Η αγάπη στο Internet. Γνωριμία στο διαδίκτυο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
26
05
2019

Η αγάπη στο Internet. Γνωριμία στο διαδίκτυο.

E-zwdia

Μήπως βαρεθήκατε να βγαίνετε ραντεβού με άτομα που γνωρίζετε στα μπαρ και αποφασίσατε να δοκιμάστε στο Internet; Σκέφτεστε ότι δεν υπάρχει τίποτα να χάσετε, από τη στιγμή που είστε ήδη συναισθηματικά κουρασμένοι και αποστραγγισμένοι, αναζητώντας να κάνετε μια σχέση;

 

Ποιες είναι οι θετικές πτυχές στην αναζήτηση του έρωτα μέσα από το Internet;

 

♥ Μπορείτε να βρείτε άνδρες ή γυναίκες χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας.

♥ Μπορείτε να μάθετε τι αρέσει στο συγκεκριμένο άτομο, χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσετε και πολλά.

♥ Μπορείτε να βρείτε προσωπικές πληροφορίες, χωρίς να μιλήσετε πρόσωπο με πρόσωπο.

♥ Είναι εύκολο για εσάς να βρείτε κάποιο σύντροφο, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πολλή δουλειά. Θα μάθετε κάποια πράγματα από αυτά που ήδη έχει γράψει στο προφίλ του, υποθέτοντας πάντα πως ό, τι γράφεται είναι ειλικρινές και έντιμο. Εκτός αυτού, μπορείτε ακόμη και να δείτε φωτογραφίες του.

Έτσι, δημιουργείτε ένα προφίλ και ανταποκρίνεστε ή περιμένετε ανταπόκριση από το προφίλ κάποιου άλλου. Ένα από τα πράγματα που δεν ξέρετε όμως: Το πρόσωπο που ανταποκρίνεται στο προφίλ σας, σας θεωρεί την νούμερο ένα επιλογή ή είστε πραγματικά το νούμερο 10 της λίστας του; Το άλλο προφανές μειονέκτημα της αναζήτησης του έρωτα στο Internet είναι ότι βρίσκετε κάποιον/α με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται, πριν τον συναντήσετε. Είναι όμως αληθείς;

 

Τι πρέπει να προσέξετε;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε όσες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόσωπο, όσο είναι δυνατόν. Δε χρειάζεται να γνωρίζετε κάθε μικρή λεπτομέρεια για τη ζωή του ατόμου, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζετε το ονοματεπώνυμό του, το τηλέφωνό του, το επάγγελμά του και ίσως τον τόπο εργασίας του

Πόσο ειλικρινείς είναι οι γνωριμίες στο Internet;

Θα δείτε συχνά φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν από χρόνια ή ακόμα και φωτογραφίες κάποιου άλλου. Μερικοί μπορεί να σας πουν ότι ζουν σε κοντινή πόλη από τη δική σας, ενώ ζουν μακριά. Θα μπορούσαν να πουν ψέματα για την ηλικία τους, το εισόδημά τους, την εργασία τους ή ακόμα και για τα παιδιά που έχουν ή δεν έχουν. Είτε θέλετε να βρείτε ένα πρόσωπο μέσα από on-line γνωριμίες, είτε μέσω ενός chat room ή άλλα φόρουμ που φέρνουν σε επαφή τους ανθρώπους, υπάρχει πάντα μια αβεβαιότητα του αν θα συναντηθείτε και αν θα ερωτευτείτε.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Ορίστε ένα σημείο συνάντησης δημόσια. Μην πηγαίνετε στο δικό του χώρο ή μην τον καλείτε στο δικό σας μέχρι τη στιγμή που θα αισθανθείτε πολύ άνετα και έχετε κάνει πολλά ραντεβού. Μάθετε βασικές πληροφορίες για το άτομο, όπως για παράδειγμα για τις προηγούμενες σχέσεις του. Συμβουλή: Εάν το άτομο αυτό μόλις βγήκε από μια σχέση, μην περιμένετε να είναι έτοιμο να σας προσφέρει σύντομα  κάτι σοβαρό, ακόμα και αν δηλώνει ότι θέλει να είναι σε μια νέα σχέση. Προσπαθήστε να μάθετε γιατί τελείωσε η σχέση του. Αυτό το άτομο μπορεί να μην είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, γι’ αυτό και θέλει να περνά το χρόνο του επικοινωνώντας. Να είστε προσεκτικοί και να ακούτε τι σας λέει, θα μάθετε πολλά.

Προσοχή στον άντρα ή τη γυναίκα που το μόνο που θέλουν είναι να κρατήσουν την επικοινωνία μόνο on-line. Εάν δε θέλουν να συνεχίσετε τις συνομιλίες σας από το τηλέφωνο ή να συναντηθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, τότε έχετε ένα μεγάλο προειδοποιητικό σημάδι ότι το πρόσωπο αυτό είτε δεν είναι διαθέσιμο, είτε είναι ένας μεγάλος ψεύτης.

Πώς μπορείτε να μάθετε, εάν έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τον έρωτα στο Internet;

Τώρα που γνωρίζετε κάποια βασικά για την αναζήτηση του έρωτα στο Internet, μπορείτε να έχετε μερικά πρόσθετα στοιχεία σχετικά με την καταλληλότητα των πιθανών συντρόφων σας από τα αστέρια. Το ζώδιό σας μπορεί να σας δώσει μια εικόνα. Μάθετε αν το Διαδίκτυο είναι το καλύτερο μέσο για να βρείτε το τέλειο ταίρι σας ή αν είναι καλύτερα να ψάξετε αλλού:

 

ΚΡΙΟΣ

Κυνηγάτε πάντα την πρόκληση, έτσι εκτιμάτε τον …ανταγωνισμό και την πληθώρα των επιλογών στο Internet. Αυτό όμως θα μπορούσε να αποτύχει, αν βγαίνετε πολλά ραντεβού χωρίς επιτυχία. Δεν έχετε την υπομονή να κάνετε μια σχέση από χιλιομετρική απόσταση ή σχέση στο διαδίκτυο, ώστε αν περιμένετε πολύ, μπορεί να παραιτηθείτε εύκολα. Προσπαθήστε να κρίνετε τους ανθρώπους μέσω της επικοινωνίας, πριν τους συναντήστε πρόσωπο με πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλλαγή και η ποικιλία μπορεί να είναι δύσκολες για σας, γιατί στον έρωτα σκέφτεστε με έναν παλιομοδίτικο τρόπο. Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Internet ως ένα τρόπο για να δείτε απλά τι γίνεται και να ανταλλάξετε απόψεις, αντί να αναμένετε να βρείτε το τέλειο ταίρι σας μέσα από αυτό, μπορείτε να επωφεληθείτε. Όμως δεν είστε ανοικτοί σε μεγάλης απόστασης σχέσεις, αλλά ούτε και θέλετε να μετεγκατασταθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο ζώδιό σας ταιριάζει ο έρωτας στο Internet! Σας αρέσει να συζητάτε ατελείωτα με κάποιον που μόλις γνωρίσατε. Αν ψάχνετε για μια σοβαρή και σταθερή σχέση όμως, μπορεί να χρειαστεί να περιορίσετε τις…  ερωτύλες τάσεις σας και να προσπαθήσετε να επιλέξετε έναν από τους πολλούς on-line μνηστήρες σας που έχετε πιθανότατα στη διάθεσή σας. Το πρόβλημα με σας είναι ότι μπορεί γρήγορα να βαρεθείτε, έτσι η επικοινωνία μπορεί εύκολα να ξεθωριάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ντροπαλοί και συνεσταλμένοι καθώς είστε, ο κλειστός χαρακτήρας σας δε σας αφήνει να απολαύσετε την ερωτοτροπία στο Internet. Είναι καλύτερο για σας να βρείτε μια υπηρεσία γνωριμιών, που θα ψάξει κάποιον για σας, αντί να ψάχνετε μόνοι σας στο Διαδίκτυο. Δε θέλετε να εγκαταλείψετε το σπίτι και την οικογένειά σας, ωστόσο, είστε ανοικτοί σε μια σχέση εξ αποστάσεως.

ΛΕΩΝ

Το Internet για σας είναι ένας ιδανικός χώρος για να επιδείξετε την αξία σας και την ανωτερότητά σας. Από τη στιγμή που σας αρέσει η δημιουργικότητα και η ανάρτηση εικόνων που είναι κάπως επιδεικτικές, θα προσελκύσετε άτομα που απευθύνονται στη δική σας εξωστρεφή προσωπικότητα. Το μόνο πρόβλημά σας είναι ότι σκέφτεστε τη δέσμευση και το γάμο, σε κάθε γνωριμία που κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Internet σας δίνει τη δυνατότητα να αναλύσετε και να επιλέξετε τον πιθανό σύντροφό σας. Θα πρέπει όμως να σιγουρευτείτε ότι δεν το παρακάνετε, επιτρέποντας στη τελειομανία σας να σας αποτρέψει από το να γνωρίσετε κάποιον που μπορεί να είναι σωστός για σας, ακόμα κι αν δεν είναι το ιδανικό σας. Θέλετε όμως να είστε σε σχέση και θα προσπαθήσετε να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το διαδίκτυο.

ΖΥΓΟΣ

Δεδομένου ότι είστε ο ρομαντικός του ζωδιακού, ο έρωτας στο Internet μπορεί να σας φαίνεται λίγο ψυχρός και σκηνοθετημένος. Μην αφήσετε αυτό να σας αποτρέψει από την προσπάθεια, διότι μπορεί να χάσετε μια ευκαιρία να ερωτευτείτε! Εν τούτοις, επειδή αναζητάτε τη συντροφικότητα, είστε ανοικτοί στην εύρεση ενός συντρόφου, αλλά μόνο αν σας υποσχεθεί δέσμευση ή γάμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να κρύβεστε πίσω από μια οθόνη μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς στην αναζήτησή σας για τον έρωτα, αλλά τελικά θα πρέπει να συναντήσετε το πρόσωπο, εάν θέλετε πραγματικά ένα σύντροφο. Είναι καλύτερα να είστε ειλικρινείς στις γνωριμίες σας για να μη δημιουργηθούν περιττές ίντριγκες. Ψάχνετε τον έρωτα της ζωής σας και φτάνετε στα …άκρα για να βρείτε την αγάπη. Να είστε προσεκτικοί για να μην κολλήσετε σε αναξιόπιστα άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τη στιγμή που θέλετε πάντα κάτι περισσότερο, οι δυνατότητες που σας προσφέρονται μέσω του Internet, μπορεί να σας συναρπάσουν. Προσπαθήστε να μην αφήσετε η αναζήτησή σας για την ιδανική αγάπη να σας κάνει να κάθεστε να μιλάτε με κάποιον που θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι δεν είναι ο τέλειος σύντροφος για σας. Μπορεί να χρειαστεί να δώσετε χρόνο στο πρόσωπο που επικοινωνείτε, πριν κάνετε σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επειδή έχετε μια πρακτική προσέγγιση για τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, συμπεριλαμβανομένης και της αγάπης, το Internet μπορεί απλά να μην είναι ο παραδοσιακός τρόπος που προτιμάτε. Εκείνο που σας ταιριάζει καλύτερα είναι να γνωρίζετε κάποιον στην εργασία σας ή μέσω των φίλων και της οικογένειάς σας. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε κάποιον για να δείτε αν ταιριάζετε. Αν γνωρίσετε κάποιον και ζείτε σε κάποια απόσταση με αυτό το άτομο, θα είναι αυτός που πρέπει να μετεγκατασταθεί. Εσείς δε θα πάτε πουθενά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς και το Internet ταιριάζετε τέλεια, έτσι μπορείτε να γνωρίσετε την αληθινή αγάπη on-line και να συναντηθείτε στον πραγματικό κόσμο! Νιώθετε πολύ πιο άνετα πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σας, ώστε να είστε σίγουροι πριν βγείτε έξω και προχωρήσετε σε σχέση με το εν λόγω πρόσωπο. Είστε ανοιχτοί ακόμη και σε μεγάλης απόστασης σχέσεις. Έχετε την υπομονή και τον απαιτούμενο χρόνο μέχρι να δείτε, αν είναι ο κατάλληλος για σας.

ΙΧΘΥΣ

Η δυνατή φαντασία σας μπορεί να σας οδηγήσει μερικές φορές σε λάθος δρόμο, ειδικά όταν πρόκειται για τον έρωτα στο Internet. Βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε έναν έμπιστο φίλο πίσω από την οθόνη, πριν τον συναντήσετε πρόσωπο με πρόσωπο. Με αυτό τον τρόπο, θα αποφύγετε κάποιον που μπορεί να μην είναι αληθινός. Επειδή φαντασιώνεστε την αγάπη και θέλετε να είστε ερωτευμένοι, είστε πάντα ανοικτοί στο να κάνετε μια σχέση, ακόμα κι αν χρειαστεί να μετεγκατασταθείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms