα κυλήσουν σε πιο αργούς και ίσως πιο …τυχαίους ρυθμούς. Απόφασή του θα είναι να περιμένει την κατάλληλη στιγμή και να μη βιαστεί να δεσμευτεί μ’ έναν νέο άνθρωπο στη ζωή του. Και είναι ικανός να το κάνει, αλλά αν τυχαία του παρουσιαστεί στο δρόμο του κάποιο πρόσωπο που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον, θ’ αρχίσει να φλερτάρει με την ιδέα και όχι μόνο! Μπορεί μάλιστα να ξεκινήσει μια… τρόπο τινά σχέση, κι αυτό το λέω, γιατί αυτός που είτε έτσι, είτε αλλιώς δύσκολα θα ανοιχτεί και θα εκφραστεί συναισθηματικά, δε θα αφήσει εύκολα την ψυχή του απροστάτευτη μπροστά στα βέλη του νέου έρωτα. Το θέμα, όμως, είναι, πως ο άλλος μπορεί να παρεξηγήσει τη στάση του, να παρερμηνεύσει αυτά που του λέει και σύντομα πάλι ο Ταύρος μας να μείνει «στα κρύα του λουτρού»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μόλις χωρίσει ένας Δίδυμος, θα προσπαθήσει να διαχειριστεί, όσο πιο λογικά γίνεται, την κατάσταση και θα κοιτάξει να κάνει τον πόνο μέσα του να… σιωπήσει! Θα μπει, όσο πιο σύντομα γίνεται, σε μια νέα σχέση και τον πρώτο καιρό μπορεί ακόμη και να την εξιδανικεύει, προκειμένου όταν ρίχνει ένα βλέμμα στο παρελθόν, να νιώθει ευτυχής και τυχερός που ξεμπέρδεψε από την προηγούμενη κατάσταση. Κυρίως, όμως, θέλει να πείσει τον εαυτό του ότι το έχει ολότελα ξεπεράσει. Κάποιες φορές, μπορεί να σταθεί τυχερός και αν το νέο άτομο που μπήκε στη ζωή του αξίζει, σύντομα θα έχει σβηστεί από τη μνήμη του –βλέπε: Αλτσχάιμερ…– το προηγούμενο πρόσωπο. Το γεγονός ότι μπορεί να διαψευστούν οι προσδοκίες του, δεν οφείλεται μόνο στο νέο έρωτα που μπήκε στη ζωή του, αλλά και στην υπερ-εξιδανίκευση που είχε κάνει εκείνος…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύσκολα θα σκεφτεί σύντομα να πάρει και πάλι το ρίσκο να μπει σε μια νέα σχέση. Το πάθημα του πρόσφατος παρελθόντος δεν αφήνει και πολλά περιθώρια επιλογής στον Καρκίνο μας… «δοκίμασε και κοίτα τι έπαθε»! Είτε έτσι, είτε αλλιώς πονάει και θυμάται ακόμη με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια ό, τι προηγήθηκε. Εκείνος έδωσε «γη και ύδωρ» και το αποτέλεσμα ήταν να μην ξέρει τώρα που να σταθεί, έχει νιώσει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του κι αν δεν έρθει η στιγμή που θα νιώσει κάπως πιο ασφαλής, και κυρίως ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό του, δε θα το τολμήσει εύκολα. Έχει ανάγκη να κλάψει, να αναπολήσει και πάλι τη σχέση που τέλειωσε, να κάνει την κριτική αλλά και την αυτοκριτική του… ώσπου ο καλός Θεός να τον λυπηθεί και να του στείλει κάτι νέο ουρανοκατέβατο! Γιατί αν περιμένει από εκείνον… μόνο αν ήταν Βουδιστής (βλέπε: μετεμψύχωση…), θα είχε ξανά ελπίδα!

ΛΕΩΝ

Δε θα αφήσει εύκολα κανέναν να καταλάβει τι συμβαίνει μέσα στην ψυχή του! Ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό θα ασκήσει πίεση, ώστε να τον κάνει να πιστέψει πως αυτό που του τέλειωσε, απλώς… δεν του άξιζε! Παρ’ όλα αυτά, δε θα κυνηγήσει αμέσως την περίπτωση του να εμπλακεί σε νέα σχέση, θα λέγαμε ότι θα το αφήσει και λίγο στην τύχη του το όλο θέμα. Είναι εξαιρετικά περήφανος και δε θα παραδεχτεί ποτέ εύκολα ότι φοβήθηκε και εξακολουθεί να φοβάται μήπως ξαναπληγωθεί. Θα δείξει στους γύρω του ότι η ζωή του συνεχίζει τους κανονικούς της ρυθμούς, θα βρίσκει τρόπους να το ρίχνει έξω, θα προσπαθεί να μην το σκέφτεται, κάτι όχι και τόσο εύκολο… Στο τέλος, θα προτιμήσει να κρατήσει μόνο τις καλές αναμνήσεις, ώστε να νιώσει κερδισμένος και να προχωρήσει μπροστά περήφανα και με αξιοπρέπεια τη ζωή του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ή που από μεγάλη τύχη θα μπει σύντομα και πάλι σε μια νέα σχέση ή που… «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι...» Ειδικά αν δεν ήταν δική του η απόφαση να μπει το τέρμα στην προηγούμενη σχέση, δύσκολα θα ξεπεράσει την ανασφάλεια και το φόβο του να προχωρήσει σε κάτι νέο σύντομα στη ζωή του. Θα θέσει την υπόθεση επί τάπητος –στη δική του περίπτωση επί …παθολογοανατομικού τραπεζιού– και θα αρχίσει εξονυχιστικό έλεγχο που πήγε και κυρίως που δεν πήγε κάτι καλά. Θα βάλει όλα τα δεδομένα που αφορούν την καρδιά στο μικροσκόπιο του μυαλού του και θα προσπαθήσει να κάνει διάγνωση… Πάρ’ το αυγό και κούρευτο, δηλαδή! Στοιχεία που αφορούν δύο διαφορετικά κέντρα λειτουργίας κι εκείνος επιμένει να τα κάνει ένα. Δε φτάνει που δύσκολα το πήρε απόφαση να μπει στην προηγούμενη σχέση και κοίτα τι έπαθε, που να σκεφτεί, λοιπόν, πάλι σύντομα για το ίδιο θέμα…

ΖΥΓΟΣ

Σε περίπτωση που το άλλο πρόσωπο έβαλε το τέλος στη σχέση, ο Ζυγός πληγώθηκε και δεν κάνει καμιά προσπάθεια να το κρύψει. Σε περίπτωση που η απόφαση ήταν δική του… ε, τότε, είναι ήδη σε νέα σχέση! Αλλά ακόμη και στην πρώτη περίπτωση, ένας Ζυγός δε θα μείνει μόνος για πολύ. Μπορεί ακόμη και μέσα σε ένα 24ωρο, να έχει βγει κιόλας για …μπαρότσαρκα και προς ανίχνευση τοπίου… Ακόμη τα δάκρυα δεν έχουν στεγνώσει καλά-καλά και τα μάτια ήδη γυαλίζουν μπροστά σε ένα νέο αντικείμενο πόθου. Κι εκεί που άκουγες από το στόμα του πονεμένα «αχ και βαχ», ξαφνικά ακούς ένα χαρούμενο μακρόσυρτο «Ααα!» κι εκεί καταλαβαίνεις ότι το δράμα ήδη τέλειωσε …και άρχισε νέο! Μια πραγματική αγάπη, όμως, ποτέ δεν την ξεχνάς, γι’ αυτό θα σιγοτραγουδά: «Στην υγειά της αχάριστης…. που μπορούσα για χάρη της τη ζωή μου να δώσω… στην υγειά της επόμενης, που δεν ψάχνει για θύματα!»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάτε καλά; Τι, έτσι θα τελειώσει μια αγάπη; Χωρίς να την κλάψουμε, να την θρηνήσουμε, να της κάνουμε όλα τα …τελετουργικά…; Μα τέλος πάντων, για Σκορπιό μιλάμε, τον ορισμό του δράματος! Ακόμη κι αν έφυγε ο προηγούμενος, ο Σκορπιός παραμένει παρών πάντα μέσα στο πεδίο της μάχης (όπου πεδίο μάχης= τοπίο σχέσης) και θα θρηνήσει, με κάθε μεγαλοπρέπεια, ως άλλη Αντιγόνη το πτώμα του έρωτά τους…! Κάποια στιγμή, όμως, κι εκεί που δε θα το περιμένεις, τα υπέροχα μάτια με το βελούδινο βλέμμα θα αστράψουν περίεργα κι εκεί μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κάτι καινούριο φώτισε τον ορίζοντα της ερωτικής του ζωής. Κι όταν μιλάμε για κάτι καινούριο, εννοούμε το ένα και μοναδικό, το ανεπανάληπτο! Γιατί για έναν Σκορπιό, κάθε καινούρια αγάπη είναι σαν την πρώτη αγάπη, σαν να μην υπήρξαν άλλες πριν. Κι αυτό γιατί τις έκλαψε, τις έθαψε βαθιά… και μαζί μ’ εκείνες κι ένα κομμάτι του εαυτού του. Ό, τι επέζησε είναι αυτό που αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του, οπότε δικαίως νιώθει κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη φορά που ερωτεύεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Θα ζήσω ελεύθερο πουλί, κι όχι κορόιδο σε κλουβί…!» Σίγουρα, Τοξότης το ’γραψε αυτό και μάλιστα μετά από χωρισμό. Ακόμη κι αν δεν ήταν δική του απόφαση να τελειώσει η σχέση, πολύ σύντομα θα βάλει πλώρη για λιμάνια νέα κι αεροδρόμια... Η ζωή γι’ αυτόν είναι πάντα οι νέες εμπειρίες, γι’ αυτό και δεν έχει χρόνο για κλάματα και οδυρμούς. Είναι κι αυτή η τύχη που τον συνοδεύει, που και να ήθελε να μείνει για λίγο μόνος, θα έρθει πάντα κι από κει που δε θα το περιμένει, ένας νέος πειρασμός μπροστά στον οποίο δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος! Θα ξεκινήσει με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού, που πάει να παίξει στην αγαπημένη του παιδική χαρά, μια νέα σχέση. Είναι ίσως από τα λίγα πράγματα στη ζωή του που δεν το έχει ή, μάλλον, το έχει φιλοσοφήσει ιδιαίτερα καλά! «Αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα»,  είναι το δικό του μότο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ ταιριάζει το «όχι θα κάτσω να σκάσω…» Ακόμη κι αν δεν ήτανε δική του η απόφαση να τελειώσει η προηγούμενη σχέση, θα το χειριστεί μ’ έναν ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο. Εξάλλου, αυτός με το μόνο που είναι αιώνια δεσμευμένος, είναι η προσωπική του και κυρίως η επαγγελματική του επιτυχία. Βέβαια, μετά από 2-3 μήνες, μπορεί να του ’ρθει ωσάν αναλαμπή το παρελθόν, κάτι να σκιάσει το βλέμμα του… αλλά μετά από λίγο, θα θυμηθεί ποιος είναι και θα το ξεπεράσει! Το αν θα μπει σύντομα σε μια νέα σχέση, δεν είναι και πολύ σίγουρο. Αν το φέρει η τύχη στο δρόμο του πάει καλά, αν όχι… ε δε θα σκάσει κιόλας. Ξέρει πως αργά ή γρήγορα θα δικαιωθεί και όταν θα βρεθεί κάτι καινούριο να του εξάψει το ενδιαφέρον, θα είναι και σημαντικό. Μέχρι τότε… έχουμε και δουλειές να κάνουμε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας αποπροσανατολισμός, μια αίσθηση ότι χάνονται και δεν ξέρουν που βρίσκονται… (όχι ότι και πριν γνώριζαν με κάθε σιγουριά). Πάντως, νιώθουν λίγο σαν χαμένοι μετά τη λήξη μιας σχέσης και ιδίως αν δεν ήταν δική τους η απόφαση. Αν θα μπουν σύντομα σε μια νέα σχέση; Θέλει και ερώτημα; Μα φυσικά και ναι! Μπορεί να μην το κυνηγήσουν οι ίδιοι, αλλά γνωρίζουν πως τα πάντα στη ζωή είναι σαν τις στάσεις των λεωφορείων. Έχασες το ένα; Ε, δεν πειράζει, πάντα υπάρχει ένα επόμενο που θα ’ρθει! Αρκεί να έχουν την υπομονή να περιμένουν, πράγμα που δεν τους χαρακτηρίζει ιδιαίτερα. Γι’ αυτό κι αν δουν, από την απέναντι πλευρά του δρόμου, να περνά το τραμ, μπορεί και να τρέξουν να το προλάβουν, γιατί δεν αντέχουν τη στασιμότητα. Τώρα, εάν το τραμ ήταν το όχημα που θα τους πήγαινε ή όχι στον προορισμό τους… αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα που θα τους απασχολήσει σε άλλο κεφάλαιο…!

ΙΧΘΥΣ

Βασικά ο Ιχθύς μπορεί και να αλλάξει λίγο τη σειρά στο ερώτημα που μας τίθεται. Δηλαδή, μπορεί να είναι ήδη σε μια νέα σχέση, πριν από τον χωρισμό της προηγούμενης…! Αλλά ακόμη κι αν δεν έχει συμβεί ακριβώς έτσι, φυσικά και θα στεναχωρηθεί για το παλιό που τέλειωσε, αυτό όμως δε σημαίνει ότι αν ένιωσε και πάλι την καρδιά του να ριγά, δε θα ορμήσει με μακροβούτι στη νέα σχέση που ξεκινά. Μωρέ, και σύντομα θα κάνει νέα σχέση, και όνειρα για μια κοινή ζωή θα κάνει, και το που θα μείνουν, όταν παντρευτούν θα κάνει! Ένα παιδί που «ξαναζωγραφίζει» απ’ την αρχή είναι ο Ιχθύς. Ακόμη κι αν το προηγούμενο ταίρι του τον πλήγωσε και τον πρόδωσε κι εκείνος πίστεψε ότι πληγώθηκε ανεπανόρθωτα, σύντομα με τη μνήμη χρυσόψαρου που τον χαρακτηρίζει, και ιδίως στα ερωτικά του, θα ακούσει και πάλι τη γητεύτρα φωνή των σειρήνων να τον καλεί…!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-05-2019 8:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms