Ποιον τύπο γυναίκας ποθεί; Δες σε ποιο ζώδιο είναι η Σελήνη του άντρα.
Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 5
05
12
2017

Ποιον τύπο γυναίκας ποθεί; Δες σε ποιο ζώδιο είναι η Σελήνη του άντρα.

E-zwdia

Στον έρωτα οι άνδρες και οι γυναίκες μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Ερωτεύονται με διαφορετικούς τρόπους. Έχουν διαφορετικές ιδέες για την αγάπη και άλλους τρόπους συμπεριφοράς για να το εκφράσουν. Ο Ήλιος και ο Άρης είναι αρσενικοί πλανήτες, ενώ η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι θηλυκοί. Αυτός ο διαχωρισμός δεν είναι καθόλου τυχαίος και, ως εκ τούτου, ο ίδιος πλανήτης έχει διαφορετική ερμηνεία σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο απ’ ότι σε ένα γυναικείο.

Σε ένα αντρικό ωροσκόπιο, η Σελήνη συμβολίζει τα χαρακτηριστικά της ερωτικής συντρόφου που θα ήθελε ένας άντρας, ως σύζυγο ή ως σταθερή σχέση. Η Σελήνη σηματοδοτεί τη μητέρα. Υπάρχει προφανώς ένας συσχετισμός, μια εικόνα στο μυαλό του κάθε άντρα για τη μητέρα του, την οποία την θεωρεί πρότυπο για τη μελλοντική γυναίκα που θα παντρευτεί. Υπάρχει μια ισχυρή σχέση μεταξύ ενός άντρα και της μητέρας του και το είδος της γυναίκας που ψάχνει ως σύζυγο ή μακροχρόνια σχέση στη μετέπειτα ζωή του. Για να μάθετε που έχει τη Σελήνη του κάντε κλικ εδώ: Αστρολογικός χάρτης

 

Διαβάστε παρακάτω σε ποιο ζώδιο είναι η Σελήνη του άντρα που αγαπάτε και μάθετε τι είδους γυναίκα θέλει ως σύζυγο ή σταθερή σχέση στη ζωή του.

 

Αν η Σελήνη του είναι στον Κριό.

Ο τύπος της γυναίκας που τον προσελκύει είναι μία γυναίκα με μια αίσθηση ανεξαρτησίας, που να είναι τολμηρή, περιπετειώδης ή αυθόρμητη. Σέβεται την ελευθερία της και την ενθαρρύνει να είναι πιο ανεξάρτητη από ό, τι θέλει πραγματικά να είναι. Θέλει να θαυμάζει τη δύναμη και το θάρρος της. Συνήθως του αρέσει μια παθιασμένη, ζωντανή και δυναμική γυναίκα, η οποία θα μπορούσε να είναι μία καλή σύντροφος γι’ αυτόν σε όλα τα επίπεδα: από το κρεβάτι του, μέχρι το γραφείο του… Του αρέσει η καλή οργάνωση και είναι πρόθυμος να αντιπαρατεθεί με δυναμικές γυναίκες που δε φοβούνται να υπερασπίζονται τη θέση τους. Θέλει κάποια που να είναι ανεξάρτητη και με αυτοπεποίθηση, αλλά και να του παρέχει αρκετή πρόκληση στη σχέση. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι απασχολημένος με άλλα σχέδια και θέλει κάποιο χρόνο μακριά από αυτήν, δεν πρέπει να τον ενοχλεί, ζητώντας επιβεβαίωση για την τύχη της σχέσης τους. Πρέπει να έχει λεκτικά επιχειρήματα και να τον κάνει να διασκεδάζει και να αποδέχεται την κυκλοθυμικότητά του. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν η Σελήνη του είναι στον Ταύρο.

Ο τύπος της γυναίκας που τον προσελκύει είναι μία γυναίκα χαριτωμένη, μαζεμένη, ήρεμη και άνετη που να δείχνει την αγάπη της με χάδια και φιλιά. Προτιμάει τις γυναίκες που είναι χαλαρές, γήινες και αισθησιακές και δεν είναι πολύ ανεξάρτητες ή ενεργητικές. Οι γυναίκες που έχουν μία έντονη θηλυκότητα είναι αυτές που τον προκαλούν. Ψάχνει για μία πιστή, παθιασμένη, όμορφη γυναίκα, στην οποία να μπορεί να βασιστεί, που να είναι καλή μαγείρισσα και …ακόρεστη τίγρης στο κρεβάτι. Προτιμά τις γυναίκες που είναι ειλικρινείς και ανοιχτόμυαλες και που είναι όμορφες στα μάτια του. Επιπλέον, πρέπει να είναι μορφωμένες και σταθερές στα θέλω τους και να έχουν καθορισμένους στόχους, ακριβώς σαν κι αυτόν. Αυτός ο άντρας είναι σίγουρα ανεκτικός, αλλά δεν μπορεί να ανεχτεί τα απότομα ξεσπάσματα και την κακή συμπεριφορά. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν η Σελήνη του είναι στους Διδύμους.

Ο τύπος της γυναίκας που τον προσελκύει είναι η έξυπνη γυναίκα που δε θα τον κάνει να βαριέται, που μπορεί να του κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό και να τον προκαλεί να μαντέψει τι κρύβεται από πίσω. Ψάχνει για γυναίκες που είναι ευφυείς και ενδιαφέρουσες περισσότερο, ενώ δε δίνει τόσο σημασία στην ομορφιά. Οι γυναίκες που είναι είτε καλοί συζητητές, είτε καλοί ακροατές, τον προσελκύουν. Η περιέργεια μπορεί να του κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον, έτσι μία περίπλοκη γυναίκα μπορεί να του κεντρίσει την καρδιά. Αγαπούν τις γυναίκες που τους διασκεδάζουν και είναι ακούραστες, σε φυσικό και πνευματικό επίπεδο. Ενδιαφέρεται για τα …καλά κορίτσια, που τους αρέσει να μιλάνε περισσότερο από αυτούς και οι οποίες είναι σε θέση να κάνουν πνευματώδη αστεία και πειράγματα. Η πάρα πολύ ρομαντική γυναίκα τον κάνει να ασφυκτιά, γι’ αυτό πρέπει να του προσφέρει διασκέδαση και ψυχαγωγία. Μια εξωστρεφής γυναίκα είναι τέλεια γι’ αυτόν. Πρέπει επίσης να είναι πολύ δυναμική και πειστική και να μη ζητά αποδείξεις των συναισθημάτων του όλη την ώρα. Επίσης, μια γυναίκα που επιδιώκει το σεξουαλικό πειραματισμό μπορεί να γίνει ο απόλυτος έρωτάς του. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Αν η Σελήνη του είναι στον Καρκίνο.

Ο τύπος της γυναίκας που τον προσελκύει είναι αυτός που θα μπορούσε να του δώσει άνεση και φροντίδα, μια γυναίκα σαν τη …μητέρα του. Αν η γυναίκα τον φροντίζει, σύντομα θα μοιράζεται το σπίτι του μαζί της, δεδομένου ότι το σπίτι είναι εκεί όπου οι περισσότεροι άντρες με τη Σελήνη στον Καρκίνο θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς και να βρίσκουν παρηγοριά. Μπορεί φυσικά να λειτουργήσει ως προστάτης σε εκείνη που αισθάνεται ότι τον αγαπά και να ανταποδώσει την ίδια τρυφερότητα που παίρνει, γιατί έτσι αισθάνεται την αγάπη. Χρειάζεται πάντα υποστήριξη σε όλα, ενθάρρυνση και αγάπη. Θέλει μια γυναίκα λίγο …παλαιών αρχών ή κάποια που ψάχνει για οικογένεια με πολλά παιδιά. Σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι είναι πολύ ανεξάρτητη και εξωστρεφής, δε θα του αρέσει. Αλλά αν είναι τρυφερή, συναισθηματική και εσωστρεφής, θα περάσει μαζί του τις καλύτερες στιγμές της ζωής της, καθώς θα αναλάβει τη φροντίδα της. Θα κάνει επίσης μια σειρά από συμβιβασμούς, για να είναι πάντα ευτυχισμένη. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν η Σελήνη του είναι στο Λέοντα.

Ο τύπος της γυναίκας που τον προσελκύει είναι αυτή που τον κάνει να αισθάνεται υπερήφανο και χαρούμενο, έτσι που να την προβάλει στον περίγυρό του και να μπορεί να εισπράττει το θαυμασμό επάνω του. Γι’ αυτό δελεάζεται από μια γυναίκα που τον κολακεύει με τον έπαινο ή την προσοχή. Θα μπορούσε να τον έλξει μια δυναμική γυναίκα, που να είναι «το αφεντικό» στο χώρο εργασίας της ή ακόμα και μια «αυταρχική» γυναίκα. Είναι δύσκολο για μία γυναίκα να τον κατακτήσει, αλλά δεν είναι και τόσο αδύνατο! Μπορεί να επιλέξει μία γυναίκα περισσότερο για την καλή εμφάνιση ή τη δημοτικότητα που έχει, παρά από έρωτα ή εξαιτίας μιας πραγματικής συμβατότητας σε όλα τα επίπεδα. Αν αυτή είναι πάρα πολύ σοβαρή ή έχει ανάγκη από συνεχή συναισθηματική υποστήριξη και πάντα παραπονιέται, θα προσπαθήσει να την αποφύγει ή απλά θα την προσβάλλει. Θα πρέπει να λύνει μόνη της τα προβλήματά της και να έχει μια θετική στάση απέναντι στη ζωή. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν η Σελήνη του είναι στην Παρθένο.

Ο τύπος της γυναίκας που τον προσελκύει είναι η καθαρή, η ωραία καλλωπισμένη και συντηρητικά ντυμένη γυναίκα και, πάνω απ’ όλα, να φαίνεται …«σωστή». Θέλει δηλαδή την έξυπνη, τίμια, υγιή, αξιόπιστη, εξευγενισμένη, αποτελεσματική, πρακτική, μεθοδική, πιστή, με άλλα λόγια την …«τέλεια» γυναίκα! Οι καλοί τρόποι και το καλό γούστο είναι αυτά που τον έλκουν, όπως και η ικανότητα και η επιδεξιότητα. Το παράδοξο είναι ότι οι άντρες με τη Σελήνη στην Παρθένο, ενώ αναζητούν το τέλειο πρόσωπο, και απορρίπτουν πολλές που κρίθηκαν ότι δεν είναι τέλειες, μερικές φορές η εκλεκτή της καρδιάς τους δεν είναι καθόλου τέλεια, αλλά κοινωνικά κατώτερη από αυτούς. Επιπλέον, έχει μια συνήθεια να αναλύει τα συναισθήματά του. Πολλές γυναίκες μπορούν επίσης να τον θεωρήσουν ενοχλητικό, εξαιτίας της συνήθειας του να επικρίνει. Η κυρία της καρδιάς του πρέπει να είναι αφοσιωμένη σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, να μην είναι υπερβολικά ανεξάρτητη, αλλά καθαρή, πειθαρχημένη, οργανωμένη και να έχει ένα συντηρητικό ντύσιμο. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν η Σελήνη του είναι στον Ζυγό.

Μπορεί να τον γοητεύσει μια ρομαντική γυναίκα με θηλυκότητα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι πολύ επιλεκτικός άνδρας. Κάθε γυναίκα που θέλει να δοκιμάσει την τύχη της μαζί του πρέπει να έχει μια έμφυτη αίσθηση του ρομαντισμού και της αρμονίας, σε συνδυασμό με μια καλή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Ο άνδρας αυτός δε θέλει την ακαταστασία. Θέλει μια γαλήνια σχέση, αλλά είναι αυτό πραγματικά που ψάχνει; Όταν επιτευχθεί αυτή η αρμονία, γίνεται βαρετή γι’ αυτόν και τότε θέλει να κάνει κάτι για να ταρακουνήσει τα πράγματα λίγο. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι πολύ δύσκολο να κατακτηθεί. Όταν πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη σχέση, είναι επιλεκτικός σχετικά με τη σύντροφό του. Στο μυαλό του, η ιδανική γυναίκα είναι κάποια που είναι κοινωνικά αποδεκτή. Ναι, πρέπει όχι μόνο να είναι ελκυστική στα μάτια του, αλλά και για τους άλλους. Πρέπει επίσης να μπορεί να αναδεικνύει την ευφυΐα της στο κοινό. Αλλά το καλύτερο είναι να έχει ισορροπία στην ψυχή της! Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν η Σελήνη του είναι στον Σκορπιό.

Αυτός ο άνδρας είναι αυτό που λέμε  …«θανατηφόρος». Είναι πολύ δύσκολο για μία γυναίκα να τραβήξει την προσοχή του, αλλά εάν εντυπωσιαστεί, αρχίζει σιγά-σιγά να δίνει την αγάπη του. Ο τύπος της γυναίκας που τον προσελκύει είναι μία γυναίκα που να είναι πολύ σημαντική και τολμηρή, δυναμική και έντονη. Δε θα πρέπει να είναι άβουλη ή παθητική. Η λεπτότητα τον κάνει να βαριέται, αλλά η ένταση τον ερεθίζει. Υπάρχει συχνά ένα στοιχείο ψυχολογικής πίεσης για την εξουσία στις σχέσεις του, ακόμη και αν είναι σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο. Πιθανότατα, να δοκιμάσει τη δύναμη της θέλησης και της αντοχής της και δεν την σέβεται πραγματικά, αν δεν μπορεί να έχει μία –σαν και τη δική του– ισχυρή προσωπικότητα. Θα πρέπει να σέβεται τον προσωπικό χώρο του, να θεωρεί το σεξ ως μια βαθιά συναισθηματική εμπειρία, να κατανοεί τη σκοτεινή πλευρά της ζωής και να μην προσπαθήσει να αλλάξει την προσωπικότητά του. Μια γυναίκα που θέλει την ελευθερία της πρέπει να σκεφτεί δύο φορές πριν εμπλακεί σε μια σχέση μαζί του, γιατί είναι πολύ κτητικός και ζηλιάρης. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν η Σελήνη του είναι στον Τοξότη.

Ο τύπος της γυναίκας που τον προσελκύει είναι μία γυναίκα ειλικρινής, άμεση και αξιόπιστη, η οποία μπορεί να είναι και φίλη του παράλληλα. Του αρέσει μια γυναίκα που να είναι παιχνιδιάρα τη μια στιγμή και την άλλη φιλοσοφημένη. Πάνω απ’ όλα, θέλει να υπάρχει συντροφικότητα, ειλικρίνεια, ιδεαλισμός και μια αίσθηση του χιούμορ! Του αρέσουν οι φυσιολάτρισσες, οι αθλητικές και οι περιπετειώδεις γυναίκες. Και μπορεί επίσης να έλκεται από γυναίκες που είναι ξένες όσον αφορά τη φυλή, τη θρησκεία ή τη χώρα προέλευσης. Θα πρέπει μία γυναίκα να είναι πολύ προσεκτική μαζί του και θα πρέπει να τον εμπιστεύεται περισσότερο. Δε θα πρέπει να τον πιέζει με την αγάπη της ούτε να ζητά συνεχώς να της επιβεβαιώνει πώς αισθάνεται γι’ αυτήν, γιατί αυτό θα μπορούσε να τον κάνει να τρέξει μακριά της. Μερικές φορές αυτό μπορεί να δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις στη σχέση. Ο άντρας με τη Σελήνη στον Τοξότη δεν είναι λάτρης των ρομαντικών λόγων και δεν βλέπει την ανάγκη να είναι πάντα στο πλευρό της συντρόφου του. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Αν η Σελήνη του είναι στον Αιγόκερω.

Ο τύπος της γυναίκας που τον προσελκύει είναι μία γυναίκα που να είναι κοινωνικά αποδεκτή και κάπως τυπική και σοβαρή. Πάντα εξετάζει αν η γυναίκα αυτή μπορεί να ενισχύσει την  κοινωνική εικόνα του ή τη σταδιοδρομία του ή τα οικονομικά του ή να έχει κάποια οικονομική επιφάνεια. Και είναι σημαντικό γι’ αυτόν να είναι υπεύθυνη και ώριμη. Φοβάται την απόρριψη, οπότε μπορεί να ενεργεί με ντροπαλότητα ή με συντηρητικό τρόπο και αναζητά μια γυναίκα που έχει τη δύναμη να τον διεκδικήσει αυτή και να αναλάβει τους συναισθηματικούς κινδύνους που δεν μπορεί ο ίδιος να αναλάβει. Οι δυναμικές γυναίκες ή αυτές που έχουν ελεύθερο επάγγελμα τραβούν το ενδιαφέρον του. Προτιμά κάποια που να είναι ακριβώς σαν τη μητέρα του, να τον κάνει να νιώθει ασφάλεια στη σχέση, να σέβεται και να αποδέχεται το ώριμο μυαλό του. Οι γυναίκες που επιδιώκουν τη συνεχή διασκέδαση και την περιπέτεια τον απομακρύνουν. Βρίσκει ικανοποίηση σε μια πιο ήρεμη σχέση. Πιστεύει ότι οι άλλοι δεν αξιολογούν την κοινωνική θέση του παρά μόνο με βάση την καριέρα του, αλλά και με βάση την ερωτική του σχέση. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν η Σελήνη του είναι στον Υδροχόο.

Ο τύπος της γυναίκας που τον προσελκύει είναι μία γυναίκα έξυπνη, ανεξάρτητη, με ελεύθερο πνεύμα και μια καλή συνομιλητής. Αυτοί οι άνδρες είναι πολύ περίεργοι και συχνά φιλοσοφούν τα πράγματα, πράγμα το οποίο είναι δύσκολο για μία γυναίκα να το ανεχθεί εύκολα. Αναζητά μια γυναίκα, η οποία θα είναι έτοιμη να εξερευνήσει από κοινού μαζί του νέα πεδία στη σχέση τους. Σε περίπτωση που του προκαλεί ένα μυστήριο ή είναι λίγο αντισυμβατική, τότε θα τον συναρπάσει, αλλά αν είναι πάρα πολύ συναισθηματική, τότε θα την προσπεράσει. Η πολιτική ή η φιλία μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στην ερωτική έλξη. Η γυναίκα που θα τον προσελκύσει θα πρέπει να είναι μορφωμένη, ανεξάρτητη και εξωστρεφής, να σέβεται την ελευθερία του και να μην απαιτεί συνεχή απόδειξη των συναισθημάτων του, διαφορετικά θα αρχίσει να αναπτύσσει αλαζονεία και αδιαφορία. Επίσης, να μη του στερεί την επαφή με τους φίλους και την οικογένειά του. Η αλήθεια είναι ότι η ικανότητά του να καταλάβει τι είναι σωστό και τι λάθος τον οδηγούν στην κατάλληλη επιλογή. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν η Σελήνη του είναι στους Ιχθείς.

Ο τύπος της γυναίκας που τον προσελκύει είναι μία γυναίκα ρομαντική και συναισθηματική, ευαίσθητη και παθητική. Θα πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα και μυστηριώδης και να είναι σε θέση να τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής και να ζητήσει τη βοήθειά της, όταν χρειαστεί. Είναι ο ίδιος συμπονετικός για τον εαυτό του και γι’ αυτό ανταποκρίνεται στις γυναίκες που είναι ιδιαίτερα συμπονετικές και ανιδιοτελείς. Όταν σώσει μία γυναίκα από τον κίνδυνο ή την βοηθήσει πολύ σε κάτι ή παρουσιαστεί ως σωτήρας, αυτή θα είναι ο έρωτας της ζωής του! Οι γυναίκες που θέλουν να είναι μαζί με έναν τέτοιο άντρα θα πρέπει να είναι έτοιμες να κάνουν συμβιβασμούς. Τα συναισθήματά του είναι πολύ βαθιά και η γυναίκα των ονείρων του θα πρέπει να είναι συμπονετική, να ενδιαφέρεται γι’ αυτόν και να του το δείχνει έμπρακτα. Δε θέλει όμως να είναι πολύ πιεστική, γιατί φοβάται πολύ τις απότομες κινήσεις. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-12-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση