Πόσο μεταμορφώνονται τα ζώδια όταν ερωτεύονται.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 5
17
04
2018

Πόσο μεταμορφώνονται τα ζώδια όταν ερωτεύονται.

Ρένα Βαλλάτου

Ο έρωτας είναι μία μοναδική εμπειρία που μας παρασύρει, μας συνταράζει και μας επαναπροσδιορίζει όλη την ύπαρξη. Κανείς δε βγήκε αλώβητος από το άγγιγμά του. Είναι αλήθεια πως ο έρωτας μπορεί να μας μεταμορφώσει ολοκληρωτικά και να μας κάνει να αναθεωρήσουμε πολλά από τα πιστεύω μας, τις απόψεις μας και τις συνήθειές μας.

Τι συμβαίνει όταν είμαστε ερωτευμένοι;

 

Αλλά όχι φυσικά όλους εξίσου το ίδιο. Άλλοι από συντηρητικοί σπιτόγατοι μεταλλάσσονται σε παθιασμένους εραστές και άλλοι από άστατοι τυχοδιώκτες σε αφοσιωμένους συντρόφους. Ποιες υποχωρήσεις είναι ικανό να κάνει κάθε ζώδιο, προκειμένου να ζήσει τον έρωτά του και ποιος είναι έτοιμος να θυσιάσει μέχρι και την ελευθερία του για να είναι μαζί με τον άλλον;

Διαβάστε παρακάτω για να ξέρετε πως να περιμένετε να φερθεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά στον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ

Η σεξουαλικότητα και το πάθος μέχρι εξαντλήσεως χαρακτηρίζουν έναν ερωτευμένο Κριό, πράγμα που σημαίνει πως έτσι και υποχωρήσουν αυτά τα συναισθήματα και η αρχική φλόγα αρχίζει να χάνει τη λάμψη της, είναι έτοιμος να αποχωρήσει. Αυτό όμως δεν αποκλείει, αν ερωτευτεί βαθιά, να επιθυμήσει μία πιο μόνιμη και σοβαρή σχέση. Αν έχει απογοητευτεί όμως από παλιότερες σχέσεις, ενδέχεται να είναι πολύ συγκρατημένος και επιφυλακτικός να κάνει το επόμενο βήμα. Κάτω από το προσωπείο του επιθετικού και ορμητικού Κριού κρύβεται μία ευαίσθητη καρδιά, που δεν αποκλείεται να την δείτε να αποκαλύπτεται, έτσι και σας ερωτευτεί τρελά. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Για έναν Ταύρο ο έρωτας έχει πρωταρχική σημασία, γιατί μέσα από αυτόν αισθάνεται πως ολοκληρώνεται σαν άνθρωπος και πως γεμίζει η ύπαρξή του. Είναι από τα ζώδια που νιώθουν μισά χωρίς τον έρωτα, γιατί τον συγκαταλέγουν σε μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής και τον γεύονται με όλες τους τις αισθήσεις. Το σημαντικότερο είναι πως χάρις σ’ αυτόν καταφέρνει και ξεπερνά την αγάπη του για το χρήμα και τα υλικά αγαθά. Όταν δεν υπάρχει κανένα ερωτικό ενδιαφέρον στη ζωή του, νιώθει σαν ψάρι έξω από τα νερά του. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι ερωτεύεται γρήγορα ή εύκολα, αλλά όταν συμβεί αυτό μεταμορφώνεται σε ένα πολύ ρομαντικό, ευαίσθητο και αισθαντικό πλάσμα. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καλή επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα για έναν Δίδυμο και χωρίς αυτήν έρωτας δεν μπορεί να γεννηθεί, ούτε και να συντηρηθεί. Παίζει τεράστιο ρόλο γι’ αυτόν το εγκεφαλικό κομμάτι μίας σχέσης, πράγμα που σημαίνει πως δε θα μπορούσε να αιχμαλωτιστεί απλά και μόνο από μία ωραία εμφάνιση. Φημίζεται για την άστατη φύση και για τις …αχαλίνωτες περιπέτειές του. Αλλά αυτό δε συνεπάγεται πως θα είναι απαραίτητα άπιστος, τουλάχιστον με την κλασική έννοια του όρου. Ακόμα και ένα αθώο φλερτ στο μυαλό του μπορεί να πάρει τεράστιες διαστάσεις. Παρ’ όλα αυτά δε θα λέγαμε πως είναι ουτοπικό να τον κρατήσετε κοντά σας ερωτευμένο για μεγάλο διάστημα, αρκεί να φροντίσετε να τον κάνετε να μη βαριέται ποτέ… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος ερωτεύεται πολύ και νιώθει δυνατά συναισθήματα, τα οποία θέλει να τα μοιραστεί με το σύντροφό του, για τον οποίον είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα και να κάνει και την πιο μεγάλη θυσία. Ρέπει προς τις σταθερές σχέσεις και το ρομαντισμό. Αν καταφέρετε να τον κάνετε να σας ερωτευτεί τρελά, μπορεί να τον δείτε να κάνει το πιο σπουδαίο κατόρθωμα, κόντρα στη φύση του. Αλλά το ίδιο πιθανό είναι και τον δείτε να μεταμορφώνεται σε έναν παγερό και ψυχρό άνθρωπο, αν τον κάνετε να νιώσει είτε αμφιβολία για τα αισθήματά σας, είτε πως με οποιοδήποτε τρόπο σας χάνει, γιατί παίζει τεράστιο ρόλο γι’ αυτόν η ασφάλεια. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Μην περιμένετε θαύματα από έναν εγωιστή και περήφανο Λέοντα. Ακόμα και όταν ερωτεύεται ο Βασιλιάς του ζωδιακού, δε θα τον δείτε εύκολα να «τσαλακώνει» την εικόνα του για χάρη σας και να …πέφτει στα πατώματα, έρμαιο του έρωτά σας. Έτσι όμως μπορείτε να είστε σίγουροι πως κάνατε ένα Λέοντα να έχει γνήσια και βαθιά συναισθήματα για σας, όταν δηλαδή τον δείτε να κατεβαίνει από το θρόνο του για να κάνει τη μεγαλύτερη θυσία για σας. Όταν δε γίνει και συντροφικός μαζί σας, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι πως βρήκε στο πρόσωπό σας τον έρωτα της ζωής του… Μπορεί ακόμα και να μη φοβηθεί τη δέσμευση μαζί σας… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είναι κάποιος που μεταμορφώνεται ριζικά και γίνεται άλλος άνθρωπος στον έρωτα, αυτός τότε είναι σίγουρα ο Παρθένος. Από έναν απαιτητικό τύπο και με έντονη κριτική διάθεση, μετατρέπεται σε έναν ερωτιάρη που παραδίνεται στα συναισθήματά του και δίνεται ολοκληρωτικά στη σχέση. Η επιφυλακτικότητά του τότε πάει περίπατο, όπως επίσης και η τάση που έχει να αναλύει και να τακτοποιεί σε κουτάκια τα πάντα. Στο μόνο στο οποίο δεν κάνει καμία παραχώρηση είναι η εικόνα που δίνει στους άλλους. Μπορεί να καίγεται από το πάθος του, αλλά δε θα αφήσει τον περίγυρό του να καταλάβει κάτι. Σε αυτό τουλάχιστον παραμένει συνεπής… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Το κατ’ εξοχήν ζώδιο της συντροφικότητας επιδίδεται στη διαρκή αναζήτηση του ιδανικού ανθρώπου που θα μπορέσει να τον συντροφέψει για όλο του το βίο. Μπορεί να περάσει περιόδους κατά τις οποίες είναι πολύ άστατος, αλλά έτσι και πιστέψει πως βρήκε το άλλο του μισό, αφοσιώνεται σε αυτόν που του παρέχει τα εχέγγυα για μια ζωή γεμάτη καλαισθησία και ομορφιά. Μπορεί γενικά ένας Ζυγός να δυσκολεύεται από τη φύση του να πάρει γρήγορες και κρίσιμες αποφάσεις, αλλά έτσι και ερωτευτεί πραγματικά, γίνεται ένα άτομο απόλυτα σίγουρο για τον εαυτό του και για το τι αναζητά τόσο από σας, όσο και από τη ζωή του. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός απολαμβάνει κάθε στιγμή στον έρωτα και τον βιώνει ως μία καταλυτική δύναμη μεταμόρφωσης, που τον αφυπνίζει και τον εξυψώνει σε ανώτερες σφαίρες ύπαρξης. Πάθος, ένταση, ζήλεια, διεκδίκηση συχνά συνυπάρχουν στη ζωή ενός ερωτευμένου Σκορπιού. Αναζητά τα δύσκολα κι έτσι μία σχέση επίπεδη και χωρίς πολλές διακυμάνσεις δε θα σήμαινε τίποτα γι’ αυτόν. Όταν ερωτεύεται, επίσης, μπορεί να δείξει κι ένα πρόσωπο φουλ ρομαντικό και ευαίσθητο, το οποίο ξέρει και κρύβει πολύ καλά κάτω από την ορμητική επιφάνεια. Αρκεί να τον κάνετε να νιώσει ασφάλεια και πως το ενδιαφέρον σας δεν έχει μειωθεί στο ελάχιστο… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα από τα πιο γοητευτικά ζώδια που υπάρχουν. Τρελαίνεται για περιπέτειες, για την έντονη εναλλαγή παραστάσεων και αγαπά την ελευθερία του και τα μακρινά ταξίδια, γεγονός που προσελκύει θαυμαστές γύρω του. Δεν του αρέσει να τον περιορίζουν και αν αισθανθεί πως ασφυκτιά, φεύγει εύκολα. Έχει την τάση να επιδιώκει τις πολλές εμπειρίες και κατακτήσεις. Αν όμως ερωτευτεί πολύ και βαθιά, είναι ικανός να δημιουργήσει μία εντελώς δική του πραγματικότητα, από την οποία δύσκολα να μπορεί να τον προσγειώσει κανείς. Προσέξτε όμως να μην πληγώσετε τα αισθήματά του… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ασφάλεια, τόσο η υλική, όσο και η συναισθηματική, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για έναν Αιγόκερω. Έτσι, δεν ενδιαφέρεται τόσο για εφήμερες σχέσεις, αλλά για τη σταθερότητα στην αισθηματική του ζωή και κυρίως για την ολοκλήρωσή του μέσω της οικογένειας. Κατά βάθος είναι πολύ συντηρητικός και προσεχτικός και δεν του αρέσουν τα μεγάλα ανοίγματα. Δεν αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να απολαύσει τον έρωτα και πολλές φορές κάποιοι ερωτικοί σύντροφοί του μπορεί να τον κατηγορήσουν για ψυχρότητα. Αν τον πληγώσετε, θα τον δείτε να μεταμορφώνεται σε ένα πολύ εκδικητικό πλάσμα, επίμονο και αποφασισμένο μέχρι τέλους. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος, πάνω απ’ όλα, βάζει την ελευθερία του και δε θα τη θυσίαζε εύκολα για κανέναν… Πολλές φορές τον βλέπουμε να εγκαταλείπει στα καλά καθούμενα κάποιον, όταν αισθάνεται ότι ασφυκτιεί και καταπιέζεται. Είναι αρκετά ιδιόρρυθμος και για να ερωτευτεί πρέπει να επιδράσουν ταυτόχρονα πολλοί παράγοντες. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τον δείτε πολύ ερωτευμένο, απλά ότι για να συμβεί αυτό δε θα πρέπει να παραβιάζονται κάποια όρια που έχει θέσει ο ίδιος. Όταν όμως συναντήσει τον κατάλληλο, μπορεί ακόμα και αυτός να γίνει ένας αφοσιωμένος σύντροφος, που το μόνο που θα τον ενδιαφέρει θα είναι η ευχαρίστηση του άλλου. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο ιδιαίτερα συναισθηματικός Ιχθύς θεωρεί τον έρωτα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στη ζωή του και είναι σαφές πως όταν είναι ερωτευμένος, βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον. Ωστόσο, η διπλή του φύση και η αγάπη του για τα άπιαστα όνειρα τον κάνουν συχνά να …ψαρεύει σε θολά νερά. Είναι συχνά κυκλοθυμικός και αλλάζει συχνά, τόσο διάθεση, όσο και συμπεριφορά, οπότε δεν μπορεί να προσδιορίσει κανείς με ακρίβεια τις μεταβολές τις οποίες υφίσταται, όταν …ψήνεται σε θερμοκρασίες έρωτα. Το σίγουρο είναι πως αν σας ερωτευτεί, θα είναι έτοιμος να βουτήξει στα βαθιά ή να φύγει μαζί σας για άγνωστο προορισμό και όπου σας βγάλει… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-04-2018 8:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση