Γάμός και ζώδια. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να σας παντρευτεί!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
13
05
2019

Γάμός και ζώδια. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να σας παντρευτεί!

E-zwdia

Ο γάμος είναι μια διαδικασία με την οποία δύο άνθρωποι που αγαπούν ο ένας τον άλλον κάνουν τη σχέση τους επίσημη και μόνιμη. Ο γάμος είναι ένα ισχυρό θεμέλιο της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου. Όλοι μας περιμένουμε να βρούμε το σύντροφο της ζωής μας και να ξεκινήσουμε την έγγαμη ζωή. Είναι η ένωση δύο ανθρώπων που υποτίθεται ότι διαρκεί μέχρι το θάνατο, αλλά στην πράξη απαιτεί συνεχή προσπάθεια. Όμως, με τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής μας και τα τόσα πολλά πράγματα που κάνουμε, μπορεί να είναι δύσκολο να σκεφτούμε τον γάμο. Επιδιώκουμε πιο πολύ να ικανοποιήσουμε τα προσωπικά μας συμφέροντα και επιθυμίες. Ρίξτε μια ματιά στο ζώδιο του προσώπου που αγαπάτε, κατανοείστε τις ανάγκες του,  διατηρείστε τη σπίθα του έρωτά σας ζωντανή και δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να σας παντρευτεί!

 

Μάθε αν θα σε παντρευτεί! Πως θα κερδίσεις τον άντρα των ονείρων σου σύμφωνα με το ζώδιό του!

 

ΚΡΙΟΣ

Γεννήθηκε δυναμικός, ευέξαπτος και ισχυρογνώμων. Θα πρέπει να είστε πολύ συγκαταβατικοί και υπομονετικοί για να τον ηρεμήσετε. Στην πραγματικότητα, είναι ακλόνητος στις απόψεις του αλλά γίνεται πολύ λογικός όταν τον σέβονται. Μόλις αποκτήσει την εμπιστοσύνη σας, θα σας δώσει την όμορφη συντροφιά του και είναι γεμάτος ενέργεια και ιδέες. Αν και θέλει να ηγείται, του αρέσει να ακολουθεί όταν νιώθει πως βρίσκεται σε ικανά χέρια. Αφήστε τον να ξέρει πώς αισθάνεστε και ποτέ μην τον αγνοήσετε. Αν και έχει έλλειψη διπλωματίας και υπομονής, θα σας θαυμάζει και θα σας εκτιμά. Δώστε του κίνητρα να εκπληρώσει τους στόχους του και επιδοκιμάστε τις προσπάθειές του και … ναι, θα σας παντρευτεί και θα σας συνοδεύσει στην κορυφή!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είστε αυτό που φαίνεστε χωρίς να παρουσιάζετε κάτι άλλο από αυτό που είστε  και μπορείτε να μοιραστείτε τον αισθησιασμό του για τα λεπτότερα πράγματα της ζωής, ίσως μετά από μία αυστηρή και μακρά χρονική περίοδο εξέτασης να λάβετε την έγκρισή του. Να είστε βέβαιοι ότι μόνο έναν άντρα/γυναίκα έχει στο μυαλό του από τη στιγμή που δεσμεύεται. Άλλωστε, του έχει πάρει τόσο χρόνο για να αποφασίσει. Από τη στιγμή που συμφώνησε να μοιραστεί τη ζωή του μαζί σας, θα κάνει τα πάντα για να διαρκέσει η σχέση σας. Είναι δυναμικός, αξιόπιστος και ένας  υπέροχος σταθερός σύντροφος. Είναι υπομονετικός και πρακτικός, και συνδυάζει τέλεια τη λογική με το συναίσθημα, αλλά πρέπει να ενθαρρυνθεί για να διατηρήσει τον εαυτό του. Αγαπήστε τον για τα συναισθήματά του και τη σταθερή και θερμή αγκαλιά του. Συγχαρητήρια, αν τον παντρευτείτε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι λίγο μπερδεμένος με το θέμα του γάμου, αγαπά την ασφάλεια μιας σχέσης αλλά αγαπάει και το παιχνίδι στον τομέα αυτό. Για να κερδίσετε την αγάπη του και να ανήκει αποκλειστικά σε σας και να σας είναι για πάντα πιστός, δώστε του μόνο ποικιλία, κίνηση, χαρά και ελευθερία. Η αίσθηση του χιούμορ, η διασκέδαση, η συζήτηση και η κοινωνικοποίηση τον απογειώνουν. Μάθετε αμέσως τι του αρέσει περισσότερο και δώστε το. Ορισμένοι Δίδυμοι είναι αθλητικοί τύποι, ενώ άλλοι αγαπούν περισσότερο τη συζήτηση και απεχθάνονται τη μονοτονία. Μην υποθέσετε ότι θα σας παντρευτεί μόνο και μόνο επειδή δέχεται την πρότασή σας για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Αν μπορέσετε να του δώσετε ενθουσιασμό και να μην τον κάνετε ποτέ να βαρεθεί μαζί σας, γίνεται ένας θαυμάσιος σύντροφος για ολόκληρη τη ζωή σας. Αυτό το έξυπνο, αστείο παιδί δεν πρόκειται ποτέ να γεράσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι ο Καρκίνος κυβερνά το σπίτι και την οικογένεια, νομίζετε ότι θα ήταν φυσικό να είναι ο γάμος μέσα στο μυαλό του. Λοιπόν, ξανασκεφτείτε το… Μπορεί και να κάνετε λάθος. Σίγουρα, του αρέσει η μαγειρική, να έχει το δικό του διαμέρισμα, να ξοδεύει τον χρόνο του με τη μητέρα του, αλλά να ξέρετε ότι είστε με ένα πολύ δυναμικό, καριερίστα άτομο, με βλέψεις προς την απόκτηση πλούτου. Αν αισθάνεται ασφάλεια στο πατρικό του σπίτι και έχει συνηθίσει να ζει με ένα συγκεκριμένο τρόπο, θα πρέπει να του παρέχετε πολύ καλή συντροφιά για να απαρνηθεί τα πάντα για χάρη σας. Χρησιμοποιήστε πολλή στοργή και συναίσθημα για να τον κατακτήσετε. Αγαπήστε τον για το πλούσιο γεύμα που θα σας προσφέρει, αγαπήστε τον για τις εξαιρετικές συμβουλές του σχετικά με την καριέρα σας. Εάν τον κερδίσετε, έχετε έναν υποστηρικτή και σύμμαχο που θα είναι δίπλα σας άνευ όρων, κάποιον για να φτιάξετε μαζί τη ζωή, ακόμα και μια αυτοκρατορία!

ΛΕΩΝ

Μην νομίζετε ότι ο Λέων αρέσκεται μόνο στο να τον παρουσιάζετε ως τον καλύτερο σύντροφο στους άλλους. Είναι δυναμικός, καριερίστας και ασχολείται με την ίδια τη ζωή και αυτό φαίνεται στον τρόπο που παρουσιάζεται στους άλλους. Θα ήθελε να παντρευτεί, αλλά δεν θα ήταν κι άσχημα αν υπάρχει και κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος να περιμένει αν δεν λειτουργήσει η δική σας σχέση. Διατηρεί την ακαταμάχητη έλξη του και τη γοητεία του σε οποιαδήποτε ηλικία, έτσι δεν χρειάζεται να βιαστεί. Εκφράζοντας εκτίμηση για τα επιτεύγματά του, θα ήταν πολύ καλύτερο από το να προβάλετε τα δικά σας επιτεύγματα όσο μεγάλα και αν είναι. Έχει ακαταμάχητη έλξη για το μυστήριο, οπότε χρησιμοποιήστε το. Αφήστε τον να φαντασιώνεται για το τι μπορεί να υπάρχει κάτω από αυτό που του δείχνετε. Εξιτάρετε τη φαντασία του, κάνοντας τεχνάσματα. Μόλις τον δεσμεύσετε θα σας τα δώσει όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι τόσο αυθεντική που δεν έχει καμία ανάγκη να προβάλει την παρουσία της γιατί έχει προσωπικότητα, ευφυΐα, υπέροχη αίσθηση του στυλ και της αίσθησης του χιούμορ, πράγμα που την κάνει μια μόνιμη σύντροφο και ξέρει ότι οι δυνατότητές της μιλούν από μόνες τους. Το ευαίσθητο σημείο της και η ανασφάλειά της είναι το sex appeal της, γι’ αυτό και μερικές φορές γίνεται ευάλωτη σε όσους  αγνοούν την προφανή λογική και οργανωτική λαμπρότητά της και δεν την κολακεύουν για τη σεξουαλικότητά της. Έχει στόχους, και αν έχετε κι εσείς επίσης, δεν υπάρχει πιο πολύτιμος σύμμαχος. Αγαπά τη δύναμη, διότι ξέρει ότι μόνο με αυτήν, μπορούν να εκπληρωθούν οι στόχοι και να πάνε τα πράγματα μπροστά. Το τέχνασμα για να την κατακτήσετε; Πέστε μόνο την αλήθεια, ζητήστε τη συμβουλή της και να νοιάζεστε για την οικονομική της άνοδο.

ΖΥΓΟΣ

Όλοι είναι μετά από αυτόν…, εν μέρει επειδή είναι όμορφος και γοητευτικός και εν μέρει επειδή σας ενθαρρύνει ο ίδιος με τον τρόπο του να τον ερωτευθείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να τρέχουν από πίσω του πολλοί θαυμαστές, αλλά επιδιώκει το συναίσθημα και τον ρομαντισμό. Μην ανησυχείτε αν σας παντρευτεί, θα το κάνει γιατί επιθυμεί πάνω απ’ όλα τη συντροφικότητα, θα είναι πιστός και πάντα στο πλάι σας, θα νιώθετε ότι έχετε ένα μόνιμο ερωτικό σύντροφο που θα σας στηρίξει στη ζωή σας. Να ξέρετε ότι πάντα θα πολεμάει και θα προστατεύει τα δικά σας συμφέροντα. Απεχθάνεται τους τσιγκούνηδες συντρόφους και ακόμα κι αν έχει καεί από ένα γάμο ή μια μακροχρόνια σχέση, θα επιδιώκει πάντα τη συντροφικότητα. Είναι κοινωνικός, χαριτωμένος, απίστευτα ικανός για όλα και ένας υπέροχος σύζυγος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ θα τα βρείτε λιγάκι δύσκολα, αν σας έτυχε ένας Σκορπιός. Αλλά αξίζει να περάσετε και λιγάκι δύσκολα με αυτόν παρά εύκολα με πολλούς άλλους συντρόφους. Είναι έντονα ελκυστικός, παράδοξος, πρακτικός και οργανωμένος και έχει ένα πολύ έξυπνο μυαλό για να σας καταλάβει, αλλά είναι πρόθυμος να αγνοήσει κάποια πράγματα, αν δει ότι πραγματικά αξίζετε τον κόπο να κάνει θυσίες. Μπορεί να είναι σε μια καλύτερη κοινωνική θέση από εσάς, έτσι αφήστε το εγώ σας, αν θέλετε να τον κατακτήσετε. Θα κυριαρχήσει, αν τον αφήσετε να το κάνει, αλλά θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά σας. Αφήστε τον να έχει τα δικά του μυστικά και μην τον πιέζετε να σας αποκαλύψει τα πάντα γι’ αυτόν. Είναι κτητικός, ζηλιάρης και ευαίσθητος και μπορείτε να τον παντρευτείτε, αν αναγνωρίσετε πόσο πολύ τον έχετε ανάγκη και θέλετε την αγάπη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πραγματικά, ο Τοξότης είναι αδυσώπητα ειλικρινής. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι αναίσθητος, όμως σημαίνει ότι δεν έχει χρόνο να ασχολείται με ασήμαντα πράγματα. Αν και φαίνεται τόσο δυναμικός, έχει μία γοητευτική, ντροπαλή πλευρά. Έχει φινέτσα, είναι πνευματικός, φιλοσοφημένος και στοχαστικός. Μπορεί να πάει στα άκρα και δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα συμφωνήσει με τη δική σας σκέψη, μόνο και μόνο για να πάει με τα νερά σας. Έχει τον δικό του εναλλακτικό τρόπο ζωής κι αυτό είναι η αρχή του γιατί του αρέσει να ζει τη ζωή. Του αρέσουν τα ταξίδια, η γνώση και η μελέτη και ζει για το αύριο και την ανάπτυξη. Δεν είναι και τόσο νοσταλγικός, αντίθετα απολαμβάνει την περιπέτεια, αφού μπορεί να μάθει από αυτήν. Παντρευτείτε τον, αν θέλετε μια ζωή γεμάτη περιπέτεια και να μην βαρεθείτε ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας έχει εξιτάρει με τη σοβαρότητα του και τον προσγειωμένο χαρακτήρα του. Τι άλλο θέλετε για να αποφασίσετε να τον παντρευτείτε; Αξίζει λοιπόν να προσπαθήσετε με αυτόν δεδομένου ότι έχει το χαρακτήρα που απαιτείται για μια σχέση ζωής. Μην αποθαρρύνεστε από την αρχική επιφυλακτικότητά του. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο ψυχρός στην αρχή, αλλά μόλις κερδίσετε την καρδιά του, γίνεται συναισθηματικός και βαθιά στοργικός. Μπορεί να φαίνεται τυπικός, αλλά σκέφτεται τον εαυτό του. Η καλύτερη προσέγγιση είναι να τον σέβεστε και να είστε λίγο παραδοσιακοί. Όταν έρθει η ώρα να του προτείνετε γάμο, αφήστε τον να ξέρει ότι έχετε στόχους που μπορούν να εξασφαλίσουν το κοινό μέλλον σας και την εκπλήρωση των στόχων σας. Δεν είναι συμφεροντολόγος αλλά παίρνει τη ζωή στα σοβαρά και εκτιμά να αντιλαμβάνονται και οι άλλοι την αξία της. Θα προσπαθήσει να είναι ο ιδανικός σύντροφος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μυστικό εδώ είναι ότι ένας Υδροχόος παντρεύεται μόνο τους φίλους του! Πώς να γίνετε φίλος του; Το τέχνασμα είναι να τραβήξετε την προσοχή του, δεδομένου ότι είναι ένα πολύ δημοφιλές, απασχολημένο πρόσωπο. Δεν πειράζει αν το IQ του είναι υψηλότερο από το δικό σας. Θα τον εξιτάρετε αν του προτείνετε μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια, κάτι ασυνήθιστο και πρωτότυπο, μια βόλτα σε ένα περίεργο μέρος, ένα γεύμα κάπου όπου κανένας άλλος δεν έχει πάει, κάτι που ξέρετε ότι δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Αγαπά το ασυνήθιστο και το απρόβλεπτο, και ανταποκρίνεται καλύτερα, αν έχετε πολύ μυαλό και φαντασία. Για να πούμε την αλήθεια, έχει τόσους πολλούς φίλους - όχι εραστές-  γιατί δεν μπορεί να περνάει τη ζωή του με πλήξη και ανία. Θα τον κερδίσετε αν έχετε ιδεαλισμό και όρεξη να ζήσετε τη ζωή. Και μετά θα αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να σας παντρευτεί.

ΙΧΘΥΣ

Είναι συμπαθητικός, ευαίσθητος, συμπονετικός, κι αν θέλει, έχει και αίσθηση του χιούμορ. Μην προσπαθήσετε καν να κάνετε σχέση μαζί του, αν δεν μπορείτε να ανεχτείτε την κτητικότητα του, δεδομένου ότι αν σας ερωτευτεί, σας θέλει μόνο για τον εαυτό του. Μην ξεγελιέστε από την ονειρική συμπεριφορά του, μπορεί να επιζήσει στη ζωή και στην πραγματικότητα, καθώς μαζί του μπορείτε να ξεπεράσετε τυχόν αντιξοότητες. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή του με το να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς μαζί του όσο το δυνατόν, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε τον έλεγχο και την κτητικότητά του, πράγμα που απορρέει από την ανασφάλειά του. Είναι πολύ διαισθητικός και η ζωή μαζί του είναι σαν να ζείτε σε ένα όνειρο. Αυτός ο μυστηριώδης μαγνητισμός του είναι που θα σας αποπλανήσει αλλά πρέπει να συμβάλετε και εσείς για να μην εξασθενήσει. Αν τον παντρευτείτε, θα περάσετε μια  συναρπαστική ζωή για πάντα!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-05-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms