Quantcast
Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Δεκεμβρίου 2021.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
23
11
2021

Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Δεκεμβρίου 2021.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Δεκεμβρίου 2021, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Δεκεμβρίου 2021

 

ΚΡΙΟΣ

Επαναξιολογήστε κατά πόσο η υπάρχουσα σχέση σας συμβάλει στην πνευματική εξέλιξή σας. Ο Άρης και η Ηλιακή έκλειψη στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας μαζί με την ανάδρομη Αφροδίτη στον κοινωνικό δέκατο οίκο σας δυσκολεύουν το να εκφραστείτε και να προβάλετε τις ανάγκες σας. Μπορεί να υπάρχουν θυμός, απογοήτευση ή ένταση γύρω από αυτή τη σχέση, που σας πιέζουν να αλλάξετε κάποια πράγματα. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τη θολή ατμόσφαιρα. Μην αφήσετε τη θλίψη να επηρεάσει την σχέση σας. Να είστε πιο μεθοδικοί και αναλυτικοί τώρα και εξετάστε το πώς θα οργανώσετε τον χρόνο σας καλύτερα μαζί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, να είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τα άτομα τα οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε, καθώς στην πορεία μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο μεγάλος έρωτάς σας δεν είναι το άτομο το οποίο ονειρευόσασταν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα χρήματα, το σεξ και η οικειότητα μπορεί να είναι θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν αυτό τον μήνα, καθώς ο Άρης και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιούν τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και των έντονων συναισθημάτων. Βεβαίως, αυτές οι συζητήσεις μπορεί να είναι λίγο φορτισμένες, αλλά επιδιώκετε να βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο σύντροφός σας εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. Προσπαθήστε να μην ασκείτε έλεγχο στον αγαπημένο σας, ούτε να δείξετε κτητικότητα και ζήλια, χειριστείτε τα ζητήματα έξυπνα. Μην προκαλείτε τον θυμό και την επιθετικότητα του συντρόφου σας γιατί τότε θα δημιουργηθεί συναισθηματική απόσταση. Μην απελπίζεστε αν ανακαλύψετε ότι οι πεποιθήσεις σας και η φιλοσοφία σας για τη ζωή διαφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτι απόκρυφο, αινιγματικό και δυσνόητο σας κάνει να νιώθετε μια υποβόσκουσα ένταση ή παλιά προβλήματα που σας έχουν δημιουργήσει εδώ και καιρό άγχος και πίεση μπορεί να ξεσπάσουν και να βγουν στην επιφάνεια. Ο Άρης και η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, μαζί με την ανάδρομη Αφροδίτη στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας φέρνουν σύννεφα μαύρου καπνού στη σχέση σας. Μπορεί να μαλώνετε για ένα άλυτο ζήτημα ή απλά νιώθετε ένα αίσθημα ανησυχίας για το κοινό μέλλον σας. Ίσως πιέζετε το σύντροφό σας να αναλάβει περισσότερες ευθύνες ή βιάζεστε να πάνε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο να ενεργήσετε παρορμητικά και με οξύθυμο τρόπο. Σκεφτείτε τις ενέργειές σας και μη σπαταλάτε τον χρόνο σας με συνεχείς ανησυχίες για το πού πάνε τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είστε ικανοποιημένοι τώρα μόνο από τα συναισθήματα και το ρομαντισμό, θέλετε απτές αποδείξεις της αγάπης του συντρόφου σας. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αγκαλιά με τον Άρη και την Ηλιακή έκλειψη στο θολό δωδέκατο οίκο σας ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε στη σχέση σας και να δείτε την αλήθεια. Τώρα σκέφτεστε τη δέσμευση αλλά και κάποιες φορές την απαιτείτε. Η σχέση σας θα μπορούσε να δοκιμαστεί και θα χρειαστεί να αναλογιστείτε κατά πόσο αξίζει να την κρατήσετε στη ζωή σας ή όχι. Ή, αν είστε διατεθειμένοι να αγωνιστείτε, πώς να την θεμελιώσετε και να την σταθεροποιήσετε. Η ανάδρομη Αφροδίτη σας πιέζει να εγκαταλείψετε την παιδική σας φαντασία και να σκεφτείτε πρακτικά και ρεαλιστικά. Σας υπενθυμίζει ότι δεν σας αξίζει μόνο να έχετε τον καλύτερο σύντροφο, αλλά να γίνετε «ένα» με αυτόν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Από τη φύση σας έχετε μια εύθυμη και ζωηρή διάθεση και τώρα ακόμα περισσότερο καθώς ο Άρης και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιούν τον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Φλερτάρετε με τόλμη και πάθος, είστε διασκεδαστικοί και παιχνιδιάρικοι αλλά κάπως νευρικοί. Θα θελήσετε να βρεθείτε με καλούς φίλους και να διασκεδάσετε τραβώντας την προσοχή του αντίθετου φύλου πάνω σας. Αυτός ο μήνας ευνοεί τον έρωτα και την αγάπη, είτε για να ανταποκριθείτε σε ένα νέο ερωτικό σύντροφο ή για να κάνετε νέα ξεκινήματα με το σύντροφό σας, αναθερμαίνοντας τη σχέση σας. Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε αναγεννημένοι ψυχικά χάρη στην επιθυμία σας και την τόλμη σας να ανακάμψετε συναισθηματικά. Μπορεί να ακούσετε λόγια αγάπης, να έχετε μια πρόταση, να αποφασίσετε να προχωρήσετε με κάποιο άτομο ή να επιδιώξετε μια εγκυμοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν παίρνετε τώρα τη σχέση σας χαλαρά, αλλά κρίνετε τα πάντα ώριμα και σοβαρά. Η ανάδρομη Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας κάνει να αισθάνεστε κάποια πίεση και έντονο συναισθηματικό βάρος. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να μεμψιμοιρείτε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Έχετε κι εσείς σημαντικό μερίδιο ευθύνης στο να κρατήσετε τη σχέση σας, μη ρίχνετε όλα τα βάρη στο σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας φέρει πίσω ένα άτομο από το παρελθόν, αλλά μην περιμένετε ότι η συμφιλίωση θα είναι εύκολη. Ναι, αυτό το πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας κερδίσει, αλλά εσείς απαιτείτε στέρεες αποδείξεις ότι αυτός ο άνθρωπος έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Παλιά προβλήματα αν δεν αντιμετωπιστούν κατάλληλα, θα συνεχίσουν να επιστρέφουν, εκτός κι αν τα αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη κινείται σε ανάδρομη πορεία στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, και μπορεί να ασχοληθείτε με κάποιο μπέρδεμα του παρελθόντος, αλλά πόσο πρόθυμοι είστε στο να συμμετάσχετε σε μια ξεκάθαρη συζήτηση; Αν νιώθετε ότι είστε έτοιμοι για σύγκρουση, κάντε μια μικρή εσωτερική ενδοσκόπηση γύρω από τις προσωπικές σας επιθυμίες. Μπορεί κάτι αρνητικό να έχει δημιουργηθεί μέσα σας από το παρελθόν, ίσως από την παιδική σας ηλικία ή την οικογενειακή σας ζωή, και να αντιδράτε περίεργα και παράξενα. Ή, θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια κάποια σύγκρουση από το παρελθόν σας που ποτέ δεν επιλύθηκε πλήρως. Προσπαθήστε να την επιλύσετε τώρα. Αυτό θα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε, αντί να συγκρούεστε τώρα με το σύντροφό σας. Μην ρίχνετε περισσότερο λάδι στην φωτιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε γνωστοί για την ιδιότητά σας να ψάχνετε τα πράγματα σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Και τώρα με την πανσέληνο να φωτίζει τον απόκρυφο και παθιασμένο όγδοο οίκο σας αναζητάτε έναν έντονο συναισθηματικό δεσμό με το σύντροφό σας. Περισσότερη οικειότητα και ψυχική επαφή αλλά και έντονη σεξουαλικότητα. Επιδιώκετε να εξερευνήσετε την ψυχή του συντρόφου σας ή ψάχνετε ένα νέο πνευματικό μονοπάτι στην ερωτική σας ζωή. Ορισμένοι από εσάς ίσως νιώθετε συναισθηματική ένταση μέσα σας. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια πράγματα που είναι από καιρό θαμμένα μέσα σας, ιδιαίτερα αν έχετε μια μακροχρόνια σχέση. Εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να χρειαστεί να παλέψετε με τους κακούς σας δαίμονες. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αφήσετε αυτές οι σκέψεις να καταστρέψουν τη σχέση σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ατμόσφαιρα αυτού του μήνα θα είναι πολύ κοινωνική και δεν αποκλείει ένα νέο ειδύλλιο, χάρη στον Άρη και την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας αγκαλιά με την πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Έχετε πάθος και λάμπετε στον κοινωνικό σας περίγυρο, είστε σεξουαλικά ακαταμάχητοι και τολμηροί, αποκλείοντας από την ερωτική σας ζωή οτιδήποτε συμβατικό και ζώντας την ζωή στο έπακρο, σαν περιπέτεια. Έρχεστε σε επαφή με άτομα εμπνευσμένα αλλά και τολμηρά, άτομα που φιλοσοφούν τη ζωή και ξέρουν πως να τη ζήσουν. Είστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να αγκαλιάσετε όλον τον κόσμο! Αυτός είναι ένας υπέροχος μήνας για να βγείτε έξω, να συμμετάσχετε σε διασκεδαστικές κοινωνικές εκδηλώσεις, ερχόμενοι σε επαφή με πολλούς αδέσμευτους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προστασία του εαυτού σας και της ερωτικής σας ζωής είναι τώρα σημαντικά για σας. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας μαζί με τον Άρη και την Ηλιακή έκλειψη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας είστε μοναχικοί, κρίνετε κάπως αυστηρά τον εαυτό σας. Κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση, αναζητάτε τη μοναξιά σας και αγωνίζεστε να απεμπλακείτε από μια τοξική σχέση ή ένα πρόσωπο του παρελθόντος που δεν μπορεί να φύγει εύκολα από το μυαλό σας. Τώρα ανατρέπετε τα παραδοσιακά πρότυπα της ερωτικής σας ζωής, προσπαθείτε να μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας. Το σύμπαν σας ωθεί να οικοδομήσετε περισσότερη εμπιστοσύνη και αυτοεκτίμηση. Αναρωτηθείτε πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας κι αν κάνετε θετική εντύπωση στους άλλους, καθώς και γιατί αποτρέπετε κάποια άτομα από το να δουν τον πραγματικό εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φρενάρετε τις γρήγορες κινήσεις σας στην ερωτική σας ζωή και θέστε υπό έλεγχο τις συγκινήσεις σας, διαφορετικά θα πέσετε στον γκρεμό. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας και την πανσέληνο να φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ενώ θέλετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, νιώθετε εμπόδια και περιορισμούς στην αγάπη και το πάθος. Ίσως είναι η έκτη αίσθησή σας που δεν σας αφήνει να παρασυρθείτε, έτσι πριν αφήσετε ελεύθερη την καρδιά σας το σύμπαν σας προτρέπει να εξετάσετε όλους τους παράγοντες, ακόμα και τα συναισθήματά σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και εξετάστε τα πάντα εις βάθος. Αναρωτηθείτε αν είστε πλήρως διαθέσιμοι για μια δέσμευση, είτε αυτή είναι συναισθηματική, διανοητική ή πνευματική.

ΙΧΘΥΣ

Αφήστε να κυλήσουν αργά τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, και σας ζητά να προσπαθήσετε να ξεχωρίσετε το όνειρο από την πραγματικότητα για να μην πέσετε σε παγίδες και λάθη. Αυτόν το μήνα μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε είτε με τα δικά σας ψυχολογικά προβλήματα ή με του συντρόφου σας. Θα πρέπει να ελέγξετε σε βάθος τη σχέση σας προκειμένου να μην γίνει ανεξέλεγκτη η ζωή σας. Κι αν κάτι δεν έχει πάει σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, αξίζει να προσπαθήσετε να το διορθώσετε; Η νοσηρή εξάρτηση από αυτή τη σχέση μπορεί να σας φαίνεται περίεργη τώρα, όμως θα πρέπει να την λάβετε σοβαρά υπόψη σας, διαφορετικά θα σας βάλει σε μπελάδες και θα σας οδηγήσει σε πραγματική θλίψη και απογοήτευση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-11-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms