Ποια ζώδια θα κάνουν μια συναρπαστική αρχή αυτό το καλοκαίρι; Από την Μελίνα Φώφη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
17
06
2024

Ποια ζώδια θα κάνουν μια συναρπαστική αρχή αυτό το καλοκαίρι; Από την Μελίνα Φώφη.

Μελίνα Φώφη

Με αρκετές δόσεις εξωστρέφειας και δυναμισμού κάποια ζώδια αυτό το καλοκαίρι, θα καταφέρουν να δημιουργήσουν τις συνθήκες στο να αλλάξουν σελίδα στην αισθηματική τους ζωή, στα επαγγελματικά τους ή ακόμα και να σταθούν πιο τυχερά και να καταφέρουν εντέλει να αλλάξουν οικονομικό στάτους, αφού θα έχουν τις ευκαιρίες και την υποστήριξη, την έμπνευση και το σθένος να κάνουν μια καινούργια και συναρπαστική στροφή. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι να το βιώσουν όλο αυτό αλλά και πότε;

 

Δες αν ανήκεις στα ζώδια που θα κάνουν νέα ξεκινήματα:

 

Το Σάββατο στις 6 Ιουλίου νέα Σελήνη θα σχηματιστεί στο ζώδιο του Καρκίνου και στην 14η μοίρα και 23 λεπτά. Καινούργια ξεκινήματα και σχέσεις με προοπτική το γάμο, ή τις συνεργασίες ακόμα και σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να δημιουργήσουν Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Αιγόκεροι που τα γενέθλιά τους είναι:

Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί 5, 6 και 7 Ιουλίου

▶ Σκορπιοί που γεννήθηκαν 4, 5 και 6 Νοεμβρίου

▶ Ιχθύες με γενέθλια 3, 4 και 5 Μαρτίου

▶ Αιγόκεροι γεννημένοι 5, 6 και 7 Ιανουαρίου

Και αποκλείεται να μείνουν θετικά ανεπηρέαστοι σε οικογενειακό επίπεδο οι Κριοί με γενέθλια 3, 4 και 5 Απριλίου και οι Ζυγοί σε επαγγελματικό που έχουν γεννηθεί 5, 6 και 7 Οκτωβρίου.

Την Κυριακή στις 4 Αυγούστου στη 12η μοίρα του Λέοντας σχηματίζεται η μια νέα Σελήνη που μιλά για φλογερά ξεκινήματα, βασισμένη στην έμπνευση που σου δίνει ένας καινούργιος έρωτας, ή μια ιδέα που γεννιέται από δημιουργική διάθεση. Τυχεροί να δουν τα όνειρά τους να δρομολογούνται είναι οι:

▶ Λέοντες που έχουν γεννηθεί  3, 4 και 5 Αυγούστου

▶ Υδροχόοι με γενέθλια την 1η, 2α και 3η Φεβρουαρίου

▶ Κριοί γεννημένοι 3, 4 και 5 Απριλίου

▶ Τοξότες που τα γενέθλιά τους είναι 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου

Και αποκλείεται να μείνουν θετικά ανεπηρέαστοι σε οικογενειακό επίπεδο οι Ταύροι με γενέθλια 3, 4 και 5 Μαΐου και οι Σκορπιοί σε επαγγελματικό που έχουν γεννηθεί 4, 5 και 6 Νοεμβρίου.

Τέλος την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 11 μοίρες και 04’ της Παρθένου θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του μήνα, πριμοδοτώντας με τη θετική της ενέργεια τα μεταβλητά ζώδια και τα ζώδια της γης. Κάποιοι θα κάνουν μια καινούργια αρχή στα επαγγελματικά τους, θα αλλάξουν στάση αλλά και τρόπο ζωής, ο Κρόνος βέβαια φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις, ή θα ακουστεί σκληρή κριτική που να δημιουργήσει εντάσεις και να χαθεί το μέτρο.  Υποψήφιοι να βιώσουν περισσότερο την ενέργειά της είναι:

▶ Παρθένοι που τα γενέθλιά τους είναι 2, 3 και 4 Σεπτέμβρη

▶ Ταύροι που έχουν γεννηθεί 3, 4 και 5 Μαΐου

▶ Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι 2, 3 και 4 Ιανουαρίου

▶ Ιχθύες που τα γενέθλιά τους είναι 2, 3 και 4 Μαρτίου

Και αποκλείεται να μείνουν θετικά ανεπηρέαστοι σε οικογενειακό επίπεδο οι Δίδυμοι με γενέθλια 3, 4 και 5 Ιουν και οι Τοξότες σε επαγγελματικό που έχουν γεννηθεί 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-06-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ