Οι καλύτερες ημερομηνίες για καλοκαιρινές, καυτές διακοπές.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 1
29
05
2017

Οι καλύτερες ημερομηνίες για καλοκαιρινές, καυτές διακοπές.

Από τον Χάρη Αβραμόπουλο

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, οι διακοπές επίσης, ετοιμαζόμαστε όλοι να τις απολαύσουμε με ότι αυτό συνεπάγεται. Θέλουμε όλοι να ανανεωθούμε, να μας δοθεί η ευκαιρία να ενδυναμώσουμε τις υπάρχουσες σχέσεις μας ή να δημιουργήσουμε νέες αν δεν έχουμε. Το ζητούμενο είναι να ξέρουμε πώς θα περάσουμε αυτό το καλοκαίρι όσο πιο ευχαρίστα γίνεται, πιο ξεκούραστα, κυρίως πιο αισθηματικά γιατί, κακά τα ψέματα, η αγάπη ομορφαίνει την ζωή μας. Ας δούμε μαζί ποια διαστήματα προσφέρονται αυτό το καλοκαίρι για να το πετυχούμε.

 

Οι καλύτερες ημερομηνίες για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

 

ΚΡΙΟΣ

23 Ιουλίου – 31 Αυγούστου: Με τον Ήλιο και τον Άρη στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Λέοντα αλλά και με τις εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, η τύχη στον έρωτα είναι με το μέρος σου καθώς όλα είναι πιθανά: καινούργιοι έρωτες, όρκοι, ανανεώσεις όρκων, μοιραίες γνωριμίες, επανασυνδέσεις, αγάπες, λουλούδια. Ακόμη κι αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν υπόσχεται τα καλύτερα, θα διασκεδάσεις και θα περάσεις ευχάριστα στις διακοπές σου. Σημειωτέον ότι και η εύνοιά σου συνεχίζεται μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου καθώς η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Λέοντα, θα αποτελεί το βεγγαλικό των αισθηματικών σου στο κλείσιμο του καλοκαιριού, οπότε θα ευνοεί και τις όψιμες διακοπές του Σεπτέμβρη. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΑΥΡΟΣ

6 Ιουνίου – 4 Ιουλίου: Η Αφροδίτη θα φωτίζει το ζώδιό σου και θα σε εξωθεί στο να εκφράζεις τη γλύκα, τον μαγνητισμό, τις θετικές πλευρές σου, με αποτέλεσμα να κερδίζεις αυτό που θέλεις είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η. Παράλληλα, ο Άρης από τον Καρκίνο θα σε εξωθήσει στο να αποζητάς τις παρέες, να αναπτύξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και, βεβαίως να πάρεις τις αποφάσεις σου και να αρχίσεις τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τα μπάνια. Είτε πάρεις τις διακοπές σου είτε όχι, θα περάσεις καλά, θα διασκεδάσεις και θα απολαύσεις ερωτικές χαρές…

ΔΙΔΥΜΟΙ

5 – 31 Ιουλίου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάνοντας πιθανή κάθε ερωτική χαρά. Φλερτ, καινούργιες γνωριμίες, αγάπες, όμορφες στιγμές, συζητήσεις για το επόμενο βήμα και ρομαντικές διακοπές είναι στο πρόγραμμα, ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης που σε κάθε περίπτωση έχει τον τελευταίο λόγο. Εννοείται ότι αυτό είναι το καλύτερο διάστημα για τις διακοπές σου γι αυτό θα πρέπει να το αξιοποιήσεις στο έπακρον. Να θυμάσαι ότι και τον Αύγουστο, με τις εκλείψεις, μπορεί να κάνεις μια μοιραία γνωριμία σε ταξίδι αλλά θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί, παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής θα προκαλεί τις εντάσεις του. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1 – 22  Αυγούστου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ρίχνει το άπλετο φως της στα αισθηματικά σου. Την ίδια περίοδο, το γεγονός ότι οι εκλείψεις θα σε εξωθήσουν στο να υποστηρίξεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, μπορεί να είναι ενισχυτικό για την ερωτική σου ζωή καθώς δεν θα κάνεις εκπτώσεις και θα διεκδικείς αυτό που σου αναλογεί. Από τις 13 Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σου φέρει στο προσκήνιο μια σχέση του παρελθόντος. Σε κάθε περίπτωση, θα βρίσκεσαι σε κίνηση είτε αυτή θα είναι οι πεταλούδες στο στομάχι είτε ένα ερωτικό ταξιδάκι για ανανέωση και μπάνια. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΛΕΩΝ

21 Ιουλίου – 5 Αυγούστου: Εξαιρετικό διάστημα για διακοπές και ανάπαυλα. Χαλάρωση, ρομαντισμός, φλερτ, καινούργιες γνωριμίες είναι οι λόγοι σας για να αξιοποιήσετε αυτό το δεκαπενθήμερο, προκειμένου να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά.

26 Αυγούστου – 19 Σεπτεμβρίου: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος να απολαύσεις τις καλοκαιρινές χαρές και τον έρωτα, να ταράξεις με ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα του μακροχρόνιου δεσμού σου, να κάνεις το επόμενο βήμα, να εμπλακείς σε περιπέτειες ή να γνωρίσεις το ταίρι σου. Με τον Ερμή κινούμενο ανάδρομα να περνάει στο ζώδιό σου στις 31 Αυγούστου και μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, είναι πιθανή η επανασύνδεση με άτομο του παρελθόντος σου. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

6 – 25 Ιουνίου: Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και οι παρέες σου θα είναι τα διαβατήρια για να περάσεις καλά, να κάνεις γνωριμίες και αυξάνουν τις πιθανότητές σου να φλερτάρεις λίαν επιτυχώς. Ανανεωτικές καταστάσεις και ρομαντισμός στο προσκήνιο με έναν μεγάλο κίνδυνο που οφείλω να σου επισημάνω και είναι η τάση του να ωραιοποιείς τις καταστάσεις αλλά και η έντασή σου που θα οφείλεται στα επαγγελματικά σου προβλήματα. Με λίγη καλή διαχείριση, ο τελικός απολογισμός θα είναι θετικός. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΖΥΓΟΣ

23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου: Ένας μήνας απολαύσεων και πολλών πιθανοτήτων να συμβούν μοιραία γεγονότα, τα οποία θα έχουν σαν αποτέλεσμα να οδηγηθείς τόσο στο σωστό μέρος στη σωστή χρονική συγκυρία όσο και στο να κάνεις μια μοιραία γνωριμία που είναι πιθανό να σου αλλάξει τη ζωή. Αν προσέχεις την τάση σου να υπερβάλλεις κι αν δεν αντιμετωπίζεις με επιπολαιότητα την προσωπική σου ζωή, τα οφέλη από αυτή την περίοδο, οι απολαύσεις και οι διασκεδαστικές στιγμές, θα σου μείνουν αξέχαστα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

6 Ιουνίου – 4 Ιουλίου: Η Αφροδίτη στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Ταύρο, θα σου χαρίσει πολλά χαμόγελα στον αισθηματικό τομέα καθώς τα κάνει όλα πιθανά, ανάλογα με το τι λέει ο προσωπικός σου χάρτης. Φαίνεται ότι θα περάσεις καλά, θα φλερτάρεις με πολλά ποσοστά να βρεις το επόμενο ταίρι σου ενώ είναι πιθανό να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή. Σημείωσε ότι μπορεί να γνωρίσεις το καινούργιο σου ταίρι σε ταξίδι ή να είναι ένα άτομο από το εξωτερικό. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1 – 22 Αυγούστου: Οι εκλείψεις εγκυμονούν καινούργιες γνωριμίες και εντυπωσιακές συγκυρίες που θα οδηγήσουν τα βήματά σου στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Τα ταξίδια συνοδεύονται από μοιραίες γνωριμίες που μπορεί να καθορίσουν την ερωτική σου ζωή. Είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο από το εξωτερικό ή μέσω συγγενών σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Από την άλλη, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, θα ανεβάσει τη λίμπιντό σου και θα σε κάνει να μαγνητίζεις και να αναδύεις γοητεία και μυστήριο, ανεβάζοντας κατακόρυφα το κασέ σου στο φλερτ. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1 – 22  Αυγούστου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Καρκίνο και θα σε ευνοεί στον αισθηματικό τομέα καθώς φαίνεται ότι θα έχεις την ανταπόκριση που προσδοκάς από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ανάλογα με το τι επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, είναι πιθανό να δεχθείς ή να κάνεις προτάσεις, να συζητήσεις για το επόμενο βήμα, να κάνεις μια καινούργια γνωριμία και ίσως τα μοιραία γεγονότα που θα προκαλούν οι εκλείψεις την ίδια περίοδο, να σου φέρουν το μελλοντικό σου ταίρι. Χώρια που είναι η πιο καλή περίοδος για να πάρεις τις διακοπές σου. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

21 Ιουλίου – 5 Αυγούστου: Αν φροντίσεις να μην εμπλακείς σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές που είναι πιθανές με τον Άρη στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να φλερτάρεις, να κερδίσεις στις εντυπώσεις και να περάσεις καλά στις διακοπές σου.

26 Αυγούστου – 19 Σεπτεμβρίου: Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα, εκτός του γεγονότος ότι θα περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές αν αποφασίσεις να πάρεις λίγο αργότερα τις διακοπές σου, θα έχεις και πολλές πιθανότητες να κερδίσεις αυτό που ποθείς στον έρωτα. Τα φλερτ και οι ανανεωτικές καταστάσεις θα σε ανεβάσουν ενώ, από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα, δεν αποκλείονται και οι επανασυνδέσεις. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΙΧΘΥΣ

6 – 25 Ιουνίου: Με τον Άρη στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Καρκίνο και την Αφροδίτη από τον Ταύρο να ενισχύει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και να  ευνοεί τα ταξίδια και τις διακοπές σου, θα περάσεις καλά, θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, θα βρεις τους τρόπους να ταράξεις με ευχάριστο τρόπο τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σου ζωής.

1 – 10 Αυγούστου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, φωτίζοντας το ζώδιο των ερώτων σου, θέση από την οποία υπόσχεται ότι το λιγότερο που θα σου χαρίσει είναι καλή διάθεση, χαρά, δημιουργικότητα, ερωτικές απολαύσεις και πολύ διασκέδαση όπου κι αν βρίσκεσαι. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 μόνο με 0.96/λεπτό ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-05-2017 12:43
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms