Μάθε πως η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη σχέση σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
05
12
2017

Μάθε πως η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη σχέση σου!

E-zwdia

Η Αστρολογία μπορεί να κάνει τις σχέσεις σας καλύτερες, είναι ένα εργαλείο για να βελτιώσετε τον εαυτό σας αλλά και τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Μαθαίνοντας για τις διελεύσεις σας και μελετώντας τη συναστρία σας, εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να ρίξετε φως στις πιο βασικές ανάγκες σας, να καταλάβετε πού θα πρέπει να συμβιβαστείτε και πώς να κάνετε καλύτερη τη σεξουαλική σας ζωή.

Είστε έτοιμοι να μάθετε πώς; Διαβάστε…

 

Η Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα εσάς και τις ανάγκες του συντρόφου σας.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για μια επιτυχημένη σχέση είναι η καλή κατανόηση των αναγκών του συντρόφου μας. Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται χρόνο να είναι μόνοι, άλλοι χρειάζονται περισσότερη επικοινωνία και κάποιοι αγκαλιά και θαλπωρή. Κάποιοι αναζητούν την προσοχή και τον έπαινο, ενώ άλλοι ποθούν περισσότερη οικειότητα. Όλα αυτά μπορείτε να τα μάθετε από την Αστρολογία, κατανοώντας τις μοναδικές ανάγκες του κάθε ζωδίου. Οι Δίδυμοι για παράδειγμα, έχουν γενικά μια βαθιά ανάγκη για επικοινωνία, ενώ ο Λέων δεν αισθάνεται πλήρης χωρίς την κατάλληλη προσοχή και λατρεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις αστρολογικές πληροφορίες για να καλύψετε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Η Αστρολογία μπορεί να σας διδάξει πώς να…μάχεστε καλύτερα.

Κανείς δε θέλει τις διαμάχες, αλλά οι συγκρούσεις είναι ένα αναπόφευκτο κομμάτι της κάθε σχέσης. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βοηθήσετε τη σχέση σας να ευδοκιμήσει είναι να μάθετε πώς να … μάχεστε με σεβασμό και δίκαια. Και μαντέψτε πώς…Η Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το στυλ της μάχης σας! Για παράδειγμα, σε μια σχέση Σκορπιού / Κριού, ο Σκορπιός αναλύει την κάθε σύγκρουση, ψάχνει στα βάθη του προβλήματος, στη ρίζα του. Ένας Κριός, από την άλλη πλευρά, θα αισθάνεται πολύ έντονα εκείνη τη στιγμή, αλλά ο θυμός του περνάει πολύ νωρίτερα. Με την εκμάθηση για την κατανόηση των διαφορών ο ένας του άλλου, μπορείτε να έρθετε σε μια συμβιβαστική λύση και να μάθετε να επιλύετε τις συγκρούσεις με έναν αμοιβαία ικανοποιητικό τρόπο. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Η Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της κάθε ερωτικής σχέσης και η Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε το καλύτερο σεξ. Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του θέλω, ανάγκες, στυλ και σεξουαλικές επιθυμίες. Με τη γνώση της Αστρολογίας, μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τι τον ανάβει, ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες του, πόσο συχνά θέλει να κάνει σεξ, ακόμη και πώς θέλει να κάνει σεξ. Για παράδειγμα, ο αισθησιακός Ταύρος τρελαίνεται για μασάζ και ερωτικά παιχνίδια. Ο Καρκίνος από την άλλη, δίνει μεγάλη αξία στη συναισθηματική σύνδεση και την αγάπη για να τα εκφράσει μέσω της σεξουαλικής επαφής, με τα μάτια και αγκαλιές κατά τη διάρκεια του σεξ. Χρησιμοποιήστε την Αστρολογία για να συζητήσετε τις επιθυμίες σας, να δοκιμάσετε νέες τεχνικές και γενικά για να βελτιώσετε τη σεξουαλική ζωή σας. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Η Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τις διαφορές σας και να βρείτε τις ομοιότητές σας.

Οι άνθρωποι είναι πολύπλοκοι, έτσι και οι σχέσεις είναι πολύπλοκες. Σε κάθε σχέση θα υπάρξουν περιοχές συμβατότητας, πράγματα στα οποία έχετε κοινά χαρακτηριστικά και που καθιστούν τη σχέση σας εύκολη και αρμονική. Υπάρχουν επίσης, εκείνα τα πράγματα που σας κάνουν να αντιδράτε διαφορετικά. Οι διαφορές αυτές υπάρχουν, επειδή διαμέσου αυτών μπορείτε να μάθετε ο ένας τον άλλο και να αναπτυχθείτε. Η Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση του εαυτού σας και να ανάψετε ένα φως σε κομμάτια της προσωπικότητάς σας που μπορεί να μην έχετε επίγνωση.

Αυτή η βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας, με τη σειρά της, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια πιο βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση στη σχέση σας. Αν και οι δύο άνθρωποι έχουν αυτή την κατανόηση του εαυτού τους στη σχέση, έρχεται η…μαγεία. Ας πάρουμε για παράδειγμα, μια σχέση Ιχθύ / Ζυγού. Οι Ιχθείς καθοδηγούνται σε μια σχέση, κινούμενοι από τα βαθιά και ευαίσθητα συναισθήματα τους. Ο Ζυγός είναι κοινωνικός, χαλαρός και διανοητικός. Παρά τις διαφορές τους αυτές, αυτό το ζευγάρι μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι και οι δύο έχουν ευαίσθητο χαρακτήρα, ποθούν την αρμονία και μοιράζονται το ρομαντικό ιδεαλισμό. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Η Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και το σύντροφό σας.

Όσο και αν προσπαθούμε για αυτό-βελτίωση, υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορούμε να αλλάξουμε στον εαυτό μας. Η Αστρολογία είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία για να μάθουμε και τελικά να αποδεχθούμε αυτά τα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να μάθετε να αγαπάτε τον προσεκτικό και αναλυτικό χαρακτήρα της Παρθένου σας, να αποδεχθείτε ότι ο Δίδυμός σας θέλει εναλλαγές και ότι ο Υδροχόος σας θα πρέπει πάντα να αισθάνεται ένα ορισμένο επίπεδο ανεξαρτησίας. Ακόμα και αν κάποια πράγματα φαίνονται σαν ελαττώματα, στην πραγματικότητα είναι απλά κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ της προσωπικότητας, που κάνει τον καθένα από εμάς όμορφο και μοναδικό. Η αποδοχή και η αγάπη είναι η θεραπεία στη σχέση σας. Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. * (Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-12-2017 15:58
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση