Πόσο εύκολα μπορείς να ξεχάσεις το αισθηματικό σου παρελθόν;
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 5
01
01
2018

Πόσο εύκολα μπορείς να ξεχάσεις το αισθηματικό σου παρελθόν;

E-zwdia

Οι εμπειρίες του παρελθόντος σίγουρα σημαδεύουν τη ζωή του καθενός μας αλλά ο πνευματικός σκοπός του κάθε ανθρώπου είναι να προχωρήσει μπροστά, βασιζόμενος στις παρελθούσες εμπειρίες του, προκειμένου να αποφύγει τα ίδια λάθη στο μέλλον. Μεταφέρουμε το παρελθόν μας με τον τρόπο που σκεπτόμαστε, που μιλάμε και αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο.

 

Πόσο εύκολα μπορούν να ξεχάσουν τα ζώδια το αισθηματικό τους παρελθόν;

 

Υπάρχουν άνθρωποι δυνατοί και αδύναμοι, αισιόδοξοι και απαισιόδοξοι, με ισχυρή θέληση ή ευεπηρέαστοι από μια παλιά ατυχία που είχαν στο παρελθόν. Τα αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος μπορεί να κάνουν δύσκολο το παρόν. Οι ζοφερές ερωτικές αναμνήσεις μπορεί να κάνουν δύσκολο να ανοίξουμε την ψυχή μας σε μια νέα αγάπη και σίγουρα καθορίζουν το μέλλον μας. Αποδεχθείτε το παρελθόν σας ως μέρος της ζωής σας. Μπορείτε όμως να αφήσετε πίσω σας τα αρνητικά βιώματα που σας κρατούν δεμένους με ανεκπλήρωτα όνειρα και υποσχέσεις; Μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά ή αφήνετε το παρελθόν να επισκιάσει το μέλλον σας;

 

Διαβάστε παρακάτω το ζώδιό σας και ανακαλύψτε πόσο προσκολλημένοι είστε στο ερωτικό παρελθόν:

 

ΚΡΙΟΣ

Είστε αισιόδοξοι, δυναμικοί και θαρραλέοι και δύσκολα θα προσκολληθείτε σε παλιές καταστάσεις. Άλλωστε, είστε ζώδιο που έχετε στόχο τα νέα ξεκινήματα, όταν κάποιο άτομο δεν μιλάει στην καρδιά σας. Δεν θα αναλώσετε το χρόνο σας σε μια παλιά αγάπη που σας έχει προσφέρει πόνο και θλίψη, αναζητάτε τη χαρά και αγωνίζεστε για την ευτυχία σας. Από την άλλη πλευρά όμως, είστε βιαστικοί, έτσι μπορεί να μη δίνετε σημασία στις προηγούμενες εμπειρίες σας και να επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη. Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σταθεροί και επίμονοι στην αγάπη, δεν εγκαταλείπετε εύκολα μια σχέση, έτσι καθίσταται δύσκολο να ξεφύγετε από το παρελθόν. Μπορεί ακόμα να διατηρείτε μια ερωτική σχέση από συνήθεια, ακόμα κι αν η λογική σας λέει ότι πρέπει να φύγετε μακριά. Ακόμα κι αν μια σχέση δεν σας πληροί συναισθηματικά, χρειάζεστε χρόνο για να κατανοήσετε ότι αυτό παρεμποδίζει την προσωπική σας ανάπτυξη. Κάποιες φορές είστε πεισματωδώς προσκολλημένοι στο παρελθόν, το οποίο αφήνετε να καταστρέφει το παρόν και το μέλλον. Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε ανέμελοι και εγκεφαλικοί, στην αγάπη αφήνετε να μιλήσει πρώτα το μυαλό σας και μετά η καρδιά σας. Είστε πολυπράγμονες και σας αρέσουν οι αλλαγές και αν μια σχέση έχει κάνει τον κύκλο της, αποδέχεστε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά. Ξέρετε πολύ καλά μέσα σας ότι για να χαρίσετε την καρδιά σας σε μια νέα αγάπη, θα πρέπει πρώτα να βάλετε τέλος στο παρελθόν. Αποδέχεστε με ευκολία το τέλος και είστε έτοιμοι να κολυμπήσετε σε νέες θάλασσες. Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε τόσο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί που για σας το παρελθόν είναι η δεύτερη φύση σας. Μπορεί να αναμοχλεύετε το παρελθόν, ακόμα κι αν έχει περάσει καιρός, δύσκολα ξεχνάτε. Έρχονται στο μυαλό σας οι παλιές αναμνήσεις που στοιχειώνουν το μέλλον σας και δεν σας αφήνουν να χαρείτε το παρόν και να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Είστε ευάλωτοι συναισθηματικά και προσκολλάστε σε σχέσεις που κατά βάθος μέσα σας ξέρετε ότι έχουν τελειώσει. Κάποιες φορές όμως το συναίσθημα δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Είστε δυναμικοί και αισιόδοξοι, η ηγετική φύση σας και η αξιοπρέπειά σας δεν σας επιτρέπουν να είστε προσκολλημένοι σε μια σχέση από την οποία δεν λαμβάνετε τη δέουσα προσοχή. Αποδέχεστε με ευκολία μια καινούργια κατάσταση, ο εγωισμός σας δεν σας αφήνει να αναμοχλεύετε μια σχέση που έληξε. Είστε δυναμικοί και θαρραλέοι, έτσι αυτό σας βοηθά να προχωρήσετε μπροστά. Επειδή είστε ζώδιο σταθερό, αρχικά μπορεί να είναι δύσκολο για σας να αποδεχτείτε τη νέα σας ζωή αλλά έχετε αποφασιστικότητα, δεν θα δειλιάσετε. Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αναλυτικοί και θέλετε τα πάντα να είναι σε τάξη, αναζητάτε την ασφάλεια στην ερωτική σας ζωή αλλά δεν θα αφήσετε ποτέ τα συναισθήματά σας να επισκιάσουν τη λογική σας. Δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, αλλά μπορείτε να αποδεχτείτε το τέλος μιας σχέσης. Θα αναλύσετε και θα διερευνήσετε σε βάθος τις αιτίες και τα λάθη σας, ίσως ακόμα χρειαστεί να περάσει χρόνος, μέχρι να αποδεχτείτε τη νέα σας ζωή. Όμως για σας, εκείνο που έχει σημασία είναι να ζήσετε στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Είστε συντροφικοί και δύσκολα θα απομακρυνθείτε από μια σχέση, ακόμα κι αν η λογική σας λέει ότι έχει κάνει τον κύκλο της. Η αναποφασιστικότητά σας και η ανασφάλειά σας, σας κάνουν να φοβάστε το άγνωστο, έχετε μέσα σας εσωτερικές συγκρούσεις, ίσως και διλήμματα, που δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι το παρελθόν παρεμποδίζει το μέλλον σας. Αν και συναισθηματικά είστε ευάλωτοι, η διανοητική πλευρά σας κατανοεί ότι πρέπει να αποδεσμευτείτε. Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε ζώδιο των άκρων, δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε το τέλος μιας σχέσης, ιδιαίτερα αν ήταν επακόλουθο δικών σας σφαλμάτων. Ο συναισθηματισμός και οι ευαισθησίες σας δεν σας αφήνουν να αποκολληθείτε εύκολα από το παρελθόν, ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια, διατηρείτε ζωντανές στη μνήμη σας τις παλιές αναμνήσεις. Από την άλλη πλευρά, είστε δυναμικοί και δεν φοβάστε να μετασχηματίσετε τη ζωή σας, ξέρετε κατά βάθος μέσα σας ότι πρέπει να αφήσετε πίσω σας το παλιό για να υποδεχτείτε το νέο. Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βλέπετε τη φωτεινή πλευρά της ζωής, είστε ενθουσιώδεις και αναζητάτε νέες περιπέτειες, έτσι δεν θα αφήσετε ποτέ τον εαυτό σας να παρασυρθεί στη δίνη του παρελθόντος. Δεν σας είναι καθόλου δύσκολο να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν, άλλωστε για σας ο έρωτας και η ζωή είναι μια περιπέτεια. Ξέρετε ότι η ζωή θα σας δώσει νέες ευκαιρίες, νιώθετε ελεύθεροι μετά από μια αποτυχία να υποδεχτείτε το νέο και κυρίως μαθαίνετε από τις εμπειρίες του παρελθόντος.Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σοβαροί και ανεκτικοί, το τέλος μιας σχέσης δεν είναι εύκολο για τη σταθερή και ανασφαλή προσωπικότητά σας. Αν κάποιο άτομο δεν αναγνωρίσει την αξία σας και τις προσπάθειες που καταβάλατε για αυτή τη σχέση, περνά χρόνος μέχρι να συνειδητοποιήσετε την αλήθεια. Ίσως ακόμα αφεθείτε στις απαισιόδοξες σκέψεις σας, το μέλλον φαντάζει ζοφερό, δεν μπορείτε να κατανοήσετε ότι πρέπει να προχωρήσετε μπροστά. Είστε τόσο προσκολλημένοι στο παρελθόν που κάποιες φορές δεν μπορείτε να δείτε τη νέα ζωή που ανοίγεται μπροστά σας.Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ζώδιο που βλέπετε μπροστά, ποτέ στο παρελθόν, άλλωστε για σας το μέλλον χτίζεται στις εμπειρίες του παρελθόντος. Δεν θα αφήσετε ποτέ το παρελθόν να επισκιάσει το παρόν, ούτε και μένετε προσκολλημένοι σε καταστάσεις που έχουν τελειώσει. Δύσκολα θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, αναζητάτε την επόμενη χωρίς να αφήνετε τον πόνο και τη θλίψη του παρελθόντος να παρεμποδίζουν την ευτυχία σας. Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Αφήνεστε να σας παρασύρουν ο πόνος και η θλίψη, αναμοχλεύετε καιρό μια κατάσταση, ακόμα κι αν έχει τελειώσει καιρό. Το παρελθόν είναι βαθιά ριζωμένο μέσα στην ψυχή σας, ίσως ακόμα κατηγορείτε την κακή σας τύχη που δεν σας αφήνει να απελευθερωθείτε. Δεν μπορείτε μέσα σας να αποδεχτείτε ότι κάτι καλύτερο σας περιμένει και οικτίρετε τον εαυτό σας. Θα πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος για να συνειδητοποιήσετε την πραγματικότητα, μέχρι τότε θα ζείτε στα όνειρά σας. Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 13:06
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση