Η Ερωτική ζωή του Κριού. Μάθε τα πάντα για αυτό το ζώδιο.
Βαθμολόγησε
19
03
2020

Η Ερωτική ζωή του Κριού. Μάθε τα πάντα για αυτό το ζώδιο.

E-zwdia

Η ερωτική ζωή του Κριού. Τα χαρακτηριστικά του άντρα και της γυναίκας Κριού στον έρωτα. Κριός και σχέσεις. Μάθε πως συμπεριφέρεται και πως αντιδρά.

 

Η ερωτική ζωή του Κριού - Μάθε τα πάντα για αυτό το ζώδιο!

 

Άντρας Κριός

Είστε ερωτευμένη με έναν άνδρα Κριό; Έχετε έναν πραγματικό άντρα δίπλα σας! Κυβερνάται από τον Άρη, το φλογερό, κόκκινο πλανήτη και είναι δυναμικός και γενναίος, ενεργητικός και σεξουαλικός, έτοιμος να δοκιμάσει νέες εμπειρίες. Θα καείτε μαζί του στη φωτιά του πάθους και των συναισθημάτων, αφού ξέρει πώς να δώσει τον εαυτό του εξ ολοκλήρου αλλά και πώς να είναι ανεκτικός με τη σύντροφό του. Στερείται μερικές φορές διακριτικότητας και ευαισθησίας αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο για να τον ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά! Όταν ο άντρας Κριός είναι ερωτευμένος, δεν θέλει να περιμένει. Αμέσως αρχίζει να κάνει ένα εκατομμύριο σχέδια για το πώς θα κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του. Αλλά δυστυχώς όσο γρήγορα εντείνεται το πάθος του, τόσο γρήγορα εξανεμίζεται. Το σίγουρο είναι ότι η ζωή σας μαζί του δεν θα είναι ποτέ βαρετή!

Πώς να τον χειριστείτε:

Για να τραβήξετε την προσοχή του, θα πρέπει να ικανοποιήσετε τις προσωπικές ανάγκες του. Επιλέξτε να κάνετε κάτι τολμηρό, καθώς ο άντρας Κριός είναι εραστής του κινδύνου και της περιπέτειας και πρέπει να ενεργοποιήσετε το μυαλό του για να επικεντρωθεί σε σας. Έχοντας μια ανεβασμένη λίμπιντο, χρειάζεται τακτική και ιδιαίτερα ενεργητική σεξουαλική ζωή. Είναι επιθετικός σεξουαλικά και αυθόρμητος και θέλει πάντα να έχει το προβάδισμα. Την ίδια στιγμή, είναι πολύ προστατευτικός με τη γυναίκα που αγαπάει, έτοιμος να πολεμήσει (κυριολεκτικά ή μεταφορικά) γι’ αυτήν, κι αυτό είναι που τον κάνει τόσο ελκυστικό. Να είστε όμως ευγενικές με το «εγώ» του. Αρκετά δύσκολα αποδέχεται την παραμικρή απόρριψη.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να τον κρατήσετε κοντά σας:

Ο άντρας Κριός πρέπει να αισθάνεται έντονα συναισθήματα για να παραμείνει σε μια σχέση, παρόλο που η υπερηφάνειά του τον εμποδίζει να δείχνει τα συναισθήματά του και το τι σκέφτεται. Θέλει να επιλέξει και να μην επιλεγεί. Πρέπει να του επιτρέψετε να έχει την ελευθερία του, αν θέλετε να τον κρατήσετε κοντά σας και φυσικά να μην τον πιέζετε ή τον διατάζετε. Είναι πιστός αλλά αν νιώσει περιορισμένος δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στον πειρασμό. Πολύ περισσότερο, αν δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε τις σεξουαλικές ανάγκες του, καθώς έχει ισχυρές σεξουαλικές ορμές. Παρ’ όλα αυτά, να ξέρετε ότι ο άντρας Κριός δεν θέλει να σας πληγώσει, κι αν ακόμα παραστρατήσει, θα σας δείξει ακόμα περισσότερη προσοχή μέχρι να τον συγχωρήσετε. Αποφύγετε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα, διότι θα τον κουράσετε και θα σας φύγει γρήγορα. Επίσης λάβετε υπόψη σας ότι η εργένικη ζωή δεν τον ενοχλεί καθόλου, καθώς του αρέσει να αλλάζει συντρόφους. Πρέπει να αποτελεί εξαιρετικό γεγονός για να κάνει την παραχώρηση και να αποφασίσει για μια σταθερή σχέση. Πάντως, είναι αδύνατο να βαρεθείτε μαζί του.

Γυναίκα Κριός

Η γυναίκα Κριός βρίσκει την ευτυχία σε μια μακροχρόνια σχέση. Της αρέσει να μοιράζεται τα πάντα με το σύντροφό της και είναι πολύ στοργική και συναισθηματική. Θα είναι ο πιο ένθερμος σύμμαχός σας αν είστε στο πλευρό της, πιστεύετε σε αυτήν και την ενθαρρύνετε. Είναι μια θαυμάσια σύντροφος για έναν άντρα που αγωνίζεται για την κοινωνική καταξίωση, γιατί θα του δώσει όλη τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που έχει. Αν δεν αισθάνεται ότι αγαπιέται, θα είναι πικρόχολη και απαιτητική. Πάνω απ’ όλα, δεν θα ανεχθεί ποτέ να την αγνοήσουν ή να την παραμελήσουν. Θέλει να αγαπηθεί και να εκτιμηθεί για τις μοναδικές ιδιότητές της. Η ζήλια της πηγάζει από την κτητικότητα. Δεν θέλει έναν σύντροφο που να ασχολείται περισσότερο με τα δικά του ενδιαφέροντα από αυτήν. Τα θέλει όλα ή τίποτα!

Πώς να την χειριστείτε:

Εάν ερωτευτείτε μια γυναίκα Κριό, ποτέ δεν θα σας λείψει ο ενθουσιασμός. Αλλά είστε ο άντρας που μπορεί να χειριστεί μια ανεξάρτητη, δυναμική γυναίκα; Αυτή η παθιασμένη και έντονα συναισθηματική γυναίκα θέλει … φωτιά και περιμένει έναν … αγώνα για να ανάψει το πάθος της. Στις σχέσεις της με τους άνδρες είναι αυταρχική. Μπορείτε είτε να την αποδεχτείτε, είτε να φύγετε. Αν μείνετε, έχετε κάνει την πρώτη παραχώρηση αλλά θα ανταμειφθείτε με την αγάπη της. Θέλει αγάπη και αγωνίζεται για να την πάρει αλλά κανένας άντρας δεν θα γίνει ο κύριος και ο αφέντης της. Αναζητά έναν άντρα επί ίσοις όροις. Είναι πιστή, αλλά αναμένει πίστη σε αντάλλαγμα. Αν την χειριστείτε με διακριτικότητα και της δώσετε το θαυμασμό που χρειάζεται, αυτή η ζωηρή, άτακτη, αισθησιακή, συναρπαστική γυναίκα θα κάνει ό, τι ζητήσετε.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε για να την κρατήσετε κοντά σας:

Μια γυναίκα Κριός θα σας προσελκύσει αμέσως. Ακτινοβολεί ενθουσιασμό, αλλά κάτω από αυτή την εξωτερική δύναμη κρύβονται ένας αισθησιασμός και μια παιδιάστικη συμπεριφορά. Αν πιστεύετε ότι αυτή η γυναίκα είναι πάρα πολύ σκληρή και επιθετική, μάλλον δεν έχετε κάνει τον κόπο να κοιτάξετε κάτω από την επιφάνεια. Μην περιμένετε μια ήσυχη ζωή με αυτή τη γυναίκα. Εάν είστε το είδος του άντρα που θέλει να έρθει στο σπίτι από τη δουλειά του και να χαλαρώσει, αυτό ξεχάστε το. Η γυναίκα Κριός δεν θέλει έναν υποτακτικό άντρα αλλά μια ισότιμη σχέση ή κατά προτίμηση, κάποιον που μπορεί να είναι πιο δυναμικός από αυτήν. Η αγάπη και η φιλία καταλαμβάνουν ένα σημαντικό μέρος της συναισθηματικής ζωής της γυναίκας Κριού και τα αναζητά με θέρμη. Είναι πολύ ζεστή και ειλικρινής στην έκφραση των συναισθημάτων της. Αλλά αυτή η τάση της μπορεί να της προκαλέσει πολλά προβλήματα, επειδή μπορεί να αποφασίσει απερίσκεπτα έναν αρραβώνα ή γάμο, παρασυρόμενη από το πάθος της, με αποτέλεσμα τον χωρισμό. Εάν θεωρείτε ότι ο έρωτας είναι μια συναρπαστική περιπέτεια και καταφέρετε να δαμάσετε αυτή τη γυναίκα, θα έχετε πραγματικά μια συναρπαστική ζωή!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-03-2020 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta