Quantcast
Οι όψεις της ευτυχίας της αγάπης.
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
07
09
2017

Οι όψεις της ευτυχίας της αγάπης.

Λίλα Δασκαλάκη

Οι δόσεις της ευτυχίας που παράγονται μέσα από την αγάπη μπορεί να μην είναι πολλές, είναι όμως τόσο ισχυρές, που μπορεί μία και μόνο στιγμή, μία  και μόνο λέξη, ένα κοίταγμα μόνο, να απογειώσει τον χτυπημένο από το βέλος του έρωτα σε πρωτόγνωρα ύψη. Κάτι πρέπει όμως να υπάρχει στον Αστρολογικό χάρτη που να δείχνει το ποσοστό ευτυχίας που δικαιούμαστε να εισπράξουμε.

 

Οι όψεις της ευτυχίας και της αγάπης

 

Κάποιοι δικαιούνται περισσότερο, κάποιοι λιγότερο, και κάποιοι άτυχοι, θα λέγαμε, δεν δικαιούνται καθόλου, παρότι ο έρωτας ενυπάρχει σαν αρχέγονη λειτουργία  σε όλα τα ζωντανά πλάσματα στη γη. Αυτό κυρίως μέσα από τις αστρολογικές όψεις μπορούμε να το μάθουμε. Από τη σχέση, δηλαδή, (τη συνεργασία) που δημιουργούν κάποιοι πλανήτες μεταξύ τους, είμαστε σε θέση να «γνωρίζουμε» τις βιοχημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα, όχι μόνο στον ψυχικό, αλλά και κατά συνέπεια στο βιολογικό μηχανισμό του ατόμου.
Ποιοι πλανήτες κυρίως καθορίζουν το ποσοστό ευτυχίας που θα εισπράξουμε;

Όλοι, με κάποιο τρόπο, οι πλανήτες συμμετέχουν σε αυτές τις βαθιές και έντονες διεργασίες, οι όψεις όμως της Αφροδίτης και του Άρη είναι αυτές που θα καθορίσουν την ένταση, και κατά συνέπεια το βίωμα.

Ήλιος –Αφροδίτη:

Η όψη που δημιουργεί συνθήκες ευτυχίας, για το ίδιο όμως το άτομο, και συνήθως όχι για τους άλλους. Ο έρωτας όμως χρειάζεται δύο ώστε να υπάρχει ανταλλαγή, και κατά συνέπεια αρμονία στο ζευγάρι. Παίρνει όμως το άτομο την επιβεβαίωση, αφού βρίσκει τρόπους να γίνεται το επίκεντρο και, το πιο σημαντικό, να αισθάνεται ερωτεύσιμο ακόμα και σε ηλικίες που στερεύουν οι χυμοί του έρωτα. Έλκει στη ζωή του άτομα ώστε συνεχώς να του προσφέρουν, όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και υλικά. Από την ηλικία των 30 ετών και μετά, προδιαγράφεται έντονη ερωτική ζωή, πίσω όμως από αυτό, κρύβεται η βαθιά ανάγκη του ατόμου  να αγαπηθεί. Ήλιος – Αφροδίτη: Η όψη του νάρκισσου.

Αφροδίτη – Δίας:

Όταν μιλάμε για ευτυχία, σίγουρα θα πρέπει να ανατρέξουμε στο Δία. Γι αυτό και τυχερή είναι η Αφροδίτη, που τη στιγμή της γέννησης του ατόμου σχηματίζει γωνία με το Δία. Θετική όμως γωνία, αφού στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί να βγάλει υπερβολή, υπερεκτίμηση, απαιτητικότητα του ενός εκ των δύο. Η όψη εξαγώνου, τριγώνου, και ίσως και συνόδου, (ανάλογα τη θέση από ζώδιο και οίκο) μας δείχνει ότι το άτομο θα καταφέρει να εκπληρώσει πολλά από τα συναισθηματικά του κενά. Ακόμα και στην περίπτωση που οι υπόλοιποι πλανητικοί συνδυασμοί δεν ευνοήσουν την εξέλιξη, σίγουρα το άτομο θα βγει κερδισμένο, και με πολλά δώρα στις αποσκευές του, έτσι ώστε να μπορέσει με μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση να προχωρήσει παραπέρα. Και το πιο σημαντικό, σπάνια το άτομο μένει μόνο, και πάντα θα δίνονται οι ευκαιρίες στον έρωτα και τη συντροφικότητα.

Αφροδίτη – Σελήνη:

Για πολλά μας εγγυάται η θετική συνεργασία της Αφροδίτης με τη Σελήνη, το πιο σημαντικό όμως, μας εγγυάται τη σωστή επιλογή συντρόφου, και το πιο σημαντικό ακόμα το μοίρασμα σε όλα τα επίπεδα. Η ταύτιση στις επιλογές και τις προτιμήσεις δημιουργεί την ευκολία αλλά και την ανακούφιση που έχει ανάγκη το άτομο, αναγνωρίζοντας στον/στη σύντροφο όλα όσα έχει ανάγκη να πάρει από εκείνον αλλά και να προσφέρει. Δημιουργεί συνθήκες ευμάρειας αλλά και καλοτυχίας. Ταύτιση ψυχική και συναισθηματική, και βέβαια την ανάγκη της ολοκλήρωσης του έρωτα, μέσα από τη δημιουργία οικογένειας. Το ζευγάρι αγαπάει να μένει στο σπίτι και να μοιράζεται τη θαλπωρή και τα αγαθά του με άτομα από το οικείο περιβάλλον τους.  Αυτή η όψη αφορά την ευτυχία, με την έννοια της ψυχικής ανάτασης, αφορά όμως και τη δυνατή σεξουαλική χημεία, την ενστικτώδη έλξη του ενός για τον άλλον, στην περίπτωση που υπάρχει αυτή η όψη στη συναστρία του ζευγαριού. Το άτομο αποπνέει ισχυρή σεξουαλικότητα, γι’ αυτό και μπορεί με αυτή την όψη να γίνει πόλος έλξης επίδοξων εραστών-ερωμένων. Ξέρει να διεκδικεί και να παίρνει αυτό που θέλει, χωρίς όμως προς τα έξω να δείχνει ότι καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια γι’ αυτό. Μπορεί όμως το μεγάλο αίτημα του ατόμου να μην είναι η συναισθηματική κάλυψη αλλά η σεξουαλική κυρίως. Εκτός και εάν κάποια άλλα στοιχεία στον προσωπικό χάρτη συνωμοτούν για το αντίθετο.

Αφροδίτη - Ποσειδώνας:

H όψη της ανιδιοτελούς αγάπης. Αυτή που μας κάνει με το που θα συναντήσουμε τον άνθρωπο εκείνον που μίλησε στην καρδιά μας, να θέλουμε να του δώσουμε τα πάντα από τον εαυτό μας. Και μπορεί αντικειμενικά να είμαστε αυτοί που θα έχουμε εισπράξει τα λιγότερα στο τέλος της σχέσης,  η αίσθηση όμως ότι είμαστε γεμάτοι είναι αυτή που θα μείνει στο τέλος.  Το άτομο παίρνει στο δεκαπλάσιο από αυτά που εκείνο δίνει, γι’ αυτό και ποτέ δεν θα αισθανθεί ως ο/η χαμένος  στη σχέση. Είναι και η όψη του πλατωνικού έρωτα. Μπορεί να οπλίσει το άτομο με ατέλειωτη υπομονή, μέχρι να βιώσει και το σαρκικό έρωτα, που μπορεί βέβαια αυτό να μη συμβεί ποτέ. Τυχερός είναι αυτός που θα συναντήσει στο δρόμο του άτομο με αυτή την όψη. Θα ακούσει, θα δει και θα αισθανθεί τόσα πολλά, ώστε μετά από αυτό, πολύ δύσκολα πια θα μπορέσει κάτι να τον συγκινήσει σε μία σχέση.

Αφροδίτη – Πλούτωνας:

Σίγουρα όχι η όψη της ευτυχίας, αφού τα σκαμπανεβάσματα δημιουργούν απότομες ψυχικές μεταπτώσεις στο άτομο και τον βάζουν συνεχώς στη διαδικασία να αναρωτιέται για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Όταν όμως αυτή η μέρα αφορά τη στιγμή που θα εισπράξει επιβεβαίωση από το αντικείμενο του πόθου του, τότε σε μία και μόνο στιγμή, μπορεί να μεταφερθεί από την κόλαση στον παράδεισο. Τα άτομα με αυτή την όψη εκπέμπουν ισχυρό  μαγνητισμό και δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί στη γοητεία τους.  Είναι αυτά τα άτομα που επιλέγουν συνθήκες με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, προκειμένου να ζήσουν όσο πιο έντονα γίνεται την εμπειρία. Και βέβαια, αυτό που θα θελήσουν, (φτάνει μόνο να έχουν εισπράξει και την έλξη από την απέναντι πλευρά) θα το έχουν, όσο και αν οι εξωτερικές συνθήκες δεν ευνοούν.

Αφροδίτη – Ουρανός:

Η όψη που δεν σε αφήνει σε ησυχία και σε βάζει στη διαδικασία όλο κάτι να αναζητάς στον/στη σύντροφο. Και εάν δεν το βρεις, τότε, με μεγάλη ευκολία, μεταπηδάς σε κάτι άλλο, χωρίς βέβαια τύψεις και ενοχές, αφού έχεις έναν μοναδικό τρόπο την ερωτική σχέση να την μετουσιώσεις σε φιλική. Το άτομο που δεν πρόκειται ποτέ να μείνει μόνο, αφού πάντα οι ευκαιρίες θα περιμένουν στη γωνία, φτάνει μόνο το άτομο να είναι ελεύθερο από σχέση. Απαλλαγμένο από κτητικότητα, διευκολύνει πολύ στην ελεύθερη έκφραση του/της συντρόφου, και το μόνο που ζητά είναι ξεκάθαρη και δημοκρατική σχέση, έχοντας πρώτα εξασφαλίσει την προσωπική του ελευθερία. Δεν θα λέγαμε όμως ότι αυτή η όψη αφορά τον έρωτα και μέσα από το πάθος που έχει ανάγκη να εκφραστεί.

Δίας - Σελήνη:

Η κατ’ εξοχήν όψη της ευτυχίας. Μπορεί να μην αφορά άμεσα τον έρωτα, αφορά όμως την κατάσταση εκείνη όπου δημιουργεί αυτή τη βαθιά αίσθηση της ανάγκης της ανταλλαγής της αγάπης, ακόμα και αν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν πάντα στο άτομο να το εκφράσει. Ξέρει να δίνει, να επικοινωνεί σ’ ένα βαθύ επίπεδο, αλλά και να παίρνει αυτό που θέλει, όχι χειριστικά αλλά να περιμένει την κατάλληλη στιγμή μέχρι να υλοποιηθεί, ακόμα και αν πρόκειται κάτι να το βιώσει ως θαύμα.  Η αγαθή και αγνή του πρόθεση απέναντι στη ζωή και τους ανθρώπους, έχουν σαν αποτέλεσμα να έλκει στο δρόμο του άτομα από τα οποία δεν θα εισπράξει απογοητεύσεις, αντίθετα μπορεί να ευεργετηθεί.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-09-2017 10:26
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
8/6/2021