Η σπουδαιότητα της Σελήνης στην συναστρία αγάπης.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
02
07
2019

Η σπουδαιότητα της Σελήνης στην συναστρία αγάπης.

E-zwdia

Πολλοί άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με την αστρολογία σκέφτονται μόνο την Αφροδίτη και τον Άρη για να μάθουν πράγματα για την ερωτική τους ζωή. Η Αφροδίτη είναι βεβαίως ο έρωτας, αλλά ο στόχος της Αφροδίτης είναι να κατανοήσουμε τι χαρακτηριστικά θα έχει το πρόσωπο που ερωτευόμαστε και τον τρόπο που αγαπάμε. Ο Άρης ασχολείται με τη σεξουαλικότητα, εν μέρει. Ωστόσο, ο ρόλος της Σελήνης στις ερωτικές σχέσεις είναι πιο σημαντικός, καθώς η Σελήνη αντιπροσωπεύει αυτό που αισθανόμαστε και τι μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς. Είναι σημαντικό να μας αρέσει αυτός που αγαπάμε, αλλά και να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε, αλλά υπάρχει κάτι βαθύτερο… Η Σελήνη είναι η ίδια η ψυχή μας.

 

Τι δείχνει η Σελήνη για την ερωτική συμβατότητα δύο ατόμων σε μία συναστρία και για τον τρόπο που αγαπάμε;


Οι άνθρωποι δεν δείχνουν αναγκαστικά την αγάπη τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αλλά και ο καθένας μας έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο που θέλει να πάρει αγάπη. Τα λόγια αγάπης ενός ατόμου μπορεί να πέσουν στο κενό ή η προθυμία ενός προσώπου να βοηθήσει το άτομο που αγαπά μπορεί να απορριφθεί ή να αγνοηθεί. Αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι οι δύο άνθρωποι δεν αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά ο τρόπος που αγαπούν, επικοινωνούν ή δείχνουν την αγάπη τους είναι εντελώς διαφορετικός.

Είναι η Σελήνη, η ψυχή μας, η καρδιά μας, που ξέρει ότι ο ιδανικός σύντροφος δεν έρχεται ως δώρο από το σύμπαν, αλλά κερδίζεται μέσα από την προσπάθεια της Σελήνης: φροντίζοντας ο ένας τον άλλο, οικοδομώντας εμπιστοσύνη και αποκαλύπτοντας τον εσώτερο εαυτό ο ένας προς τον άλλον. Η εμπιστοσύνη δημιουργείται όταν η Σελήνη (το παιδί που κρύβουμε μέσα μας) αισθάνεται ασφαλής για να εκδηλωθεί προς τα έξω και η εμπιστοσύνη είναι η βάση της σχέσης. Το να μπορούμε να εμπιστευθούμε τις ανάγκες της καρδιάς μας, όπως εκπροσωπούνται από τη Σελήνη, είναι το κλειδί για την επιτυχία της σχέσης μας.

Μπορείτε να διαβάσετε μια μερική ανάλυση της ερωτικής συναστρίας σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ: Ερωτική Συναστρία. Αν δεν γνωρίζετε ώρα γέννησης, βάλτε στο πλαίσιο της ώρας: 12.00

ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

Η σημασία της Σελήνης στη συναστρία είναι πολύ σημαντική και μπορεί να μας δείξει, αν πράγματι η σχέση θα διαρκέσει ή όχι. Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τον τρόπο που χειριζόμαστε και εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, τις καθημερινές μας συνήθειες, το πώς αισθανόμαστε για το σπίτι και την οικογένειά μας και τις περισσότερες φορές εκφράζεται ασυνείδητα. Είναι η ενστικτώδης συμπεριφορά μας και ο τρόπος που ανταποκρινόμαστε στους άλλους ανθρώπους. Η Σελήνη συμβολίζει την ψυχή μας.

Αντιπροσωπεύει τη μνήμη και τη φαντασία, είναι ο πλανήτης του σπιτιού και της οικογενειακής ζωής, και συμβολίζει τη μητέρα καθώς και τις άλλες γυναίκες στη ζωή μας. Είναι η ανάγκη μας για ασφάλεια και δείχνει κατά πόσο είμαστε ευαίσθητοι στο περιβάλλον μας και τις συγκινήσεις μας. Είναι το μυστηριώδες μέρος του εαυτού μας και δείχνει πώς αντιδράμε ενστικτωδώς, όταν θέλουμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους.

Στην ερωτική συναστρία, η συμβατότητα της Σελήνης των δύο ατόμων, έχει μεγάλη σημασία για την κατανόηση της ψυχής του άλλου και του τρόπου που αντιδρά. Η σύνοδος, το εξάγωνο, το τρίγωνο μεταξύ των δύο Σεληνών είναι βοηθητικές όψεις, ενώ η αντίθεση και το τετράγωνο αρκετά ενοχλητικά.

Ο ευκολότερος τρόπος να καθορίσουμε αν η Σελήνη μας είναι συμβατή με του συντρόφου μας είναι να εξετάσουμε το στοιχείο των ζωδίων. Η Σελήνη σε ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) είναι συμβατή με τα άλλα ζώδια της Γης, καθώς και με τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς). Η Σελήνη σε ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης) αγαπά τη λάμψη και την ενέργεια των άλλων ζωδίων της Φωτιάς και εναρμονίζεται με τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος).

Ωστόσο, ο Αέρας και η Φωτιά δύσκολα μπορεί να κατανοήσει τη Γη και το Νερό. Για παράδειγμα, μια Σελήνη στον Σκορπιό δεν δείχνει τα συναισθήματά της και δύσκολα μπορεί ο σύντροφός της να καταλάβει πώς κινείται, τι αισθάνεται και τι σκέφτεται. Πώς λοιπόν θα μπορέσει να γίνει κατανοητή από μια Σελήνη στον Λέοντα, όπου τα δυο ζώδια είναι σε τετράγωνο μεταξύ τους, και η οποία ερωτικά τα δίνει όλα με γενναιοδωρία, είναι εξωστρεφής και ειλικρινής και η διάθεσή της είναι χαρούμενη και ενθουσιώδης; Σε αυτή την περίπτωση, τα δυο άτομα θα αντιμετωπίσουν αρκετές προκλήσεις μέχρι να κατανοήσουν ο ένας την ψυχή και τα συναισθήματα του άλλου. Θα υπάρχουν πληγωμένα συναισθήματα λόγω της συναισθηματικής πλάνης, η οποία μπορεί να αμβλύνει και την πιο έντονη ερωτική χημεία.

Αναλυτικά:

Οι δυο Σελήνες είναι απαραίτητο να κάνουν οποιαδήποτε όψη μεταξύ τους, για να πιστοποιήσουμε ότι πρόκειται για μια σημαντική σχέση. Δηλαδή, σύνοδο, εξάγωνο, τρίγωνο, τετράγωνο ή αντίθεση.

Σε περίπτωση που οι όψεις είναι αρμονικές, δηλαδή σύνοδος, εξάγωνο ή τρίγωνο, (μεταξύ των ζωδίων που προαναφέρθηκε παραπάνω) θα υπάρχει συναισθηματική αρμονία και ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων στην καθημερινή σας ζωή. Οποιεσδήποτε ανησυχίες και οικογενειακά ζητήματα θα είναι εύκολο να επιλυθούν. Θα μοιραστείτε πολλά πράγματα μαζί ή θα περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας μαζί. Καθώς γνωρίζετε ο ένας τον άλλον, θα είστε ευτυχισμένοι, γιατί θα διαπιστώσετε ότι έχετε παρόμοια γούστα και ευαισθησίες, θα  νιώθετε πολύ άνετα ο ένας κοντά στον άλλον. Θα επιδιώκετε να δημιουργήσετε ένα ευχάριστο, άνετο και ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι κι αυτό θα είναι πολύ πιο εύκολο για σας, γιατί θα σας αρέσει το ίδιο στυλ και θα έχετε τα ίδια γούστα. Θα σας απασχολούν τα οικογενειακά θέματα και οι οικογένειές σας είναι πιθανό να παίξουν θετικό και σημαντικό ρόλο στη σχέση σας.

Σε περίπτωση που οι όψεις είναι δυσαρμονικές, δηλαδή τετράγωνο ή αντίθεση, θα είναι πιο δύσκολο και για τους δυο σας να συγχρονιστείτε μεταξύ σας. Όταν ο ένας από τους δυο σας έχει καλή διάθεση, ο άλλος μπορεί να είναι κακοδιάθετος ή όταν ο ένας από σας θέλει κάτι, ο άλλος θα αδιαφορεί. Είναι δύσκολο να εναρμονίσετε τις συνήθειές σας και θα χρειαστεί να κάνετε κάποια προσαρμογή και να βρείτε έναν τρόπο να γίνουν κατανοητές οι ανάγκες σας και να μειώσετε τις απογοητεύσεις. Ορισμένες από τις συνήθειες και η ιδιοσυγκρασία του συντρόφου σας, είναι σχεδόν ανυπόφορες για εσάς. Με το χρόνο, η υπομονή και η αγάπη μετατρέπονται σε θυμό και επιθετικότητα και θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς, αν σκοπεύετε να ζήσετε μαζί.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-07-2019 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση