Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 6 ως 12/5/2024.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
03
05
2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 6 ως 12/5/2024.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 6 ως 12 Μαΐου 2024 στα αισθηματικά μας;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 6 ως 12 Μαΐου 2024;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η νέα Σελήνη στις 8 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και σχετίζεται με ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στον τομέα των οικονομικών. Επίσης, αν σε ενδιαφέρει να συντροφευτείς και μάλιστα με καλές προοπτικές, είναι πολύ πιο εύκολο τώρα. Απλώς, ας ελπίσουμε, για άλλη μια φορά, ότι δεν θα βρεις κάποιον που θα φροντίζεις μόνο εσύ. Μην ξεχνάς ότι το να φροντίζουν και οι άλλοι εσένα δεν είναι μόνο ανάγκη σου που την παραμελείς, αλλά και δικαίωμα και ανάγκη των άλλων που θέλουν να προσφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η νέα Σελήνη στις 8 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μια ένδειξη ότι ξεκινάει κάτι νέο στη ζωή σου ή ότι νιώθεις μια γενικότερη ανανέωση. Με τη συγκεκριμένη νέα σελήνη, εκτός από την εύνοια σε όλους τους τομείς, είναι πολύ πιθανό να ξαναβρείς τον παλιό καλό δημιουργικό εαυτό σου, να ερωτευτείς ένα καινούριο πρόσωπο ή να ξαναερωτευτείς τον-τη σύντροφό σου. Πάνω από όλα όμως, έχεις την ευκαιρία να αγαπήσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, αυτό κι αν είναι σημαντικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η νέα Σελήνη στις 8 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που έχει να κάνει με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και είναι πολύ θετική και αναζωογονητική. Και πρόσεξε, έχεις την τάση να προσφέρεις απλόχερα και μερικές φορές ξεχνάς να αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να παίρνει. Αν δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, να ανοίξεις τις συναισθηματικές σου πύλες (εκεί που πρέπει εννοείται) δεν θα σου προσφέρουν οι άλλοι αυτό που επιθυμείς, ίσως γιατί υποθέτουν ότι οι ανάγκες σου είναι καλυμμένες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η νέα Σελήνη στις 8 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου και σχετίζεται με νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στον κοινωνικό τομέα. Αλλά και τα επαγγελματικά είναι ένα ενδιαφέρον θέμα αυτές τις μέρες. Έχε υπόψη σου ότι μερικές φορές οι αλλαγές είναι απαραίτητες και οι ρυθμίσεις, ακόμη και οι ακυρώσεις και οι αντικαταστάσεις των σχεδίων μας είναι ένδειξη ενηλικίωσης και ωριμότητας, όχι ήττας. Από τις 8 και μετά η κατάσταση βελτιώνεται, ξέρεις καλύτερα τι θέλεις και τι να διεκδικήσεις και ενδεχομένως βλέπεις πρόοδο στα επαγγελματικά ή αναλαμβάνεις ένα νέο εγχείρημα που μπορεί να φέρει κέρδος.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέων, η νέα Σελήνη στις 8 πραγματοποιείται στον Ταύρο και αφορά ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα. Μην διανοηθείς να αναμιχθείς σε ανταγωνισμούς ή περίεργα παιχνίδια στη δουλειά και μην αδιαφορείς για τα συναισθήματα των άλλων, αυτά θα μπορούσαν να είναι τα μόνα εμπόδια προς την επιτυχία. Επίσης, μην δίνεις σημασία σε τυχόν καθυστερήσεις στη δουλειά, βγες έξω, και δώσ’ τα όλα, η κοινωνική σου ζωή θα πάρει τα πολύ πάνω της αυτόν τον καιρό, και το τελευταίο πράγμα που θα 'πρεπε να κάνεις, θα ήταν να μείνεις στο σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η νέα Σελήνη στις 8 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου και έχει να κάνει με στόχους, ταξίδια, σπουδές και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Το ενδιαφέρον είναι ότι έχεις επίσης την ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και εσωτερικά, και είναι κάτι που χρειάζεσαι επειγόντως. Συμβουλή: όσο κι αν σου φαίνεται δύσκολο (ακόμη και να το παραδεχτείς), υπάρχουν συναισθήματα μέσα σου που αρνείσαι να δεις με εξαιρετική επιδεξιότητα. Αντί να τα αφήνεις να σου δημιουργούν πρόβλημα, δοκίμασε να αποκτήσεις επαφή μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η νέα Σελήνη στις 8 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά που μοιράζεσαι με τους άλλους και ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Η νέα σελήνη δεν είναι παρά ένα μικρό σημάδι ότι η ζωή σου αρχίζει να αλλάζει δραματικά, άλλοτε τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις τι γίνεται, και άλλοτε με ρυθμούς χελώνας. Ούτε ένα δευτερόλεπτο όμως δεν σταματάς να αλλάζεις προς κάτι που έχεις επιλέξει ή επιλέγεις. Και αν δεν έχεις σκεφτεί ακόμη πώς θέλεις να είναι η ζωή σου, κάν’το τώρα. Μην αφήνεις τις αλλαγές στην τύχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η νέα Σελήνη στις 8 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Το σενάριο αναφέρεται σε αλλαγές και επέκταση στα επαγγελματικά σου, για χρήματα που έρχονται από εφορίες, δάνεια ή χρήματα που σου οφείλουν, για δώρα κλπ. Και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι μια τονωτική ένεση στα οικονομικά σου. Σημείωση: απόφευγε να μπλέκεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά, άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η νέα Σελήνη στις 8 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και σχετίζεται με νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Ο έκτος οίκος αφορά τη λεπτομέρεια, την οργάνωση, τα καθημερινά σου project, τη δουλειά και την υγεία, και είναι βέβαιο ότι στα επαγγελματικά σου θα αποδείξεις σε όλους ότι είσαι αναντικατάστατος. Η καθημερινότητά σου που κάποιες φορές φαινόταν μερικές φορές υπερβολικά κουραστική και κάποιες άλλες ακατανόητη, θα γίνει όπως ακριβώς την θες, οργανωμένη και πολύ πιο ήρεμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η νέα Σελήνη στις 8 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και είναι μια ένδειξη ευκαιριών και ίσως ενός νέου ξεκινήματος. σε αυτόν τον οίκο, δεν μπορεί να σημαίνει παρά έρωτες, δημιουργικότητα, ακόμη και παιδιά. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να σου έκανε τη ζωή κάποιες φορές δύσκολη (αν και σε έμαθε πολλά), όμως φέτος θα δεις αποτελέσματα στις προσπάθειές σου και πάνω από όλα θα έχεις στήριξη γενικώς. Προϋπόθεση βέβαια, είναι να μην επαναπαυτείς στην στήριξη των άλλων, κάτι το οποίο όλοι έχουμε την τάση να κάνουμε από καιρό σε καιρό. Αυτό που έχει σημασία είναι να ανοίξεις τα δικά σου φτερά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η νέα Σελήνη στις 8 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου και σχετίζεται με ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Θα αρχίσεις να έρχεσαι πολύ κοντά με τους δικούς σου και θα σε ενδιαφέρει να ενισχύσεις τους δεσμούς σου με τους σημαντικούς άλλους. Και αν σου λείπει το ρομαντικό στοιχείο από την καθημερινότητά σου, θα παρουσιαστεί ξαφνικά είτε με τη μορφή ενός ανθρώπου, είτε ως γενικότερη αίσθηση, ανάλογα με το τι έχεις ανάγκη.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η νέα Σελήνη στις 8 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και είναι μια πολύ θετική ένδειξη για τον τομέα της επικοινωνίας, των συμφωνιών και των γνωριμιών. Η νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σου θα σου προσφέρει ένα ιδιαίτερο είδος ελευθερίας: Οι ορίζοντές σου θα ανοίξουν ακόμη περισσότερο, θα βουτάς στον πυρήνα του εαυτού σου με φοβερή ταχύτητα και θα επιστρέφεις επίσης γρήγορα για να επεξεργαστείς αυτά που είδες, ενώ η επικοινωνία σου με τον κόσμο θα είναι εξαιρετική. Ίσως τελικά καταλάβεις ότι η ελευθερία είναι κάτι που βρίσκεται μέσα σου και ότι μπορείς να την έχεις όποτε εσύ θέλεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-05-2024 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms