Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 28/10 ως 3/11/2019.
Βαθμολόγησε
25
10
2019

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 28/10 ως 3/11/2019.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 28 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου 2019;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 28 Οκτωβρίου ως 3 Νοεμβρίου 2019;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα χρήματα των άλλων και τις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και τη συναισθηματική σου ζωή. Όχι ότι θα σου λείψει το χρήμα, αντίθετα, στο τέλος του μήνα θα αρχίσει να ρέει, απλώς μέχρι τότε θα υπάρχουν διάφορες αναβολές. Το ένστικτό σου σου λέει ότι γίνονται βαθιές αλλαγές μέσα σου, και δεν πέφτεις έξω. Ο Ερμής στον όγδοο οίκο σου μοιάζει σαν να σκανάρει τον ψυχικό σου κόσμο και να ψάχνει αρνητικές σκέψεις και αισθήματα, ώστε να τα εξουδετερώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα (μέχρι τις 21 Νοεμβρίου) στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και εννοείται η επικοινωνία μέσα σε αυτές χρειάζεται κάποια προσοχή. Για σένα ο ανάδρομος Ερμής είναι κατά κάποιο τρόπο ευεργετικός. Μπορεί να σε μάθει ότι όσο και να βιάζεσαι, τα πράγματα δεν θα προχωρήσουν αν η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου τώρα και μάθε να απολαμβάνεις τις αργές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον έκτο οίκο σου και επειδή είναι και κυβερνήτης σου μπορεί να χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή με κάποια θέματα και σίγουρα να προσέχεις την επικοινωνία και τις διάφορες παρερμηνείες. Δύο είναι τα θέματα που προκύπτουν ξανά και ξανά αυτή την περίοδο: 1. Η ανάγκη για έλεγχο και τα πράγματα να είναι σε κουτάκια: Αυτό δεν γίνεται πάντα, ή θα γίνεις πιο ευέλικτος, γρήγορος και δεν θα απογοητεύεσαι με τις ξαφνικές αλλαγές, ή θα πιέζεσαι. 2. Η ανάγκη να βρεις τρόπους να εκτονώνεις την ενέργεια που συσσωρεύεις δουλεύοντας. Φαίνεται ότι είναι πλέον ανάγκη να αλλάζεις παραστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα και έχει πολύ ενδιαφέρον το ότι βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου. Μέχρι τις 21 Νοεμβρίου μπορεί να ξαναδείς πρόσωπα από το παρελθόν. Καλό θα ήταν απλώς να παρατηρείς, να κάνεις τον απολογισμό σου και να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά, όχι ακόμη να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Α, και ξεκίνα να κάνεις backup στον υπολογιστή σου από τώρα. Με τον ανάδρομο, ποτέ δεν ξέρεις.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής από τις 28 θα κινείται ανάδρομα στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς ή να έρθεις ξανά σε επαφή με οικογενειακά πρόσωπα. Την ορμή και τη διάθεση για επαναπροσδιορισμούς χρησιμοποίησέ τες για να οργανωθείς, όχι για να πράξεις, γιατί η πιθανότητα να κρίνεις λανθασμένα είναι αρκετά μεγάλη. Κάνε αργές κινήσεις και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και ακόμη καλύτερα από τις 21, όταν ο Ερμής θα κινείται πάλι ορθόδρομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον τρίτο οίκο σου που σημαίνει ότι η επικοινωνία κάποιες στιγμές μπορεί να έχει τα “κενά” της ή τις δυσκολίες της. Ο οίκος αυτός αφορά την επικοινωνία, τον τρόπο σκέψης, τα συμβόλαια και τα κοντινά ταξίδια, οπότε μην είσαι βέβαιος ότι τα μηνύματα που στέλνεις ο άλλος τα καταλαβαίνει, για να είσαι σίγουρος μπορείς να ζητάς να σου διευκρινίζουν αν σε έχουν καταλάβει. Επίσης, μην είσαι σίγουρος ότι εσύ καταλαβαίνεις - σε αυτή την περίπτωση μπορείς να διευκρινίζεις στον άλλον τι κατάλαβες από αυτά που σου είπε.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά. Κάνεις έναν σημαντικό προγραμματισμό ή και έρχονται χρήματα που σου οφείλονται. Κατά τις περιόδους αυτές δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα, δεν πρόκειται για παράδειγμα να χάσεις χρήματα, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να καθυστερήσουν. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία σου με τους άλλους, σε αυτά που υπογράφεις και μην ξεχνάς να αποθηκεύεις τα δεδομένα σου. Και να μην εμπιστεύεσαι καθόλου τις ηλεκτρονικές συσκευές, ακόμη και ο αποχυμωτής σου μπορεί να αποδειχτεί μεγάλος προδότης αυτές τις μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου (μέχρι τις 21 Νοεμβρίου) και ναι μεν η επικοινωνία μπορεί να έχει τα θέματά της κάποιες φορές αυτή την περίοδο, αλλά πιθανώς θα δεις και πρόσωπα από το παρελθόν ή θα “ανασυγκροτηθείς”. 1. Μην υπογράψεις συμβόλαια ή κάνεις σημαντικές αγορές τώρα, είναι πολύ πιθανό μετά τον ανάδρομο Ερμή να πετύχεις πολύ καλύτερες ευκαιρίες. 2. Οργάνωσε καλά τις μετακινήσεις σου γιατί παίζουν καθυστερήσεις και εκνευρισμοί. Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι αρκετά έντονη, καλό θα ήταν να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις και νέα ξεκινήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον δωδέκατο οίκο σου (μέχρι τις 21 Νοεμβρίου) που σχετίζεται με τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση και την αυτογνωσία. Έχεις την ευκαιρία να περιμένεις μέχρι να καθαρίσει το τοπίο και να έρθεις σε πραγματική επαφή με τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου. Και μην αγχώνεσαι για οποιαδήποτε καθυστέρηση. Να είσαι σίγουρος –η ότι τελικά θα χαρείς που κάποια σχέδια σου καθυστέρησαν να μπουν σε εφαρμογή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τους φίλους. Μπορεί να δεις πρόσωπα από το παρελθόν, λοιπόν. Επίσης, Έχεις εύνοια στις ερωτικές σχέσεις, στην ψυχολογική σου κατάσταση, στο σπίτι και στα επαγγελματικά. Παρ' όλα αυτά, έχεις και μια νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σου στις 28 που μπορεί να είναι αρκετά έντονη λόγω των δύσκολων όψεων που σχηματίζει και αυτό το θέμα θέλει λίγη προσοχή. Αυτές τις μέρες καλό θα ήταν να αποφύγεις κάθε εντελώς νέο ξεκίνημα και αν είναι δυνατό να αποφύγεις και τους ανθρώπους, ακόμη καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά. Μπορεί να χρειάζεται προσοχή η επικοινωνία, αλλά μπορεί να επανέλθουν και προτάσεις από το παρελθόν. Ένας ανάδρομος Ερμής είναι πάντα καλός, μπορεί να φαίνεται ότι τα πράγματα κολλάνε, ουσιαστικά όμως στρώνεται κατά κάποιο τρόπο ο δρόμος για να προχωρήσουν με μεγάλη ταχύτητα αμέσως μετά. Αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ τώρα, να ανοίξεις τον δρόμο που θα ακολουθήσεις στα επαγγελματικά. Ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να πάρεις τώρα σημαντικές αποφάσεις (όσο γίνεται αυτό βέβαια) είναι επειδή μπορεί να δεσμευτείς με μία πρόταση και λίγο αργότερα να εμφανιστεί μια πολύ καλύτερη.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ερμής από τις 31 θα κινείται ανάδρομα στον ένατο οίκο σου (μέχρι τις 21 Νοεμβρίου). Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα ταξίδια, τους στόχους, το εξωτερικό και την αλλαγή τρόπου σκέψης. φαίνεται σαν να επανεξετάζεις τους στόχους και τις απόψεις σου, και καλά κάνεις γιατί χρειάζονται κάποιες διευκρινίσεις. Η νέα Σελήνη στις 28 δεν είναι και η πιο φιλική που έχουμε ζήσει τον τελευταίο χρόνο, οπότε θα ήταν καλό να είσαι προσεκτικός-ή με ταξίδια και συναλλαγές με εξωτερικό και αν γίνεται να μην είσαι απόλυτος-η στις απόψεις σου αυτή την περίοδο για να μην έχουμε προβλήματα στην επικοινωνία. Όσο πιο ευέλικτα λειτουργείς, τόσο το καλύτερο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-10-2019 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms