Quantcast
Τα 12 ζώδια και οι υποχωρήσεις στη σχέση.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
14
02
2018

Τα 12 ζώδια και οι υποχωρήσεις στη σχέση.

E-zwdia

Το ταίρι σου είναι πάντα πρόθυμο να κάνει υποχωρήσεις και να ακολουθήσει το δικό σου πρόγραμμα. Είναι τόσο υποχωρητικό, που νιώθεις ότι τελικά το έχεις τυλίξει για στα ερωτικά σου δίκτυα ή μήπως νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ; Μήπως τελικά, στην ουσία εσύ βρίσκεσαι να ακολουθείς πιστά τις επιθυμίες του; Μάθε ποια ζώδια κάνουν υποχωρήσεις στις διαφωνίες που προκύπτουν στη σχέση, ποια όχι, ποια το σκέφτονται και αν τελικά η παραχώρηση της πρωτιάς τους σε εσένα, είναι αληθινή ή… εικονική!


Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Θέλεις να τα πηγαίνεις καλά με τον Κριό; Ακολούθησε αυτά που προτείνει και να λες και ευχαριστώ από πάνω. Πολύ δύσκολα υποχωρεί στις αρχικές του θέσεις και δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα, αν εσύ δεν τον ακολουθείς. Εγωισμός; Ναι, αλλά σκέψου ότι εσύ επέλεξες για ταίρι σου το κριαράκι. Οπότε τι γίνεται; Για να είμαστε δίκαιοι, κάνει και τις υποχωρήσεις του μερικές φορές. Με το ανάλογο αντάλλαγμα φυσικά. Να τον αφήσεις να περάσει ένα διήμερο με την παρέα του. Αντέχεις; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος και πείσμα είναι το ίδιο. Θέλει να κάνει πάντα το δικό του, αλλά αν σε αγαπήσει τρελά, έχεις κερδίσει την εύνοιά του. Θα αλλάξει το πρόγραμμά του ριζικά και θα ακολουθήσει τα δικά σου σχέδια. Ακόμα και αν δεν του αρέσει κάτι από αυτά που θα επιλέξεις, θα το δεχτεί με συμβιβαστική διάθεση, έτσι, για να μη σε πληγώσει. Υποχώρηση στην υποχώρηση. Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ, όμως. Όλοι αυτοί οι συμβιβασμοί, κάποια στιγμή θα τον κάνουν να εκραγεί σαν ηφαίστειο και… καλυτέρα τρέξε μακριά να μην καείς. Θα εκδηλώσει το συναίσθημα του το άτομο που σε ενδιαφέρει; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι πάντα πρόθυμος να σε ακολουθήσει στις επιλογές σου και βάζει τις δίκες του προτεραιότητες σε δεύτερο πλάνο. Αυτό όμως, τελικά θα συμβεί μόνο στα λόγια. Όταν φτάνει η στιγμή να σε ακολουθήσει, τότε πάντα ένα ξαφνικό εμπόδιο από το πουθενά, αφήνει την κατάσταση μετέωρη. Σε τέτοιο βαθμό, που θα βρεθείς εσύ να τον ακολουθείς πιστά. Δεν έγινε και τίποτα, μια άλλη φορά θα κάνουμε αυτό που θέλεις εσύ! Χμ… Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Θα εκδηλώσει το συναίσθημα του το άτομο που σε ενδιαφέρει; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γιατί να ακολουθήσει τα δικά σου σχέδια και να μην ακολουθήσεις εσύ τα δικά του; Μια χάρη σου ζήτησε και αυτός ο καημένος. Να πάτε να δείτε το φεγγάρι και να δώσετε όρκους αιωνίας αγάπης… Και εκεί που πας να ζητήσεις εσύ κάτι από αυτόν, σου προβάλει τον εγωισμό σου και ότι πάντα κάνετε αυτά που εσύ επιλεγείς. Μην εκνευρίζεσαι, στο τέλος έτσι κι αλλιώς θα αναγκαστείς να ακολουθήσεις πάλι το δικό του πρόγραμμα. Και όλα καλά! Είναι όμως; Θα εκδηλώσει το συναίσθημα του το άτομο που σε ενδιαφέρει; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Μπορείς να δαμάσεις τον Λέοντα, να τον κάνεις να ακολουθήσει τα δικά σου θέλω, αλλά και το πρόγραμμα που εσύ έχεις κανονίσει; Χμ… δύσκολο, και αν το καταφέρεις, πραγματικά θα είναι θαύμα. Αυτός έχει πάντα το πάνω χέρι σε όλα, οι ανάγκες σου προσαρμόζονται στις δίκες του χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις, αυτός κάνει εκείνο που θέλει κι εσύ γίνεσαι… ο ακόλουθος. Αν κάποια στιγμή φανεί υποχωρητικός, κάποιο λάκκο έχει η φάβα… Μάλλον στο τέλος το δικό του θα γίνει πάλι, αλλά με πλάγιο τρόπο! Θα εκδηλώσει το συναίσθημα του το άτομο που σε ενδιαφέρει; Τελικά τι νιώθει για σένα; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι έτοιμος να ακολουθήσει το πρόγραμμα που εσύ αποφάσισες για τους δυο σας και αυτό θα γίνεται σε καθημερινή βάση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τόσο, που θα νιώσεις ότι πραγματικά σ’ αγαπάει και κάνει τρομερές υποχωρήσεις. Όμως, μην το παρακάνεις, γιατί θα νοιώσει ότι εκμεταλλεύεσαι την καλοσύνη του… Και τότε; Σε ανύποπτο χρόνο θα πάρει την εκδίκηση του και όλες αυτές οι υποχωρήσεις που έκανε, θα καταλήξουν σε μια ατελείωτη γκρίνια και γκρίνια και γκρίνια και πάλι γκρίνια. Θα εκδηλώσει το συναίσθημα του το άτομο που σε ενδιαφέρει; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θα ακολουθήσει πάντα τις επιθυμίες σου, βάζει τις δικές του στην άκρη και είναι σε θέση να κάνει ό,τι θέλεις εσύ, ακόμα και όταν είναι στις μαύρες του. Γιατί να χαλάσει το χατίρι στην αγάπη του; Και τα πιο τρελά να του πεις να κάνει, αυτός θα τα κάνει. Είναι συνέχεια εκεί για εσένα, για να καλύπτει τις ανάγκες σου! Άχου, μωρέ, τι καλός που είναι μαζί μου, θα σκέφτεσαι… Μην πέσεις από τα σύννεφα όταν μια μέρα θα αντιληφθείς πως με πλάγιο τρόπο πάντα γινόταν το δικό του! Θα εκδηλώσει το συναίσθημα του το άτομο που σε ενδιαφέρει; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχεις μια επιθυμία που να συμπίπτει με αυτή του Σκορπιού, τότε ναι, θα γίνει το δικό σου! Υποχώρηση πάντως, δεν το λες, αφού θα ταιριάζει με τη δική του επιθυμία… Είναι σίγουρο ότι το ζώδιο αυτό ακολουθεί πάντα τα δικά του θέλω και δεν παρακαλεί κανένα να τον ακολουθήσει. Αν θέλεις, καλώς. Αλλιώς πάει παρακάτω. Μην το βάλεις και τόσο εύκολα κάτω εσύ. Φτάσε το στο τέρμα. Να γίνει το δικό σου. Ποιος θα κερδίσει; Θα εκδηλώσει το συναίσθημα του το άτομο που σε ενδιαφέρει; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης τα κανονίζει όλα μόνος του και δε ρωτάει ποτέ κανένα. Κάποιες φορές ούτε καν τον εαυτό του, αφού αυθόρμητα προχωρά σε πράξεις και κινήσεις, που δεν έχει συνειδητοποιήσει καν αν αρέσουν ή όχι. Συνεπώς, δεν θα μπει στη διαδικασία να σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνετε αυτό που επέλεξε εκείνος και αν κατά λάθος δείξεις δυσφορία στις επιλογές του, θα σου ρίξει και ευθύνες ότι δεν κάνεις προτάσεις και δεν αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες. Στο τέλος, θα ζητήσεις και συγγνώμη… Θα εκδηλώσει το συναίσθημα του το άτομο που σε ενδιαφέρει; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι και το καλύτερο του Αιγόκερου να υποχωρεί και να πρέπει να πάει με τα δικά σου νερά και τις δικές σου επιλογές. Ωστόσο, αν σε αγαπάει πραγματικά, θα το κάνει. Εσύ όμως, μην το παίρνεις πάνω σου και αρχίζεις να ζητάς συνεχώς να γίνεται το δικό σου, γιατί δεν αργεί να πάρει το καπελάκι του και να φύγει, αν νοιώσει ότι τον εκμεταλλεύεσαι! Θα εκδηλώσει το συναίσθημα του το άτομο που σε ενδιαφέρει; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος με το επαναστατικό και δημοκρατικό του πνεύμα να μην κάνει υποχωρήσεις; Δικτατορία μέσα στη σχέση σας; Με τίποτα! Είναι πάντα θετικός στις δικές σου επιλογές και προσπαθεί να υπάρχει μια αρμονία κοινών αποφάσεων μέσα στον έρωτα σας. Έτσι, σήμερα θα κάνετε αυτό που θέλει εκείνος κι αύριο θα κάνετε αυτό που θέλεις εσύ. Εκτός κι αν σου προτείνει πάλι εκείνος κάτι, που… δεν μπορείς να του το αρνηθείς! Αλλά και μεθαύριο, που θα θέλει να βγείτε με τα “παιδιά”, μπορείς να του πεις όχι; Εντάξει, θα πάτε και για φαγητό στην μητέρα σου κάποια στιγμή, πώς κάνεις έτσι; Θα εκδηλώσει το συναίσθημα του το άτομο που σε ενδιαφέρει; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Είναι έτοιμος να σε ακολουθήσει παντού, υποχωρεί στα θέλω σου και δε σκοπεύει να σου χαλάσει ποτέ το χατίρι… Ποτέ των… ποτών! Μόνο που τελικά και χωρίς να το καταλάβεις, θα βρεθείς ξαφνικά να ακολουθείς το δικό του πρόγραμμα από εκεί που δεν το περιμένεις, για να σε αποστομώσει με την φράση: μα αυτό δεν είπες να κάνουμε; Το δικό του θα έχει περάσει σίγουρα, ενώ τα νεύρα σου θα έχουν διαλυθεί… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-02-2018 9:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα