Τα ζώδια και τα 'στεγανά' τους στα αισθηματικά. Ποια τα δημιουργούν;
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3
05
12
2017

Τα ζώδια και τα 'στεγανά' τους στα αισθηματικά. Ποια τα δημιουργούν;

Χάρης Αβραμόπουλος

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, ότι κάθε άνθρωπος ανάλογα με το ζώδιο και κατ’ ακολουθία, τον χαρακτήρα του, είναι ανοιχτός, επιφυλακτικός, “σφραγισμένος”, έτσι κι έτσι, σε ότι αφορά τις σχέσεις του με τους άλλους. Πολύ περισσότερο είναι αισθητή αυτή η διαφορά από ζώδιο σε ζώδιο, όταν σχετίζεται με αισθηματική σχέση, οπού και περιμένει κανείς, κάποιας μορφής ταύτιση. Άλλα ζώδια είναι προσιτά και επιτρέπουν την προσέγγιση εύκολα και άλλα όχι, δημιουργώντας κάποια 'στεγανά', μη επιτρέποντας στο ταίρι τους να τα παραβιάσει, τουλάχιστον εύκολα. Για να δούμε λοιπόν, ποια ζώδια είναι δυσπρόσιτα και ποια όχι.

 

Τα 12 ζώδια και τα 'στεγανά' τους στα αισθηματικά

 

ΚΡΙΟΣ

Επειδή τον Κριό τον χαρακτηρίζει εξωστρέφεια και ορμητικότητα, έχει ένα ισχυρό υπόβαθρο κοινωνικότητας που του επιτρέπει να προσεγγίζει, άλλα και να τον προσεγγίσεις με άνεση και γρήγορα. Είναι των γρήγορων εκτιμήσεων των καταστάσεων και λήψης αποφάσεων. Αυτό περιμένει και από το άλλο μέρος να κάνει. Αυτός σε μια αισθηματική σχέση θα είναι απόλυτα ανοιχτός με σένα σαν ταίρι του, τουλάχιστον, για όσο διαρκεί η σχέση σας. Εννοείται ότι αυτός θα έχει πάντα το πάνω χέρι σ’ αυτό. Ο Χάρης Αβραμόπουλος είναι ο αστρολόγος που ότι σου πει θα το δεις να συμβαίνει! Είναι εξαιρετικός στις προβλέψεις του και θα σου πει μόνο όσα στα σίγουρα θα γίνουν στην αισθηματική σου ζωή! Μη χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του αποκλειστικά στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει τους ρυθμούς και την ταχύτητα του, που λέει ο λόγος, γιατί μόνο για ταχύτητα με την γνώστη έννοια, δεν πρόκειται. Για να τον προσεγγίσεις, υπάρχουν κάποιες χρονοβόρες διαδικασίες, τελετουργίες θα έλεγα, πριν σου ανοιχτεί. Πρώτα πρέπει να καταλάβει ότι σε ενδιαφέρει, ώστε να βαδίζει εκ του ασφαλούς και δεν θα τον απορρίψεις αν σε πλησιάσει αισθηματικά. Κατόπιν πρέπει να εξοικειωθείτε αρκετά, ώστε να σε εμπιστεύεται. Μετά πρέπει να βεβαιωθεί για τα δικά του αισθήματα, και αν γίνει και αυτό, αντίο στεγανά, και να δούμε πως θα τον ξεφορτωθείς μετά! Ο Χάρης Αβραμόπουλος είναι ο αστρολόγος που ότι σου πει θα το δεις να συμβαίνει! Είναι εξαιρετικός στις προβλέψεις του και θα σου πει μόνο όσα στα σίγουρα θα γίνουν στην αισθηματική σου ζωή! Μη χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του αποκλειστικά στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευπρόσιτος και ανοιχτός ο Δίδυμος, τουλάχιστον, εκ πρώτης όψεως, αλλά ίσως μόνο επιφανειακά. Εξ αιτίας της διττότητας του ζωδίου του, υπάρχουν μεταπτώσεις στην συμπεριφορά του. Άλλες φορές θα σου είναι ανοιχτό βιβλίο, δοτικός, γαλαντόμος, μεγαλόψυχος και άνετος, ενώ μπορεί απροειδοποίητα να μεταβληθεί στα ακριβώς αντίθετα. Στρείδι κλειστό, τσιγκούνης, στριμμένος και μικρόψυχος. Είναι η στιγμές που αναρωτιέσαι γιατί στο καλό υπάρχει αυτός ο ξένος στη ζωή σου! Ο Χάρης Αβραμόπουλος είναι ο αστρολόγος που ότι σου πει θα το δεις να συμβαίνει! Είναι εξαιρετικός στις προβλέψεις του και θα σου πει μόνο όσα στα σίγουρα θα γίνουν στην αισθηματική σου ζωή! Μη χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του αποκλειστικά στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον Καρκίνο δεν τον αφορούν κανενός είδους στεγανά, έκτος από αυτά των πλοίων, αν είναι ναυπηγός! Στις σχέσεις του με τους άλλους ανθρώπους, είναι τελείως ανοιχτός και τίμιος, δοτικός και καλοπροαίρετος. Θα το διαπιστώσεις αυτό πολύ πιο έντονα στην αισθηματική σας σχέση. Γι’ αυτόν δεν υπάρχουν σύνορα που να μείνουν κλειστά, κυρίως για όποιον και όποιαν αγαπά. Ανεπιφύλακτα! Είπαμε, τα στεγανά, αφορούν μόνο τους ναυπηγούς Καρκίνους. Ο Χάρης Αβραμόπουλος είναι ο αστρολόγος που ότι σου πει θα το δεις να συμβαίνει! Είναι εξαιρετικός στις προβλέψεις του και θα σου πει μόνο όσα στα σίγουρα θα γίνουν στην αισθηματική σου ζωή! Μη χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του αποκλειστικά στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Λέων, μια σχέση εμπιστοσύνης, ισχύος, αμοιβαιότητας, μεγαλοψυχίας και τιμιότητας, αυτός είναι! Όπως κάθε ζώδιο, θέλει να εξασφαλίσει την αξιοπιστία, αξιοπρέπεια του και όλες τις ιδιότητες του χαρακτήρα που αρχίζουν από άξιο. Στην αρχή κρατά αποστάσεις και διαφυλάσσει τα στεγανά του, ώστε να μην διαψεύσει στις εκτιμήσεις του και προδοθεί. Είναι μεγάλη απογοήτευση για τον Λέοντα. Αν σταθείς στο ύψος που απαιτεί ο Λέων και το αίσθημα σας ευημερεί, είναι τελείως ανοιχτός και ειλικρινής. Αν τον απογοητεύσεις, τότε καλωσόρισαν πάλι τα στεγανά! Ο Χάρης Αβραμόπουλος είναι ο αστρολόγος που ότι σου πει θα το δεις να συμβαίνει! Είναι εξαιρετικός στις προβλέψεις του και θα σου πει μόνο όσα στα σίγουρα θα γίνουν στην αισθηματική σου ζωή! Μη χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του αποκλειστικά στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην αρχή ο Παρθένος είναι ένας γρίφος. Κουμπωμένος, κρυψίνους, σχολαστικός και γενικά δύσκολος χαρακτήρας. Αυτός και αν δημιουργεί στεγανά. Ποτέ δεν ξέρεις τι έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, τις απώτερες προθέσεις του, τις φιλύποπτες επιφυλάξεις του. Πρέπει να του παρέχεις συνεχώς αποδείξεις ότι είσαι ειλικρινής και αξιόπιστη στο αίσθημα σας. Όταν σε κατατάξει στην κατηγορία των δικών του ανθρώπων και σε περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του, ανοίγεται , αλλά πάντα από την φύση του κρατά πισινές, και ποτέ δεν ξέρεις… Ο Χάρης Αβραμόπουλος είναι ο αστρολόγος που ότι σου πει θα το δεις να συμβαίνει! Είναι εξαιρετικός στις προβλέψεις του και θα σου πει μόνο όσα στα σίγουρα θα γίνουν στην αισθηματική σου ζωή! Μη χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του αποκλειστικά στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΖΥΓΟΣ

Η απολυτότητα χαρακτηρίζει τα αισθηματικά του Ζυγού. Ή είναι μαζί σου ή δεν είναι. Ή είναι ορθάνοικτος ή θεόκλειστος. Στην πρώτη περίπτωση έχουν πέσει όλα τα φράγματα, όλες οι επιφυλάξεις και πλέει σε ουτοπικούς ωκεανούς, σε κάποιες περιπτώσεις σε βαθμό αφελείας και απουσίας πνευματικής διαύγειας. Στην αντίθετη περίπτωση, λειτούργει η χρησιμοθηρία, ο Ζυγός είναι υστερόβουλος, και κρατά κάποιες εναλλακτικές λύσεις, διάβαζε αναπληρωματικά ταίρια, στην περίπτωση που κάτι μεταξύ σας δεν πάει όσο καλά θα ήθελε. Τότε υπάρχουν στεγανά, και σιγά την ονειρική κατάσταση που νομίζεις ότι ζείτε. Ο Χάρης Αβραμόπουλος είναι ο αστρολόγος που ότι σου πει θα το δεις να συμβαίνει! Είναι εξαιρετικός στις προβλέψεις του και θα σου πει μόνο όσα στα σίγουρα θα γίνουν στην αισθηματική σου ζωή! Μη χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του αποκλειστικά στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν αλλάζει, παραμένει Σκορπιός. Στις σχέσεις του με τους ανθρώπους , στις αισθηματικές του εμπλοκές, και ιδίως σ’ αυτές, ενώ διεισδύει σε σένα, εξερευνώντας κάθε μύχια σκέψη σου, μαθαίνοντας κάθε μυστικό σου, αυτός υψώνει τείχη γύρω του και δημιουργεί στεγανά. Κάθε τι που αφορά αυτόν τον ίδιο παραμένει κρυμμένο μυστικό. Είναι εξομολογητής και ανακριτής , όχι εξομολογούμενος και ανακρινόμενος! Αυτά και αν είναι στεγανά που θα αντιμετωπίσεις, πολύ δε αμφιβάλλω , αν θα καταφέρεις να τους κανείς έστω και μια μικρή ρωγμή. Ο Χάρης Αβραμόπουλος είναι ο αστρολόγος που ότι σου πει θα το δεις να συμβαίνει! Είναι εξαιρετικός στις προβλέψεις του και θα σου πει μόνο όσα στα σίγουρα θα γίνουν στην αισθηματική σου ζωή! Μη χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του αποκλειστικά στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να σχηματίσεις για τον Τοξότη την αντίληψη ότι είναι άνετος και απλοϊκός στις συμπεριφορές του και ότι θα είναι εύκολος στόχος στην κυριολεκτική προσέγγιση. Λάθος μέγα! Αυτός περιχαρακώνεται υπερασπιζόμενος την ανεξαρτησία και την ελευθερία του. Δεν αφήνει περιθώρια διείσδυσης στα αυστηρά προσωπικά του. Τα στεγανά εκεί αρχίζουν, δεν δέχεται έλεγχους που θα τον αναγκάσουν να σου δίνει εξηγήσεις και θα τον περιορίσουν. Είναι της λογικής ότι, σήμερα είσαι, αύριο δεν είσαι, αυτός επίσης σήμερα είναι μαζί σου, αύριο δεν είναι. Γιατί να σου δώσει δικαιώματα; Ο Χάρης Αβραμόπουλος είναι ο αστρολόγος που ότι σου πει θα το δεις να συμβαίνει! Είναι εξαιρετικός στις προβλέψεις του και θα σου πει μόνο όσα στα σίγουρα θα γίνουν στην αισθηματική σου ζωή! Μη χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του αποκλειστικά στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σου δείχνει ένα τελείως κλειστό πρόσωπο, μάλλον προσωπείο ο Αιγόκερως. Είναι πάντα πολύ σοβαρός, δεν το δείχνει μόνο, είναι. Συγκρατημένος, επιφυλακτικός, κλειστός θα μπορούσαμε να πούμε, όμως πάντα με καλούς και ευγενικούς τρόπους. Κατά κανόνα προτεραιότητα του είναι η προς τα έξω καλή εικόνα του, όπως θα λέγαμε τι θα πει γι’ αυτόν ο κόσμος. Αν όμως κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, ¨βρεις το κουμπί του¨ τότε θα έχεις να αντιμετωπίσεις ένα συναισθηματικό ηφαίστειο και πάνε περίπατο τα στεγανά του . Πάντως να ξέρεις ότι ένα μικρό κουτάκι θα το κρατά επτασφράγιστο ακόμα και από σένα. Κατά κανόνα αυτό θα αφορά τα επαγγελματικά του. Ο Χάρης Αβραμόπουλος είναι ο αστρολόγος που ότι σου πει θα το δεις να συμβαίνει! Είναι εξαιρετικός στις προβλέψεις του και θα σου πει μόνο όσα στα σίγουρα θα γίνουν στην αισθηματική σου ζωή! Μη χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του αποκλειστικά στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει μια εμμονή σε ότι αφορά τον συναισθηματικό του κόσμο και την προστασία του. Δεν θέλει να αισθανθεί ευάλωτος αν καταφέρεις να εισδύσεις εκεί. Ενώ δείχνει ανέμελος και άνετος, σε ότι αφορά τα αισθήματα του, σε κρατά σε απόσταση. Να λοιπόν, που και ο Υδροχόος από τον οποίο δεν το περιμένεις, έχει τα στεγανά του. Μπορεί να διατηρείς μαζί του μια συναισθηματική σχέση, αλλά πολύ δύσκολα θα σου πει την πολυπόθητη λέξη που περιμένεις, το ¨σ’ αγαπώ¨! Αυτό είναι που λέμε ότι είναι σε μια σχέση μη σχέση! Ο Χάρης Αβραμόπουλος είναι ο αστρολόγος που ότι σου πει θα το δεις να συμβαίνει! Είναι εξαιρετικός στις προβλέψεις του και θα σου πει μόνο όσα στα σίγουρα θα γίνουν στην αισθηματική σου ζωή! Μη χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του αποκλειστικά στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Τα ψαράκια είναι οντά του υγρού στοιχείου και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Όσο για στεγανά, τα Ψαράκια μας είναι ολόκληρα μέσα στο νερό, δεν έχουν στεγανά, αλλιώς θα ήταν στην επιφάνεια. Αρκετά με τα λογοπαίγνια και ας είναι παραστατικά. Πραγματικά, ο Ιχθύς δεν έχει μυστικά και στεγανά σε βαθμό αφελείας, ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Με αυτό το πλάσμα ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του, και στους Ιχθύες είναι οι πιο πολλές. Δεν θα έχεις άδικο αν σηκώσεις τα χέρια ψηλά από την αδυναμία σου να βγάλεις άκρη με το ψαράκι σου. Θα σου πει εύκολα, ίσως υπερβολικά εύκολα, το σ’ αγαπώ, αλλά το πιστεύεις; Ο Χάρης Αβραμόπουλος είναι ο αστρολόγος που ότι σου πει θα το δεις να συμβαίνει! Είναι εξαιρετικός στις προβλέψεις του και θα σου πει μόνο όσα στα σίγουρα θα γίνουν στην αισθηματική σου ζωή! Μη χάσεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί του αποκλειστικά στο 14540 ή με sms στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-12-2017 13:48
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση