Ποια ζώδια γίνονται οι ιδανικοί σύζυγοι;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
02
07
2019

Ποια ζώδια γίνονται οι ιδανικοί σύζυγοι;

E-zwdia

Κάποια ζώδια είναι ιδανικά για γάμο ενώ για κάποια άλλα δεν είναι και το καλύτερό τους οι αμοιβαίες υποσχέσεις αιώνιας αγάπης... Οι περισσότεροι φαντάζονται ένα γάμο ιδανικό κι ένα ταίρι που θα μείνει για πάντα κοντά τους. Το άλλο τους μισό πρέπει να αντισταθμίζει τα ιδανικά και τις ίδιες άξιες με τους ίδιους. Η σκέψη του χωρισμού τρομάζει ανεπιφύλακτα και γι’ αυτό οι προσωπικές θυσίες για να το σώσιμο του έγγαμου βίου, μερικές φορές καταπιέζει την ίδια την ατομική προσωπικότητα.

 

Ζώδια και γάμος. Μάθε ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι σύζυγοι

 

KΡΙΟΣ

Ένα ζώδιο που έχει αποκλειστική αφοσίωση στην ερωτική ζωή και στον έγγαμο βίο, είναι αναμφίβολα ο Κριός. Έχει μια έντονη επιθυμία να ζήσει μοναδικές στιγμές με το ταίρι του και να προσφέρει την ασφάλεια που ψάχνει μέσα στη σχέση. Το θέμα όμως είναι ότι ενώ όλα μπορεί να πηγαίνουν καλά, ίσως πληγώσει το άλλο του μισό με λόγια άσχημα και επιβλητικά, που στην ουσία δεν καταλαβαίνει, γιατί το κάνει αυτό. Ο εγωισμός του το εγκλωβίζει για πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για να περάσεις σε μια αιώνια και σταθερή δέσμευση με έναν Ταύρο, θα πρέπει να περιμένεις να έχει τη σιγουριά της επαγγελματικής του αποκατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλει να έχει κενά στην ερωτική συμβίωση και πολλά κενά και ότι δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που θα φέρουν ηρεμία και ασφάλεια. Το αρνητικό του είναι ότι θέλει να κάνει κτήμα του το ταίρι του σε βαθμό ασφυξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τρόπος που θέτει σαν κύριο χαρακτηριστικό του ένας Δίδυμος μέσα στον έγγαμο βίο, είναι απλά η επικοινωνία. Ο διάλογος που έχει συνέχεια με το ταίρι του για θέματα που αφορούν την ομαλή συμβίωση της σχέσης, λύνει τα πάντα. Από την άλλη όμως, η κούραση θα έρθει κάποια στιγμή, γιατί ποτέ δεν θέλει την ηρεμία αλλά συνέχεια βρίσκεται στην πρίζα σε σημείο εξάντλησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ψάχνει πάντα μια σχέση που θα οδηγήσει σε γάμο. Είναι το ζώδιο της συμβίωσης και της ασφάλειας, και έτσι μαζί του θα νιώθεις τη σιγουριά του μέλλοντος. Το θέμα όμως γίνεται ανυπόφορο τις πιο πολλές φορές, γιατί πάνω απ’ όλα βάζει την προσπάθεια να επιτύχει τον γάμο όσο γίνεται και πιο πολύ και αφήνει στην άκρη τις μικρές χάρες της ζωής.

ΛΕΩΝ

Το ζώδιο της επιτυχίας; Ναι, ο Λέοντας έχει στο λεξιλόγιό του την λέξη επιτυχία σαν τρόπο ζωής του. Πόσο μάλλον όταν  θα μπει και σε γάμο, όπου εκεί τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή και διάσταση. Σίγουρα, θα κάνει τα πάντα για να επιτύχει την κοινή συμβίωση αλλά όμως με τις δικές του προθέσεις και ιδανικά που πιστεύει ότι είναι πιο σημαντικά από το έτερον του ήμισυ. Και το χειρότερο σε αυτό; Κριτική γι’ αυτόν δεν υπάρχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνει τα πάντα ο Παρθένος για να πετύχει ένα γάμο που έχει φτιάξει στο μυαλό του σαν το ιδανικό σκηνικό. Σαφώς και θα κουραστεί σε αυτήν την προσπάθειά του, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρει, γιατί το πείσμα του είναι μεγάλο. Από την άλλη, η τάξη και η καθαρότητα της σχέσης, είναι γι’ αυτόν τα ιδανικά του χαρακτηριστικά. Όταν επιτύχει τον τέλειο έγγαμο βίο, η απόλαυση πάει περίπατο, αφού ψάχνει από το πουθενά τρόπους ελαττωματικής συναισθηματικής απόλαυσης.

ΖΥΓΟΣ

Ο στόχος του Ζυγού μέσα στο γάμο τον κάνει ιδιαίτερα συμπαθή, αφού θέλει να γίνει ένα με το άλλο του μισό και να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Σε καμία περίπτωση, δεν θα αδικήσει τον έγγαμο βίο αυτό και η προσπάθειά του να φτάσει στο απόλυτο την αγάπη του, τον κάνει να αφήνει στην άκρη τον εαυτό του εντελώς. Αυτό έχει σαν αρνητικό αντίκτυπο επάνω του, σε σημείο που η εσωτερική του ηρεμία αποκτά άγχος και ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κύριο χαρακτηριστικό του Σκορπιού μέσα στην έγγαμη ζωή, είναι η έντονη σεξουαλικότητα που έχει, για αυτό και στον ερωτικό τομέα δεν θα κάνει το ταίρι του να βαρεθεί ποτέ. Από την άλλη επιδιώκει και την επιτυχία του γάμου, για αυτό και προσπαθεί συνεχεία να φέρει σε πέρας το έργο αυτό. Όμως ότι προσπάθειες κάνει αυτός, θέλει στον ίδιο βαθμό και το ταίρι του να της κάνει. Η αδυναμία που θα παρουσιάσει το άλλο του μισό, τον κάνει να βγαίνει εκτός ορίων και το καλό παΐδι δεν υπάρχει πια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει ακόμα και μέσα στο γάμο την ανεξαρτησία και την ελευθερία του, γι’ αυτό και εάν νιώσει κτητικότητα και έλεγχο, τότε έχει αντιδράσεις που δεν θα έχουν και τα καλυτέρα αποτελέσματα για τον έγγαμο βίο. Από την άλλη όμως, κάνει τα πάντα για να πετύχει να έχει μια αρμονία στο γάμο και επίσης οι νέοι τρόποι που ψάχνει για την ανανέωση, δεν θα φθείρουν τόσο εύκολα το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ορίστε ένα ζώδιο το όποιο αναλαμβάνει τις ευθύνες του μέσα στο γάμο και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατόν αυτού. Ο Αιγόκερως έχει τη δύναμη και την αντοχή να παραδέχεται τα λάθη του και να προσπαθεί να τα λύνει είτε μόνο του, είτε με το ταίρι του. Τα δίνει όλα, δεν μένει σε μετριότητες, δεν του αρέσει η αποτυχία και η συνεχής αναζήτηση της ανανέωσης τον κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προσωπικές άξιες και τα ιδανικά για τον Υδροχόο μέσα στο γάμο, είναι αυτό που τον κάνει να αφήνει χώρο και αέρα στο ταίρι του. Όπως θέλει και επιθυμεί το ίδιο να έχει την ελευθερία του, έτσι αφήνει και στο άλλο του μισό τη δική του ατομικότητα. Σπάνια θα ζηλέψει τον σύντροφό του και θα αδιαφορήσει, σε σημείο που ίσως γίνει αίτια προστριβών μέσα στο ζευγάρι. Μην ξεχνάμε ότι ο Υδροχόος απλά ζει σε άλλο κόσμο και ο τρόπος σκέψης του θέλει πολλά κουράγια και υπομονή για να ερμηνευτεί.

ΙΧΘΥΣ

Ο γάμος για τον Ιχθύ είναι ολόκληρο κεφάλαιο έρευνας, γι’ αυτό και θέλει πάντα να γίνεται ένα με το άλλο του μισό. Αφήνει το εγώ του να εξαφανιστεί τελείως και ο αέρας που αναπνέει μέσα στον έγγαμο βίο, είναι ο ίδιος με του συντρόφου του. Με αλλά λόγια, είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να κάνει τεράστιες προσωπικές θυσίες, προκειμένου να μη διαλυθεί ο γάμος αυτός. Η σκέψη του χωρισμού του προκαλεί ναυτία και ζει μόνο μέσα από το ταίρι του.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-07-2019 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms