Συναστρίες ζωδίων στο κρεβάτι από διαφορετική οπτική γωνία!
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 11
02
01
2018

Συναστρίες ζωδίων στο κρεβάτι από διαφορετική οπτική γωνία!

E-zwdia

Διαβάστε τις συναστρίες των ζωδίων στο κρεβάτι μέσα από μία χιουμοριστική προσέγγιση. Για να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω οδηγό, θα υπολογίσετε ότι το πρώτο ζώδιο ανήκει στον άνδρα και το δεύτερο στην γυναίκα. Καλή σας απόλαυση!

 

Πως είναι τα ζώδια στο κρεβάτι... (από μια πιο χιουμοριστική πλευρά..)


ΚΡΙΟΣ

Κριός με Κριό: Τρελαμένος αλλά με καλές προθέσεις εγωμανής αναζητάει πιεστικό, ανταγωνιστικό σύντροφο για έντονη έλξη και καθημερινά φεστιβάλ ουρλιαχτών.

Κριός με Ταύρο: Παρτάκιας και ανώμαλος ατομιστής που δεν ξέρει να μαγειρεύει αναζητά αχώνευτο καλοφαγά με φετίχ τις σοκολάτες, για πονηρή επαφή στο τραπέζι της κουζίνας. Φέρε το δικό σου γουόκ.

Κριός με Δίδυμο: Ανώριμος αλλά χαριτωμένος τρυπιοχέρης αναζητά σαλταρισμένο από το άγχος σύντροφο με εφηβική νοημοσύνη και καλό ιστορικό στις τράπεζες, για ζωή σαν Λούνα Παρκ και τακτικές συνουσίες.

Κριός με Καρκίνο: Υπερβολικά σίγουρο για τον εαυτό του αιώνιο μωρό στην κούνια με άκρως ραγισμένη καρδιά αναζητά ανασφαλή δουλοπρεπή τύπο για να του γκρινιάζει,  να τον κατηγορεί και να τον βασανίζει.

Κριός με Λέων: Ειδικευμένος να βάζει φωτιές στο κρεβάτι αναζητά αλαζονικό party animal με υποκριτικό ταλέντο για να ζει απευθύνοντας διαταγές στα ανίδεα πλήθη. Απίστευτο πάθος. Αγάπη για πάντα.

Κριός με Παρθένο: Πρωταθλητής πολλαπλών οργασμών με γιγαντιαίο Εγώ αναζητά συνετό και μετρημένο παραπονιάρη για σχέση μιας βραδιάς στην κόλαση. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Κριός με Ζυγό: Πολύ ταλαιπωρημένος θερμοκέφαλος που έχει πάντα δίκιο (ειδικά όταν έχει άδικο) αναζητά ματαιόδοξο αποτυχημένο υπερόπτη, για πάθος και έλξη και επιφανειακή - αλλά ουσιαστική - σχέση.

Κριός με Σκορπιό: Απελπιστικά αποτυχημένος στα αισθηματικά αναζητά ζηλιάρη με εμμονή στα παιχνίδια, για επαφές πέρα από τα συνηθισμένα και ύπουλους συναισθηματικούς χειρισμούς. Αν σταματήσεις να μουγκρίζεις, θα προσπαθήσω να μην ουρλιάξω.

Κριός με Τοξότη: Φιλήδονος πολυλογάς που απολαμβάνει τη διασκέδαση αναζητά φλύαρο μέχρι αηδίας σύντροφο για ασυγκράτητο πάθος και παιχνίδια τύπου «μπορείς να σκαρφαλώσεις εδώ;»

Κριός με Αιγόκερω: Ανυπόμονος πλανόδιος συνηθισμένος σε στιγμιαία ικανοποίηση αναζητά υπεύθυνο δουλευταρά με μετρητό που ζεματάει και καρδιά από πάγο για να παίξουν κουταλιές και να κάνουν αβάσταχτα ειλικρινείς συζητήσεις.

Κριός με Υδροχόο: Σοβαρή  μηχανή του πάθους με δικά της εξαρτήματα αναζητά διεστραμμένο αλλά άκακο ούφο για να σαχλαμαρίσουν λίγο και να ανταλλάξουν πολλές υποκριτικές κολακείες.

Κριός με Ιχθύ: Ατρόμητος ηγέτης με το κόμπλεξ του σωτήρα αναζητά συνεσταλμένο καταχραστή ουσιών για να τον αναμορφώσει,  να τον εξουσιάσει και να τον καταδιώξει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος με Κριό: Ντροπαλός και βαρετός γκρινιάρης με πλεόνασμα οργισμένων ορμονών αναζητά επιπόλαιο και αισιόδοξο ηδονιστή, για να τον απογοητεύσει, να μαλώσουν και να τον ξεχάσει. Ας  ακονίσουμε τα κέρατά μας.

Ταύρος με Ταύρο: Σταθερά κολλημένο στη λάσπη  άτομο που λατρεύει το φαγητό, την επαφή και το χρήμα αναζητά όμοιό του για μακροχρόνια σχέση γεμάτη κανελόνια, φασώματα και μέτρημα χρημάτων.

Ταύρος με Δίδυμο: Επικριτικός και απαισιόδοξος σπιτόγατος, κολλημένος στο σπίτι αναζητά δραπέτη αναμορφωτηρίου για να τον συνετίσει. Φέρε το δικό σου μαστίγιο.

Ταύρος με Καρκίνο: Ξεροκέφαλη αλλά με καλές προθέσεις πατρική φιγούρα αναζητά άστατο και μοναχικό μαγνήτη καταστροφών, για να του σταθεί σαν μητέρα, να τον σκλαβώσει και να τον επιπλήξει.

Ταύρος με Λέων: Ζηλιάρης ευέξαπτος τύραννος με μεγάλη μνήμη αναζητά υπερόπτη ακόμη πιο ευέξαπτο τύραννο με αμνησία, για πάλες σώμα με σώμα και λογομαχίες μέχρι θανάτου.

Ταύρος με Παρθένο: Ήσυχος αλλά αποφασιστικός υποχόνδριος λάτρης της ρουτίνας αναζητά ήσυχο αλλά  επίμονο κριτικό για να καθαρίζουν το σπίτι και να κατακρίνουν τους υπόλοιπους. Συμπεριλαμβάνεται συντηρητικό αλλά αισθησιακό πάθος. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος με Ζυγό: Ανυποχώρητος και συνετός σπιτόγατος αναζητάει επιπόλαιο ψεύτη για να μοιραστούν συνευρέσεις με υπερβολή. Βραχυπρόθεσμη διέγερση, μακροχρόνιο τραύμα.

Ταύρος με Σκορπιό: Ιεροδιάκονος με καθρέφτες στο ταβάνι και αμαρτωλές ορέξεις αναζητά διεστραμμένο προδότη έτοιμο για όλα, για μυστική μακροχρόνια παράνομη σχέση. Μη μιλάς. Πάρκαρε από πίσω. Φύγε πριν ξημερώσει.

Ταύρος με Τοξότη: Επαγγελματίας στα κηρύγματα, που βαριέται να βγει από το σπίτι και προτιμά την τηλεόραση από την αληθινή ζωή αναζητά φιλοσοφημένο ρεμάλι για αμοιβαία εγκεφαλικά βασανιστήρια και υπέρτατες παρεξηγήσεις.

Ταύρος με Αιγόκερω: Τεμπελχανάς με καλά εξοπλισμένο κελάρι και μπόλικο ρευστό αναζητά εξοργιστικό ανερχόμενο επίτιμο στέλεχος της κοινωνίας με λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα, για μαραθώνιους στο κρεβάτι και αιώνια αγάπη.

Ταύρος με Υδροχόο: Γήινο γοητευτικό ζώο με ελεεινή συμπεριφορά και κτητική φύση αναζητά μαχητικό άτομο με αέρα κοπανιστό στο κεφάλι, που προτιμά να μιλάει παρά να πηδάει, για σύντομη αλλά αξέχαστα  αταίριαστη σχέση.

Ταύρος με Ιχθύ: Αισθησιακός λάτρης των απολαύσεων με τα δύο πόδια φυτεμένα  βαθιά στον καναπέ αναζητά αγαθοβιόλη ονειροπόλο με προτίμηση σε ασφαλή επαφή, στην ήρεμη ζωή και στο βολικό, αλλά προβλέψιμο, αισθησιασμό.

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος με Κριό: Βασιλιάς της άχρηστης πληροφορίας με μάστερ στις σαρκικές γνώσεις αναζητά αδίστακτη γλωσσοκοπάνα με ακόρεστες σωματικές ορέξεις για απίστευτες επιδόσεις στο κρεβάτι και συναρπαστικές συζητήσεις μετά.

Δίδυμος με Ταύρο: Αχαλίνωτος σχιζοφρενής έτοιμος να πεθάνει από βαρεμάρα  αναζητά κτητικό αργοκίνητο σπασίκλα με αναιμία, για να τον πηδήξει, να τον μπερδέψει, να τον παρατήσει και να τον ξεχάσει.

Δίδυμος  με Δίδυμο: Πωρωμένος με το chat, που βρήκε τον Έλβις ζωντανό αναζητά απελευθερωμένο δανδή με κινητό, για ανταλλαγή ευφυέστατων πονηρών υπονοουμένων και σοβαρή, μόνιμη επαφή της μιας βραδιάς.

Δίδυμος με Καρκίνο: Επιπόλαιος αλλά τρισχαριτωμένος φλερτάκιας που ζει για τη φιλία, τη διασκέδαση και ειδύλλια κατά συρροή αναζητά μπακούρι με τάσεις συναισθηματικής προσκόλλησης για διήμερη σχέση που θα του φανεί σαν δύο ολόκληρες ζωές.

Δίδυμος με Λέων: Μελλοντικός κάτοχος του Πούλιτζερ που δε φοβάται την επιτυχία αναζητά χλιδάτο ρεμάλι για διασκέδαση, παιχνίδια, σοβαρό κρεβάτι και μια ζωή - γιορτή της αγάπης.

Δίδυμος με Παρθένο: Υπερκινητικός με ειδικότητα στις λογομαχίες και τάση να αποφασίζει βιαστικά και να τα παραλέει αναζητά άτομο με αυστηρό πρόγραμμα και ξεσκονόπανο για να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες στο Πιο Γρήγορο Ραντεβού Στην Ιστορία. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμος με Ζυγό: Αδέσμευτο κάθαρμα με πολλαπλές προσωπικότητες, συμπεριφορά «ζήσε για τη μέρα» και ακριβά γούστα αναζητά shopaholic λάτρη του στυλ και της πολυτέλειας με κορμί  φτιαγμένο για αμαρτίες. Για πάντα μαζί.

Δίδυμος με Σκορπιό: Πρωταθλητής στις λογομαχίες με τάση να ξεπερνάει τα όρια αναζητά μυστηριώδη άγνωστο με δηλητηριώδη έφεση στα αμοιβαία συναισθηματικά εγκλήματα και το απίστευτα καυτό κρεβάτι.

Δίδυμος με Τοξότη: Ξεροκέφαλος, πολυλογάς και ψυχή του πάρτι που τρελαίνεται να δίνει συμβουλές αναζητά πομπώδη φιλόσοφο της πολυθρόνας για μαραθώνιους συζητήσεων, καθόλου επαφή και προφορικές μονομαχίες μέχρι θανάτου.

Δίδυμος με Αιγόκερω: Αξιαγάπητος απατεώνας που τινάζει την μπάνκα και το κρεβάτι στον αέρα αναζητά στενόμυαλο συντηρητικό, που μέσα του ικετεύει για περιπέτεια και παιχνίδια στο κρεβάτι. Μπορεί να είναι η αρχή μιας υπέροχης φιλίας.

Δίδυμος με Υδροχόο: Μάγος της απόδρασης με ανεξάντλητη ενέργεια αναζητά καλόβολο παιδί με μαλλιά από νύχτα τρόμου  και κίνκι λίμπιντο για ατέλειωτα γέλια, εκπλήξεις και αγάπη που ποτέ δεν πεθαίνει. 

Δίδυμος με Ιχθύ: Ανισόρροπος κουφιοκέφαλος με κατακερματισμένο παρελθόν και αμφίβολο μέλλον αναζητά αφελές άτομο με τάσεις φυγής και μηδέν αυτοεκτίμηση για τα λεφτά του ενοικίου και της βενζίνης και κανένα γρήγορο στις 2.00 πμ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος με Κριό: Εξπέρ στις πονηρές νουβέλες με σύνδρομο οσιομάρτυρα αναζητά πρόστυχο κατά συρροή αγαπητικό για απίστευτο κρεβάτι και αβάσταχτο επόμενο πρωί.

Καρκίνος  με Ταύρο: Σοβαρός κτητικός σπιτόγατος που μαγειρεύει εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας αναζητά σοβαρό, κτητικό προστάτη που λατρεύει το φαγητό. Αληθινή αγάπη και αισθησιακή έλξη εγγυημένα.

Καρκίνος με Δίδυμο:  Κολλιτσίδας που λιμοκτονεί για αγάπη αναζητά παρτάκια ηδονιστή με πρότυπο το λαγό στα προκαταρκτικά  και την ικανότητα να προκαλέσει σοβαρή  συναισθηματική ζημιά σε ένα ήδη σμπαραλιασμένο Εγώ.

Καρκίνος με Καρκίνο: Χτυπημένος από ημικρανίες  έγκλειστος  λόγω Οιδιπόδειου συμπλέγματος αναζητά γκρινιάρη υποχόνδριο για μια ζωή από κρίση σε κρίση. Όποιος αυτοκτονήσει  πρώτος κερδίζει.

Καρκίνος με Λέων: Ντροπαλός αλλά αισθησιακός οικονόμος με στολή Γαλλίδας καμαριέρας αναζητά ανυπότακτο τεκνό για να το λατρεύει, να το υπηρετεί και να του δίνει τα χαστουκάκια του όπως τα θέλει. Η τέλεια σχέση αφέντη - δούλου, αλλά μάντεψε ποιος είναι το αφεντικό.

Καρκίνος με Παρθένο: Ευέξαπτος, κυκλοθυμικός και ύπουλος χειραγωγός αναζητά ευέξαπτο, επικριτικό και μονίμως τσατισμένο σύντροφο για υπέροχο κρεβάτι και αληθινή στοργή. Για αληθινή αγάπη, χρειάζεται μάλλον πολλή προσπάθεια. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνος με Ζυγό: Αξιοθρήνητος αμνός έτοιμος για σφαγή με μαζοχιστικές τάσεις αναζητά ματαιόδοξο, επιπόλαιο εραστή με δικό του θυσιαστήριο και μεγάλη προθυμία.

Καρκίνος με  Σκορπιό:  Επαγγελματίας οσιομάρτυρας αναζητά πονηρό σαν αμαρτία σύντροφο  που λατρεύει την εκδίκηση χωρίς λόγο.

Καρκίνος με Τοξότη: Ταξιδοφοβικός, μαμόθρεφτος που κινείται πλαγίως  και μουρμουρίζει διαρκώς αναζητά σύντροφο που τα λέει έξω απ' τα δόντια κι έχει δωρεάν χιλιόμετρα για άπειρα ταξίδια, για μια ενδιαφέρουσα αλλά μάταιη απόπειρα σχέσης.

Καρκίνος με Αιγόκερω: Συναισθηματικά ανώριμος αλλά χαριτωμένος υποχόνδριος επιρρεπής σε κρίσεις πανικού και θανατερές φαντασιώσεις αναζητά γονική φιγούρα που ενδιαφέρεται για κυριαρχία, υποταγή και εξευτελισμό. Κούλ κρεβάτι.

Καρκίνος με Υδροχόο: Συλλέκτης άχρηστος μπιχλιμπιδιών με σοβαρά διαταραγμένη άποψη περί των σχέσεων αναζητά τύπο τρελοεπιστήμονα με δικό του εργαστήριο, για υπέρτατες παρεξηγήσεις και κρεβάτι που μπορεί να παγώσει μέχρι και πιγκουίνο.

Καρκίνος με Ιχθύ: Αποπνικτικά στοργικό άτομο με κλίση στα εγκόσμια και βραβευμένο για την καλύτερη συνταγή κοτόσουπας αναζητά αργόσχολο, ανεύθυνο πλάσμα με αυταπάτες και μεγάλα όνειρα για να το θηλάσει, να το προστατέψει και να το αγαπήσει.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Λέων με Κριό: Αγριόγατα που λυσσάει για ήλιο και διασκέδαση αναζητά κεφάτο σύντροφο που διψάει για περιπέτεια, αυθόρμητο παθιασμένο κρεβάτι, μάχες για κυριαρχία, φανταστικούς καβγάδες και αληθινή αγάπη.

Λέων με Ταύρο: Τζαζεμένη γάτα της ζούγκλας με καλό χιούμορ και μηδέν μετρητό αναζητά αγέλαστο άτομο ριζωμένο στον καναπέ, με εξωφρενικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και ζήλια μανιακού, για ένα ειδύλλιο όλο φωτιά.

Λέων με Δίδυμο: Party animal με φοβερή κλίση στη μοιχεία αναζητά εμφανίσιμο αλλά κακό σύντροφο με ταλέντο στη στιγμιαία επαφή - ικανοποίηση. Κέφι, πόθος, γέλια εγγυημένα.

Λέων με Καρκίνο: Πολύ για το σύμπαν πρωτόγονο ον με όνειρο να κατακτήσει τον κόσμο αναζητά το όμοιό του για τις πιο καυτές επαφές στη Σαχάρα. Μόνιμη συνεργασία πιθανή αν ανταλλάξουμε θέσεις.

Λέων με Παρθένο: Εγωισταράς τρυπιοχέρης με υπερδραστήρια αισθηματική ζωή που μουλιάζει ανταλλακτικά αυτοκινήτου στην μπανιέρα αναζητά μικροβιοφοβικό άτομο που κλείνεται σπίτι  και τα ζει όλα στο μυαλό του, για μερικές εβδομάδες έντασης και ένα χωρισμό βγαλμένο απ' την κόλαση. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων με  Ζυγό: Κακομαθημένο τρελόπαιδο με  μόνιμες κάψες εφήβου αναζητά εθισμένο στα ρομάντζα με μόνιμη ανάγκη να λύνει τα προβλήματα συζητώντας. Απίστευτα καυτό κρεβάτι, οπότε τι χρειάζονται οι συζητήσεις;

Λέων Με Σκορπιό: Μεγαλοπρεπές τέρας  χωρίς ίχνος ταπεινοφροσύνης και μια ατζέντα όλο φίλους αναζητά πονηρό αλλά συναισθηματικά καταπιεστικό κυνικό για ζωώδες επαφή, μεταμεσονύχτια εκδίκηση και σύντομο αλλά πρωτόγονο ειδύλλιο.

Λέων με Τοξότη: Η «Αυτού Μεγαλειοτάτης Κοιτάξτε Με», με τάση για υπερβολές και άγριες  περιπέτειες αναζητά γελωτοποιό της Αυλής με ατέλειωτες ατάκες και κτηνώδη και αισθησιακή πείνα. Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή. Ας παίξουμε!

Λέων με Αιγόκερω: Δεσποτικό άτομο που μαγειρεύει κάτω απ' τα σεντόνια αναζητάει κυριαρχικό υπερεπιτυχημένο καριερίστα με λογαριασμό στην Ελβετία και βαρβάτη όρεξη. Καυτό ζευγάρωμα. Παγερό επόμενο πρωί.

Λέων με Υδροχόο: Τρελός για κομπλιμέντα ομορφονιός με παραδοσιακές απόψεις αναζητά ακτιβιστή που κάνει κηρύγματα, είναι παρανοϊκός και δεν μπορεί να χορέψει, για ενδιαφέρουσα αλλά αδιανόητη βραδιά.

Λέων με Ιχθύ: Προκλητικό αιλουροειδές με αδυναμία στον τόνο, αναζητά χάνο με  πτερύγια μονίμως αποσυντονισμένα, να τον ταΐσει, να τσακωθούν και να τον καταστρέψει, ξανά και ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένος με Κριό: Ανιδιοτελής βιβλιοφάγος που αναρωτιέται αν τελικά η ζωή είναι μόνο λογική και τάξη αναζητά απερίσκεπτο και άπορο ρεμάλι, για κρεβάτι της μιας βραδιάς και τσεκάρισμα με την πραγματικότητα.

Παρθένος με Ταύρο: Επικριτικός και τελειομανής σφιχτοχέρης με μόνιμη δυσπεψία και μανία να καθαρίζει τουαλέτες αναζητά προσγειωμένο φιλαράκι για το σπίτι, που απολαμβάνει το φαγητό, την τηλεόραση και την ασφαλή επαφή. Αληθινή αγάπη εγγυημένη.

Παρθένος με Δίδυμο: Στερημένος από διασκέδαση ψιλολόγος που προτιμά να μιλάει για το κρεβάτι αντί να το κάνει αναζητά παραλογιζόμενο φαφλατά με σειρά από αποτυχημένες σχέσεις για να τις εξετάσουν, να τις αναλύσουν και να ξεκατινιασθούν. Πραγματικό κρεβάτι, προαιρετικό.

Παρθένος με Καρκίνο: Νευρόσπαστη νοσοκόμα που διψάει για ασφάλεια κι έχει φορητό φαρμακείο αναζητά καταπονημένο οσιομάρτυρα να τον υπηρετεί, να τον ταΐζει στο στόμα και να τον νταντεύει. Πιθανές αδελφές ψυχές.

Παρθένος με Λέων: Τελείως τέλειο άτομο με καλογραμμένο πενταετές πρόγραμμα αναζητά party animal που πιστεύει ότι οργάνωση σημαίνει να βρίσκεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου, για μια απελπιστικά ασύμβατη, μίνι σχέση.

Παρθένος με Παρθένο:  Μεθοδικός εργασιομανής με μόνιμο εξάνθημα αλλά χωρίς πετσάκια αναζητά όμοιό του για ατέλειωτη - αλλά ευγενική - κριτική, μεταμεσονύκτιες συζητήσεις για τα πλεονεκτήματα της χονδρικής αγοράς και ενδιαφέρουσες εξερευνήσεις στο κρεβάτι. Ευτυχία εγγυημένη, αν δε χαθεί σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος με Ζυγό: Μονίμως αγχωμένο αναβλητικό άτομο με ντοκτορά στα γιατροσόφια και αγάπη για το κρεβάτι, το σπίτι και τις σταθερές ώρες ύπνου αναζητά αδιόρθωτο ανούσιο γλεντζέ που δεν έχει ταίρι στην ακολασία, για καταδικασμένο στην αποτυχία ειδύλλιο.

Παρθένος με Σκορπιό: Ντροπαλό, τρυφερό και σοβαρά υποτιμημένο σκεύος ηδονής που μπορεί να καταστρέψει τα οικονομικά και να σου γυαλίζει στο μάτι αναζητά δύστροπο - αλλά ευαίσθητο - παιχταρά για να τον αποπλανήσει, να τον εκπλήξει και να τον στείλει στο σαρκικό παράδεισο.

Παρθένος με Τοξότη:  Μονογαμικός σπιτόγατος με ταλέντο στην κουβεντούλα αναζητά ευρυζωνικό πρωταθλητή ειδυλλίων για να σχολιάζουν ασήμαντα πράγματα μέχρι την επόμενη χιλιετία. Πλάκα κάνω. Αυτό δε θα κρατήσει ούτε μέχρι να μαζέψουν τα ορεκτικά.

Παρθένος με Αιγόκερω: Φρικιό της καθαριότητας με παιδικό πρόσωπο και υπολογιστικό μυαλό που λατρεύει τους μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς αναζητά αψεγάδιαστο, κούλ συγκροτημένο επαγγελματία που αναρριχάται στην ιεραρχία, για ένα καταπληκτικό ρομάντζο, ευγενικές διαφωνίες και μέλλον από ατόφιο χρυσάφι.

Παρθένος με Υδροχόο: Σχολαστικός αρωγός  φροντίδας με αξιοπρεπή παπούτσια και ασορτί συμπεριφορά αναζητά ούφο με αόρατους φίλους, στρατιωτικές μπότες και συμπεριφορά επιβήτορα για μια σύντομη κούρσα.

Παρθένος με Ιχθύ: Λάτρης της οργάνωσης και της ρουτίνας με ανάγκη για ασφάλεια, αναζητά άτομο εθισμένο σε επιπόλαια  ειδύλλια, χωρίς λεφτά, δουλειά και ελάχιστο μέλλον για να επενδύσει. Θεϊκό κρεβάτι. Αβέβαιο επόμενο πρωινό.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός με Κριό: Μανιακός με τα εγκεφαλικά παιχνίδια και τα μονοδιάστατα ρομάντζα αναζητά εγωπαθή που πάει γυρεύοντας για καβγά. Εγγυάται υπέροχο κρεβάτι, τετριμμένες συζητήσεις και διασκέδαση μέχρι να μας τελειώσουν τα λεφτά.

Ζυγός με Ταύρο: Παθητικό - επιθετικός αλλά διπλωμάτης γλεντζές που συχνάζει στο σπίτι για ένα ντους, φαγητό στα όρθια κι ένα στα γρήγορα αναζητάει κολλημένο με τη μαγειρική  που θεωρεί προσβλητικη την επαφή διάρκειας μικρότερης από τρίωρο. Ακούγεται καταδικασμένο αλλά αν τα βρούμε, μπορεί να είναι και αγάπη με τη δεύτερη ματιά.

Ζυγός με Δίδυμο: Υπερευαίσθητος παρτάκιας με ευφράδεια λόγου και πλατινένια Master Card αναζητά υπερκινητικό παρτάκια με μοτεράκι στο στόμα και διαθέσιμο πιστωτικό όριο για ζωή, έλξη και πόθο σε μεγάλες ταχύτητες. Ευτυχία εγγυημένη.

Ζυγός με Καρκίνο: Τρυπιοχέρης λάτρης της πολυτέλειας, που είναι κολλημένος με την πονηρή επαφή και χρειάζεται μια μαμά αναζητά σφιχτοχέρη με φιλόξενη φωλιά, μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό και ικανότητα να προσφέρει, να προσκολλάται και να προστατεύει, για ρομάντζο κλασικού κινηματογράφου, πακέτο με λουλούδια και σαμπάνιες.

Ζυγός με Λέων: Ισχυρογνώμων γλεντζές που έχει ανάγκη να τον τιμούν και να τον λατρεύουν αναζητά όμοιό του για να γυρίσουν το ρομάντζο επιστημονικής φαντασίας. Η σύγκρουση των Γιγαντιαίων Εγώ. Θα ευτυχίσουμε αν έχεις αρκετά λεφτά.

Ζυγός με Παρθένο: Οξύθυμος, αναποφάσιστος στρίγκλος που δεν ακούει καμία άποψη εκτός της δικής του αναζητά υποχόνδριο νευρωτικό που δεν αντιλαμβάνεται ότι οι διαφορετικές απόψεις υπάρχουν μόνο για να δημιουργούν μπερδεμένη, βαρετή, έως ανύπαρκτη επικοινωνία. Το μόνο σκληρό εδώ θα είναι οι καρδιές μας. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγός με Ζυγό: Ανήθικο άτομο που περνάει τη ζωή του στα εστιατόρια αναζητά εθισμένο στα ειδύλλια χωρίς αύριο με κατανόηση. Πρέπει να έχει δικό του καθρέφτη.

Ζυγός με Σκορπιό: Ματαιόδοξος υπερφίαλος με τάσεις αυτοκτονίας αναζητά σοβαρό σαν καρδιακό επεισόδιο αρχομανή για άκρως επικίνδυνη σχέση πίσω από το εργαστήρι τατουάζ.

Ζυγός με Τοξότη: Περιπλανώμενο ρεμάλι με εξαίσιο γούστο, άψογους τρόπους και κλίση στην επιτηδευμένη αγάπη αναζητά δραστήριο ρεμπεσκέ με άξεστους τρόπους, άσχετο στυλ και ροπή στην επαφή της ποσότητας αντί της ποιότητας για ψυχαγωγικό κρεβάτι της μιας ώρας.

Ζυγός με Αιγόκερω: Εγωιστικό, κακομαθημένο τρελόπαιδο θα φτιαχτεί, θα στολιστεί και θα χορέψει τσιτσίδι για το σπόνσορα που είναι πρόθυμος να ξοδέψει συντηρητικό χρήμα και να μοιράσει φιλελεύθερα μπατσάκια.

Ζυγός με Υδροχόο: Ζωντανός και Πνευματώδης συνομιλητής που ανασαίνει πάθος, ακούει Barry Mani low και πιστεύει ότι οι σύντροφοι θα έπρεπε να είναι ενωμένοι στους γοφούς αναζητάει ερημίτη που προτιμάει τους ήχους του διαστήματος, τα μαστορέματα στο υπόγειο και τις χωριστές διακοπές.

Ζυγός με Ιχθύ: Γοητευτικός  ατομιστής που παίζει με άντρες και γυναίκες και αρνείται να αποδεχθεί τη δύσκολη πλευρά της ζωής αναζητά ανιδιοτελή που παρατηρεί την ανθρωπότητα σε κατάσταση μέθης για μια σύντομη αλλά επώδυνη διατριβή στη ματαιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός με Κριό: Ανυπόφορος γεροπαράξενος που ζει μόνο για το πάθος αναζητά ερεθισμένο ηδονιστή με κλίση στους μαραθώνιους κρεβατιού και τα παιχνίδια εξουσίας, για πρωτόγονο, παθιασμένο και εξαιρετικά σύντομο ειδύλλιο.

Σκορπιός με Ταύρο: Ήσυχο αλλά φονικά εκδικητικό και εξουσιαστικό τέρας αναζητά επικριτικό και καχύποπτο αντιρρησία για μια σχέση - τιτανομαχία.

Σκορπιός με Δίδυμο: Πονηρό αλλά καταστροφικό τζάνκι του κρεβατιού με αποπνικτικό στυλάκι αναζητά καυστικό ειδήμονα στις σχέσεις για αισθησιακό κρεβάτι και ενδιαφέρουσα αλλά παράνομη σχέση.

Σκορπιός με Καρκίνο: Μυστικοπαθής κακιασμένος σε μόνιμο τριπάκι εξουσίας αναζητά ανασφαλή ερημίτη για αμοιβαία θυματοποίηση, εγκεφαλικά παιχνίδια και μια ζωή από κρίση σε κρίση. Και η μιζέρια θέλει την παρεούλα της. Πρόθυμος να μοιραστεί τα έξοδα θεραπείας.

Σκορπιός με Λέων: Ευέξαπτος κακομοίρης που προτιμά σκοτεινά μέρη, μυστικά ραντεβού και ελάχιστο κόσμο αναζητά σβούρα που ζει για τα μεγάλα φώτα και ένα κοινό, για μια τρομερή μάχη ισχύος. Αν ζήσουμε μέχρι το πρωί, κερνάω πρωινό.

Σκορπιός με Παρθένο: Γκρινιάρης κι ευέξαπτος γρουσούζης, ειδικός στο να ελέγχει τον κόσμο, αναζητά επικριτικό κι ευέξαπτο  υποχόνδριο για αμοιβαίο προφορικό μαστίγωμα και εκπληκτικά ταιριαστό κρεβάτι. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός με Ζυγό: Καυτός σαν τον πάγο εγκληματίας του πάθους με μεγάλη θηλιά και καταζητούμενος σε πολλές κρεβατοκάμαρες αναζητά παρέα για να κρεμαστούν μαζί - για καμιά ωρίτσα.

Σκορπιός με Σκορπιό: Ειδικός στο χορό των συναισθημάτων, με έξι πρώην και μαστίγιο αναζητά μελαγχολικό αγριάνθρωπο με συνδρομή ισόβια σε πονηρό κανάλι, για παιχνίδια και γλέντι όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Στα κεντριά μας!

Σκορπιός με Τοξότη: Καχύποπτος πεσιμιστής που τα έχει μονίμως μαζεμένα αναζητά πρόσχαρο οπτιμιστή που πιστεύει ότι μια ελεύθερη σχέση θα έπρεπε να είναι η διέξοδος. Ενδιαφέρουσες μεταμεσονύκτιες συζητήσεις. Αισθησιακό - αλλά σύντομης διάρκειας - ερωτικό πάθος.

Σκορπιός με Αιγόκερω: Βαρύς και κακιασμένος γόης, με το θερμοστάτη του πάθους κολλημένο στο γκριλ αναζητά σοβαρό και μετρημένο άτομο ειδικευμένο στο να βγάζει λεφτά, για επαφή μέχρις τελικής κόπωσης και σχέση απίστευτης διάρκειας.

Σκορπιός με Υδροχόο: Σαρκαστικός μέχρι χασμουρητού με χρυσό μετάλλιο στην τρομακτική συμπεριφορά αναζητά κλινική περίπτωση ατόμου πολύ απασχολημένου με τον εαυτό του για να πανικοβληθεί. Κίνκι, αναπάντεχη φιλία, μπορεί να περάσουν όμορφα.

Σκορπιός με Ιχθύ: Αδίστακτος αλλά παρεξηγημένος καταθλιπτικός με την επιθυμία να υποδουλώνει και να καταβροχθίζει αναζητά αφελή - αλλά ρομαντικό - μυστικιστή με συναισθηματική μαύρη τρύπα και τις δικές του αλυσίδες. Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης με Κριό: Ανεξάρτητος ονειροπόλος με μίλια για δωρεάν πτήσεις μιας ολόκληρης ζωής και πάθος για λογομαχίες, επαφές και ροκ εν Ρολ αναζητά αθεράπευτα ρομαντικό άτομο με πολλά νεύρα και φετίχ την επαφή σε αεροπλάνο, για μια ζωή ασταμάτητης αγάπης, τσακωμού, κουτουπώματος και γέλιου.

Τοξότης με Ταύρο: Πολυλογού, απελευθερωμένη μηχανή του πάθους χωρίς δεσμεύσεις στη ζωή και στους τραπεζικούς λογαριασμούς αναζητά λιγομίλητο κατσούφη που κάνει τα λεφτά μασούρι και δεν ανέχεται τον αυθορμητισμό, για ένα ραντεβού πιο βαρετό κι από επικήδειο.

Τοξότης με Δίδυμο: Πολυλογάς που δε χάνει πάρτι και του οποίου η αίσθηση της περιπέτειας περιορίζεται στην επαφή κάτω από τη λάμπα του δρόμου αναζητά θεληματικό φαφλατά για οκτώ ή εννιά γρήγορα και ένα σύντομο αντίο. Θα μείνουμε για πάντα φίλοι.

Τοξότης με Καρκίνο: Σχεσοφοβικός με τρέλα για ταξίδια, γνωστός για το σαγηνευτικό χαμόγελο και τα ωμά σχόλιά του αναζητά έγκλειστο στο καβούκι του με χρόνια κλάψα για να τον εξοργίσει, να τον σκουντήσει και να τον γκρεμίσει από αυτό το συναισθηματικό σκοινί.

Τοξότης με Λέων: Ενθουσιώδης, ευχάριστος και απίστευτα περιπετειώδης αισιόδοξος  αναζητά καλοφτιαγμένο και λαμπερό τρελάρα για να συμπρωταγωνιστήσουν σε αληθινή πονηρή υπερπαραγωγή που θα σπάσει ταμεία. Μαζί θα κατακτήσουν τον κόσμο.

Τοξότης με Παρθένο: Γεννημένος τζογαδόρος της ζωής που αγοράζει εσώρουχα αντί να τα πλένει και πιστεύει στη Θεωρία του Χάους  και σε αμπελοφιλοσοφίες που δεν οδηγούν πουθενά απολύτως αναζητά σοβαρό, τυπικότατο μανιακό με την καθαριότητα και με έλκος από φριχτό κρεβάτι της μισής βραδιάς. Μπορεί να τελειώσει πριν βγάλεις τις κάλτσες σου. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης με Ζυγό: Σαλταρισμένος με ακόρεστη όρεξη για περιπλανήσεις πονηρού επιπέδου αναζητά όμορφο ονειροπόλο με καθρέφτη στο ταβάνι, αχαλίνωτη φαντασία και μακρύ λουρί. Αυτό μπορεί να είναι η αρχή μιας μόνιμης σχέσης.

Τοξότης με Σκορπιό: Ανέμελος αλητάκος, φιλικός σαν κουτάβι και συνήθως πρόσχαρος αναζητά ανατριχιαστικό ανδρείκελο με ψυχρή όψη και σκληρή συμπεριφορά για φριχτό αλλά καυτό σεξ της μιας βραδιάς. Μη μου τηλεφωνήσεις και δε θα σου τηλεφωνήσω ούτε εγώ.

Τοξότης με Αιγόκερω: Καραγκιόζης που πηδάει στο κρεβάτι περιφρονώντας συμβατικότητες, ευπρέπειες και τι θα πουν οι γείτονες αναζητά συντηρητικό εργασιομανή που θεωρεί ότι το γέλιο είναι η καταστροφή μιας σοβαρής συζήτησης ενώ το γέλιο στο κρεβάτι ιεροσυλία, για μια περιπέτεια για δυνατά νεύρα. Άγριες διαφωνίες, τεράστιος αναστεναγμός ανακούφισης όταν τελειώσει.

Τοξότης με Υδροχόο: Full time κωμικός και part time φιλόσοφος που γοητεύεται από το μυαλό, την ποικιλία και την προθυμία αναζητά κεφάτο ούφο με φαντασία πέρα από τα όρια του διαστήματος, για μια ζωή με εξερευνήσεις ,αγάπη , φιλία και απλά πολύ γέλιο.

Τοξότης με Ιχθύ: Χαριτωμένος κατεργάρης που έχει επιδερμική σχέση με τους όρους μονογαμία και για πάντα αναζητά μόνιμο θύμα λανθασμένων καυτών επιλογών που θεωρεί τις σχέσεις ζητήματα ζωής και θανάτου. Καυτό, παράδοξο και καταδικασμένο από το πρώτο «γεια».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερως με Κριό: Μεγαλομεγιστάνας με τόνους αυτοπεποίθησης και ασορτί εγωισμό αναζητά αλαζόνα με άγριες διαθέσεις για να παίξουν καυτές, ζωώδεις και επικίνδυνες κουτουλιές, με λιγότερες πιθανότητες για μόνιμη σχέση απ' όσες έχει μια αγελάδα  να βγει ζωντανή απ' τα MacDonald's.

Αιγόκερως με Ταύρο: Μονόχνοτος  αλλά πνευματώδης σπαγκοραμμένος που έχει ξεχάσει που έθαψε τα μασούρια απ' τα λεφτά αναζητά σταθερό συγκάτοικο με DVD μαγειρικής και  ένα φτυάρι. Θα μαγειρεύουμε εντός κι εκτός κρεβατοκάμαρας και θα γίνουμε απίστευτα πλούσιοι.

Αιγόκερως με Δίδυμο: Ήρεμος, κούλ και συγκροτημένος στρέιτ άντρας με νοσηρή και καυτή περιέργεια αναζητάει συναισθηματικά ανισόρροπο πολυγαμικό όν για ένα τρομερά σύντομο μάθημα απόλυτης απελευθέρωσης.

Αιγόκερως με Καρκίνο: Απόμακρος αλλά πιστός ρεαλιστής που μπορεί να γίνει υπέροχος πατέρας και προσφέρει μεγάλη οικονομική ασφάλεια αναζητά ευάλωτο, συνεσταλμένο ερημίτη για να τον προστατέψει από το σκληρό φώς της ημέρας. Θεραπευτικό κρεβάτι εγγυημένο.

Αιγόκερως με Λέων: Μελαγχολικός εσωστρεφής που βρίσκει τις απροκάλυπτες συναισθηματικές επιδείξεις πολύ, μα πάρα πολύ αηδιαστικές αναζητά ακαταμάχητο ρομαντικό με έφεση στα δημόσια μπαλαμουτιάσματα, για ένα ραντεβού από την κόλαση.

Αιγόκερως με Παρθένο: Εκ γενετής ηγέτης με ασημένιο κομπιουτεράκι ανάμεσα στις κατάλευκες οδοντοστοιχίες του αναζητά τακτικό άτομο με ταλέντο στο συγύρισμα και τις συζητήσεις, για ζευγάρωμα, πάντρεμα και μια ζωή μάλαμα. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερως με Ζυγό: Σοβαρός ατομιστής βουτηγμένος στο στάτους  και στην ορθή κοινωνική συμπεριφορά αναζητά κουραστικό, ασήμαντο προικοθήρα με ηθική κουνελιού και διάσημο για τα δημόσια χαμουρέματά του για να τον χρησιμοποιήσει, να τον κακοποιήσει και να τον παρατήσει. Δε χρειάζονται συγγνώμες, τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Αιγόκερως με Σκορπιό: Λογικός αλλά θερμόαιμος μεγαλοεπενδυτής με βαρβάτο πορτοφόλιο μετοχών και κρυφό φετίχ στο εκτός ορίων κρεβάτι αναζητά στριμμένο αλλά ευαίσθητο σκλάβο του πάθους για λίγες διαστροφές και αληθινή στοργή.

Αιγόκερως με Τοξότη: Γεννημένος απαισιόδοξος που έρχεται εύκολα σε δύσκολη θέση και πάσχει από την  ψύχωση της μόνιμης σχέσης αναζητά μποέμ αγρίμι που φτιάχνεται με μαραθώνιους για τσατάλιασμα νεύρων και μίνι ζευγάρωμα.

Αιγόκερως με Αιγόκερω:  Μοναχικό διακεκριμένο στέλεχος της κοινωνίας που νιώθει μοναξιά στην κορυφή της αναζητά  συγχώνευση με μεγαλοεπενδυτή που διαθέτει καρδιά από πέτρα. Δείχνουν συμβατοί αλλά καταρρέουν γρηγορότερα απ' ότι ο δείκτης Nasdaq μετά τον  Enron.

Αιγόκερως με Υδροχόο: Επαγγελματίας επιτυχημένος, γεννημένος με πενταετές σχέδιο στο ένα χέρι και το Palm Pilot στο άλλο αναζητά εκκεντρικό και απρόβλεπτο παλαβιάρη που δεν μπορεί να σκεφτεί τι θα μαγειρέψει για το βράδυ και δε θα ήταν στο σπίτι να το φτιάξει έτσι κι αλλιώς. Χωρίς κρεβάτι. Χωρίς πλάκα. Με τίποτα.

Αιγόκερως με Ιχθύ: Στωικός εργασιομανής με αξιόλογη προσωπικότητα και σταθερό εισόδημα αναζητά ευπροσάρμοστο ονειροπόλο με καλή ψυχή για εμπιστοσύνη, αγάπη, χιούμορ και μιαν άνετη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόος με Κριό:  Αντικομφορμιστής με αχαλίνωτη σεξουαλική φαντασία και ανοιχτό μυαλό αναζητά εξουσιαστή με μικροσκοπικό εγκέφαλο για σεξουαλική αλλά παράτολμη σχέση. Αν φερθείς σαν ενήλικας,  μπορεί να γίνουμε αχτύπητο ντουέτο.

Υδροχόος με Ταύρο: Ξωτικό ελευθέρας πλοήγησης που κάνει κρεβάτι για την πλάκα του και έχει φίλους που τηλεφωνούν μετά τα μεσάνυχτα αναζητά σύντροφο - βεντούζα που θεωρεί την επαφή σοβαρή υπόθεση και δε δείχνει οίκτο σε κανέναν, για να γίνουν το αποτυχημένο ζευγάρι του αιώνα. Μίνι σχέση.

Υδροχόος με Δίδυμο: Ανθρώπινο δυναμό που λατρεύει τους αλλόκοτους σκοπούς και έχει ανεξάντλητη πονηρή φαντασία αναζητά ψυχή επί πολυελαίου κρεμάμενη με εξελιγμένο μυαλό και μηδενική ανοχή στη βαρεμάρα. Διασκέδαση για πάντα.

Υδροχόος με Καρκίνο: Αεράτο, κεφάτο άτομο με φιλοσοφική προσέγγιση της επαφής αναζητά βουρκωμένο ειδικό στις καταστροφές και μαμάκια για να τον συγχύσει, να τον εξοργίσει και να τον μολύνει με μόνιμο πονοκέφαλο. Πιθανό κρεβάτι της μίας βραδιάς, αν αντέξει ο ένας τον άλλον για τόσο πολύ.

Υδροχόος με Λέων: Ειδικός στην επαφή με πρασινισμένα νύχια ποδιών, μαλλί από νύχτα τρόμου και ένα τζίν παντελόνι αναζητά ατίθασο ερωτολάγνο με έλεγκαντ γκαρνταρόμπα και καλοχτενισμένη χαίτη, για παρακμιακό κρεβάτι και θανάσιμο επόμενο πρωί.

Υδροχόος με Παρθένο: Κεφάτος εκκεντρικός με το χαϊδευτικό «τρελόσκυλο», άποψη για κάθε μυστήριο του κόσμου και ζωή ελεύθερης πορείας αναζητά μυαλωμένο σπιτόγατο που προτιμά να διαβάζει για τη ζωή αντί να τη ζει, για έντονες διανοουμενίστικες συζητήσεις. Όχι επαφές, όχι αγάπη, καμία σχέση. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος με Ζυγό: Καλόκαρδο αλλά εντελώς τζαζεμένο άτομο που χρειάζεται ειλικρίνεια, χώρο να αναπνέει και σύντροφο που δε ζηλεύει αναζητά απόλυτα εγωκεντρικό τρελάρα που χρειάζεται δηλώσεις λατρείας και αφοσίωσης για σύντομο ρομάντζο χωρίς νόημα. Θα μείνουν φίλοι.

Υδροχόος με Σκορπιό: Απόμακρος ονειροπόλος που αγαπάει την ανθρωπότητα, την ποικιλία και την ελευθερία αναζητά παρανοϊκό που πιστεύει ότι αγάπη είναι να βάζεις κοριούς στο τηλέφωνο,  για ιδιόμορφη σχέση, ίσως και επαφή. Θα χαμογελάς  κι ας σου είναι δύσκολο.

Υδροχόος με Τοξότη: Παθιασμένος ερευνητής με μάστερ στις αλλόκοτες στάσεις και την ελευθερία εντός πλαισίου αναζητά γκρέμλιν της νύχτας που έχει πακετάρει και κατευθύνεται στο εργαστήριο για επαφή ανάμεσα στις λυχνίες Bunsen. Γέλιο, φιλία και αγάπη με διάρκεια αλλά χωρίς δεσμεύσεις.

Υδροχόος με Αιγόκερω: Ελεύθερο πνεύμα με την  πόρτα ορθάνοιχτη στη ζωή, πεντακόσιους κολλητούς και ελεύθερη ροή συνείδησης  στις συζητήσεις αναζητά διανοούμενο βλήμα χωρίς φίλους που δεν ενδιαφέρεται για τίποτα εκτός από την εξουσία, για ένα ραντεβού που θα τελειώσει πριν δέσουν τις ζώνες τους.

Υδροχόος με Υδροχόο: Ειδικός στις θεωρίες συνωμοσίας, στη σωτηρία εντόμων και τη ζωή σε άλλους πλανήτες αναζητά επιστημονικό τύπο με πτυχίο στους πιπεράτους πειραματισμούς και στη συλλογή μυκήτων, για να πετάξουν στον έβδομο ουρανό.

Υδροχόος με Ιχθύ: Σχεδιαστής αγρογλυφικών με κοινωνική συνείδηση και πονηρές αναζητήσεις ψάχνει κοινωνικό οραματιστή σε κώμα και με την ικανότητα να κάνει σπαγκάτο ανάποδα, για εκτός ορίων παρεκτροπές και ανύπαρκτες πιθανότητες για σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύς με Κριό:  Άτομο που ζει με ψευδαισθήσεις και όνειρα απατηλά αναζητά ρομαντικό που αγωνίζεται για δικό του όφελος. Αν του φερθείς καλά, θα σταματήσει να πίνει.

Ιχθύς με Ταύρο: Κλαψιάρης δέσμιος του έρωτα, κλειδωμένος στο κάστρο της αυτολύπησης για πολύ καιρό αναζητά κηδεμόνα με πρακτικό πλάνο και μυαλό για δύο. Θα φέρω σοκολάτα. Θα φέρεις μια πραγματική ζωή.

Ιχθύς με Δίδυμο: Εσωστρεφής μυστικοπαθής με ροπή στις λάθος επιλογές και την μπίρα αναζητά εξωστρεφή αλητήριο με μειωμένη  συνείδηση και κλειδί εκκλησίας για μια ερωτική βραδιά που θα τελειώσει πριν βγει ο ήλιος.

Ιχθύς με Καρκίνο: Ειδικός στο ευγενικό πέσιμο που χρειάζεται να τον προσέχουν σαν τα μάτια τους αναζητά αξιαγάπητο φροντιστή με παλαβή αίσθηση του χιούμορ και διπλές κλειδαριές στην πόρτα. Τίποτα δεν είναι τέλειο. Αυτό πλησιάζει.

Ιχθύς με Λέων: Γλυκός αλλά ενοχλητικός ερημίτης με αρρωστημένη ανάγκη να τον χρειάζονται αναζητά θηρίο ανήμερο στο κέντρο της σκηνής, με θελκτικό σώμα και διάθεση για στιγμιαία έλξη αλλά σχέση χωρίς μέλλον.

Ιχθύς με Παρθένο: Μονίμως χαμένος στο διάστημα αναβλητικός τύπος που τρέφεται με συναισθηματικό χάος, μπίρα και φιστίκια αναζητά άκρως διαφωτισμένο προγραμματιστή που τρέφεται με βρώμη, τηρεί τον προσκοπικό του όρκο και αναζητά μια πρόκληση. Τα αντίθετα έλκονται. Μπορεί να πάει καλά. Η Σμάρω Σωτηράκη, ο Χάρης Αβραμόπουλος, η Δάφνη Ιωάννου, η Αγγέλικα Γεωργίου, η Χλόη Ευθυμίου και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σου πουν όσα βλέπουν για την αισθηματική σου ζωή! Οι προβλέψεις τους βγαίνουν αμέσως! Κάλεσέ τους στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς με Ζυγό: Ανίατη περίπτωση εγκεφάλου με ερεθισμένο συκώτι και άγριες καυτές φαντασιώσεις αναζητά εκνευριστικό λεπτολόγο που δεν έχει φαντασία - και ούτε θέλει - και βάρβαρο στόμα για μια ενεργοπαθητική μονομαχία μέχρι θανάτου.

Ιχθύς με Σκορπιό:  Αυταπατώμενο άτομο εθισμένο σε υποκατάστατα αναζητά εγωπαθέςσύντροφ για σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και αληθινή αγάπη.

Ιχθύς με Τοξότη: Ανισόρροπο αλλά τρυφερό ανθρώπινο χαλί να το πατήσεις σε μόνιμο τριπάκι αναζητά πολυταξιδεμένο πιλότο κρεβατιού με βρόμικες μπότες, για κρασί, ποίηση και μια καυτή συζήτηση περί επαφής και φιλοσοφίας.

Ιχθύς με Αιγόκερω: Υποτιμημένο άτομο που δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του, με γκαρνταρόμπα από δεύτερο χέρι και ασορτί καρδιά αναζητά πολιτικά ορθό και κοινωνικά αποδεκτό απατεώνα για κρυφό ειδύλλιο που μπορεί να καταλήξει σε ανακάλυψη της αληθινής αγάπης.

Ιχθύς με Υδροχόο: Αυτοδίδακτος δοκιμαστής ναρκωτικών και ολιστικός θεραπευτής που σηκώνει τα χέρια ψηλά στην αγάπη αναζητά επαναστάτη που έχει χάσει την επαφή με το κρεβάτι, λέει φανταστικά παραμύθια και του αρέσει να διαβάζει ρομαντικές ιστορίες.

Ιχθύς με Ιχθύ:  Μυωπικός οραματιστής με συνταγή για μαγική μανιταρόσουπα αναζητά αυτοδίδακτο φαρμακοποιό που καταστράφηκε από το αλκοόλ, για εγκεφαλική επαφή και θολά επόμενα πρωινά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-01-2018 9:03
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση