Πάθος χωρίς διακρίσεις... Μπορείτε να το κάνετε χωρίς αγάπη;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
07
09
2017

Πάθος χωρίς διακρίσεις... Μπορείτε να το κάνετε χωρίς αγάπη;

E-zwdia

Όταν το πάθος μετατρέπετε σε χόμπι και στη συνέχεια σε μια εμμονή, δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι την …επόμενη δόση σου. Νομίζεις ότι είναι το μόνο πράγμα που σου κάνει καλό, ότι είναι το …φάρμακό σου. Πολλοί άνθρωποι βλέπουν το πάθος ως μια οικεία σχέση με το πρόσωπο που αγαπάνε. Ωστόσο, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που είναι περισσότερο ανοικτοί στο να διερευνήσουν τον αισθησιασμό τους και είναι έτοιμοι να βγουν έξω να διασκεδάσουν, χωρίς συναισθηματικές εμπλοκές που προέρχονται από την αγάπη και τις σταθερές σχέσεις. Και εδώ έρχεται η Αστρολογία να επισημάνει αν το άτομο χρησιμοποιεί το πάθος χωρίς …διακρίσεις.

 

Τι υποστηρίζει η Αστρολογία και ποια ζώδια μπορούν πιο εύκολα;

 

♦ Ο Άρης και η Αφροδίτη σε τετράγωνο ή αντίθεση με τον Δία

Ο Άρης και η Αφροδίτη είναι σεξουαλικοί πλανήτες, ενώ ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης. Με αυτές τις όψεις, η σεξουαλική ορμή του ατόμου είναι ισχυρή και αισθάνεται ότι ποτέ δεν έχει αρκετό σεξ. Αυτό προφανώς μπορεί να οδηγήσει σε σεξουαλική ασυδοσία. Ο Άρης αντιπροσωπεύει, επίσης, την παρορμητικότητα, έτσι το άτομο θέλει να έχει σεξουαλικές κατακτήσεις χωρίς την κατάλληλη επιλογή.

♦ Πολλοί πλανήτες στον 5ο οίκο

Ο πέμπτος οίκος είναι ο οίκος του ρομαντισμού και του σεξ. Όταν υπάρχουν πολλοί πλανήτες στον πέμπτο οίκο, το άτομο επιθυμεί το περιστασιακό σεξ και το θεωρεί διασκέδαση και αναψυχή, παρά μια σοβαρή έκφραση αγάπης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα, όταν η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας ή ο κυβερνήτης του 8ου οίκου του ατόμου βρίσκονται στον πέμπτο οίκο του.

♦ Η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο

Η Παρθένος έχει διπλή φύση. Ως εκ τούτου, πολλοί Παρθένοι φυλάνε την παρθενία και την αγνότητά τους. Την ίδια στιγμή όμως, υποφέρουν από συναισθήματα σεξουαλικής κατωτερότητας, ειδικά αν η Αφροδίτη ή ο Άρης στην Παρθένο, προσβάλλονται από τον Άρη, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Έτσι, το άτομο μπορεί να γίνει επιπόλαιο, προκειμένου να λάβει αγάπη και επικύρωση.

♦ Η Αφροδίτη ή ο Άρης στα ζώδια του Αέρα

Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι σεξουαλικοί πλανήτες. Όταν βρίσκονται σε ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος), το άτομο είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένο από τη σεξουαλική πράξη. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση από το σεξ οδηγεί σε ασυδοσία, καθώς δε χρειάζεται να υπάρχει σταθερή σχέση για να ικανοποιηθεί το άτομο. Επιπλέον, τα ζώδια του Αέρα ποθούν την ποικιλία, πράγμα που δείχνει επίσης μια τάση για πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους. Τα άτομα με την Αφροδίτη ή τον Άρη στους Διδύμους τείνουν προς την ασυδοσία, που οφείλεται στην έντονη ανάγκη τους για την ποικιλία, καθώς και το γεγονός ότι βαριούνται εύκολα. Τα άτομα με την Αφροδίτη ή τον Άρη στο Ζυγό τείνουν προς την ασυδοσία λόγω της αδυναμίας τους να πουν «όχι». Τα άτομα με την Αφροδίτη ή τον Άρη στον Υδροχόο απολαμβάνουν τον πειραματισμό και την ποικιλία, το οποίο μπορεί να τους οδηγήσει σε πολλές σεξουαλικές συνευρέσεις. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

♦ Η Αφροδίτη ή ο Άρης στα ζώδια της Φωτιάς

Τα άτομα με την Αφροδίτη ή τον Άρη σε ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης) αγαπούν τη σεξουαλική και συναισθηματική ελευθερία τους. Είναι συνήθως πολύ ερωτύλα και αγαπούν το κυνήγι. Τα άτομα με την Αφροδίτη ή τον Άρη στον Κριό είναι παρορμητικά και ενεργούν προτού να σκεφτούν, όταν πρόκειται για το σεξ. Τα άτομα με την Αφροδίτη ή τον Άρη στο Λέοντα ποθούν την προσοχή και θέλουν να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο Λέων κυβερνά τον πέμπτο οίκο, αυτόν του περιστασιακού σεξ, έτσι τα άτομα αυτά κάνουν σχέση της μιας νύχτας. Τα άτομα με την Αφροδίτη ή τον Άρη στον Τοξότη επιθυμούν την περιπέτεια, είναι ανήσυχοι για το σεξ και επιθυμούν πολλούς σεξουαλικούς πειραματισμούς.

♦ Ο Τοξότης στην ακμή του 5ου οίκου

Ο πέμπτος οίκος είναι ο οίκος του σεξ και του έρωτα. Ο Τοξότης κυβερνάται από τον επεκτατικό Δία, ο οποίος τείνει να αυξήσει τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων του άτομου. Όπως προαναφέρθηκε, ο Δίας στον πέμπτο οίκο είναι ένας άλλος δείκτης σεξουαλικής ασυδοσίας.

♦ Δυσαρμονικές όψεις Αφροδίτης-Κρόνου ή η Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Οι δυσαρμονικές όψεις (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) Αφροδίτης-Κρόνου είναι ένδειξη χαμηλής αυτοεκτίμησης. Ως εκ τούτου, τα άτομα αυτά μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σεξ για να επιβεβαιώσουν την αυτοεκτίμησή τους. Τα άτομα με αυτές τις όψεις αισθάνονται ότι είναι ανάξιοι της αγάπης, έτσι που το σεξ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιβεβαίωση. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συνδέεται με την πορνεία και αυτά τα άτομα μπορεί να αποσπαστούν εύκολα συναισθηματικά από το σεξ. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να συνδέσει το σεξ με το συμφέρον.

♦ Δυσαρμονικές όψεις Άρη-Κρόνου

Ο Άρης σηματοδοτεί το σεξ, ενώ ο Κρόνος το χρόνο, τον περιορισμό και τον έλεγχο. Οι όψεις αυτές δείχνουν σεξουαλική αντοχή και τα άτομα είναι σεξουαλικά ενεργά μέχρι το τέλος της ζωής τους. Σπάζουν όλα τα ταμπού στο σεξ και επιζητούν την επικύρωση της αυτοαξίας τους μέσω της σεξουαλικής επαφής. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

♦ Δυσαρμονικές όψεις Αφροδίτη-Άρη

Όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, κάνει οποιαδήποτε δυσαρμονική όψη (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) με τον Άρη, τον πλανήτη του σεξ, στο γενέθλιο χάρτη, το άτομο αυτό είναι λάγνο. Τα άτομα αυτά αγαπούν το σεξ και έχουν ισχυρές σεξουαλικές παρορμήσεις, πράγμα το οποίο μπορεί να τους οδηγήσει σε επιπόλαιες σχέσεις.

♦ Δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης ή του Άρη με τον Ποσειδώνα

Οι δυσαρμονικές όψεις (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) μεταξύ της Αφροδίτης ή του Άρη με τον Ποσειδώνα, συνήθως συνδέονται με τη σεξουαλική ασυδοσία. Αυτές οι όψεις είναι ενδεικτικές παράνομων σεξουαλικών ορέξεων. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της φυγής και της εξάρτησης και όταν είναι σε όψη με την Αφροδίτη ή τον Άρη, το άτομο είναι εξαρτημένο από τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Από την άλλη πλευρά, ο Ποσειδώνας επιθυμεί την ιερή σεξουαλικότητα, ενώ ο Άρης είναι παρορμητικός. Ως εκ τούτου, τα άτομα με δυσαρμονικές όψεις (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση)  Άρη-Ποσειδώνα στερούνται την υπομονή για να μείνουν σε μια σχέση αρκετό καιρό για να δουν αν τα ιδανικά τους θα επιτευχθούν. Ως εκ τούτου, έχουν πολλούς εραστές στη ζωή τους λόγω της αναζήτησής τους για το σεξουαλικό τους ιδανικό.

♦ Ο Ποσειδώνας στον 8ο οίκο

Αυτή η τοποθέτηση δείχνει μια εξιδανικευμένη άποψη του σεξ, καθώς και τάση προς την ακολασία. Επίσης, δείχνει κάποιον που χρησιμοποιεί το σεξ σαν μια απόδραση από την πραγματικότητα.

♦ Δυσαρμονικές όψεις Άρη-Ουρανού

Οι δυσαρμονικές όψεις (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) μεταξύ του Άρη, του πλανήτη του σεξ, με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απρόβλεπτου και της πρωτοτυπίας, μπορεί να οδηγήσει σε επιπόλαια συμπεριφορά. Ο Άρης είναι παρορμητικός, ενώ ο Ουρανός είναι ακανόνιστος και ασταθής. Αυτοί οι πλανήτες μαζί δείχνουν πολλές και βραχυπρόθεσμες σεξουαλικές συνευρέσεις.

♦ Ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας στον 8ο οίκο

Όταν ο Άρης, ο πλανήτης της παρορμητικότητας, βρίσκεται στον 8ο οίκο, τον οίκο του σεξ, οι σεξουαλικές επιθυμίες είναι ισχυρές. Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο δείχνει ένα πολύ λάγνο άτομο που αναζητά την ευχαρίστηση διαμέσου του σεξ. Ο Πλούτωνας είναι «στο σπίτι του» στον 8ο οίκο και δείχνει μια ισχυρή σεξουαλική ορμή. Το άτομο αισθάνεται ανήμπορο να «βοηθήσει τον εαυτό του», όταν προσπαθεί να ελέγξει τις σεξουαλικές ορέξεις του.

♦ Δυσαρμονικές όψεις Αφροδίτη-Πλούτωνα

Τα άτομα με αυτήν την τοποθέτηση αναζητούν βαθιά έντονες και μετασχηματιστικές σεξουαλικές εμπειρίες. Καλύπτουν αυτήν την επιθυμία τους με τη σεξουαλική ασυδοσία, λόγω του φόβου να εισέλθουν σε μια μοιραία σχέση από την οποία δεν θα είναι σε θέση να ξεφύγουν. Τα άτομα αυτά είναι ιδιαίτερα μαγνητικά και ελκυστικά στο αντίθετο φύλο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-09-2017 11:39
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms