Γαμος από αγάπη ή από ανάγκη; Ποια τα κίνητρα του κάθε ζωδίου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
27
10
2017

Γαμος από αγάπη ή από ανάγκη; Ποια τα κίνητρα του κάθε ζωδίου;

Λίλα Δασκαλάκη

Στο βαθύτερο «είναι» όλων των ανθρώπων, σίγουρα υπάρχει η επιθυμία, ένας μεγάλος έρωτας να τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, έτσι συμβαίνει ή έτσι θέλουμε να πιστεύουμε ότι συμβαίνει. Εμείς οι άνθρωποι έχουμε έναν μοναδικό τρόπο να κρυβόμαστε από την αλήθεια μας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η αλήθεια υπάρχει μέσα μας, και κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να μας αποκαλυφθεί μέσα από τα ίδια τα γεγονότα, την ίδια την πραγματικότητα της οποίας το σενάριο δημιουργήσαμε με τα ίδια μας τα χέρια. 

 

Ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι για τους οποίους οδηγείται κανείς στο γάμο;

 

Η ανάγκη του έρωτα που θα εκφραστεί και μέσα από τη σχέση του γάμου, διακατέχει περισσότερο τις γυναίκες, τις περισσότερες φορές όμως, το ένστικτο της μητρότητας είναι αυτό που θα τις φέρει αντιμέτωπες με τη μεγάλη απόφαση του γάμου. Μόνο που αυτό συνήθως λειτουργεί υποσυνείδητα, και με τρόπο τέτοιο, ώστε να επιλέγουν τον άνδρα, τον οποίο θεωρούν ως τον πλέον κατάλληλο για τον πατέρα των παιδιών τους. Σε κάποιες περιπτώσεις, βέβαια, η απόφαση παίρνεται από καθαρά λόγους σκοπιμότητας, γνωρίζοντας εκ των προτέρων το άτομο τις ανάγκες που θέλει να καλύψει μέσα από αυτήν την επιλογή του. Βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα συναισθήματά του, προχωρά στο σκοπό του, χωρίς να υπολογίσει τις μακροπρόθεσμες συνέπειες. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σημαίνει μεγάλη διαφορά ηλικίας με αντάλλαγμα, συνήθως, την κάλυψη σε οικονομικό ή επαγγελματικό ή μπορεί ακόμα και κοινωνικό επίπεδο.

 

Μπορούμε, όμως, από το ζώδιο και μόνο, να πάρουμε μία γεύση για τον τρόπο μέσα από τον οποίο θα λειτουργήσει, προκειμένου να πάρει την απόφαση να περάσει στη σχέση του γάμου:

 

ΚΡΙΟΣ

Ο παρορμητισμός του είναι αυτός που τον οδηγεί στην όποια μεγάλη του απόφαση. Δύσκολο πολύ να καταλάβεις εάν ο έρωτας είναι αυτός που τον βάζει στη διαδικασία, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, να προχωρήσει στο γάμο, αφού ούτε και ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει τα κίνητρα που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση. Αστραπιαία ερωτεύεται, το ίδιο όμως γρήγορα παύει να είναι ερωτευμένος, και αυτό τις περισσότερες φορές σημαίνει ακύρωση του συμβολαίου του γάμου. Πολλές φορές συμβαίνει το προσωπικό, οικονομικό ή κοινωνικό όφελος να υπερισχύσει των συναισθημάτων του. Θα μπορούσε όμως να λειτουργήσει και το ακριβώς αντίθετο. Να αποφασίσει να συμβιώσει με έναν σύντροφο κατώτερο του δικού του επιπέδου, είτε αυτό αφορά το μορφωτικό, είτε το κοινωνικο-οικονομικό. Τις περισσότερες φορές όμως, λειτουργεί βάσει παρόρμησης, προβαίνοντας σε ακραίες επιλογές, τέτοιες ώστε να προκαλέσει τον οικογενειακό ή ακόμα και το κοινωνικό περιβάλλον του.  Η Δάφνη Ιωάννου είναι ο άνθρωπος που θα σου πει την αλήθεια στο ερώτημα που θα της θέσεις! Θα στα βρει όλα με 1 τηλεφώνημα! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΑΥΡΟΣ

Παρότι στοχεύει στην υλική ασφάλεια, και χρειάζεται ισχυρές βάσεις, προκειμένου να στηρίξει τη ζωή του, και κατά συνέπεια τη σχέση του γάμου, ο οικονομικός παράγοντας δεν θα λειτουργήσει ως το πρωτογενές κίνητρο, προκειμένου να φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Σημαντική προϋπόθεση για έναν Ταύρο είναι η ερωτικο-σεξουαλική έλξη, χωρίς όμως αυτό απαραίτητα να σημαίνει πως θα πρέπει να είναι ερωτευμένος με την έννοια και της συναισθηματικής εξάρτησης. Το να τον έλκει ερωτικά ο σύντροφος, αυτό του είναι αρκετό, και βέβαια το να είναι οικονομικά αυτόνομος. Κάτι που επίσης λειτουργεί σαν απαραίτητη προϋπόθεση για έναν Ταύρο. Δεν είναι διατεθειμένος να μοιράζεται τα «έχω» του, ακόμα και αν πρόκειται για τον άνθρωπο με τον οποίο επέλεξε να πορευτεί στη ζωή του.  Η Δάφνη Ιωάννου είναι ο άνθρωπος που θα σου πει την αλήθεια στο ερώτημα που θα της θέσεις! Θα στα βρει όλα με 1 τηλεφώνημα! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τι έχω να λαμβάνω». Αυτό είναι το πρωτογενές κίνητρο για έναν Δίδυμο. Και όχι μόνο σε υλικό, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο έφηβος που δεν το έχει σκοπό να μεγαλώσει ποτέ, επιλέγει σύντροφο που βρίσκεται σε συνεχή διαθεσιμότητα, όσον αφορά τις παροχές απέναντί του. Θα πρέπει βέβαια να πληροί κάποιες προϋποθέσεις ο άνδρας ή η γυναίκα που θα επιλέξει, και σε ό, τι αφορά τη σεξουαλική έλξη που του ασκεί. Πολλά είναι τα κίνητρα που θα τον οδηγήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως και συναισθηματικά δεν έχει εμπλακεί στη σχέση. Όλα μαζί τα θέλει αυτό το αέρινο γοητευτικό αλλά παράλληλα και ανώριμο του ζωδιακού. Σαν όλοι να του χρωστάνε αλλά εκείνος να μην οφείλει σε κανέναν τίποτα. Παρ’ όλα αυτά όμως, έχουν τον τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν και μπορεί και μέχρι το τέλος της ζωής τους. Η Δάφνη Ιωάννου είναι ο άνθρωπος που θα σου πει την αλήθεια στο ερώτημα που θα της θέσεις! Θα στα βρει όλα με 1 τηλεφώνημα! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον Καρκίνο, το κίνητρο είναι σχεδόν ξεκάθαρο, ακόμα και σε μικρή ηλικία. «Θέλω να παντρευτώ, για να κάνω παιδιά και οικογένεια». Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Έχει έναν τρόπο ο Καρκίνος, και μέσα από το ισχυρό του ένστικτο, να επιλέγει σύντροφο που όντως η πορεία θα αποδείξει ότι κρίθηκε ως ο πλέον κατάλληλος για τον πατέρα ή τη μητέρα των παιδιών του. Το αμέσως επόμενο κίνητρο είναι η συναισθηματική κάλυψη, και αυτό είναι σε θέση από την πρώτη στιγμή να το καταλάβει, το εάν δηλαδή μπορεί μέσα από αυτήν την επιλογή να επενδύσει συναισθηματικά. Και σε ό, τι αφορά όμως τη σεξουαλική έλξη θα σταθεί ιδιαίτερα, και ίσως είναι από τα λίγα εκείνα ζώδια που μπορούν να συντηρούν τη σεξουαλική επιθυμία για τον/τη σύντροφο για πάρα πολλά χρόνια.  Η Δάφνη Ιωάννου είναι ο άνθρωπος που θα σου πει την αλήθεια στο ερώτημα που θα της θέσεις! Θα στα βρει όλα με 1 τηλεφώνημα! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Το πρωτογενές κίνητρο του Λέοντα είναι ένας άνθρωπος που θα μπορεί να στέκεται δίπλα του αντάξια των δικών του προδιαγραφών, και το πιο σημαντικό ακόμα, να έχει σοβαρούς λόγους να τον θαυμάζει. Γι’ αυτό και στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι Λέοντες επιλέγουν συντρόφους με εμφάνιση που δεν περνάει απαρατήρητη. Παρότι οι Λέοντες δεν ερωτεύονται τα ίδια τα πρόσωπα αλλά συνεχώς είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα, θέλουν να έχουν δίπλα τους κάποιον/α ώστε να τους πυροδοτεί ερωτικά, να τους εμπνέει ίσως η πιο σωστή λέξη, ακόμα και αν σεξουαλικά δεν υπάρχει ιδιαίτερη επαφή ή δυνατή χημεία. Αυτό που επίσης εκφράζεται ως ανάγκη είναι να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο που θα συνωμοτεί στην ανάγκη του για χαρά, διασκέδαση, και στην καλύτερη περίπτωση για δημιουργική δράση.  Η Δάφνη Ιωάννου είναι ο άνθρωπος που θα σου πει την αλήθεια στο ερώτημα που θα της θέσεις! Θα στα βρει όλα με 1 τηλεφώνημα! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά από αυτά που κρίνονται σημαντικά για τους περισσότερους, για τους Παρθένους έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Όπως για παράδειγμα το ερωτικο-συναισθηματικό. Αφού αυτό βαθιά μέσα τους γνωρίζουν ότι μπορούν και να το αναζητήσουν αλλού, παράλληλα και με τη σχέση του γάμου τους. Αυτό βέβαια αφορά περισσότερο τους άνδρες Παρθένους. Οι γυναίκες λειτουργούν με ήθος και συνέπεια συνήθως. Το πρωτογενές για το άτομο εκείνο που ανήκει στο γήινο και μεταβλητό του ζωδιακού είναι καλή συνεννόηση και συνεργασία, κοινοί τρόποι διευθέτησης των πρακτικών ζητημάτων, και το πιο σημαντικό ακόμα, να του αναγνωρίζουν το δικαίωμα να λειτουργεί αυτόνομα μέσα στην καθημερινότητά του, χωρίς να του ορίζουν τον τρόπο μέσα από τον οποίο θα λειτουργεί. Η Δάφνη Ιωάννου είναι ο άνθρωπος που θα σου πει την αλήθεια στο ερώτημα που θα της θέσεις! Θα στα βρει όλα με 1 τηλεφώνημα! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Παρότι μπαίνει στη σχέση με σκοπό να αφιερωθεί στον/στη σύντροφο, το πρωτογενές κίνητρο είναι όχι τι θα πάρω στην πορεία της σχέσης αλλά τι έχω ήδη εξασφαλίσει μέσα από τη συγκεκριμένη επιλογή μου. Πολλά είναι διατεθειμένος να θυσιάσει ένας Ζυγός, στην περίπτωση που έχει αποφασίσει να ανελιχθεί κοινωνικά και οικονομικά, κάτι που το φέρει ως αίτημα ζωής, από μικρή ακόμα ηλικία. Νιάτα, ομορφιά, παρότι νιώθει ιδιαίτερα συμφιλιωμένος με την όποια επιλογή του, και μπαίνει από την αρχή πολύ σωστά στο πετσί του ρόλου του. Το πιο σημαντικό όμως κίνητρο είναι να βρει έναν σύντροφο, που συνεχώς να τον επιβεβαιώνει συναισθηματικά και να τον κάνει να πιστεύει ότι είναι και θα είναι ο μοναδικός έρωτας στη ζωή του.  Η Δάφνη Ιωάννου είναι ο άνθρωπος που θα σου πει την αλήθεια στο ερώτημα που θα της θέσεις! Θα στα βρει όλα με 1 τηλεφώνημα! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο πιο ερωτικός και παθιασμένος του ζωδιακού, όσο και αν αυτό φαίνεται παράξενο, δεν επιλέγει τον άνδρα ή τη γυναίκα με τον/την οποίο-α είναι πολύ ερωτευμένος-η. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει σεξουαλική χημεία μεταξύ τους, γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να σταθεί η σχέση του γάμου. Έχοντας μάθει από νωρίς ίσως στη ζωή του να λειτουργεί παρασκηνιακά, γιατί αυτό είναι κάτι που λειτουργεί σαν η δεύτερή του φύση, επιλέγει έναν σύντροφο τέτοιο ώστε να του δημιουργήσει «χώρο» για να αναζητά τους μεγάλους έρωτες, όντας μέσα στη σχέση του γάμου, και το πιο σημαντικό ακόμα να του παρέχει ασφάλεια, όσον αφορά την αίσθηση ότι πάντα θα είναι εκεί δίπλα του. Γι’ αυτό και συνήθως επιλέγουν συντρόφους υποδεέστερους είτε αυτό αφορά την εμφάνιση, είτε το μορφωτικό τους επίπεδο ή μπορεί ακόμα και το κοινωνικό.  Η Δάφνη Ιωάννου είναι ο άνθρωπος που θα σου πει την αλήθεια στο ερώτημα που θα της θέσεις! Θα στα βρει όλα με 1 τηλεφώνημα! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να ψάξει πολύ ένας Τοξότης για να βρει ισχυρά κίνητρα, τέτοια που θα τον οδηγήσουν να πάρει αυτήν την πιο δύσκολη απόφαση, την απόφαση του να προχωρήσει στο γάμο. Γι’ αυτό και στις περισσότερες των περιπτώσεων, σε μεγάλη ηλικία επιλέγουν να παντρευτούν, εάν τελικά το επιλέξουν. Τότε που θα συνειδητοποιήσουν ότι η ζωή είναι πολύ ωραία για να είναι κανείς μόνος. Η μοναξιά είναι μία έννοια ασύμβατη με τα κύτταρά τους, αυτό όμως δεν αναιρεί το μεγαλύτερο αίτημα του ζωδίου τους που είναι η ελευθερία. Συντροφικότητα μέσα από ελευθερία, και σεβασμό στην ανάγκη του να νιώθει ανά πάσα στιγμή κυρίαρχος των επιλογών του. Αυτό είναι το πιο ισχυρό κίνητρο για έναν Τοξότη και μόνο όταν αυτό το έχει εξασφαλίσει, μόνο τότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, και με γκρίζα μαλλιά συνήθως. Η Δάφνη Ιωάννου είναι ο άνθρωπος που θα σου πει την αλήθεια στο ερώτημα που θα της θέσεις! Θα στα βρει όλα με 1 τηλεφώνημα! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ώριμη συνήθως ηλικία, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ένας Αιγόκερως. Για τις γυναίκες δεν ισχύει το ίδιο, εκτός και εάν έχουν από πολύ νωρίς επιλέξει το δρόμο της καριέρας. Από τις ελάχιστες περιπτώσεις των ζωδίων ο Αιγόκερως, που πριν ακόμα συναντηθεί με το πρόσωπο στο οποίο θα δει το άλλο του μισό, ξέρει πολύ καλά τι θέλει. Γι’ αυτό εξάλλου είναι και σε θέση από την πρώτη στιγμή να το αναγνωρίσει, και το ίδιο γρήγορα να προχωρήσει στην υπογραφή του προγαμιαίου συμφωνητικού, έστω και με τα λόγια. Το πιο ισχυρό του κίνητρο, είναι ο/η σύντροφος να του εμπνεύσει εμπιστοσύνη, ώστε να μπορέσει να στήσει την «Αγία οικογένεια». Το δεύτερο, επίσης, πολύ σημαντικό, είναι να μπορέσει να σταθεί άξια δίπλα του κοινωνικά ή εάν δεν διαθέτει ο ίδιος τη βάση, να την εξασφαλίσει μέσα από το γάμο του. Και ευχής έργον θα ήταν μέσα από τις κοινωνικές γνωριμίες του/της συντρόφου, να μπορέσει να ανοίξει μεγαλύτερο δρόμο, προκειμένου να πετύχει τους επαγγελματικούς του στόχους.  Η Δάφνη Ιωάννου είναι ο άνθρωπος που θα σου πει την αλήθεια στο ερώτημα που θα της θέσεις! Θα στα βρει όλα με 1 τηλεφώνημα! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το αέρινο και σταθερό του ζωδιακού θα ανέβει τα σκαλιά του Δημαρχείου μάλλον με τα λιγότερα κίνητρα. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερα κίνητρα για πάρει την απόφαση να κάνει αυτό το διάβημα, αφού προς τα εκεί τον πήγε ο άνεμος, άρα οφείλει να ακολουθήσει το ρεύμα. Σαφώς όμως και υπάρχει κάτι που θα λειτουργήσει ως η απαραίτητη προϋπόθεση για να μπει στη σχέση του γάμου: «Αντισυμβατικότητα». Αυτό για έναν Υδροχόο περικλείει τα πάντα. Δεν μπορεί να μπει στα παραδοσιακά καλούπια, αυτά που σχετίζονται με τα οικογενειακά και κοινωνικά πρέπει. Και βέβαια θα πρέπει ο/η σύντροφος να συνωμοτήσει με τέτοιο τρόπο, ώστε και με ανάλογους αντισυμβατικούς τρόπους να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Δεν μπορείς να επενδύεις στο συναίσθημά του, μπορείς όμως να επενδύσεις στον ανθρωπισμό του.  Η Δάφνη Ιωάννου είναι ο άνθρωπος που θα σου πει την αλήθεια στο ερώτημα που θα της θέσεις! Θα στα βρει όλα με 1 τηλεφώνημα! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Δεν είναι ωφελιμιστικά τα κίνητρα ενός Ιχθύ, αυτά που θα τον ωθήσουν να πάρει την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι αυτές οι ιδανικές συνθήκες που θα πρέπει να επικρατούν μέσα του, τέτοιες ώστε να πιστεύει ότι βιώνει και θα βιώνει την τέλεια σχέση, κυρίως σε ό, τι αφορά το συναισθηματικό επίπεδο. Και σε ό, τι αφορά όμως το σεξουαλικό κομμάτι, θα πρέπει για πάντα να λειτουργεί με το ίδιο άσβεστο ενδιαφέρον. Και το πιο σημαντικό ακόμα, θα πρέπει ο ίδιος ο σύντροφος να λειτουργεί ως το πιο ισχυρό κίνητρο, ώστε να μπορεί να εμπνέεται αλλά και να του εξάπτει τη φαντασία, προκειμένου να δραπετεύει από τον αφιλόξενο και ενίοτε σκληρό κόσμο της ύλης. Πίσω απ’ όλα αυτά, κρύβεται η ανάγκη του για την αναζήτηση ιδανικών, ενός σημείου αναφοράς, προκειμένου να υπερβαίνει την ανθρώπινη φύση του. Η Δάφνη Ιωάννου είναι ο άνθρωπος που θα σου πει την αλήθεια στο ερώτημα που θα της θέσεις! Θα στα βρει όλα με 1 τηλεφώνημα! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-10-2017 12:47
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι