Ποια ζώδια είναι οι νικητές και ποια οι χαμένοι στην αγάπη;
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
24
04
2018

Ποια ζώδια είναι οι νικητές και ποια οι χαμένοι στην αγάπη;

Λίλα Δασκαλάκη

Πάθος, το πιο ισχυρό πεδίο αναμέτρησης. Από την πρώτη στιγμή, αυτό που ενδόμυχα αναζητάμε είναι η επιβεβαίωση του εγώ μας. Η επιθυμία, το πάθος, δεν αντικατοπτρίζει  τίποτε άλλο από την ανάγκη να ανεβάσουμε πιο ψηλά το δείκτη της αυτοπεποίθησής μας και να νιώσουμε ότι είμαστε σημαντικοί για τη ζωή κάποιου. Είναι αυτή η ανάγκη που επιζητά τρόπους, έστω και κάποια στιγμή στη ζωή μας, για να νιώσουμε πρωταγωνιστές. Και ίσως δεν υπάρχει κανένα πιο δυνατό μέσο από τον έρωτα που να μας δίνει  τη δυνατότητα αυτή του να υποδυθούμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή κάποιου.

Τι προσδοκάμε από την αγάπη;

 

Με μεγάλες προσδοκίες μπαίνουμε στο παιχνίδι της αγάπης. Την ένταση θα την καθορίσουν οι συνθήκες, όσον αφορά τη δυνατότητα επαφής και επικοινωνίας. Όσο πιο δύσκολες είναι οι συνθήκες, τόσο πιο δύσκολοι και ενίοτε σκληροί οι κανόνες του.  Και βέβαια, τόσο περισσότερο εντείνεται το πάθος και η επιθυμία. Η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση ενός ερωτευμένου είναι να πιστεύει ότι βρίσκεται εκεί για τον άλλον. Για τον εαυτό του βρίσκεται, για να πάρει όσα μπορεί περισσότερα. Γιατί αυτός που θα πάρει τα περισσότερα θα είναι και αυτός που θα αισθανθεί νικητής στο τέλος.

Διάβασε το ζώδιό σου ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει:

 

ΚΡΙΟΣ

Θα μπει στη σχέση από την πρώτη στιγμή σαν νικητής. Θα κυριαρχήσει στο παιχνίδι του έρωτα, μέσα από το μοναδικό τρόπο που ξέρει να το κάνει, κρατώντας στην αρχή ισχυρές αντιστάσεις, δίνοντας όμως στην πορεία  το καλύτερο από τον εαυτό του. Μέσα από την τάση που τον διακατέχει του να τα ζήσει όλα και γρήγορα, είναι πολύ πιθανόν να ξοδέψει γρήγορα το πάθος του και την ερωτική του διάθεση. Στην περίπτωση που συμβεί αυτό, όσο και να προσπαθήσει να τον διεκδικήσει ο ή η σύντροφος, δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην ανάγκη του.

Οι μεγάλες ταχύτητες που θα αναπτύξει δεν του επιτρέπουν να γυρίσει και να κοιτάξει πίσω, ακόμα και αν αυτό που άφησε ήταν η μεγάλη ευκαιρία της ζωής του. Στην περίπτωση που οι όποιες συναισθηματικές ματαιώσεις τον αναγκάσουν να το συνειδητοποιήσει, τότε θα έρθει αντιμέτωπος, με την πιο σκληρή συνειδητοποίηση, πως «είναι πια αργά». Το ισχυρό του εγώ, όμως, θα του βρει τον τρόπο για να το προσπεράσει, αναζητώντας το καινούργιο που θα τον εξιτάρει, για να επαναλάβει, το πιο πιθανόν, τα ίδια λάθη. Όποιος έχει τον πρώτο λόγο στον έρωτα, συνήθως, δεν έχει και τον τελευταίο. Και μάλλον αυτό ισχύει στην περίπτωση του Κριού.  Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο σταθερός και γήινος του ζωδιακού δεν ξεκινάει με μεγάλες προσδοκίες, αλλά βήμα-βήμα προχωράει στη σχέση.  Δεν είναι η περίπτωση που θα εκφράσει μεγάλες απαιτήσεις και διεκδικήσεις. Και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τις περισσότερες φορές, να έλκει συντρόφους πολύ απαιτητικούς, όσον αφορά τη συναισθηματική ανταπόκριση, ό, τι πιο δύσκολο για έναν Ταύρο, και ειδικά στην περίπτωση που αισθάνεται να παραβιάζονται τα θέλω του. Τα τεράστια αποθέματα υπομονής του ξέρει πολύ καλά να τα διαχειρίζεται, ξοδεύοντας κάθε φορά όσο χρειάζεται για να εξισορροπήσει μία κατάσταση, την οποία συνήθως δεν προκάλεσε ο ίδιος.

Δίνει ευκαιρίες, και μάλιστα περισσότερες απ’ όσες πρέπει. Ένα λεπτό όμως χρειάζεται για να πάρει την απόφαση και να δώσει την οριστική του μάχη, από την οποία το πιο πιθανό είναι να βγει νικητής. Τίποτα όμως δεν τελειώνει, όσο η πόρτα της ερωτικο-σεξουαλικής επικοινωνίας είναι ανοιχτή.  Ο Ταύρος, είναι η «κολόνια που κρατάει χρόνια». Η αίσθηση που αφήνει είναι τόσο δυνατή, μέσα από το δυνατό χαρμάνι της γλυκύτητας, της υπομονής,  της σταθερότητας και της ισχυρής ερωτικο-σεξουαλικής του ιδιοσυγκρασίας.  Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ σύντομα θα καταφέρει έστω και μέσα από έμμεσους τρόπους να επιβληθεί στη σχέση. Δεν έχει την ωριμότητα εκείνη που χρειάζεται, ώστε να σεβαστεί τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού. Κάνει αυτό που θέλει και με τρόπους αψυχολόγητους πολλές φορές παρασύρει και τον/την σύντροφο στο δικό του παιχνίδι. Εάν έχουμε να κάνουμε με την περίπτωση του  άκρως πεισματάρη Διδύμου, θα πρέπει το έτερον ήμισυ να είναι η περίπτωση που ξέρει να παλεύει μέχρις εσχάτων, ώστε να μπορέσει να βγει νικητής από τη σχέση.

Δύσκολα ένας Δίδυμος παραδίδει τα όπλα. Θα επινοεί μύριους τρόπους για να κρατά κοντά του αυτό που θέλει και, μόνο όταν εκείνος το αποφασίσει, θα σημάνει η λήξη της σχέσης. Το έξυπνο πουλί, όμως, από τη μύτη πιάνεται. Φτάνει μόνο να βρεθεί ένας πιο έξυπνος από εκείνον, ώστε με τους  απαραίτητους χειρισμούς να τον φέρει αντιμέτωπο με την επιπολαιότητα και την ανωριμότητά του. Τότε μπορεί ξαφνικά να γίνει το παιδί που παρακαλάει και μετανοεί, ζητώντας συγχώρεση και επιείκεια. Η εικόνα ενός μετανιωμένου Διδύμου σίγουρα θα του εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη θέση ανάμεσα στους ηττημένους. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με όλου του κόσμου τις ανασφάλειες, θα μπει στη σχέση. Αυτόματα θα εναποθέσει όλα τα προβλήματά του στον/ην σύντροφο, όχι μόνο του παρόντος, αλλά και του παρελθόντος και του μέλλοντος, αφού όλα είναι αβέβαια για έναν Καρκίνο. Θα αποζητά την επιβεβαίωση και συνεχώς θ αναρωτιέται για το που πάει η σχέση. Η οποία σχέση θα πρέπει οπωσδήποτε να καταλήξει στο γάμο, αφού η απόκτηση παιδιών είναι το σημαίνον ζήτημα της ζωής του. Σε πολλές περιπτώσεις, ο χωρισμός έρχεται με πρωτοβουλία του συντρόφου, αφού δύσκολα μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του μέσα στην γκρίνια. Θα τον κατατάσσαμε στους ηττημένους.

Εάν κάποιο ζώδιο πρέπει να αντιπροσωπεύσει το θύμα, αυτός σίγουρα είναι ο Καρκίνος. Τον εξιτάρει ο οίκτος και η περιφρόνηση, για τον απλούστατο λόγο ότι έτσι ενσωματώνεται με το παιδί που υπάρχει μέσα του, αυτό το παραγκωνισμένο, που δε θέλει να μεγαλώσει και να αναλάβει ευθύνες. Μπορεί να μην ξεχνάει, συγχωρεί όμως. Το βέβαιο είναι πως θα τον αναζητήσεις τον Καρκίνο, αφού κανένα άλλο ζώδιο δεν αφήνει τόσο έντονα τρυφερή αίσθηση όσο αυτός. Κατ’ αυτήν την έννοια, θα χριστεί νικητής. Θα πρέπει να περιμένει πολλά χρόνια όμως, προκειμένου αυτό να του αναγνωριστεί. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)    

ΛΕΩΝ

Θα μπορούσε ο βασιλιάς του ζωδιακού στο τέλος να μετρήσει απώλειες; Το πρώτο ερώτημα ίσως που θα μπορούσε να τεθεί για την περίπτωση του Λέοντα. Απώλειες ναι, όχι όμως και ήττα. Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ξέρει να μάχεται,  προκειμένου όχι να πάρει, αλλά να δώσει αυτά που θέλει. Γιατί μόνο μέσα από αυτόν τον τρόπο, αισθάνεται να παίρνει και να συντηρεί τη θέση του στο πιο ψηλό βάθρο. Δύσκολα μπαίνει σε παιχνίδια ανταγωνισμού, αφού από πολύ νωρίς έμαθε να ξεχωρίζει και να έχει δίπλα του αυτό που επιθυμεί.

Το αίσθημα της περηφάνιας κατευθύνει την κάθε του ενέργεια και ακόμα και αν κινδυνεύει να χάσει αυτό που αγαπάει, θα επιστρατεύσει όλους τους μηχανισμούς του, προκειμένου αυτό να μη γίνει αντιληπτό. Με γενναιοδωρία και αξιοπρέπεια, θα αποχωρήσει από τη σχέση, όταν πια είναι σίγουρος ότι έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Η μοναδική ίσως περίπτωση ζωδίου που μπαίνει σαν νικητής στη σχέση (μέσα από την αυτοπεποίθηση που τον χαρακτηρίζει), κάνοντας όμως εξ ίσου θεαματική την έξοδο, τη στιγμή του φινάλε, τέτοια ώστε να μην ξεχαστεί ποτέ. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην κατηγορία των χαμένων θα κατατάσσαμε τον Παρθένο, και ειδικά στην περίπτωση που σημάνει η λήξη της σχέσης. Στην αρχή, σου αφήνει τα περιθώρια να θεωρείς πως μπορείς να κατευθύνεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, μέσα από το συγκαταβατικό και ευγενικό τρόπο συμπεριφοράς του και μέσα από τη δυσκολία του να λέει όχι. Πολύ σύντομα, όμως, ανακαλύπτεις πως δεν πρόκειται για απλή περίπτωση. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις χρόνια για να ακούσεις αυτά που θα ήθελες και για να σου διαθέσει το χρόνο που έχεις ανάγκη. Μέσα από τη δυσκολία του να προγραμματίζει, δε σου επιτρέπει να επενδύσεις σε πιο μακροπρόθεσμα σχέδια.

Τη μεγάλη ανατροπή μ’ έναν Παρθένο πιθανόν να τη βιώσεις τη στιγμή που θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της σχέσης, με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Εκεί, πιθανόν να δεις ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, τέτοιο που να σε κάνει ξαφνικά να νιώσεις την ανάγκη να φύγεις μακριά. Ο πόνος της εγκατάλειψης βιώνεται έντονα από έναν Παρθένο, ασχέτως εάν δεν τον εκφράζει. Η πιο σκληρή συνειδητοποίηση γι’ αυτόν είναι να αποδεχθεί τη θέση του ηττημένου. Πάντα όμως θα σε συνοδεύει η πιο γλυκιά ανάμνηση από εκείνον, μέσα από το μοναδικό τρόπο συμπεριφοράς του στις προσωπικές σας στιγμές. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Γνώριμες και οι δύο θέσεις για ένα Ζυγό και κανένα πρόβλημα δεν έχει μ’ αυτό. Διατεθειμένος να κάνει τεράστια υπομονή, προκειμένου να βρεθεί στη θέση που θέλει, σε πολλές φάσεις είναι πιθανόν να δώσει την εντύπωση πως το έχει χάσει το παιχνίδι. Ποτέ κανείς όμως δεν μπορεί να γνωρίζει μ’ ένα Ζυγό. Μέσα από το μοναδικό τρόπο που του παρέχει η αέρινη φύση του, μπορεί να κινεί με τέτοιο τρόπο τα νήματα, ώστε να καταφέρει από τη θέση του χαμένου να περάσει στη θέση του νικητή.

 

Όσο βρίσκεται στη σχέση, θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, για να δώσει, αλλά και να πάρει το καλύτερο. Μέσα στην προσπάθειά του αυτή, επιστρατεύει μηχανισμούς,  –χειριστικούς ενίοτε– προκειμένου να καταφέρει να πάρει την αποδοχή, και το πιο σημαντικό, την επιβεβαίωση από το σύντροφό του. Εάν δεν το καταφέρει, και αφού αισθανθεί ότι δεν έχει κάτι άλλο να κάνει, τότε εγκαταλείπει, όμως σαν νικητής, αφού πριν κάνει το μεγάλο βήμα της αποχώρησης, έχει ήδη βρει αντικαταστάτη.  Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μοναδικό ίσως ζώδιο που το εξιτάρει η θέση του χαμένου.  Γιατί πως αλλιώς θα μπορούσε να βιώσει όλη αυτήν την αυτοκαταστροφική τάση, μέσα από την οποία, κυρίως, αναγνωρίζει τον εαυτό του και ειδικά στο θέμα του έρωτα; Θα δώσει τα πάντα, με αποτέλεσμα να βάλει το αντικείμενο του πόθου του στη θέση εκείνη που θα το κάνει να νιώθει πως έχει τον κυρίαρχο ρόλο στη σχέση. Πιθανόν να περάσει από πολλές απογοητεύσεις και ματαιώσεις, τις περισσότερες φορές μέσα από δικά του φανταστικά σενάρια, προερχόμενα από το φόβο απώλειας που τον διακατέχει.

Δια πυρός και σιδήρου θα  περάσει, βιώνοντας πολύ έντονες συγκρούσεις, εάν και εφ’ όσον βέβαια πρόκειται για ένα μεγάλο έρωτα. Το τέλος της σχέσης θα σημάνει και ένα μεγάλο απολογισμό. Ηττημένος, όσον αφορά το ότι έδωσε τα περισσότερα, και όχι μόνο σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα φύγει όμως σαν νικητής, αφού είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο και αυτός που θα πει το μεγάλο αντίο.  Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δίνω όσο θέλω, κάνω ό, τι θέλω και το ίδιο δικαίωμα αναγνωρίζω και σε σένα, για όσο διαρκέσει η σχέση. Αυτό είναι το μήνυμα που θα περάσει από την πρώτη στιγμή.  Και ειδικά μ’ έναν Τοξότη, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το που οδεύουν τα  πράγματα. Δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι στη φιλοσοφία ενός Τοξότη. Το μόνο που υπάρχει είναι η ίδια η ζωή, της οποίας την Τέχνη γνωρίζουν πολύ καλά. Περνάμε καλά και επικοινωνούμε, όλα όμως στη βάση του προσωρινού, χωρίς καμία προσδοκία για το αύριο.

Και τις περισσότερες φορές, έλκει και τα ανάλογα άτομα, προκειμένου να παραμείνει πιστός στον κοσμοθεωρία του και το πιο σημαντικό ακόμα να μην εκτροχιαστεί από τις ράγες του, μέσα από τη δέσμευση και τις ευθύνες. Σε περίπτωση, όμως, που αιχμαλωτιστεί στα δίχτυα του έρωτα, τότε δεν έχει τον τελευταίο λόγο στη σχέση και, το πιο πιθανό, θ’ αργήσει πολύ να ξεπεράσει την ανεπανόρθωτη ήττα του. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι τo ζώδιο που δυσκολεύεται περισσότερο να κατανοήσει τους κανόνες του παιχνιδιού του έρωτα, ειδικά το ότι «όταν υπερλειτουργεί ο ένας, υπολειτουργεί ο άλλος». Θέλει από την αρχή τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα, να εκφράζει και να του εκφράζουν το ερωτικό ενδιαφέρον. Γι’ αυτό και σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να πέσει θύμα συναισθηματικής εκμετάλλευσης, αφού, στην αρχή τουλάχιστον, μοιάζει διατεθειμένος να προσφέρει τα πάντα.  

Είναι λάθος όμως να πιστεύει ότι όλα αυτά μπορεί να κρατήσουν για πάντα. Γιατί, κάποια στιγμή, θα πρυτανεύσει η λογική, προκειμένου να κάνει τον ακριβή λογαριασμό πάνω στο τι έχει πάρει, σε σχέση με αυτά που έχει δώσει. Και αυτό δεν αφορά τόσο το υλικό, αλλά το συναισθηματικό κυρίως επίπεδο. Εάν τα νούμερα δε βγαίνουν, τότε με πόνο καρδιάς θα παραμερίσει τα συναισθήματά του και θα περάσει, ναι μεν σαν ηττημένος την έξοδο –νικητής όμως­– έχοντας δώσει το καλύτερο στη σχέση, παράλληλα όμως και απαξιώντας, αφού δεν κατάφερε ο/η σύντροφός του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αυτών που γενναιόδωρα δημιούργησε εκείνος.  Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με συγκεκριμένα αιτήματα θα μπει ο Υδροχόος στη σχέση:   Ελευθερία, σεβασμός, ανώτερη μορφή επικοινωνίας, τα οποία μέχρι και το τέλος είναι αδιαπραγμάτευτα. Το μοναδικό ίσως ζώδιο, που δε θα κάνει κανενός είδους συμβιβασμό, ακόμα και αν αυτό θα του κοστίσει ένα μεγάλο έρωτα. Υπό αυτήν την έννοια, ναι, θα μπορούσαμε να τον κατατάξουμε στην κατηγορία των νικητών, αφού κανένα αίσθημα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό της ελευθερίας.

Σε καμία όμως περίπτωση, δεν μπορεί να σε κρίνει αντάξιό του ο έρωτας, στην περίπτωση που δεν είσαι διατεθειμένος, έστω και κάποιες ελάχιστες φορές, να κάνεις την υπέρβαση, δίνοντας στον άλλον αυτά που νομίζεις πως δεν έχεις και αυτά που πρέπει να βρεις τρόπους να υιοθετήσεις, να κατακτήσεις για χάρη του. Εάν δεν μπορέσει –μέσα από την άρνηση που θα εκφράσει– να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αυτών που οι κανόνες του παιχνιδιού επιβάλλουν, τότε σίγουρα θα κριθεί ηττημένος, και ειδικά στην περίπτωση που δεν αναγνωρίσει τίποτα πέραν των δικών του αναγκών. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Σίγουρα ο μεγάλος νικητής, αφού φεύγοντας από τη σχέση, θα είναι αυτός που θα έχει δώσει τα πάντα, για να ζήσει τον έρωτά του κάτω από συνθήκες ονειρικές και εξιδανικευμένες. Καμία όμως σχέση δεν πρέπει να μακαρίζεις, μέχρι να έρθει η στιγμή του τέλους της. Είναι αυτή η στιγμή που πέφτουν οι μάσκες και γυμνοί στεκόμαστε μπροστά στην αλήθεια. Και έχει μία αδυναμία εδώ ο Ιχθύς: να καταφέρει, έτσι ανιδιοτελής και αξιοπρεπής, να βγει από τη σχέση.

Εάν το κλείσιμο του κύκλου τον βρει με τσαλαπατημένο εγώ, εάν είναι αυτός που βγει υποτιμημένος και απορημένος από τη σχέση, τότε μπορεί να εκφράσει ένα μοντέλο συμπεριφοράς, το ακριβώς αντίθετο από αυτό με το οποίο μπήκε στη σχέση. Σίγουρα θα έχει σοβαρούς λόγους, πιθανόν μέσα από το άδικο και την προδοσία, όμως δύσκολα θα περάσει με αξιοπρέπεια την πόρτα της εξόδου. Τα μελανά αυτά σημεία του Ιχθύ είναι πολύ πιθανόν να επισκιάσουν και όλες εκείνες τις μοναδικές στιγμές που κατέγραψε μέσα από τον έρωτά του, ισοπεδώνοντας έτσι το σκηνικό που με ατέλειωτο μόχθο συναισθήματος κατάφερε να στήσει. Κατ’ αυτήν την έννοια θεωρείται από τους ηττημένους.  Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-04-2018 10:09
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms