Ιδανικά ζωδιακά ζευγαρώματα και σχέσεις προς αποφυγήν…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
21
11
2017

Ιδανικά ζωδιακά ζευγαρώματα και σχέσεις προς αποφυγήν…

E-zwdia

Αλήθεια με ποιο ζώδιο ταιριάζω; Ποιο είναι αυτό που θα με ανεχτεί και θα μπορέσει να μείνει διπλά μου για πάντα; Πόσες φορές το ρωτήσαμε αυτό στον εαυτό μας. Και ακόμα είμαστε με την απορία που βρίσκεται το άλλο μας μισό. Το άτομο που έχουμε δίπλα μας, είναι το απόλυτό μας ταίρι; Μάθε τώρα ποια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους. Ποια  είναι εκείνα που αποτελούν έκρηξη  πάθους και ποια απλά είναι όπου φύγει -φύγει... Σύγκρινέ τα με τα δικά σου χαρακτηριστικά και ζήσε μια σχέση αρμονική και με προοπτικές που θα υπόσχεται ένα μέλλον, δυνατό.

 

Ποια ζώδια ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους και ποιοι συνδυασμοί είναι οι πιο δύσκολοι…

 

 • ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

ΛΕΩΝ και ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για κοιτά με στα μάτια λοιπόν και θυμήσου…

Όταν αυτά τα δυο ζώδια βρεθούν μαζί, θα γίνει μια έκρηξη πάθους που θα δημιουργήσει ένα εργοστάσιο ερωτικών ορμονών. Είναι άκρως ερωτικότατα ζώδια και ο Λέοντας που ερωτοτροπεί συνέχεια, βρίσκει ανταπόκριση στο πρόσωπο του ανεπανάληπτου Αιγόκερου. Από την άλλη, η φιλοδοξία και των δυο είναι μεγάλη και έτσι η ένωση δεν θα αργήσει να γίνει. Αγαπούν τη ζωή και τον ερώτα. Έχουν σαν στόχο τους την επιτυχημένη τους καριέρα αλλά και θα βρουν χρόνο να αγαπήσουν ο ένας τον άλλο, ενώ προσφέρουν απλόχερα τη γενναιοδωρία τους. Εκεί που ο Λέων θέλει πάντα να έχει το πάνω χέρι παντού και να τον ακολουθεί  πλήθος  θαυμαστών, στην περίπτωση αυτή, θα προβάλει τον Αιγόκερω και θα του παραχωρήσει τη θέση του. Τεράστια υπέρβαση για τον εγωιστή Λέοντα. Αυτό τα λέει όλα. Ένας Λέων και ένας Αιγόκερως ισοδυναμούν με απόλυτη αγάπη πάνω σε γερές βάσεις. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΣ και ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγάπη μας είναι σαν το σύμπαν…

Αυτός είναι ο καλύτερος συνδυασμός που θα μπορούσε να υπάρξει ανάμεσα σε δύο ζώδια. Και ο Δίδυμος και ο Τοξότης αναζητούν συνέχεια κάτι νέο, βαριούνται τα ίδια και τα ίδια και είναι σε θέση να πάρουν το σακίδιό τους και να βγουν έξω για εξερεύνηση. Από την άλλη, αγαπούν και οι δυο τη στιγμή και λατρεύουν τον ερώτα, έτσι όπως ξέρουν αυτοί να ευχαριστιούνται. Ο διπλός  εαυτός του Δίδυμου, θα βρει ανταπόκριση από τον Τοξότη που θα καλύψει όλα τα κενά, εάν  υπάρχουν, και μαζί θα συνεχίσουν τον όμορφο ερωτικό τους αγώνα. Η επιβίωσή τους είναι σίγουρη και ο ένας απλά θα γίνει κομμάτι του άλλου. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια βόλτα στη παράλια…

Είναι και τα δυο ζώδια του νερού, οπότε που τους χάνεις, που τους βρίσκεις, θα είναι σε μια παραλία χεράκι, χεράκι να αγναντεύουν τη θάλασσα και να κάνουν τα δικά τους όνειρα. Έτσι όπως μόνο ένας Καρκίνος μπορεί να κάνει. Το αποκορύφωμα είναι ότι παρασύρει και τον Σκορπιό, που έχει μια άλλη ψυχολογία όσον αφορά τον ερώτα, αλλά λίγο η ρομαντική στιγμή, λίγο η ευαίσθητη πλευρά του άλλου, τον εγκλωβίζει στα δίχτυα του. Έπιασε καλή ψαριά ο Καρκίνος  με τον Σκορπιό, αφού για πρώτη φορά ο Καρκίνος θα ξεκινήσει μια σχέση πάνω σε ερωτική επαφή. Και αυτό γιατί ο γοητευτικός χαρακτήρας του Σκορπιού, θα του αγγίζει όλες τις χορδές του. Ο ένας θα συμπληρώσει τον άλλο και η δυναμική πλευρά του Σκορπιού, θα προστατεύει την αδύναμη και εύθραυστη προσωπικότητα του Καρκίνου. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ και ΖΥΓΟΣ

Πάνω από όλα ο έρωτας μας

Ο Παρθένος θέλει τα πάντα να είναι σε τάξη, γι’ αυτό και  το άγχος του είναι μεγάλο να πετύχει να ζήσει μέσα σε μια τελειότητα. Είναι έτοιμος να τα βάλει με όλους και να κάνει τρελούς καυγάδες, εάν δεν βρίσκει τα προσωπικά του πράγματα, στη θέση τους. Από την άλλη ο Ζυγός που τα ζυγίζει πάντα όλα, του δείχνει να καταλάβει ότι υπάρχουν και άλλες απολαύσεις στη ζωή, πέρα από την τάξη και την αρμονία.  Κάτι που κεντρίζει το ενδιαφέρον του Παρθένου, γιατί ο τρόπος του δεύτερου είναι γοητευτικός και πειστικός. Η ένταση του  Παρθένου, πολλές  φορές θα χαμηλώσει, όταν ο στοργικός Ζυγός τον πάρει αγκαλιά και του ψιθυρίσει στο αυτί λόγια αγάπης και ρομαντισμού. Το κρεβάτι τους είναι πάντα γεμάτο με νέες ιδέες αλλά και συμβιβασμούς για το καλύτερο της σχέσης τους. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ και ΙΧΘΥΣ

Είσαι το ταίρι μου!

Ο Ζυγός περά από τη σταθερότητα που έχει, είναι και ένα ζώδιο που του αρέσει να ονειρεύεται γενικά και να πλάθει σχέδια για το μέλλον. Επίσης, όταν τον πιάσει η ευαισθησία του,  άντε να τον σταματήσεις μετά. Ποιο ζώδιο είναι μονίμως σε φάση ευαισθησίας  και αδυναμίας; Μα φυσικά ο Ιχθύς. Εδώ έχουμε μια μοναδική ένωση, γιατί ο ένας θα συμπληρώσει τον άλλο. Εξάλλου ο Ιχθύς είναι ζώδιο που αναζητά την τρυφερότητα, κάτι που ο Ζυγός θα δώσει απλόχερα. Βάζουν πάνω από όλα την αγάπη και θέλουν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους, όταν το χρειάζονται. Ο ένας θα μάθει πολλά από τον άλλο και είναι και οι δύο σε θέση να παραχωρήσουν τον εγωισμό τους, για χάρη της αρμονικής τους συνύπαρξης. Η επαφή τους στο κρεβάτι, απλά είναι ονειρική. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 •  ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ..

ΚΡΙΟΣ και ΔΙΔΥΜΟΣ

Φωτιά με φωτιά γίνεται;

Η προσωπικότητα του Κριού είναι τόσο έντονη που όταν τον πιάσει, βγάζει καπνούς από τη μύτη. Δεν είναι και το πιο ψύχραιμο ζώδιο και η δυναμική του πλευρά πολλές φορές τον φέρνει σε συγκρούσεις με τους άλλους. Από την άλλη, ο διπλός εαυτός του Διδύμου, μπορεί να λειτουργήσει και στις δύο περιπτώσεις με την ίδια άνεση και ο διφορούμενος χαρακτήρας του, δημιουργεί μια έκρηξη ηφαιστείου. Οπότε αυτός ο διχασμένος άνθρωπος, θέλει πάντα να έχει δίπλα του ένα σταθερό χαρακτήρα, που θα μπορεί να σβήσει τη φωτιά του και όχι να έχει δίπλα του την ίδια τη φωτιά, βλέπε …Κριό. Η προσπάθεια του Κριού να κρατήσει κοντά του ένα Δίδυμο, (λέμε τώρα), σύντομα θα αποβεί μοιραία και η φυγή του αποτελεί την έξοδο από την απελπισία. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ και ΙΧΘΥΣ

Δύναμη και αδυναμία.

Ο Ταύρος σίγουρα είναι ένα δυναμικό ζώδιο που πατάει  γερά στα πόδια του και ό, τι κάνει, το ελέγχει πολύ καλά και με ωριμότητα. Από την άλλη, είναι σαν να βάζει την υπογραφή του στις τελικές του αποφάσεις. Ο Ιχθύς, από την άλλη, μέχρι να αποφασίσει, θα …γυρίσει το φεγγάρι και θα αγγίξει τη γη. Από εκεί το πάει, από εδώ το φέρνει, στο τέλος  μένει να παρακολουθεί χαμένος τις αποφάσεις του. Κάτι που είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό για τον απόλυτο Ταύρο. Επίσης,  ο Ιχθύς κάνει συνέχεια όνειρα που τις πιο πολλές φορές, ούτε σε 100 ζωές δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει, ενώ ο Ταύρος βλέπει τα πράγματα από την αληθινή τους πλευρά. Όταν είναι να συνυπάρξουν στο κρεβάτι; Εκεί είναι κινηματογραφική ταινία ασπρόμαυρου μελό. Τι κοινό μπορεί να έχει ένας ταύρος με ένα ψάρι στον ερωτικό τομέα; Σαφώς και είναι ό, τι πιο αντίθετο μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε αυτά τα δυο ζώδια. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ και ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέση πολλών ρίχτερ…

Η σχέση ανάμεσα σε αυτά τα δυο θεριά, γραφεί ιστορία, αφού η δυναμικότητα της προσωπικότητάς τους, παίρνει διαστάσεις μυθικές. Από τη μια ο νάρκισσος Λέων  που απαιτεί και αναζητά τον θαυμασμό των τρίτων, ακόμα και από τη σχέση του και από την άλλη ο Σκορπιός, που θέλει κατά κάποιο τρόπο να κάνει τον σύντροφό του, κομμάτι της ζωής του. Ο Λέοντας δεν κάνει εύκολα υποχωρήσεις και εάν πει κάτι, είναι νόμος, πάει και τέλειωσε. Σε αυτό δεν πάει και πολύ πίσω και ο άλλος, τουλάχιστον όμως έχει τη θέληση να καθίσει και να ακούσει. Η ένταση που έχουν αυτά τα δυο ζώδια, τους οδηγεί συχνά να «σπάνε» τα πάντα γύρω τους και να βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέσα στο σπίτι τους. Σίγουρα, ο Σκορπιός θα κουραστεί σύντομα, γιατί δεν αντέχει να έχει απέναντι του τον «θαυμάστε με, εγώ είμαι και κανένας άλλος». Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνουμε συμβιβασμό;

Η ελευθερία και η ανεξαρτησία του Υδροχόου είναι πάνω από όλα και σε καμία  περίπτωση δεν θα θυσιάσει τις αρετές του και τα όνειρά του. Τα κρατεί καλά σαν κόρη οφθαλμού. Από την άλλη ο Καρκίνος, δεν είναι της επανάστασης και δεν θέλει να μπαίνει σε ενέργειες που δεν ξέρει που θα τον οδηγήσουν. Στη σχέση του αναζητά την τρυφερότητα και την αγάπη αλλά και γραπώνεται πάνω από αυτήν. Αντίθετα, ο Υδροχόος θέλει να έχει την ελευθερία του και τον δικό του αέρα μέσα σε αυτή. Τα δάκρυα τα έχει εύκολα ο Καρκίνος ανά πάσα στιγμή, γιατί η ευαισθησία του τον λυγίζει πολλές φορές, αλλά ο Υδροχόος δεν επιτρέπει στον εαυτό του να λυγίζει τόσο εύκολα. Όσο αφορά το κρεβάτι τους, εκεί είναι που υπάρχουν οι ανατροπές. Ο Καρκίνος στα καθιερωμένα, ο άλλος στις ερωτικές  περιπέτειες. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ και ΤΟΞΟΤΗΣ

Σαν το σκύλο με τη γάτα…

Ο Τοξότης, το ζώδιο που βάζει τον ερώτα σε προτεραιότητα στη ζωή του και θέλει να έχει ένα μεγάλο βιογραφικό με τις κατακτήσεις του, θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Παρθένο, που αναζητά κάτι πιο σταθερό και αληθινό. Οι κινήσεις που θα κάνει ο παρθένος γενικά, θα περάσουν  ώριμα από το μυαλό του, ενώ ο Τοξότης θα κάνει αυτό που θα του πει το ένστικτό του. Εάν θα πρέπει να αποφασίσουν  να πάνε κάπου μαζί,  αλίμονό μας.  Δεν θα βρουν ποτέ ένα κοινό μέρος που να τους εκφράζει και τους δυο, γιατί ο ένας θέλει να πάει στην …ανατολή και ο άλλος στη δύση. Άλλο το κρεβάτι τους. Ούτε καν ξέρουν εάν βρίσκονται και οι δυο μαζί  εκείνη την ώρα, γιατί απλά ο καθένας είναι στον κόσμο του. Η συμφωνία τους είναι μία: Φύγε μακριά μου...  Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-11-2017 11:40
E-zwdia
WebTv
 • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  ezwdia videosplay
 • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
  ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
 • astrologers call
 • astrologers call now
 • astrologers sms