Quantcast
Με ποιον τρόπο επιλέγεις να ζήσεις τη μέρα του γάμου σου;
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
02
07
2019

Με ποιον τρόπο επιλέγεις να ζήσεις τη μέρα του γάμου σου;

Λίλα Δασκαλάκη

Περισσότερο τις γυναίκες αφορά όλη αυτή η διαδικασία, για την οποία τον τελευταίο λόγο έχουν οι άνδρες στις περισσότερες περιπτώσεις. Γιατί η ημέρα του γάμου είναι τo πρώτο όνειρο που θα φυλάξει στην καρδιά του το μικρό κορίτσι, είναι η ημέρα που θα φορέσει το νυφικό και θα της παραδώσει την ανθοδέσμη ο πρίγκιπας που θα την περιμένει στα σκαλιά… Όλες οι γυναίκες, κάπου στο βάθος, διακατέχονται από το σύνδρομο της σταχτοπούτας. Περιμένουν τη στιγμή που θα μεταμορφωθούν και θα παίξουν το μεγάλο πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο έβδομος οίκος, η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Ωροσκόπος, αυτά και πολλά άλλα θα καθορίσουν την επιλογή του ατόμου. Μπορούμε, όμως, μια ιδέα να την έχουμε, έστω και μέσα από το ζώδιο. Το ζώδιό μας λειτουργεί σαν το πρωτογενές υλικό της χημείας μας, που σε πολλές περιπτώσεις θα παίξει και τον καθοριστικό ρόλο όσον αφορά τις επιλογές ζωής.

 

Τι σημασία έχει για μία γυναίκα η ημέρα του γάμου σύμφωνα με το ζωδιό της;

 

ΚΡΙΟΣ

Το πιο πιθανό είναι να αποφασίσετε να μπείτε ξαφνικά σ’ αυτήν τη διαδικασία, που ενώ για άλλους μοιάζει με την απειλή μια κρεμάλας, σε εσάς όμως θα φαίνεται παιχνίδι, γι’ αυτό και το κάθε τι, ακόμα και τις πρακτικές λεπτομέρειες, τις αντιμετωπίζετε ως μία μεγάλη πρόκληση. Τα άτομα του οικείου σας περιβάλλοντος θα πρέπει, μέχρι την τελευταία στιγμή, να περιμένουν μέχρι να δουν τι έχετε αποφασίσει. Μπορεί έναν γάμο στον οποίο να παρευρίσκονται άτομα που …ξέρετε και δεν ξέρετε ή μόνο εσείς και ο κουμπάρος. Δεν μπορείτε τα πολύ στημένα και προγραμματισμένα. Και το καλύτερο για εσάς είναι να γίνει άμεσα και –γιατί όχι– εκεί που τυχαία βρεθήκατε την ώρα της απόφασης. Απλά τα πράγματα σε ό, τι αφορά το τελετουργικό και όσο γίνεται πιο νάτσουραλ το σκηνικό. Είτε αυτό λάβει χώρα σε κάποιον κήπο, είτε σ’ ένα σκάφος, κατά προτίμηση ιστιοπλοϊκό. Το σίγουρο είναι ότι θα αντιδράσετε στις μεγάλες αίθουσες, στην περίπτωση που ο/η σύντροφος απαιτήσει κάτι τέτοιο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Παρότι δε φημίζεστε για την κοινωνικότητά σας, η ιδέα του να παρευρεθεί πολύς κόσμος στο γάμο σας δε σας χαλάει καθόλου. Πιθανόν μία από τις σπάνιες ευκαιρίες που θα δώσετε στον εαυτό σας να εκτεθεί και να γίνει το επίκεντρο. Λιτός σε γενικές γραμμές ο γάμος σας. Θα προτιμούσατε κάπου στη φύση, ανάμεσα στις μυρωδιές της άνοιξης. Σίγουρα, αυτό στο οποίο θα δίνατε ιδιαίτερη βάση θα ήταν στο μενού της γαμήλιας δεξίωσης ή στο τραπέζι για τους λίγους και τους εκλεκτούς. Και βέβαια, στο μετά, που και κάτω από όσο γίνεται πιο ιδιαίτερες συνθήκες, θα περνούσατε τη νύχτα του γάμου. Όσον αφορά την εμφάνισή σας, σίγουρα, όσοι παρευρεθούν στην τελετή δε θα την ξεχάσουν ποτέ. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μόνο που πιθανόν από την αρχή θα σκέφτεστε είναι να τελειώνει γρήγορα αυτή η διαδικασία ή μπορεί αυτό να το ακούτε από τον/την σύντροφό σας να το λέει, αφού δύσκολα το νευρικό του/της σύστημα θα καταφέρει να αντέξει την αψυχολόγητη πολλές φορές συμπεριφορά σας. Και το πιο πιθανό είναι άλλοι να φροντίσουν για εσάς μέχρι και το τέλος. Θα αδράξετε όμως τη μεγάλη ευκαιρία να επικοινωνήσετε με όλους, προκειμένου να δώσετε το κάλεσμα, και κανέναν δεν θα αφήσετε παραπονεμένο στο τραπέζι, κάνοντας δημόσιες σχέσεις ακόμα και με άτομα που συναντάτε για πρώτη φορά. Στο κομμάτι της διασκέδασης θα δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού στο δικό σας γάμο το γλέντι μπορεί να κρατήσει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η οικογένεια και οι συγγενείς έχουν προτεραιότητα και στην τελετή, αλλά και στο γαμήλιο τραπέζι. Και μετά ακολουθούν οι φίλοι, που μπορεί να είναι και ελάχιστοι. Ειδικά για εσάς αυτή η μέρα κρίνεται σαν μία από τις πιο καθοριστικές της ζωής  σας. Δε θα ψάξετε και πολύ για τους χώρους. Στην εκκλησία της γειτονιάς σας το πιο πιθανόν. Όσον αφορά το γαμήλιο τραπέζι, θα πρέπει ο χώρος να σας είναι ήδη πολύ οικείος, να γνωρίζετε εκ των προτέρων για τις γεύσεις και την ποιότητα του φαγητού. Και πάλι όμως, πολύ πριν έρθει το ξημέρωμα, θα θέλετε να βρεθείτε  στο ζεστό σας κρεβατάκι με τον αγαπημένο σας, για να επαναλάβετε τους όρκους αιώνιας αγάπης, και βέβαια να θέσετε σε εφαρμογή το σχέδιο για την ονειρεμένη, πολυμελή για πολλούς Καρκίνους, οικογένεια.

ΛΕΩΝ

Τυχεροί όσοι θα παρευρεθούν στο γάμο ενός Λέοντα, και ειδικά όταν αυτό το ζώδιο αφορά τη νύφη. Το νυφικό δε θα ξεχαστεί ποτέ. Και δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να φτάνει στα όρια της υπερβολής. Το πιο πιθανό είναι να είναι όλα υπερβολικά. Τα φώτα, τα λουλούδια, οι μπομπονιέρες, ακόμα και το μέγεθος της εκκλησίας, που μπορεί να βρίσκεται και στο άλλο άκρο της πόλης, προκειμένου να μπορέσει ο Λέοντας να ζήσει αυτήν τη μοναδική ημέρα ως το πιο σημαντικό κομμάτι του παραμυθιού του. Όσον αφορά το γαμήλιο δείπνο, σίγουρα θα πρέπει να έχει προγραμματιστεί να γίνει σε κάποια μεγάλη και πολυτελή αίθουσα, ξενοδοχείου το πιο πιθανό. Και επειδή τα θέλει όλα εύκολα, χωρίς ταλαιπωρία, μάλλον θα επιλέξει να διανυκτερεύσει σε κάποια σουίτα, και αν διαθέτει το κατάλληλο πορτοφόλι μπορεί να είναι και η …προεδρική. Ως κειμήλιο θα φυλαχτεί το άλμπουμ με τις φωτογραφίες, αφού θα το αφήσει κληρονομιά στα παιδιά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένος και γάμος, πάει κι έρχεται. Παρθένος και γαμήλια δεξίωση, λίγο δύσκολο. Κάποιοι φίλοι το πιο πιθανόν να παρευρεθούν στο τραπέζι, που δεν αποκλείεται να γίνει σε κάποιο συνοικιακό μαγαζί, με άφθονο κρασί και ζωντανή μουσική, με οργανοπαίκτες κάποιους από την παρέα. Όλα καλά οργανωμένα, όμως, αυτά τα λίγα και απλά. Από τους αντικομφορμιστές του ζωδιακού, θα επιλέξουν ό, τι πιο οικονομικό και λιτό και δεν αποκλείεται η τελετή να γίνει σε κάποιο δημαρχείο. Η νύχτα θα συνεχιστεί στο ίδιο του το σπίτι, τουλάχιστον όσον αφορά την πρώτη. Εάν ακολουθήσει γαμήλιο ταξίδι, αυτό θα είναι μάλλον σε κάποιο κοντινό προορισμό ή μπορεί στο σχέδιο να υπάρχει ένα μεγάλο ταξίδι εμπειρίας, το οποίο όμως το αφήνει για αργότερα, έτσι ώστε να έχει όλο το χρόνο να το οργανώσει με τον καλύτερο τρόπο. Και η ζωή συνεχίζεται την επόμενη μέρα, μέσα από τη συνηθισμένη ροή της καθημερινότητάς του…

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός, το συνώνυμο του γάμου. Γι’ αυτήν την ημέρα ζει, από τα παιδικά του χρόνια ακόμα. Τα πάντα θα πρέπει να είναι άκρως μελετημένα και προδιαγραφών υψηλής αισθητικής. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για ιδιαίτερες πολυτέλειες, θα βρει τρόπο ο Ζυγός, η τελετή του γάμου του να ξεχωρίσει από όλων στον περίγυρο. Ανοιχτός γάμος, μετά τον οποίο βέβαια θα ακολουθήσει δεξίωση. Μπορεί ο κόσμος να χρειαστεί να μετακινηθεί αρκετά χιλιόμετρα για να παρευρεθεί. Σε κάποιο κοσμοπολίτικο νησί το καλοκαίρι ή σε χειμερινό θέρετρο τον χειμώνα. Όλα προγραμματισμένα βάσει σχεδίου, το οποίο χρόνια πριν προετοιμάζεται. Το γαμήλιο ταξίδι, αμέσως την επόμενη μέρα, άκρως αναγκαίο για έναν Ζυγό, προκειμένου να αισθάνεται ολοκληρωμένος και πιστός στο όνειρό του. Και μετά, ακολουθούν τα αλλεπάλληλα καλέσματα στο σπίτι, προκειμένου να συνεχίσει να μοιράζεται αυτήν τη μοναδική εμπειρία ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το φθινόπωρο είναι η αγαπημένη εποχή για να βιώσει ένας Σκορπιός αυτήν την ημέρα. Το εάν είναι μεγάλη ή όχι, βαθιά μέσα του ο ίδιος το αισθάνεται. Το πώς θα επιλέξει να το ζήσει εξαρτάται από το κατά πόσον είναι ερωτευμένος με τον/την σύντροφο που αποφασίζει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. Και αυτό δεν είναι απίθανο για έναν Σκορπιό, ακόμα και στις μέρες μας. Το σεξαπίλ του, η γοητεία του, θα δώσουν ιδιαίτερο ύφος στην τελετή, και σίγουρα το νυφικό ή το κοστούμι θα είναι κάτι ανάλογο με τη φλογερή του ιδιοσυγκρασία. Θα αποφύγει, όσο είναι δυνατόν, χώρους μεγάλους και με δυνατή μουσική για το γαμήλιο τραπέζι. Το πιο πιθανό είναι κάπου ιδιαίτερα και διαφορετικά, με ελάχιστους φίλους, να περάσει το βράδυ. Έχοντας δώσει τα πάντα από το δυναμικό του για την προετοιμασία, το πιο πιθανό είναι να μεταφέρει την πρώτη νύχτα στην επόμενη. Η ημέρα του γάμου για ένα Σκορπιό σίγουρα δε θα είναι αυτή που θα θυμάται σαν από τις πιο σημαντικές της ζωής του. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το καλύτερο για έναν Τοξότη είναι αυτή η στιγμή να αποθανατιστεί αρκετά μακριά από τον τόπο διαμονής του. Είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, και μακριά από συγγενείς και κοινωνικές συναναστροφές το πιο πιθανό, εάν και εφόσον ένας Τοξότης φτάσει στη μεγάλη αυτή απόφαση. Θα φροντίσει όμως μετά να τιμήσει όλο τον φιλικό και κοινωνικό του περίγυρο, τους οποίους μπορεί τώρα μόλις ξαφνικά να μπήκε στον κόπο να ενημερώσει. Κάζουαλ τύπος, δεν είναι γι’ αυτόν απίθανο να παρευρεθεί με πάνινα παπούτσια και η νύφη μ’ ένα απλό, μπορεί όχι απαραίτητα λευκό, νυφικό. Μπορεί ο γάμος να μην ήταν ποτέ σκοπός ζωής για έναν Τοξότη, όμως, συνειδητά εκείνη την ημέρα, θα ενταχθεί στο όλο κλίμα, εκφράζοντας τον καλύτερο εαυτό του στον ή την σύντροφο, αλλά και σε εκείνους που θα παρευρεθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο παραδοσιακός του ζωδιακού, παράλληλα όμως και ο super κοινωνικός, αρκετές ημέρες μετά θα έχει ανοιχτό το σπίτι του, προκειμένου αυτή η ημέρα να κρατήσει πολύ περισσότερες. Πολλοί οι καλεσμένοι, πολλές οι προετοιμασίες, και όλα αυτά κάτω από συνθήκες ιδιαίτερες, με σοβαρότητα και συγκίνηση, αφού περισσότερο απ’ όλα του ζωδιακού, έχει συναίσθηση ευθύνης απέναντι στην απόφασή του. Μέσα από τη δυνατότητα που διαθέτει να ξεχωρίζει το καλό και το εκλεκτό, το κάθε τι θα το εξετάσει στη λεπτομέρειά του, και ιδιαίτερα το μενού στο γαμήλιο δείπνο. Θα προτιμήσει την πιο κεντρική εκκλησία της περιοχής του, και όσον αφορά το γαμήλιο ταξίδι, μάλλον θα  πρέπει ο/η σύντροφος να περιμένει, μέχρι να βρει το χρόνο, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δημαρχείο, και πάλι δημαρχείο. Αυτό πιθανόν να το ακούσετε πολλές φορές να το λέει ένας Υδροχόος. Χωρίς ιδιαίτερες προετοιμασίες, χωρίς κοστούμια και νυφικά, απλά θα γίνει μέσα από μια αίσθηση του καθήκοντος απέναντι στη σχέση. Ή ακόμα και αν επιλέξει τον πιο παραδοσιακό τρόπο, πάλι η τελετή θα διαφέρει από όλες τις άλλες. Αντισυμβατικός, θα αποφύγει τα πολλά καλέσματα, και μπορεί ακόμα και οι γονείς και οι συγγενείς  πρώτου βαθμού να μην παρευρίσκονται στον γάμο. Ακόμα και το γαμήλιο τραπέζι, για έναν Υδροχόο, έχει άλλη σημασία. Με φίλους το πιο πιθανό, σε χώρους ιδιαίτερους και πρωτοποριακούς, όσον αφορά τη διασκέδαση.

ΙΧΘΥΣ

Παρότι ζώδια του νερού, διαθέτετε ανεπτυγμένη κοινωνική συνείδηση. Όλοι θα θέλανε να παρευρίσκονται στο γάμο σας. Κρατήστε, όμως, απ’ έξω τους ορθολογιστές και τους επικριτές, γιατί όλο το κόνσεπτ που, ναι, μεν προετοιμάσατε την τελευταία ώρα, με μεγάλη όμως φαντασία και έμπνευση, για πολλούς δεν θα είναι κατανοητό ή θα είναι τόσο ρομαντικό, ώστε κάποιοι να μην μπορέσουν να ενταχθούν εύκολα. Εκκλησάκι με θέα τη θάλασσα η καλύτερη επιλογή για εσάς. Και εάν θα ήταν εύκολο με τα πόδια να κατεβείτε στην παραλία, εκεί όπου θα έχει ετοιμαστεί η γαμήλια δεξίωση, τότε θα νιώσετε πραγματικά ο εαυτός σας. Μπομπονιέρες κοχύλια, και όλα στις αποχρώσεις λευκού γαλάζιου και μπεζ της άμμου. Και δε θα ξεφύγετε μόνο εσείς από την πραγματικότητα, αλλά και όλοι εκείνοι που θα βρίσκονται κοντά σας, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα ζήσουν κάτι το διαφορετικό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-07-2019 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms