Quantcast
Τα do και don’t σε μία σχέση. Ποια σημεία πρέπει να προσέξετε;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
26
05
2019

Τα do και don’t σε μία σχέση. Ποια σημεία πρέπει να προσέξετε;

E-zwdia

Κάποια που άλλοτε θεωρούνται ευνόητα και επιβάλλονται, αλλά και κάποια που …τζιζζζ καίει …μακριά! Όλοι μας έχουμε τα ευαίσθητα σημεία μας, κοινώς τα κόκκινα κουμπιά του καθενός μας. Κάποιες φορές μάλιστα δεν τα έχουμε συνειδητοποιήσει καν εμείς οι ίδιοι, έως ότου τη στιγμή που το ηφαίστειο εκρήγνυται! Ενώ, λοιπόν, μπορεί κατά καιρούς να ‘καταπίνουμε’ πολλά, αρκεί μόνο μια στιγμή, μια μικρή λεπτομέρεια, για να τα τινάξει όλα στον αέρα. Αυτές λοιπόν τις ευαίσθητες στιγμές θέλουμε να αποφύγουμε, ώστε να βασιλεύει ηρεμία, αρμονία και αγάπη στις σχέσεις μας.

 

Τα do και don’t σε μία σχέση. Ποια σημεία πρέπει να προσέξετε;

 

Ανάλογα με το ζώδιό μας, υπάρχουν κάποιες κοινές ευαισθησίες πάνω σε διάφορα θέματα της καθημερινότητάς μας και ιδίως σε θέματα που αφορούν τα αισθηματικά μας και γενικά στα πιο προσωπικά μας θέματα.

 

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε, όταν ξαπλώνετε μαζί του να έχετε κάνει delete σε όλα τα καθημερινά σας προβλήματα και έγνοιες. Το θέμα της κρεβατομουρμούρας απαγορεύεται δια ροπάλου! Γενικά, την γκρίνια αποφύγετέ την, είτε είναι στο κρεβάτι, είτε εκτός. Όχι πολύ ανεκτικές, γιατί θα ξεφύγει από τον έλεγχο, αλλά τόσο όσο χρειάζεται, για να τον ξαναμαζεύετε όταν το υπερτονισμένο «Εγώ» του έχει ξεπεράσει τα όρια. Θέλει διπλωματία, αλλά και να ξέρετε να επιβάλλεστε, όπου χρειάζεται. Όταν σας απαντάει σε όλα «ναι», απλά δε σας ακούει! Φροντίστε να αλλάξετε τακτική και να του τα «σερβίρετε» με άλλο τρόπο, έχετε περισσότερες πιθανότητες τότε. Αποφύγετε τη ρουτίνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ποτέ μα ποτέ δεν τον ζορίζετε να εκφραστεί συναισθηματικά, αν δεν το θέλει ο ίδιος. Πείτε του ό, τι γλυκόλογα εσείς θέλετε, αλλά μην περιμένετε, και πόσο μάλλον μην επιμείνετε, να σας τα ανταποδώσει κι εκείνος, αν δεν είναι έτοιμος ακόμη. Το πιο πιθανό είναι ότι τα αισθάνεται, αλλά για έναν ανεξήγητο δικό του λόγο, η γλώσσα του παθαίνει κάτι σαν κράμπα και δυσκολεύεται να εκφραστεί. Μη βιάζεστε μαζί του στο να παρθούν αποφάσεις που αφορούν το κοινό σας μέλλον. Φυσικά, ούτε γι αστείο να του μιλήσετε για δανεικά. Λεφτά και φαί είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του. Μην του κρατήσετε μούτρα, περιμένοντας ότι θα σας κυνηγήσει… θα περιμένετε για πολύ ακόμη! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ούτε γι’ αστείο να σκεφτείτε να του κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας! Αν τον θέλετε σκυλάκι στα πόδια σας, μάθετε να δείχνετε ότι αδιαφορείτε και λίγο. Αυτό θα τον μαγνητίσει και θα τον προβληματίσει πως γίνεται κι ενώ κάνει ό, τι χρειάζεται για να σας εκνευρίσει, εσείς παραμένετε ατάραχες. Θα φοβηθεί ότι δε σας έχει στις σίγουρες και θα επενδύσει περισσότερο χρόνο επάνω σας. Φυσικά, δεν κριτικάρετε άσχημα τις παρέες του και δεν τον περνάτε από ανάκριση τι κάνει και που πάει με τους φίλους του. Καλό είναι να μην του κάνετε μούτρα κάθε λίγο και λιγάκι και γενικά μην του κλαίγεστε πολύ με τα δικά σας ζητήματα. Θέλει δίπλα του ανθρώπους δυναμικούς και αποφασιστικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν αντέχει και τα πολλά-πολλά ελεύθερα σούρτα-φέρτα με φίλους και φίλες σας, εκτός κι αν είναι πάντα μαζί σας κι εκείνος. Δε χρειάζεται να τον κάνετε να ανησυχήσει, το κάνει κι από μόνος του πολύ εύκολα. Φροντίστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του. Προσέξτε τον τρόπο που μιλάτε και εκφράζεστε και αν δε θέλετε να τον σοκάρετε και να ξενερώσει μαζί σας, προσέξτε το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείτε. Μην είστε φειδωλή στο πως εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Αν δεν τον ακούτε και δεν του συμπαραστέκεστε, όταν το έχει ανάγκη, θα αρχίσει τις γκρίνιες και τα παράπονα. Μην τον τρομάξετε με επιθετικές και παράτολμες κινήσεις σας. Τα απότομα και ξαφνικά γυρίσματα της διάθεσής σας τον φοβίζουν.

ΛΕΩΝ

Ποτέ μα ποτέ, και ούτε γι’ αστείο, να τον προσβάλλετε ή έστω να υπαινιχθείτε κάτι τέτοιο, δε θα έχετε ούτε την καλημέρα του! Όταν εκείνος είναι τόσο γενναιόδωρος μαζί σας κι εσείς δεν του το αναγνωρίζετε, πληγώνεται αφάνταστα πολύ. Ψέματα, όσο «αθώα» κι αν είναι, δεν παίζουν μαζί του. Αν θέλετε να τον συμβουλέψετε να αλλάξει κάτι στην εμφάνισή του, κάντε το με ιδιαίτερο τακτ και μόνο σε περίπτωση που πραγματικά το θεωρείτε απαραίτητο. Μην παραλείπετε να του δείχνετε συχνά το θαυμασμό σας και να τον επαινείτε σε κάθε του κατόρθωμα. Μη μιζεριάζετε και σας πιάνει η απαισιοδοξία με το παραμικρό. Εκείνος είναι η χαρά της ζωής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φυσικά, μη διανοηθείτε να τον καλέσετε στο σπίτι σας και να είναι το κλασικό εργένικο ακατάστατο σπίτι. Εξυπακούεται ότι έχει πέσει γενική φασίνα από πριν. Χλιαρές και άσκοπες κουβέντες μαζί του είναι άκρως αντιερωτικές. Αν θέλεις να τον κατακτήσεις, πρέπει πρώτα να περάσεις από το …μυαλό του. Δεν τον πιέζετε με τίποτα να εκφραστεί συναισθηματικά, αν εκείνος δεν είναι ακόμη έτοιμος. Αν μένετε μαζί ή αν τον επισκέπτεστε τακτικά στο χώρο του, ούτε συζήτηση να του αλλάξετε σειρά στα πράγματά του ή να του λερώσετε άθελά σας τον καναπέ… «μαύρο φίδι που σας έφαγε!» Φυσικά, δεν παραμελείτε ποτέ το θέμα της προσωπικής σας υγιεινής.

ΖΥΓΟΣ

Δεν μπορεί τους καυγάδες και τις άδικες συμπεριφορές. Μην παραμελείτε την εμφάνισή σας και την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Φυσικά, το να μην τον προσέχετε ανάλογα και να μην έχετε διάθεση να τον ακούσετε, όταν σας έχει ανάγκη, θα τον οδηγήσει γρήγορα σε άλλη αγκαλιά. Φρόντισε, όταν σου μιλάει για το συγκρότημα που του αρέσει, να μην πετάξεις καμιά κουβέντα του στυλ: «Ποιοι, αυτοί οι ξενέρωτοι;», θα ξενερώσει αμέσως κι εκείνος μαζί σας. Το να μη συμφωνείτε πάντα και σε όλα μαζί του, δεν τον πειράζει, εκείνο όμως που πραγματικά θα εκτιμήσει είναι ο σωστός τρόπος που θα εκφράσετε τη διαφωνία σας. Μην προσπαθήσετε ποτέ να του επιβάλλετε αυταρχικά τις απόψεις και τα θέλω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σας ρωτήσει: «Που ήσουν απόψε;», μην τολμήσετε να απαντήσετε κάτι αόριστο και του στυλ: «είχα διάφορα, να μη σε κουράζω μ’ αυτά…», για εκείνον αυτό μεταφράζεται σε: «να μη σ’ ενδιαφέρει!». Φυσικά και ποτέ σε ένα Σκορπιό δεν μπορούμε να δίνουμε αόριστες απαντήσεις, εκεί είναι που θα ξυπνήσει το τέρας της καχυποψίας μέσα του και ποιος σας γλυτώνει μετά. Αν σας πιάσει ποτέ να του λέτε ψέματα, δε θα το ξεχάσει ποτέ και σε κάθε ευκαιρία θα σας το χτυπάει. Ο Θεός μπορεί να συγχωρεί, ακόμη και να ξεχάσει κάτι, ο Σκορπιός ποτέ! Μην τον προκαλείτε να σας ζηλέψει, τα καταφέρνει μια χαρά κι από μόνος του σ’ αυτό το θέμα. Και φυσικά, μην υποτιμήσετε ποτέ τη νοημοσύνη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όχι ανάκριση του στυλ: «που θα πας», «πότε θα γυρίσεις», «με ποιους ήσουν», «τι σκοπό έχεις για μας», «θα έρθεις τουλάχιστον αυτήν την Κυριακή να φάμε με τους δικούς μου ή θα πάς πάλι στο γήπεδο με τους φίλους σου»; Ξεχνάτε ό, τι φοβίες έχετε με τα ύψη, τους κλειστούς χώρους, τα αεροπλάνα, τα πλοία… και οτιδήποτε θα μπορούσε να συσχετιστεί με εμπειρίες που για εκείνον είναι σημαντικές να βιώσει. Τα ταξίδια και οι κοινωνικές του επαφές είναι το οξυγόνο του, αν τον εμποδίζετε με την συμπεριφορά σας, γρήγορα θα νιώσει ότι ασφυκτιά μαζί σας. Μην τον ζορίζετε να κάνει μακροχρόνια σχέδια, ο μόνος μακροχρόνιος στόχος που τον ενδιαφέρει είναι το ταξίδι της επόμενης χρονιάς στα νησιά Bora-Bora.. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην τον στήσετε ποτέ σε ραντεβού. Μην τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι… μη διανοηθείτε να αθετήσετε υπόσχεση που του δώσατε, θα το θυμάται πάντα και δεν πρόκειται εύκολα να σας εμπιστευθεί. Χρειάζεται να κάνεις υπομονή, να του εκφράζεις τα δικά σου συναισθήματα, αλλά για τα δικά του να περιμένεις σύμφωνα με τους δικούς του χρόνους. Απότομα νεύρα και εκνευρισμούς δεν τα «σηκώνει». Για εκείνον το μέτρο της κοινής λογικής και η ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων είναι ιδιαίτερα υψηλή. Όταν σας μιλάει για τη δουλειά του, μη διανοηθείτε να χασμουρηθείτε ή να δείξετε αδιαφορία, θα αδιαφορήσει μετά κι εκείνος το ίδιο για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν σας παίρνει τηλέφωνο στις 3:30 τα ξημερώματα, για να σας αφηγηθεί κάποιο νέο του κατόρθωμα ή για να σας εμπιστευθεί τη νέα του έμπνευση για κάτι που τον προβλημάτιζε και τον κρατούσε ξύπνιο ως αυτή την ώρα, μην τολμήσετε να του πείτε: «ξέρεις τι ώρα είναι…;» Το πιο πιθανό είναι ότι εκείνος θα κοιμηθεί μετά σαν πουλάκι και εσείς θα έχετε χάσει κι εκείνον και τον ύπνο σας! Ο Υδροχόος λειτουργεί πολλές φορές ως ένα μεγάλο παιδί, με ό, τι αυτό συνεπάγεται, αν δε δείχνετε ότι μοιράζεστε τον ενθουσιασμό του, σύντομα θα σας αποχαιρετίσει. Φροντίστε να ενημερωθείτε περισσότερο για τα κοινά και ανθρωπιστικά του ενδιαφέροντα, για να μη σας πιάσει αδιάβαστες…

ΙΧΘΥΣ

Όχι μουρμούρες και πολύ στενόχωρες συζητήσεις, θα σας θεωρήσει… γρουσούζα. Όταν σας καλεί ξαφνικά για ένα ταξίδι ή έστω μια κοντινή εκδρομή, φροντίστε να έχετε πάντα έτοιμο ένα μικρό σακ - βουαγιάζ για τέτοιες ώρες ανάγκης, γιατί αν του το αρνηθείτε, θα αργήσετε πολύ να τον ακούσετε να σας το προτείνει ξανά. Όταν ονειρεύεται και σχεδιάζει το κοινό σας μέλλον, φροντίστε με πολύ διακριτικό τρόπο να τον προσγειώνετε, ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα… Όταν νευριάζει, μπορεί να γίνεται ένας άλλος άνθρωπος, αλλά εκείνη την ώρα αν καταφέρετε να συγκρατήσετε τα δικά σας νεύρα και να δείξετε την ανάλογη κατανόηση, μετά από λίγη ώρα θα είναι και πάλι ο γλυκός και τρυφερός σύντροφος που γνωρίζατε!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2019 10:13
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής