Quantcast
Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Μαΐου 2021.
Βαθμολόγησε
25
04
2021

Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Μαΐου 2021.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Μαΐου 2021, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Μαΐου 2021

 

ΚΡΙΟΣ

Αποδεχτείτε αυτό το ερωτικό κάλεσμα και διασκεδάστε, αλλά να είστε προσεκτικοί και να προφυλαχτείτε από κακοπροαίρετα σχόλια. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη και στον επεκτατικό ένατο οίκο σας μαζί με την Αφροδίτη στους Διδύμους και στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας αψηφάτε τους κανόνες και τις δεσμεύσεις, δεν δίνετε ιδιαίτερη σημασία σε αιώνιους όρκους και μονιμότητα. Ελέγξτε το άτομο με το οποίο φλερτάρετε καθώς αργότερα ίσως και να μη σας κινεί το ενδιαφέρον. Πριν προχωρήσετε αναρωτηθείτε αν θέλετε πραγματικά να εμπλακείτε σε μια σοβαρή σχέση κι αν αξίζει να κάνετε τους απαιτούμενους συμβιβασμούς, όντας ειλικρινείς για τις προθέσεις σας απέναντι στο άλλο πρόσωπο. Αν κάποιο άτομο ενδιαφέρεται πραγματικά για σας θα πρέπει να είστε εκατό τοις εκατό διαθέσιμοι συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παίρνετε τις αμφιβολίες σας τοις μετρητοίς. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στον αινιγματικό και απόκρυφο όγδοο οίκο σας υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να μη βλέπετε ρεαλιστικά κάποια πράγματα ή προβάλετε γεγονότα από το παρελθόν σας στο σύντροφό σας. Ίσως και να φοβάστε τη δέσμευση αλλά αυτοί οι κρυφοί φόβοι σας προκαλούν φθορά στη σχέση σας. Ενώ μπορεί να κατηγορείτε το σύντροφό σας, στην ουσία είναι οι δικοί σας φόβοι που αποτρέπουν τη σταθερότητα. Επιδιώξτε τώρα περισσότερη σαφήνεια στη σχέση σας, κι αν δεν συμβεί αυτό, αναζητήστε μια νέα αγάπη κάνοντας μια νέα αρχή. Κάποιοι από εσάς ίσως σκέφτεστε ακόμη και την εγκυμοσύνη. Το σίγουρο είναι ότι επιδιώκετε να δώσετε μια νέα ώθηση στην αισθηματική σας ζωή και να την μετασχηματίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα πάντα στην αισθηματική σας ζωή τίθενται υπό αξιολόγηση αυτό το μήνα, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας ή τον τρόπο που απολαμβάνετε την ερωτική ζωή σας. Η ρομαντική Αφροδίτη στο ζώδιό σας μαζί με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ωθούν να σκεφτείτε βαθιά ό, τι χρειάζεστε από το σύντροφό σας, νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε κάποια πράγματα. Δεν θα είναι έκπληξη αν σκέφτεστε ακόμη και το γάμο. Ολόκληρη η ερωτική σας ζωή παίρνει μια τεράστια στροφή 180 μοιρών και αναπροσαρμόζεται. Είναι μία χρονική περίοδος όπου αναθεωρείτε κάποιες από τις επιλογές σας και κάνετε περισσότερη συναισθηματική και διανοητική ενδοσκόπηση. Με την ανατροπή ορισμένων από τις πεποιθήσεις σας και την αφύπνιση των προσωπικών επιθυμιών σας, αναδύεται ένα νέο κομμάτι του εαυτού σας μέσα στους επόμενους μήνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και βγείτε από τις ψευδαισθήσεις σας, προσδιορίζοντας τι θέλετε από τη σχέση σας. Με την Αφροδίτη στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας έχετε μια έντονη τάση να προβάλλετε στο σύντροφό σας φαντασιώσεις οι οποίες δεν είναι ρεαλιστικές και κάποιες φορές ίσως είστε άδικοι μαζί του. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σας σας ζητά να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας, να έχετε αυτοεκτίμηση. Ποιό είναι αυτό το πρόσωπο που μπορεί πραγματικά να σας κάνει να νιώθετε καλά διανοητικά και συναισθηματικά; Ασχοληθείτε με την φροντίδα του εαυτού σας και να είστε περήφανοι γι’ αυτό που είστε. Το σύμπαν σας προσγειώνει, υπενθυμίζοντάς σας ότι θα πρέπει να αισθάνεστε γεμάτοι συναισθηματικά, με ή χωρίς σχέση.

ΛΕΩΝ

Ετοιμαστείτε για γρήγορα και απροσδόκητα γεγονότα, για μεγάλα και έντονα πάθη. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη να ταρακουνά τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας μπορεί να έχετε μια ξαφνική ερωτική πρόταση από κάποιον/α που ποτέ δεν φανταζόσασταν ότι τρέφει κρυφά συναισθήματα για σας ή να μάθετε ότι είστε έγκυος. Οι αλλαγές που θα συμβούν, σας ωθούν προς μια πιο αποφασιστική δράση. Κάποιοι από εσάς καταφέρνετε να ξεπεράσετε συναισθηματικά μια σχέση. Άλλοι πάλι, ίσως ανοίξετε την καρδιά σας σε μια νέα αγάπη. Μπορεί να προσελκύσετε τώρα ένα διαφορετικό τύπο ερωτικού συντρόφου από αυτόν που έχετε μέσα στο μυαλό σας ή κάποιο άτομο με το οποίο σας χωρίζει μεγάλη απόσταση. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση που δεν πηγαίνει πουθενά, τώρα ίσως θελήσετε ακόμα και να απομακρυνθείτε για πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αποθαρρύνεστε αν περάσετε δύσκολες στιγμές στον έρωτα. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη και στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, νιώθετε την ανάγκη εκπλήρωσης των συναισθηματικών σας αναγκών, είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και επιρρεπείς σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Το φεγγάρι εντείνει την αναταραχή και φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα που έχουν κατασταλεί εδώ και καιρό. Η σχέση σας με τη μητέρα σας ή με ένα οικείο πρόσωπο στη ζωή σας θα μπορούσε να παίξει ενεργό ρόλο στην ερωτική σας ζωή. Ίσως ακόμη τα κριτήρια αξιολόγησης του ερωτικού σας συντρόφου καθώς επίσης και οι επιλογές σας να βασίζονται στα πρότυπα της οικογένειάς σας, αλλά θα πρέπει να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι. Η οικογένειά σας μπορεί να μην εγκρίνει το σύντροφό σας ή εάν ζείτε με κάποιο άτομο, ίσως να είναι δύσκολο να επιφέρετε γαλήνη και αρμονία.

ΖΥΓΟΣ

Ακόμα κι αν καταφέρετε να επιβληθείτε στον εαυτό σας, θα είναι για λίγο, καθώς η νέα Σελήνη στο σταθερό Ταύρο και τον οικείο και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, σας καταπιέζει συναισθηματικά και δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε το συναισθηματικό ξέσπασμα. Άλλες φορές πάλι, ίσως κλείνεστε στον εαυτό σας, σκέφτεστε πώς θα θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος. Μπορεί να νιώσετε μια εσωτερική δυσαρέσκεια καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με τα κρυμμένα συναισθήματά σας. Αυτό σας κάνει να αισθανθείτε ψυχικό βάρος, ίσως περισσότερο από ό, τι μπορείτε να αντέξετε. Μην θυσιάσετε τις ανάγκες σας για κάποιον/α άλλον/η. Αν σκέφτεστε καιρό έναν χωρισμό ή είστε πολύ καιρό μόνοι, τώρα είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σε ένα νέο ερωτικό κάλεσμα. Από τώρα και για το υπόλοιπο του έτους χτίζετε μια ολοκαίνουργια ερωτική ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν η συναισθηματική σας ζωή κινήθηκε στη μετριότητα μέχρι τώρα, με τη νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων, αρχίζει και αναβαθμίζεται από αυτό το μήνα καθώς επιδιώκετε να βγείτε έξω και να φλερτάρετε! Απολαύστε έντονες ερωτικές στιγμές, κάντε νέα πράγματα και διασκεδάστε με το σύντροφό σας. Είστε στα καλύτερά σας, λαμβάνοντας και δίνοντας αγάπη και έρωτα. Απλά απολαύστε την παιχνιδιάρικη ενέργεια που υπάρχει γύρω σας και ζήστε τον έρωτα! Για όσους είστε καιρό δεσμευμένοι, αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος για να φέρετε την αρμονία στη σχέση σας και να την ανανεώσετε, ανεξάρτητα το πόσο καιρό είστε μαζί, να συμπεριφέρεστε μεταξύ σας με περισσότερη ευγένεια, σεβασμό και κατανόηση. Αυτό επίσης σημαίνει ότι μπορεί και να συμβεί μια ουσιαστική δέσμευση τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκτιμήστε τι πραγματικά θέλετε από μια σχέση και επιδιώξτε να συζητήσετε τα συναισθήματά σας με το σύντροφο σας. Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τον Άρη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, αν και οι δύο θέλετε τα ίδια πράγματα, καταλήξτε σε μια συμφωνία και δημιουργήστε κάποιο κοινό έδαφος που να εμπνέει και τους δυο σας, ενώ παράλληλα θέτετε κοινούς στόχους. Εάν είστε μόνοι, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε τα οράματά σας πραγματικότητα και νιώθετε έτοιμοι να αφοσιωθείτε στο άτομο που ενδιαφέρεστε δείχνοντας την αγάπη σας. Αν είστε καιρό μόνοι, ίσως νιώσετε πάθος με κάποιο άτομο που γνωρίσετε σε ένα ταξίδι, ίσως από το εξωτερικό ή απλά παρακολουθώντας ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική σας ζωή θα σας απασχολήσει όλο το καλοκαίρι, καθώς η νέα Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και μαζί με τον Άρη στον Καρκίνο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αυξάνουν την ανάγκη σας για πάθος και ερωτική δράση. Έχετε πολλούς θαυμαστές γύρω σας, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν έχετε μια αναπάντεχη πρόταση στο δρόμο σας. Ο Άρης σας κάνει να ψάχνετε μανιωδώς για την αγάπη! Αν είστε δεσμευμένοι, αυξάνεται η συναισθηματική σύνδεση με το σύντροφό σας και οδεύετε προς μια ρομαντική και συναισθηματική ανανέωση. Προσέξτε όμως τις έριδες και δοκιμάστε να κατανοήσετε όσα έχει να σας πει ο σύντροφός σας. Θα μπορούσαν να εκδηλωθούν δυνατά συναισθήματα και συζητήσεις που είναι έντονες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο έρωτας και η αγάπη επιστρέφουν και πάλι στην ερωτική σας ζωή χάρη στην Αφροδίτη στους Διδύμους και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας μαζί με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη και στον πειραματικό ενδέκατο οίκο σας. Αν ήσασταν αποστασιοποιημένοι από τον έρωτα εδώ και αρκετούς μήνες, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο καθώς ο πλανήτης της αγάπης σας χαρίζει πάθος και έντονη ερωτική επικοινωνία. Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που αισθανθήκατε ερωτευμένοι, τώρα το πάθος σας επιστρέφει και πάλι. Η σεξουαλική ορμή σας η οποία ήταν σε χειμερία νάρκη για πολύ καιρό, τώρα αφυπνίζεται. Ετοιμαστείτε για ένα ερωτικό, καυτό καλοκαίρι, καθώς αποβάλλετε το άγχος σας και χαίρεστε την αγάπη με ζωντάνια και χαρά.

ΙΧΘΥΣ

Αν έχετε προβληματιστεί με την αισθηματική σας ζωή τους τελευταίους μήνες, ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, στους Διδύμους και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μαζί με τον Άρη στον Καρκίνο και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αναπτερώνουν το πάθος σας και το ρομαντισμό σας. Αν έχετε περάσει κάποια σοβαρή απογοήτευση ή μια μονομερή ερωτική έλξη ή ακόμα και δραματικές στιγμές, επανέρχεται ο αισθησιασμός σας, εκείνο το χαμένο συναίσθημα της αγάπης. Το σύμπαν σας γεμίζει με έντονη σεξουαλική ενέργεια και δύναμη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σύντροφο που μπορεί να ικανοποιήσει αυτά τα έντονα συναισθήματά σας και το σεξουαλικό πάθος σας. Να είστε όμως προσεκτικοί ώστε να μην είστε πολύ παρορμητικοί και επιθετικοί στις διεκδικήσεις σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-04-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms