Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 25 ως 31/3/2024.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
22
03
2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 25 ως 31/3/2024.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 25 ως 31 Μαρτίου 2024 στα αισθηματικά μας;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 25 ως 31 Μαρτίου 2024;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, για κάποιο λόγο όσο πιο κτητικός είσαι, τόσο πιο απόμακρος γίνεσαι, ίσως γιατί προσπαθείς να μην “προδοθείς”. Τα πράγματα βέβαια μπερδεύονται κάπως όταν δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε αυτό που αισθανόμαστε και στη συμπεριφορά μας, γιατί ο άλλος παίρνει άλλα αντ’ άλλων μηνύματα. Και με την έκλειψη στις 25 στον έβδομο οίκο σου, μάλλον θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις λίγο τη στάση σου απέναντι στη σχέση σου και να κάνεις μια νέα αρχή. Και το πρώτο βήμα για αυτήν τη νέα αρχή καλό θα ήταν να το κάνεις εσύ, γιατί δεν είναι και εύκολο πράγμα να ψυχολογήσεις έναν Κριό που είναι μέσα στην αντιφατική συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, δεν θα λέγαμε ότι είσαι από τους ανθρώπους που έχουν μεγάλα επίπεδα ανεκτικότητας όταν η κατάσταση στην καθημερινότητά σου μοιάζει να βαλτώνει. Ίσως κάποιες στιγμές να καταβάλλεις τεράστιες προσπάθειες αλλά να μην προχωράει τίποτα όπως ακριβώς θα ήθελες. Μερικές φορές πάντως, τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας είναι δύσκολο να έρθουν μπροστά μας αμέσως, θέλουν κι αυτά τον χρόνο τους. Αν καταφέρεις να συμφιλιωθείς με αυτό, όπως και με το ότι κάποιες μέρες είναι αδιάφορες αλλά δεν θα κρατήσουν για πάντα, θα δεις ότι οι αλλαγές έρχονται γρηγορότερα από ό,τι φαντάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, με την έκλειψη Σελήνης στον πέμπτο οίκο σου καταλαβαίνεις ότι οι σχέσεις είναι κάτι που χτίζεται κι ότι καλώς ή κακώς, αυτό γίνεται με αρκετή δουλειά. Αν μη τι άλλο το πολύ θετικό είναι ότι είσαι στη διαδικασία του να ανακαλύπτεις τι θέλεις από έναν άνθρωπο καθώς και ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις για να το αποκτήσεις. Αν πάλι αυτό δεν είναι πολύ ξεκαθαρισμένο μέσα σου, δεν χάνεις τίποτα να σκεφτείς, απλώς, ποια είναι τα δικαιώματά σου σε μια σχέση. Αυτό όχι μόνο θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τι σημαίνει για εσένα το να έχεις μια σχέση, αλλά θα σε οδηγήσει και προς τα εκεί, είτε είσαι με κάποιον-α είτε όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η οικογένεια και το σπίτι με την ευρύτερη έννοια θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν ένα σχετικό άγχος τώρα με την έκλειψη στον τέταρτο οίκο σου. Από τη μια αρχίζεις να ξαναανοίγεις τα φτερά σου στον επαγγελματικό χώρο και να νιώθεις πάλι δημιουργικός και παραγωγικός, από την άλλη πώς να συγκεντρωθείς σε αυτό που θέλεις όταν οι άλλοι γύρω έχουν προβλήματα ή γίνονται απαιτητικοί; Στο χέρι σου δεν είναι να τους τα λύσεις εσύ, ούτε καταφέρνεις και πολλά με το να αφήνεις τις δικές σου υποθέσεις στην άκρη για να σκέφτεσαι για λογαριασμό των άλλων.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέων, η έκλειψη στις 25 χρειάζεται λίγη ψυχραιμία, ειδικά όταν βρίσκεσαι με οικογενειακά πρόσωπα. Μπορεί να είσαι έτοιμος να εκραγείς με κάποια μέλη της οικογένειάς σου ή να έχεις κάποιο πρόβλημα που αφορά την κατοικία σου, αλλά έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και όλα λύνονται. Προσπάθησε να κάνεις τη ζωή σου όσο πιο απλή γίνεται. Υ.Γ. Είναι πολύ παράλογο, που ενώ προσπαθείς να είσαι δοτικός και δίκαιος με τους άλλους, τον εαυτό σου τον αποστερείς συχνά από αυτά που χρειάζεται. Υ.Γ. 2: Είναι σημαντικό να βρεις μια ασχολία ή ένα χόμπι, το οποίο θα έχει μια θετική επίδραση στην καθημερινότητά σου και θα σε κάνει να ξεχαστείς έστω και για λίγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η έκλειψη στον δεύτερο οίκο σου σημαίνει χρήματα, κέρδη, ενασχόληση με κληρονομικά και φορολογικά. Δύσκολο να καταλάβεις με όλες αυτές τις δοσοληψίες αν τελικά βγαίνεις κερδισμένος ή χαμένος, αλλά μάλλον το πρώτο συμβαίνει. Κι επειδή είναι καλό όταν επικρατεί χάος στα οικονομικά να μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά, άρχισε να παρακολουθείς τι έξοδα κάνεις και κάνε και μια αξιολόγηση, δηλαδή κατά πόσο χρησιμοποιείς τα χρήματά σου σε πράγματα απαραίτητα. Κι αν το κλίμα στα οικογενειακά σου είναι βαρύ, βρες τρόπους να αποδράσεις, μπορείς να το κάνεις με τον άνθρωπό σου βλέποντας μια ταινία για παράδειγμα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, είναι λογικό να αισθάνεσαι αναστατωμένος όταν γίνεται μια έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου στις 25 του μήνα. Παρ’ όλο που τα πράγματα στα επαγγελματικά και στα συναισθηματικά τείνουν να μοιάζουν χαώδη, η περίοδος αυτή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιες είναι οι λανθασμένες τακτικές που ακολουθείς και ενδεχομένως να κάνεις τις αλλαγές σου όπου χρειάζεται. Παρεμπιπτόντως, όχι μόνο γοητεύεις τους πάντες με την παρουσία σου, όπου κι αν βρεθείς, αλλά το ξέρεις κιόλας. Καλό θα ήταν όμως να μην χρησιμοποιείς τη γοητεία και την πειθώ σου για να ελέγχεις τους άλλους όμως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η έκλειψη στις 25 του μήνα γίνεται στον δωδέκατο οίκο σου και σε παροτρύνει να συμφιλιωθείς με τις επιθυμίες σου, δηλαδή να αφήσεις τα πολλά «πρέπει». Κι επειδή αφορά και τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου σχέσεις, μάλλον δείχνει ότι σε συμφέρει να παίξεις το παιχνίδι της διπλωματίας, αλλά με στόχο αυτή τη φορά να κερδίσεις εσύ και όχι να είναι όλοι ευχαριστημένοι. ΥΓ. 1. Μην ψάχνεις την επιβεβαίωση στους άλλους αν δεν την δώσεις πρώτα εσύ στον εαυτό σου. Υ.Γ. 2. Μην αισθάνεσαι ενοχές όταν βλέπεις ότι δεν προχωράει τίποτα, είναι ανώφελο με τον ανάδρομο Ερμή να έχεις μεγάλες προσδοκίες αυτό το διάστημα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η επιρροή της έκλειψης Σελήνης στις 25 στον ενδέκατο οίκο σου όχι μόνο είναι θετική, αλλά σου φέρνει και υποστήριξη από το πουθενά: φίλοι, νέοι άνθρωποι στη ζωή σου, ομάδες στις οποίες ανήκεις που πιστεύουν σε σένα και σε στηρίζουν. Πρόσεξε όμως γιατί το κλίμα δεν σηκώνει ανταγωνισμούς, στόχος δεν πρέπει να είναι η επικράτηση αλλά η συνεργασία για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Παρεμπιπτόντως, σε καμία περίπτωση μην αφήνεις την οικογένειά σου να εμπλέκεται στα προσωπικά ή επαγγελματικά σου ζητήματα: δείχνοντας κατανόηση, εξήγησε σε όλους ότι δεν έχεις πρακτικά τη δυνατότητα να έχεις τους πάντες ευχαριστημένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η έκλειψη στις 25 έχει να κάνει με τη δουλειά σου και την κοινωνική σου καταξίωση. Αυτές τις μέρες θα μπορούσες να νιώσεις ότι υπάρχει ένα μπέρδεμα μεταξύ εργασίας και οικογένειας, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να μην βγάλεις άκρη και να μην δεις τις προσπάθειές σου να δικαιώνονται. Και αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς. Πολλοί λένε ότι παίρνουμε αυτό που μας αξίζει, πράγμα το οποίο μάλλον δεν ισχύει ακριβώς, αυτό που παίρνουμε είναι αυτό που ζητάμε και αυτό προς το οποίο προσανατολιζόμαστε. Αν δεν έχουμε ξεκάθαρες επιθυμίες και στόχους τότε αυτό που θα μας έρθει είναι ό,τι τύχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η πνευματική σου εξέλιξη είναι κάτι το οποίο ποτέ δεν σε άφηνε αδιάφορο και με την έκλειψη στις 25 στον ένατο οίκο σου νιώθεις ότι οι ορίζοντές σου διευρύνονται. Σε κάτι τέτοιες περιόδους είσαι σαν σφουγγάρι, έτοιμος να απορροφήσεις πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες για να μεταμορφώσεις τη ζωή σου και να αναθεωρήσεις τους στόχους σου. Υ.Γ.: Αυτές τις μέρες δεν είναι καθόλου απίθανο να ερωτευτείς και να αποπροσανατολιστείς εντελώς. Είναι η περίοδος που στα αισθηματικά παίζουν και τα πιο ανατρεπτικά σενάρια.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η έκλειψη στις 25 στον όγδοο οίκο σου δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα, αν και αφορά τα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους, δηλαδή δάνεια, τράπεζες, αποζημιώσεις κ.λπ. Το θέμα που μάλλον σε απασχολεί εδώ και καιρό και ακόμη περισσότερο τώρα, είναι οι σχέσεις σου, για τις πιο κοντινές μιλάμε, τις οποίες για κάποιο λόγο νιώθεις ότι τις χαρακτηρίζει η ολοκληρωτική έλλειψη επικοινωνίας. Παρεμπιπτόντως, όταν δυσαρεστείσαι από τον –τη σύντροφό σου, μάλλον δεν έχει νόημα να γυρνάς με το μυαλό σου στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις προηγούμενες σχέσεις σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-03-2024 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms