Quantcast
Μεγάλες προσδοκίες! Πως ονειρεύεται κάθε ζώδιο την τέλεια γυναίκα;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
05
12
2017

Μεγάλες προσδοκίες! Πως ονειρεύεται κάθε ζώδιο την τέλεια γυναίκα;

E-zwdia

Όνειρα, φαντασιώσεις, μεγάλες υποσχέσεις… Πριν ακόμη μπούμε σε μια νέα σχέση, έχουμε ήδη κατασκευάσει,  άλλοτε συνειδητά και άλλοτε ασυνείδητα, ένα πρότυπο μέσα στο μυαλό μας. Όμως, το κατά πόσο αυτό ανταποκρίνεται ή όχι στην πράξη, είναι μια άλλη ιστορία. Όσον αφορά τα ασυνείδητα πρότυπα που φέρουμε, σε μεγάλο βαθμό, μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες από το ζώδιο στο οποίο ανήκουμε. Με κάποιον τρόπο και ανάλογα με την εποχή που γεννηθήκαμε, φέρουμε τα αντίστοιχα βασικά χαρακτηριστικά της.

Ποια είναι τα πρότυπα που κουβαλάμε μέσα σε κάθε νέα σχέση;

 

ΚΡΙΟΣ

Μια αμαζόνα ονειρεύεται ένας Κριός. Μια cat woman. Μια super ηρωίδα να τον ακολουθεί στα μονοπάτια της φωτιάς του έρωτα! Βασικά, δεν θέλει και πολλά… να είναι μονάχα ατρόμητη και έτοιμη να δοκιμάσει, ανά πάσα στιγμή, καθετί νέο και συναρπαστικό που θα του έρθει στο μυαλό, συναρπαστική, δυναμική, σέξι, να την θαυμάζει, να τον εκπλήσσει συνέχεια και να διατηρεί το ενδιαφέρον του πάντα ζωντανό… Τώρα, το τι είναι ικανός εκείνος να προσφέρει ως αντάλλαγμα, αυτό δεν το έχει ιδιαίτερα –έως καθόλου– σκεφτεί. Αλλά έτσι είναι πάντα ο έρωτας, εγωιστής και νάρκισσος. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα καλό κορίτσι, με τα γαλλικά του, το πιάνο του, το μπαλέτο του… ένα κορίτσι από σπίτι! Να είναι οικονομικά και επαγγελματικά αποκατεστημένη και να την εγκρίνει και η μαμά του. Πίσω όμως από την επιφάνεια, αυτό που πραγματικά θέλει είναι ένα ηφαίστειο για να τον ταρακουνήσει και να εκφράσει όλο το θαμμένο δυναμικό που κρύβει. Κάτι σαν «την δασκάλα του πιάνου», δίχως όμως τις ωμές και σοκαριστικές στιγμές… Εξάλλου, το σημείο της έκπληξης, ως ένα βαθμό, λειτουργεί μαζί του. «Παν μέτρον άριστον», είναι η φράση που τον χαρακτηρίζει. Μόνο που κάποιοι μετρούν με εκατοστά … και άλλοι με ίντσες! Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις γυναίκες Διδύμους: Τον Αϊνστάιν, τον Βαρουφάκη και τον Μπραντ Πιτ, μαζί σε έναν! Στους άντρες: Την Madame Curie, την Κιμ Μπάσιντζερ και την Λαγκάρντ, μαζί. Είναι ολιγαρκείς, δεν μπορείτε να πείτε… Θεωρούν ότι είναι πολύ φυσικό κάποιος για να τους κερδίσει το ενδιαφέρον, να τα κάνει όλα και να συμφέρει. Να είναι και έξυπνος και σέξι. Να είναι και ήσυχος όταν πρέπει αλλά και άτακτος… εκεί που δεν πρέπει! Να είναι ευρηματικός και κατασταλαγμένος, να έχει χιούμορ και κοινωνική ζωή. Να αποπνέει σεξ-απίλ και ταυτόχρονα, να κλείνει διεθνείς εμπορικές συμφωνίες. Κι αφού θα έχει όλα αυτά τα χαρίσματα, θα είναι πλέον ικανός για να εκτιμήσει αυτό που έχει μπροστά του…! Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μάνα, σύζυγο και ερωμένη. Δούλα και κυρά κι αφέντρα! Σέξι γάτα κι απάνεμο λιμάνι. Πάνω απ’ όλα όμως, ένας άντρας Καρκίνος, τη γυναίκα την θέλει πάντα θηλυκό! Ονειρεύεται να είναι πάντα εκεί για εκείνον, ωσάν πιστή Πηνελόπη να τον περιμένει, όποτε εκείνος θέλει το χρόνο του για να πάρει μια απόφαση, να του διοργανώνει ευχάριστες εκπλήξεις που θα τον συγκινούν, να έχει πάντα χρόνο διαθέσιμο για να τον ακούει και να τον καταλαβαίνει όταν τον πιάνουν οι κυκλοθυμικές του τάσεις.  Σε κάποια πράγματα, είναι αρκετά παραδοσιακός και θεωρεί αυτονόητο ότι η σύντροφός του θα αντιμετωπίσει την οικογένειά του σαν δική της, όπως αντίστοιχα βέβαια θα φερθεί και εκείνος στη δική της. Το πόσο ή όχι ανεδαφικό είναι αυτό, ελάχιστα τον ενδιαφέρει. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Τη βασίλισσα της καρδιάς του, αποζητά ένας γνήσιος Λέοντας! Και φυσικά, μόνο εκείνος είναι ικανός να την στέψει και να της απονείμει αυτόν τον τίτλο. Η γυναίκα των ονείρων του θέλει να ξεχωρίζει από τις άλλες κοινές θνητές, να την θαυμάζει και να την καμαρώνει. Όλα αυτά βέβαια, από τη στιγμή που εκείνη είναι τόσο έξυπνη, ώστε καταλαβαίνει πόσο τυχερή είναι που έχει έναν τέτοιο άντρα δίπλα της! Θέλει να αντικρίζει το θαυμασμό για εκείνον στα μάτια της και να είναι πάντα υποστηρικτική σε ό, τι εκείνος αποφασίζει. Πέρα απ’ όλα αυτά όμως, θεωρεί αυτονόητο ότι θα έχει και το …κληρονομικό χάρισμα, γιατί αφού είναι το κέντρο του κόσμου για εκείνην, θα προλαμβάνει και θα μαντεύει κάθε επιθυμία του.. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νοικοκυρά, δραστήρια και επιτυχημένη business woman, η υποψήφια τέλεια μητέρα για τα μελλοντικά παιδιά του. Ε, αν έχει και ένα αστέρι michelin στην κουζίνα, θα το εκτιμήσει δεόντως! Η γυναίκα που έχει ονειρευτεί, τα προλαβαίνει και τα κάνει όλα στην εντέλεια. Καταλαβαίνει και αντιμετωπίζει τις ιδιοτροπίες του ως κάτι πολύ φυσικό. Δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον και τον βγάζει ασπροπρόσωπο στο οικογενειακό του περιβάλλον. Από την άλλη, δεν την θέλει παραπονιάρα και να νιώθει υπεύθυνος εκείνος για τη δική της ευτυχία. Το ότι δυσκολεύεται να εκφραστεί ρομαντικά ή να επικοινωνήσει με έναν πιο τρυφερό συναισθηματικό τρόπο, δεν θα πρέπει να την ενοχλεί αλλά να τον κατανοεί. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Όμορφη, με στυλ, κομψή, σέξι και επιθυμητή απ’ όλους τους άντρες αλλά εκείνη να έχει μάτια μόνο για ’κείνον! Να μην ξέρει τι θα πει νεύρα κι ένταση, δεν αντέχει την γκρινιάρα γυναίκα. Να έχει χιούμορ και ευρύ κοινωνικό κύκλο. Να ασχολείται με διάφορες και όχι συνηθισμένες δραστηριότητες κι ενώ θα είναι τόσο πολυάσχολη, θα έχει πάντα χρόνο να ασχοληθεί μαζί του όταν εκείνος το έχει ανάγκη, με μια έτοιμη καλή και ενθαρρυντική κουβέντα για να του τονώσει την αυτοπεποίθηση. Θα είναι φίλη κι ερωμένη του. Μαζί της δεν θα πλήξει ποτέ και κάθε μέρα θα είναι ξεχωριστή από τις προηγούμενες και τις επόμενες. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δύσκολα θα καταλάβει ότι ο άλλος είναι αυτό που είναι και όχι αυτό που θα επιθυμούσε εκείνος να είναι. Πιστεύει ότι ακόμη κι αν έχει κάποια μικρά ελαττώματα, εκείνος μπορεί και είναι ικανός να της τα «διορθώσει». Τη γυναίκα των ονείρων του, την θέλει σέξι αλλά όχι πρόστυχη. Την θέλει όμορφη αλλά και σεμνή. Την θέλει δυναμίτη στο κρεβάτι αλλά και σοβαρή εκεί που πρέπει. Την θέλει με χιούμορ αλλά όχι και πολυλογού, την θέλει καστανή αλλά… και κοκκινομάλλα. Την θέλει γητεύτρα αλλά και να μην του ξυπνά το τέρας της ζήλιας μέσα του (λέμε τώρα, αν αυτό μπορεί ποτέ να συμβεί!). Βασικά, θέλει μια γυναίκα που να μπορεί να εμπιστευτεί και να αντέχει την τάση του για έλεγχο και κτητικότητα. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν ονειρεύεται και πολλά ένας Τοξότης. Θέλει μονάχα η ιδανική σύντροφός του να έχει αυτοπεποίθηση και να μη γνωρίζει ούτε πως γράφεται η λέξη «ζήλια»! Θέλει να μπορεί εκείνος να πηγαίνει και να ’ρχεται «όποτε του καπνίσει» κι εκείνη να τον αποδέχεται έτσι όπως είναι. Να μη ρωτά πολλά, να μη χώνει την μύτη της εκεί που δεν πρέπει και να είναι πάντα πρόθυμη να κάνει ό, τι εκείνος επιλέξει. Τόσο απλά! Ονειρεύεται μια γυναίκα με θετικό τρόπο σκέψης, αισιόδοξη, δυναμική και ανεξάρτητη. Η γκρίνια, η εξάρτηση και ο έλεγχος δεν έχουν θέση στα σχέδια του… Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως ονειρεύεται μια γυναίκα δυναμική, επιτυχημένη, αποφασιστική, δραστήρια, με χιούμορ, έξυπνη, κομψή… Μια γυναίκα που θα νιώθει περήφανος να την έχει στο πλευρό του, που θα μπορεί να την εμπιστεύεται ότι δεν θα τον εκθέσει ποτέ στον κοινωνικό του περίγυρο, που δεν θα του γκρινιάζει για το χρόνο που αφιερώνει στη δουλειά του αλλά που αντίθετα, θα τον εκτιμά και θα τον υποστηρίζει σε αυτόν το σημαντικό τομέα της ζωής του. Επιμένει στις πράξεις και όχι στα λόγια, οπότε απαιτεί πάντα έμπρακτες αποδείξεις της αφοσίωσης. Γενικά, την θέλει ψύχραιμη και ταυτόχρονα ρεαλίστρια αλλά και ρομαντική. Είπαμε, προσδοκίες είναι αυτές… Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο και αν δεν του το έχετε, τρελαίνεται να ακούει γλυκόλογα και όρκους αιώνιας αφοσίωσης! Μπορεί να καμώνεται ότι δεν τα πιστεύει και δεν θέλει να τα ακούει, αλλά στην πραγματικότητα, το κάνει για να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τη θέση σας. Σας τσεκάρει, μέχρι να πειστεί ότι τα εννοείτε αυτά που λέτε και δεν είναι λόγια της στιγμής. Όλο αυτό συμβαίνει απλά και μόνο επειδή φοβάται να δοθεί σε μια σχέση που μπορεί να μην εξελιχθεί καλά και μετά δεν θα ξέρει πώς να μαζέψει τα κομμάτια του. Θέλει λοιπόν μια σύντροφο που θα τον επιβεβαιώνει κάθε στιγμή και ταυτόχρονα θα τον συντροφεύει σε όλες τις εξεζητημένες αναζητήσεις του! Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Αυτό που ονειρεύεται ένας Ιχθύς είναι μια σύντροφο γλυκιά, ερωτική, ρομαντική και ταυτόχρονα, να πατά γερά τα πόδια της στη Γη για να τον προσγειώνει και εκείνον, όταν ξεφεύγει από τα όρια. Θέλει να ξέρει ότι μπορεί να την εμπιστευτεί και ότι δεν θα τον κριτικάρει ή κοροϊδέψει, για ό, τι κι αν είναι αυτό που έχει σκεφτεί. Να πιστεύει σε εκείνον, να του τονώνει την αυτοπεποίθηση και να τον ενθαρρύνει. Να έρχεται πάντα πρώτος στις προτεραιότητές της και να τον συντροφεύει στα όνειρα που κάνει για το μέλλον τους. Επειδή όμως κι ο άγιος φοβέρα θέλει, κι επειδή ξέρει τα αδύνατα σημεία του πολύ καλά, θέλει να τον βάλει κάποιος σε πρόγραμμα χωρίς όμως και να τον καταδυναστεύει. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-12-2017 12:44
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής