Quantcast
Πάθος ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
06
02
2018

Πάθος ή αγάπη; Tι υπερισχύει σαν ανάγκη στα ζώδια;

Λίλα Δασκαλάκη

Ίσως και να χρειαστούν πολλά ακόμα χρόνια για να φτάσουν οι άνθρωποι στη συνειδητοποίηση ότι Έρωτας και Αγάπη είναι δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις ζωής. Ο έρωτας έχει ημερομηνία λήξης ενώ η αγάπη, η αληθινή όμως αγάπη, κρατάει για πάντα. Γιατί η αγάπη, και σε αντίθεση με τον έρωτα, δεν είναι συναίσθημα. Είναι επιλογή. Επιλέγω να αγαπήσω κάποιον. Και βέβαια αυτό σημαίνει ευθύνη και κατάθεση ψυχής.

Πολύ εύκολα ένας ερωτευμένος μπορεί να πει πως «τον αγαπάω και δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν». Καμία ισχύ όμως αυτό δεν θα έχει μετά από κάποια χρόνια, και εάν και εφόσον έχει λήξει η σχέση. Ο άνθρωπος με τον οποίο κάποτε πίστευες ότι θα ήσουν ερωτευμένος-η για όλη σου τη ζωή, μπορεί ακόμα και να περάσει από δίπλα σου, αλλά εσύ να προσποιηθείς ότι δεν τον είδες. Αυτός είναι ο έρωτας. Εξαρτάται βέβαια και από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τελείωσε η σχέση. Σπάνια όμως οι συνθήκες ενός χωρισμού είναι στρωμένες με ροδοπέταλα. Θυμός, απογοήτευση, απομυθοποίηση, προδοσία, διάψευση των προσδοκιών. Σίγουρα κάποια από αυτά τα συναισθήματα μας συνοδεύουν και για αρκετό καιρό μετά από κάθε χωρισμό. Ενώ στην αγάπη δεν εμπεριέχεται ο κίνδυνος του χωρισμού. Ακόμα και εάν το πρόσωπο που αγαπάς επιλέγει να μην είναι μαζί σου. Εξακολουθείς να το αγαπάς, να επιζητάς το καλύτερο για εκείνο, σαν να βρίσκεται συνεχώς δίπλα σου.

Ο έρωτας χρειάζεται δύο για να μπορέσει να καρποφορήσει. Η αγάπη όμως μπορεί και από μόνη της να ζει και να μεγαλουργεί. Αυτό εξάλλου είναι και το μεγαλείο της. Σίγουρα η ανάγκη για αγάπη ενυπάρχει σε κάθε ζώντα οργανισμό πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη. Και αυτό εξάλλου είναι και η μεγαλύτερη κατάκτηση, ερχόμενοι σ’ αυτόν εδώ τον κόσμο. Οι περισσότεροι άνθρωποι όμως, τον έρωτα αναζητούν, ίσως γιατί πιστεύουν πως αυτό είναι αγάπη. Ο τρόπος που διαπραγματευόμαστε το θέμα του έρωτα ή της αγάπης, έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του ατόμου, και γενικότερα με τις ανάγκες που θέλει να καλύψει. Ο Αστρολογικός χάρτης του ατόμου, και ανάλογα με το ποιοι οίκοι είναι τονισμένοι, μπορεί να μας δώσει σημαντικές πληροφορίες πάνω στο ποια ανάγκη κυριαρχεί στο χάρτη του.

 

Ποια η διαφορά ανάμεσα στον έρωτα και στην αγάπη;


ΚΡΙΟΣ

Την αγάπη αναζητά, όπως ένα παιδί. Επειδή όμως δεν θα μεγαλώσει ποτέ, γι’ αυτό και δύσκολα πολύ θα το αναγνωρίσει. Ο έρωτας, που λειτουργεί και σαν το πιο ισχυρό μέσο επιβεβαίωσης, είναι το πιο ισχυρό σημείο αναφοράς του. Μέσα από τον έρωτα, και κατά συνέπεια τις συγκρούσεις και τον ανταγωνισμό, μπορεί να εκφράζει καλύτερα το εγώ του. Το «σ’ αγαπώ» δεν θα το ακούσεις εύκολα από έναν Κριό, ενώ το είμαι «ερωτευμένος μαζί σου», δεν θα χρειαστεί να περάσει πολύς καιρός για να το ακούσεις. Μέσα από τον έρωτα, ο Κριός επιζητά την περιπέτεια, αυτό που ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον μεταφέρει σε πρωτόγνωρη κατάσταση. Χρειάζεται σταθερότητα η αγάπη, ευθύνη και αποδοχή. Στοιχεία που σπάνια δεν χαρακτηρίζουν έναν Κριό. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΑΥΡΟΣ

Έννοια βαριά για τον Ταύρο η αγάπη. Μέσα από την ικανότητά του να βλέπει την αλήθεια στις πραγματικές της διαστάσεις, σπάνια θα πει το «σ αγαπώ», ίσως γιατί έχει από πολύ νωρίς στη ζωή του αποδεχθεί ότι η αγάπη, στην καλύτερη περίπτωση, είναι κάτι σπάνιο και στη χειρότερη δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο ο έρωτας και το σεξ και πάνω σ’ αυτά έχει δημιουργήσει τους δικούς του κώδικες επικοινωνίας με το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει και τον έλκει ερωτικά. Μπορεί να αγαπήσει όμως ο Ταύρος. Μετά από πολλά χρόνια σχέσης, μπορεί να φτάσει στην κατάσταση εκείνη όπου αναγνωρίζει τον/τη σύντροφο ως το πιο ισχυρό -και γιατί όχι- παντοτινό σημείο αναφοράς του. Πίσω από αυτήν την παθιασμένη ερωτικο-σεξουαλική ιδιοσυγκρασία, υπάρχει η ανάγκη της αγάπης. Και μόλις υπερβεί την κτητική του φύση, τότε μπορεί και να την βιώσει. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον έρωτα και στην αγάπη για έναν Δίδυμο. Μέσα από τον εφηβικό τρόπο αντίληψής του, όλα έχουν το ίδιο νόημα, φτάνει μόνο να παίρνει αυτό που θέλει και να το ζει με τον τρόπο που εκείνος θέλει. Η βαθύτερη όμως ανάγκη του είναι να παίρνει αγάπη, έτσι όπως την ζητά ένα παιδί από τη μαμά του. Αν ο/η σύντροφος το καταλάβει αυτό και είναι πρόθυμος να παίξει αυτόν το ρόλο, τότε ο Δίδυμος είναι ευτυχισμένος και κανένα λόγο δεν έχει να αναζητά κάτι άλλο. Από την πρώτη στιγμή της σχέσης αυτό διεκδικεί, μέσα από το να θέλει συνεχώς να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. Θέλοντας να παραμείνει το αιώνιο παιδί, έλκει στη ζωή του συντρόφους που θα τον αντιμετωπίζουν μέσα από αυτήν την ανάγκη του. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα από το πάθος και τις σχέσεις ερωτικής εξάρτησης που δημιουργεί ο Καρκίνος, κρύβεται η υπέρμετρη ανάγκη του να τον αγαπούν, και συνεχώς να του υπενθυμίζουν ότι υπάρχει πάντα μία ανοιχτή αγκαλιά για να μπορεί να κουρνιάζει. Το μωρό του ζωδιακού είναι ο Καρκίνος. Και αυτό το εκδηλώνει πολλές φορές και μέσα από τον τρόπο ομιλίας του. Και ειδικά οι γυναίκες, σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται, προσπαθούν με κάθε τρόπο να διατηρήσουν αυτόν το γλυκό, τρυφερό και αγαπησιάρικο τρόπο ομιλίας τους, ίσως γιατί μέσα από τον τρόπο που επικοινωνούν με τους άλλους και δη με τον/τη σύντροφο, θέλουν να αναβιώνουν την ηλικία των πρώτων παιδικών τους χρόνων. Μετά από μία παθιασμένη σχέση, και όταν ο Καρκίνος κάνει τον απολογισμό του, αυτό που θα του μείνει τελικά, είναι η αγκαλιά που δέχθηκε. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Το μοναδικό ίσως ζώδιο που αναζητά και τα δύο. Ξέρει να διακρίνει και να ξεχωρίζει τα συναισθήματά του, αφού μπορεί να ξεχωρίζει και τους ρόλους που παίζει κάθε φορά. Διεκδικεί τον έρωτα του/ης συντρόφου, είναι σε θέση όμως να γνωρίζει ότι ο έρωτας δεν κρατά για πάντα. Και μόλις το σκηνικό του έρωτα καταρριφθεί, προχωρά στη δημιουργία του σκηνικού της αγάπης, φτάνει μόνο να είναι σίγουρος ότι ο/η σύντροφος θα μπορέσει να ανταποκριθεί σ’ αυτό το μεγάλο αίτημα, και θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος της ευθύνης. Διαθέτει όμως κι έναν μοναδικό τρόπο για να κρατά και το ερωτικό στοιχείο, μέσα από τις συνθήκες που ο ίδιος δημιουργεί. Η αγάπη κρίνεται ως το υπέρτατο νόημα της ζωής για έναν Λέοντα, η ικανότητά του να συγχωρεί λειτουργεί σαν το πιο ισχυρό εχέγγυο, ώστε να μπορέσει να κάνει την αγάπη βίωμα. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την έμπρακτη απόδειξη ζητά η Παρθένος. Είτε αυτό λέγεται έρωτας, είτε αγάπη. Τα λόγια είναι περιττά και στις δύο περιπτώσεις. Παρότι ο έρωτας, μέσα από τη συναισθηματικο-ερωτική ανταλλαγή, θα παίξει ίσως το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή του. Η έντονη, αλλά κρυφή όμως ερωτική του ιδιοσυγκρασία, τον βάζει στη διαδικασία συνεχώς κάτι να αναζητά, κάτι που θα τον πάει αλλού, και μακριά από τη ρουτίνα και το πρόγραμμα που ο ίδιος έχει επιλέξει ως τρόπο ζωής. Η αγάπη, σαν ανώτερη συναισθηματική κατάσταση, πιθανόν και να μην τον απασχολεί τόσο ως αίτημα ζωής, ίσως γιατί μέσα από την ευκολία του να προσφέρει, παίρνει την ηθική ικανοποίηση που χρειάζεται από τον κοινωνικό περίγυρο, με αποτέλεσμα αυτό να μην του είναι τόσο απαραίτητο να το εισπράττει από τον/τη σύντροφο. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Όλα τα θέλει ο Ζυγός. Ό, τι μπορεί να εισπράξει από τον/τη σύντροφο, το θέλει και μπορεί να το περιμένει για πολλά χρόνια, καταθέτοντας τεράστια υπομονή. Οι λέξεις όμως που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τον αντιπροσωπεύουν είναι «Συντροφικότητα-Συνεργασία». Εάν αυτά τα έχει σε συνεχή βάση, τότε δεν έχει λόγο να αναζητά κάτι άλλο. Τότε ο/η σύντροφος μπορεί να πάρει τις διαστάσεις που θέλει στα μάτια του, και να βιώνει ταυτόχρονα και τον έρωτα αλλά και την αγάπη, σύμφωνα με τη δική του πάντα αίσθηση και αντίληψη. Προκειμένου να καλύπτει τις ανασφάλειές του και να εξυπηρετεί τις ανάγκες του, έχει την ικανότητα να δημιουργεί καταστάσεις και περιβάλλοντα σύμφωνα με αυτά που έχει ανάγκη να ζήσει. Ο έρωτας, όπως και η αγάπη, είναι κάτι πολύ σχετικό για έναν Ζυγό, και εξαρτάται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από το τι παίρνει από τον/τη σύντροφο. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιθανόν να περάσει μια ζωή ολόκληρη ένας Σκορπιός, έχοντας βιώσει μοιραίες και παθιασμένες σχέσεις, και να μην έχει αναγνωρίσει αυτήν τη βαθύτερη ανάγκη του να βιώσει την αγάπη. Ο Κυνηγός του έρωτα. Ο πιο αντιπροσωπευτικός τίτλος για έναν Σκορπιό. Του μοιραίου όμως έρωτα. Του έρωτα που θα κρατήσει μπορεί και για πολλά χρόνια, του έρωτα που θα αφήσει ανεξίτηλα σημάδια στη ζωή του. Δύσκολα θα μπορέσει να φτάσει στην αγάπη. Γιατί εάν το κάνει, τότε θα πρέπει να παραιτηθεί από το κυνήγι του έρωτα, έχοντας βρει το λιμάνι της πολυτάραχης ζωής του. Πιθανόν όμως αυτό κάποια στιγμή να εκδηλωθεί ως ανάγκη, όντας πια σε πολύ ώριμη ηλικία. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να περάσει από πολύ βαθιές ψυχικές μεταπτώσεις, και βέβαια από καταστάσεις έντονης μοναξιάς. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα είναι αυτονόητα για έναν Τοξότη. Η χαρά, η περιπέτεια, ο έρωτας, η αγάπη. Πολύ εύκολα μπορεί να πει το «Σ αγαπώ», να το ξεχάσει όμως μετά από κάποιο διάστημα, και όταν οι καταστάσεις τον ανάγκασαν να βρει αντικαταστάτη. Ερωτεύεται εύκολα, αγαπά με τρόπο σαν αυτό να του είναι ό, τι πιο οικείο, το ίδιο εύκολα όμως περνάει στην επόμενη φάση, στην περίπτωση που το αντικείμενο του πόθου του παύει να εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Υπάρχει όμως και εκείνη η εξαίρεση στον κανόνα, και αυτό συνήθως συμβαίνει σε μεγαλύτερη ηλικία, όπου μπορεί να ερωτευτεί παράφορα, να αγαπήσει βαθιά και ουσιαστικά, και μέσα από αυτή την κατάσταση να πορευτεί, ακόμα και αν αυτά τα βιώνει μόνος του, χωρίς το πρόσωπο που του δημιούργησε τα ερεθίσματα. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε μικρότερες συνήθως ηλικίες, αναζητούν τον έρωτα, με σκοπό να φτάσουν στην κατάσταση εκείνη της αγάπης, που θα τους επιτρέψει να ζήσουν αυτό που θέλουν με ευθύνη και σοβαρότητα απέναντι στις αξίες της ζωής. Όσο περνούν όμως τα χρόνια, απομυθοποιούν τον έρωτα, και αυτό που περισσότερο αναζητούν, είναι μία υγιή σταθερή σχέση. Δυσκολεύεται στην αγάπη ο Αιγόκερως, αφού η αγάπη είναι κατάσταση ελευθερίας, ενώ η ζωή του είναι πρόγραμμα και κανόνες. Μέσα από τη δυσκολία του να αναγνωρίσει στον εαυτό του την ευάλωτη συναισθηματική πλευρά του, δεν εκφράζει την ανάγκη του για αγάπη, ακόμα και στις δύσκολες -συναισθηματικά- φάσεις της ζωής του. Το παιδί όμως που κρύβει μέσα του, που από μικρή ακόμα ηλικία αναγκάστηκε να γίνει ενήλικας, αποζητά την αγάπη, ασχέτως εάν δεν το εκδηλώνει. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάντα, και από μικρή ακόμα ηλικία, φλερτάρει με την ιδέα του έρωτα ο Υδροχόος, μόνο που κάτι πάντα τον κρατά αποστασιοποιημένο στο να μπει ουσιαστικά στο παιχνίδι της ερωτικής ανταλλαγής, αφού η δέσμευση και οι κανόνες είναι θέματα ασύμβατα με την ασυμβίβαστη φύση του. Η αγάπη, ως καθήκον πανανθρώπινο, είναι το σημαίνον, γι’ αυτό και δεν κάνει διαχωρισμούς, όσον αφορά τον τρόπο που εκφράζει και επικοινωνεί την αγάπη του. Όπως αγαπάει τους δικούς του ανθρώπους, με τον ίδιο τρόπο αγαπάει εκείνους στους οποίους θα κληθεί να προσφέρει. Αυτός όμως είναι ο Υδροχόος. Ο ανθρωπιστής, αυτός που λειτουργεί πέρα από το εγώ του, και μέσα από το μοναδικό τρόπο που έχει να αισθάνεται τα προβλήματα και τις ανάγκες των άλλων, δίνει από τον εαυτό του χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Και τον έρωτα, και την αγάπη, και οτιδήποτε θα μπορούσε να του καλύψει τα κενά και της ανάγκες της ψυχής του αποζητά ο Ιχθύς. Σίγουρα όμως, η πρωτογενής ανάγκη του είναι η αγάπη. Δίνει τα πάντα, περιμένει όμως οτιδήποτε κάνει να του επιστραφεί στο ακέραιο. Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε μέσα από το δικό του μοναδικό τρόπο τα παίρνει όλα πίσω. Ο έρωτας είναι το μέσο για να ζήσει το ιδανικό. Και η αγάπη, -και έτσι όπως εκείνος την ορίζει-, για να περάσει στην κατάσταση εκείνη της ανύψωσης, για να μπορέσει μέσα από τον άλλον να βιώσει το ανώτερο κομμάτι της ύπαρξής του. Δυσκολεύεται, όμως, στο να δημιουργήσει βάσεις ασφάλειας και σταθερότητας, αφού συνεχώς βρίσκεται σ’ ένα πέλαγος, ψάχνοντας το λιμάνι του. Εάν το βρει, εύκολα μπορεί να το αναγνωρίσει, και να μείνει εκεί για πάντα. Στην αντίθετη όμως περίπτωση, μπορεί για πολλά χρόνια να πελαγοδρομεί, ψάχνοντας για την Ιθάκη του. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-02-2018 11:40
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής