Quantcast
Πως αποφασίζουν να παντρευτούν οι άντρες του ζωδιακού!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
11
06
2019

Πως αποφασίζουν να παντρευτούν οι άντρες του ζωδιακού!

E-zwdia

«Σήμερα γάμος γίνεται, σ’ ωραίο περιβόλι…» Πριν φτάσουμε όμως ν’ ακούσουμε τις καμπάνες να χτυπούν χαρμόσυνα, πριν έρθουν οι πρόβες νυφικού, τα προσκλητήρια, οι μπομπονιέρες και τα λοιπά, πρέπει να έχει προηγηθεί εκείνη η πολυπόθητη πρόταση! 

 

Πόσο εύκολο είναι για έναν άντρα να σας παντρευτεί ανάλογα με το ζώδιό του;

 

Ξέρετε τώρα εσείς, όλες εκείνες τις συνηθισμένες, δοκιμασμένες, διαδεδομένες και κυρίως …απλές εκδοχές, όπως: γονατιστός με τα μάτια υγρά από συγκίνηση, ενώ στο βάθος παίζει κάποια υποβλητική μουσική, πάνω στην κορυφή ενός βουνού, σε κατάδυση στο βυθό τις θάλασσας, κάνοντας skydiving και την ώρα που πέφτετε, σε ελεύθερη πτώση, χωρίς αλεξίπτωτο, από τα 10.000 πόδια τον ακούτε να σας φωνάζει κάτι… Μόλις συνειδητοποιείτε τι σας λέει, η ψυχή σας πετάει ψηλά στον ουρανό (εδώ που τα λέμε, δεν πάει και πολύ μακριά, είστε ήδη εκεί, ψυχή τε και σώματι!) και εσείς περιμένετε να του πείτε εκείνο το πολυπόθητο «ΝΑΙ!», μόλις επιτέλους προσγειωθείτε και ακουμπήσουν τα πόδια σας στη γη. (Μεταξύ μας, μπορείτε να του το πείτε και νωρίτερα, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και τι μπορεί ν’ αλλάξει μέχρι την προσγείωση, υψόμετρο είναι αυτό…)

Έλα μου όμως, που για να φτάσουμε σε όλα αυτά τα ωραία, κάποιες φορές, μας έχει βγάλει την ψυχή… Για να δούμε λοιπόν πως μπορούμε να βοηθηθούμε λίγο, διαβάζοντας κι έχοντας ως σύμμαχο τ’ άστρα (στη μόνη περίπτωση που επιτρέπεται το «σκονάκι»!).

 

Πάμε, λοιπόν, να δούμε πως αντιδρα κάθε άντρας στην ιδέα του γάμου και πόσο πιθανό είναι να σας κάνει  την ...πρόταση!

 

ΚΡΙΟΣ

Μετά από μια νύχτα έντονου πάθους, μην ξαφνιαστείτε αν σας ξυπνήσει στις 6:00 το πρωί κι αντί για καλημέρα σας κάνει πρόταση γάμου! Έτσι είναι ένας κλασικός Κριός. Θα μπει στο χορό του Ησαΐα, χωρίς πολλή σκέψη. Κάτι σαν τον πυροσβέστη, αν το σκεφτεί πολύ και λογικά, ίσως να μην όρμαγε ποτέ στη φωτιά. Έτσι και το κριάρι μας, μόλις δει πρόκληση, ορμάει κατ’ ευθείαν, συνήθως το σκέφτεται εκ των υστέρων, αλλά τότε είναι πια «πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα…) Είναι αυτός με το στυλ του Skydiving, που αναφέραμε προηγουμένως… Για να φτάσετε όμως εκεί, πρέπει να τον πείσετε πρώτα με τη συμπεριφορά σας ότι δε θα πλήξει ποτέ μαζί σας. Επίσης, να έχετε δείξει μεγάλη υπομονή και κατανόηση, τις στιγμές που ξεσπάει παρορμητικά και χάνει την υπομονή του. 10 στις 10 φορές, μετά από 5’ του έχει περάσει και θα νιώθει τύψεις που δεν του το ανταποδώσατε με τον ίδιο τρόπο. Δεν υπάρχουν κάποιες ιδιαίτερα πρακτικές συνθήκες που οφείλουν να πληρούνται για να πάρει την απόφαση του γάμου. Αρκεί να ξυπνήσετε το πάθος του και σύντομα …θα φάμε κουφέτα!

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ είμαστε στη φάση «τα ζώα μου αργά…». Συγνώμη, Ταυράκια μου, αλλά το πρήξατε το κορίτσι κι έρχεται και εμμηνόπαυση… Εδώ είναι καλύτερα μάλλον εσείς να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και δραστικά μάλιστα,  κατόπιν καλά καταστρωμένου στρατηγικού σχεδίου! Κανόνας 1ος: Υπομονή. Κανόνας 2ος: Αν δεν ξέρετε ήδη να μαγειρεύετε, αρχίστε επειγόντως μαθήματα μαγειρικής (κατά προτίμηση και για εγγυημένα αποτελέσματα, αντιγράψτε την κουζίνα της μαμάς του). Κανόνας 3ος: Δείξτε του τι καλή νοικοκυρά που είστε (κάτι σαν το «δούλα και κυρά»). Ο Ταύρος έχει ανάγκη να πιστέψει ότι τίποτα δεν θα αλλάξει στην καθημερινή του ρουτίνα, γι’ αυτό μην τολμήσετε να του πείτε ότι με το γάμο κάποια πράγματα αλλάζουν, το χάσατε το παιχνίδι… Αν έχει ήδη αποκατασταθεί οικονομικά και επαγγελματικά, είναι πιο εύκολο να μπει σε νέες περιπέτειες. Η οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια είναι πρωτεύον σημείο για εκείνον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πάνω απ’ όλα: Δε σας αρέσει ο γάμος και ούτε που είναι στα προσεχή σας σχέδια! Καλέ, μην τρομάζετε! Έτσι θα του πείτε, όχι ότι στ’ αλήθεια έτσι σκέφτεστε, αλλιώς δε θα ήμασταν τώρα εδώ να τα λέμε… Πρέπει να έχετε άριστη διανοητική επικοινωνία. Να είστε φίλοι και να έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα μαζί του. Κυρίως, να του έχετε αποδείξει ότι η σωματική σας αντοχή είναι τέτοια που μπορεί να ανταποκριθεί στην επόμενη εξόρμησή σας στην κορυφή του Έβερεστ! Να του δείχνετε ότι δεν είναι και το κέντρο του κόσμου για σας. Τα δεδομένα και τα εύκολα τον κάνουν σύντομα να χάνει τον ενθουσιασμό του. Να δείχνετε υπομονή –τελικά παντού κολλάει με τους άντρες αυτό το χάρισμα–, όταν κάθε φορά θα υπεραναλύει κάτι που σας απασχολεί. Διατηρήστε κι ένα κομμάτι της προσωπικής σας ζωής, όπως το να βγαίνετε με τους φίλους σας, ακόμη και χωρίς εκείνον, θα του αρέσει γιατί δε θέλει να νιώθει κάποιον γαντζωμένο επάνω του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ τα πράγματα είναι πιο εύκολα! Εδώ μάλλον αυτός είναι που θα κάνει υπομονή μαζί σας. Γιατί έτσι είναι, τα «άτιμα τα θηλυκά», ξέρουν και τα κάνουν εκεί που βρίσκουν… Όμως προσοχή, μην τον πληγώσετε! Θα «αρρωστήσει» και θα σας αρρωστήσει. Εδώ που τα λέμε, είναι  και λίγο χειριστικός, μέσα από το συναίσθημά του. Η οικογένεια είναι ο φυσικός προορισμός στη ζωή ενός ανθρώπου, αυτό είναι το motτo ενός Καρκίνου. Χρειάζεται να του δείχνετε ότι είναι πάντα η άμεση προτεραιότητά σας, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από τον Δίδυμο. Η επικοινωνία εδώ δεν είναι σε νοητικό επίπεδο, αλλά καθαρά συναισθηματικό. Του αρέσει να κάνει όνειρα για το μέλλον, οπότε μην εκπλαγείτε αν αρχίσει να σκέφτεται και τα ονόματα των παιδιών που πιθανόν να κάνετε. Αν έχει ή έχετε ήδη δικό σας σπίτι, μήπως παντρευτήκατε ήδη και δεν το προσέξατε; 

ΛΕΩΝ

Εδώ το κέντρο του σύμπαντος αλλάζει. Φυσικά και ο Ήλιος είναι το κέντρο του πλανητικού μας συστήματος, αλλά αυτή τη φορά μεταφέρθηκε λίγο γεωγραφικά… Ήρθε και προσγειώθηκε στη γη... Όχι όμως για να την κάψει, αλλά για να την ζεστάνει και φωτίσει με το φως του! Καλά θα κάνετε να του δείχνετε συχνά το θαυμασμό σας και να του προσφέρετε την επιβεβαίωση που ζητά. Αποφύγετε τις έντονες κριτικές απέναντί του και κοιτάξτε να ρυθμίσετε το θέμα που σας απασχολεί πιο διπλωματικά, του στυλ: «Πολύ ωραίο, φοβερό αυτό που σκέφτηκες! Νομίζω πως κολλάει τέλεια με αυτήν την οπτική…» (κι εκεί κοιτάτε να περάσετε αυτό που θέλετε, ενώ πάντα τον κοιτάζετε με θαυμασμό και του χαϊδεύετε το κεφάλι με τρυφερότητα). Ίσως κάποιες φορές, παραείναι επίμονος σε κάποια θέματα, μη χαλάσετε τις καρδιές σας γι’ αυτό, αλλά δώστε τόπο στην οργή. Εξάλλου, μια ονειρεμένη βασιλική ζωή σας περιμένει μπροστά σας, αν του κρατήσετε το χέρι! Θέλει μια γυναίκα που θα νιώθει περήφανος για εκείνη, εξάλλου δεν είναι τυχαίος κι αυτός που την κατέκτησε…! Θέλει όμως να νιώθει και λίγο ο σωτήρας της, σαν το πριγκιπόπουλο του παραμυθιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματικά ασφαλής θέλει να νιώσει μαζί σας ο Παρθένος. Αυτό θα τον απογειώσει και θα τον απελευθερώσει από κάποιες πιθανές αναστολές και συστολές που έχει. Αν αντέξετε κάποιες μικρές ψυχαναγκαστικές του συνήθειες που έχει και δεν επεμβαίνετε στην τάξη που θέλει στη ζωή του, τότε έχετε μεγάλες πιθανότητες να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, που εδώ και καιρό έχετε μπανίσει και κάνει τάμα σε Θεό και ανθρώπους ότι εδώ κάποια μέρα θα παντρευτείτε! Προσοχή στις λεπτομέρειες μαζί του. Αυτές κάνουν τη διαφορά! Αν μάλιστα συμβαδίζουν οι σκέψεις και τα θέλω σας σε θέματα κοινωνικής προσφοράς, τότε «ήρθε κι έδεσε το γλυκό!».

ΖΥΓΟΣ

Αρμονία στις σχέσεις με τους άλλους είναι πάντα το ζητούμενό του, πόσο μάλλον με εσάς! Αν σας νιώσει φίλο ή σύμμαχο στη ζωή, γελάτε με τα ίδια πράγματα, πιστεύετε στον ίδιο Θεό, τότε ήδη ακούω από μακριά κάποιες καμπάνες να χτυπούν χαρμόσυνα! Από εσάς χρειάζεται να νιώσει ότι κολλάτε αρμονικά σε όλα τα επίπεδα, ίσως γιατί ήδη ξέρει πως ο ίδιος έχει να δώσει πολλά σ’ αυτή τη σχέση. Αν καταφέρετε να μειώσετε τον εγωισμό σας και να του δώσετε προτεραιότητα, θα σας το αναγνωρίσει και ανταμείψει με τον ανάλογο τρόπο. Μη νιώσει επίσης ότι αδικείται, γιατί τότε δύσκολα θα το ξεπεράσει και ακόμη και τότε το σημάδι της πληγής θα μείνει για πάντα εκεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως περισσότερο από τους άλλους είναι ο Σκορπιός που για να πάρει την απόφαση να παντρευτεί, πρέπει να είναι, όσο το δυνατόν περισσότερο, σίγουρος ότι αυτός ο γάμος θα πετύχει. Ίσως γιατί ξέρει πως η πιθανότητα ενός διαζυγίου για εκείνον ισοδυναμεί με ένα είδους θάνατο. Άσε που δε θα πάρει κι εύκολα την απόφαση να πάρει διαζύγιο, γιατί δεν μπορεί να αποχωρίζεται καταστάσεις και πρόσωπα όσο και αν τον λυπούν, ίσως μάλιστα …ακριβώς επειδή τον λυπούν. Η ταύτιση στην ερωτική και σεξουαλική σας έκφραση, είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο πεδίο αναφοράς, για να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Επίσης, θα πρέπει να ξέρει ότι δεν κινδυνεύει να τον προδώσετε με άλλον. Αν ο Λέων έχει μια φορά ανάγκη να είναι το κέντρο του προσωπικού σας σύμπαντος, ο Σκορπιός για τελείως διαφορετικό λόγο θέλει να είναι στο κέντρο του δικού σας. Άπαξ και σας «μάρκαρε», πάει, ό, τι και να γίνει, θα είστε για πάντα δικιά του, αλίμονό σας αν τον προδώσετε! Αν αντέχετε τη ζήλια του…, τότε επιτυχώς περνάτε στο επόμενο στάδιο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχετικά δύσκολα ένας Τοξότης παίρνει την απόφαση του γάμου. Κι αυτό, γιατί αγαπάει πολύ την ελευθερία του και φοβάται πως ίσως χάσει κάτι από αυτά που για εκείνον είναι σημαντικά. Είτε αυτό μπορεί να είναι να πηγαίνει καλοκαίρι στη Μύκονο με τους φίλους του, αντροπαρέα, είτε ένα πνευματικό ταξίδι περισυλλογής στο Θιβέτ… Αν του δείξετε ότι και μαζί και μόνοι περνάτε καλά και ότι δε θα του κρεμαστείτε στο «λαιμό κολάρο» για να σας κουβαλάει παντού μαζί του, τότε είστε σε καλό δρόμο. Αν, δε, τον κάνετε να δει την υπόθεση γάμος, ως μια νέα περιπέτεια, που θα του προσθέσει νέες συναρπαστικές εμπειρίες στη ζωή, τότε ...ο Τοξότης κατοχυρώθηκε σε εσάς! Συγχαρητήρια! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για έναν Αιγόκερω ο γάμος είναι ένα είδος κοινωνικής αναγνώρισης και αποδοχής από το κοινωνικό σύνολο, όπως επίσης και τα παιδιά. Ως εδώ καλά. Όμως, αν αρχίσετε τα παράπονα ότι περνάει πολλή ώρα στη δουλειά και σας παραμελεί και ότι δεν αλλάζει το πρόγραμμά του για το επαγγελματικό meeting που έχει απόγευμα Πέμπτης για να πάτε μαζί στο θέατρο, τότε …κοινώς, «τη βάψατε!». Για να μην είμαι όμως και άδικη μαζί σας, δε λέω ότι έχετε εντελώς άδικο, όταν το παρακάνει, αλλά για σκεφτείτε τώρα, εποχές που διανύουμε, είναι να χάνουμε δουλειές; Άσε που για να στήσετε το σπιτικό που ονειρευτήκατε, δε φτάνει ο προϋπολογισμός των …300€ μισθού. Αν τώρα, έχετε κι εσείς μια καριέρα σε καλά θεμέλια, σίγουρα πληρείτε μία από τις πιο βασικές προϋποθέσεις ενός Αιγόκερου. Πρώτον, γιατί δε θα έχετε πολύ χρόνο να τον ζαλίζετε με περιττούς συναισθηματισμούς και δεύτερον, γιατί οι οικονομικές επιτεύξεις στον οικογενειακό προϋπολογισμό θα αυξηθούν με πιο γρήγορο ρυθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Περνώ και μόνος μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά…» Άντε τώρα να «ψήσεις» έναν Υδροχόο να σου κάνει την πολυπόθητη πρόταση. Εδώ η τακτική είναι ένα πάντρεμα από τις περιπτώσεις Διδύμου και Τοξότη, συν κάποια εξτρά, εξειδικευμένα πάνω στον Υδροχόο. Παρ’ όλα αυτά όμως μην μου φοβάστε, προς Θεού, γιατί αν και του αέρα ή ίσως ακριβώς επειδή είναι του αέρα, θα σας οσμιστεί στον …αέρα! Ξεκινάμε με τη φράση-κλειδί: «Εγώ δεν έχω σκοπό να παντρευτώ», δες Δίδυμο (είπαμε, το λέμε, δε σημαίνει ότι το εννοούμε κιόλας!) Συνεχίζουμε με το στυλ Τοξότη: «Απόψε, Γιώργο μου, δε θα βρεθούμε, θα βγω με κάτι φίλους… (δεν ξέρω αν με «πιάνετε»; Φίλους! Όχι φίλες. Το «φίλους» είναι γενικό κι αόριστο, αφήνει να εννοηθεί αν όχι μία παρέα μόνο με άντρες, αλλά μια μικτή παρέα). Ε, λοιπόν, αυτό κάτι θα του κάνει! Θες γιατί το θέμα φίλοι είναι σημαντικό γι’ αυτόν και θα σκεφτεί «γιατί να μην είμαι κι εγώ μαζί σας», θες γιατί του ξυπνάει κάποια απωθημένα κατάλοιπα ζήλιας που ακόμη κι ένας Υδροχόος έχει, δεν ξέρω, αλλά πιάνει! Ελευθερία και αποδοχή των επιλογών του, καθώς και του φιλικού και ακόμα παραπέρα περιβάλλοντος που τον περιστοιχίζει, είναι τα ευαίσθητα σημεία για να αγγίξετε την καρδιά ενός Υδροχόου.

ΙΧΘΥΣ

Μην τον φορτώνεις πολύ με συνηθισμένα και καθημερινά πράγματα. Πρώτον, γιατί θα τον κουράσεις και θα του στερήσεις τον χρόνο να ονειρεύεται και να δημιουργεί καλλιτεχνικά την καθημερινή του ζωή, όπως κι αν το εννοεί εκείνος… Δεύτερον, γιατί απλούστατα να μην είσαι και πολύ σίγουρη ότι θα γίνουν αυτά που ζήτησες! Μακαρόνια από το σουπερ μάρκετ τον έστειλες να πάρει κι εκείνος σου έρχεται, μετά από 4 ώρες, με τσιπούρα από την Ιχθυόσκαλα Λαυρίου… Τώρα, αν τολμήσεις να του γκρινιάξεις, θα σου βγει κι από πάνω, που εσένα σκέφτεται και το θέμα της υγιεινής σου διατροφής, την υγεία σου, κι αμάν πια αυτά τα ζυμαρικά και τα όσπρια… Κρίση είπαμε, αλλά οφείλουμε τουλάχιστον να διατρεφόμαστε υγιεινά κι άσε που ήταν και πιο φθηνά στην Ιχθυόσκαλα Λαυρίου… Άστε, μην μπείτε στον κόπο να αντιπαρατεθείτε μαζί του, μετά από λίγη ώρα θα καταλάβετε ότι μιλάτε κινέζικα. Από τον Πλανήτη Ποσειδώνα είναι, αν δεν ξέρεις …«Ποσειδωνέζικα» που πας;  Άφησέ του χρόνο για το όνειρο, μείνε μαζί του, λέγοντάς του ότι είσαι εσύ εκεί για όλα τα πρακτικά και καθημερινά, ότι θα λες πάντα «ναι» σε μια πρόταση του να βγείτε στις 12:00 τα μεσάνυχτα, στην παραλία, να δείτε το φεγγάρι, ακόμη και στους -5°C! Δεν είναι ότι δε σας καταλαβαίνει, απλώς έχει άλλες προτεραιότητες. Αν νιώσει ότι τον αποδέχεστε και ότι δεν τον ανταγωνίζεστε, τότε θα έχετε το προσωπικό σας χρυσόψαρο στην κρυστάλλινη γυάλα σας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-06-2019 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms